dijous, 21 de febrer del 2008

Els primers pobladors


Des de fa unes dies heu vist que en diferents punts del poble s'han posat banderoles i places anunciant un esdeveniment cultural . Crec que poques vegades s¡havia fet aquesta campanya de publicitat per una exposició al nostre poble, i el tema sembla interessant...

L'exposició és "Humans, els primers pobladors" que ha organitzat la Fundació La Caixa. Aquesta organització fan moltes coses i prou interessants, a més tenen molts diners i ho inverteixen en obra social i en cultura. Per tant, cal felicitar al responsable municipal que ha fet possible aquest acord de col·laboració per a portar al nostre poble aquesta exposició, i animar-los a mantindre oberta la col·laboració amb la gent de La Caixa per vore si ens poden portar més activitats.

Ara caldrà anar a la inauguració , que és la vesprada del dijous, per vore si el Museu de la Festa està a l'alçada de les exposicions que organitza la Fundació La Caixa, i comprovar si el que ens han enviat val la pena i si s'ha muntat bé. Sobre el paper la cosa pinta bé.

Per un altra banda, resulta curiós vore com la Caixa va fer també una exposició molt semblant,però en la variant catalana. Ací podeu vore la versió valenciana que vindrà a Algemesí i ací podeu vore la versió catalana que va estar per alguns pobles de Catalunya. A vore si desprès de tants anys de debats i tal vegada ara han descobert que els primers pobladors catalans i els primer pobladors valencians ja tenien aspectes en comú. Quin disgust per als blaveros! Serà qüestió d'anar a vore l'exposició, per cert, pagada per una entitat catalana! Alguns diran: Clar com no ens volen enviar l'aigua, ens envien exposicions, i jo em pregunte: i que li pareix això als del PP?

Per cert, entre els primer pobladors trobarem ja algun antecedent d'algun polític algemesinenc: per exemple l'Homus Alliberatis....

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ixe de la foto qui és? Rajoy sense barba?

Anònim ha dit...

GAMIETA!!I'LL BE WATCHING YOU!!!q te tengo calado...se donde vives...

Anònim ha dit...

GA-MI-E-TA!!!GA-MI-E-TA!!!GA-MI-E-TA!!!GA-MI-E-TA-!!!
EL PUTO AMO!!!

Anònim ha dit...

GAMIETA=VR!!!!
:o

Anònim ha dit...

Jo encara no l'he vist, a vore si este cap de setmana pase a vore l'exposició. Deu ser interesant, vorem vorem.

Anònim ha dit...

i els de PP sempre crispant i amenaçant. se donde vives....

Anònim ha dit...

Es normal, d´on no hi res tampoc es pot es pot traure coses de trellat, potser siga un que tambe tinga l´estomac agrait