dimarts, 4 de desembre del 2007

Sucs, xocolatines i carreteres

Agriconsa ha posat en marxa un nou celler asèptic per a sucs. Això vol dir que podran emmagatzemar més sucs en unes millors condicions i per tant millorarà la producció d'aquesta empresa situada al nostre poble. Les xifres que mou són molt bones, i el fet que estiga al nostre poble fa que que alguna forma es beneficiem. La propietat d'aquesta empresa és d'una associació de 51 cooperatives agràries de tot el territori espanyol. I una de les xifres més interessants és que treballen 382 persones, moltes del nostre poble.


Agriconsa ja porta molts anys fent feina al nostre terme, però ara amb les noves empreses que van a obrir-se al polígon de Cotes esperem que Algemesí es puga beneficiar tal i com alguns van anunciar, i també com altres van criticar i prometre.

De moment, un dels primers que han aprofitat la situació per traure profit han sigut els de la Grupeta de la Ribera que han aconseguit el patrocini de l'empresa xocolatera Meivel, que s'instal·larà al polígon de Cotes. Enhorabona! Ara esperem que els ciclistes de la Grupeta no és posen a tope de xocolatines del patrocinador i no puguen ni pujar a al bicicleta. No cal que quedeu tant bé en els de Meivel!

Bromes a banda, cal dir que si altres grups i col·lectius dels poble prenen nota de l'estratègia podrien traure profit de la instal·lació de noves empreses a Cotes.

Per un altre costat, i relacionat amb Agriconsa i el polígon de Cotes, el que cal mirar de forma imminent és l'accés de vianants i bicicletes des del poble fins a Agriconsa i fins al Cotes. Si passeu per aquesta carretera voreu que hi han grups de persones que van caminant o en bicicleta a treballar i el voral d'aquesta carretera no és gens segur per a ells. Caldrà fer alguna cosa abans de que passe algun accident.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema dels accesos al poligon la veritat que esta prou malament, podriem preparar un carril-bici / peatonal per a la gent que vullga anar caminant / bici, fa anys es parlava de fer el mateix entre Alzira-Algemesi inclus pense que anava en algun programa electoral, pero al cap dels anys res de res, com a ejemple proper, sense necessitat de anar a Europa, el tram entre l´Alcudia i Carlet, dfet desde fa molts anys i utlitzat per moltissima gent per a nar d´un poble a l´altre, fer esport, o simplement passejar.

Ara que puja el gas-oil podriem deixar els cotxes al garatge mes a sovint

Anònim ha dit...

GAMIETA, PORTEM AQUESTA PROPOSTA ENDAVANT!!,

ESTIC AMB TU, HUI MATEIX HO FARÉ ARRIBAR A ALGUN CONCEJAL QUE VORÉ.

SALUTACIONSSSSSS