dilluns, 18 de febrer del 2008

Esport, en present

L'estat del poliesportiu municipal d'Algemesí és un tema que teníem pendent i comentat en alguns posts anteriors. L'anterior govern va intentar vendre la moto a última hora d'un Campus esportiu que sobre el paper pintava interessant (tot i que tal vegada massa utòpic i previsiblement electoralista). Sobre el plans dels actual dirigents no en sabem res. Però tot això és futur, cal anar al present que és el que importa...


Sembla evident que el nostre polisportiu ha estat una de les instal·lacions esportives més interessants de la comarca. La seua ubicació i el seu plantejament com una zona verda oberta i amb pistes esportives ha fet que siga una de les dependències municipals amb més afluència de veïns. Però, tot això ja estava previst des de la seua inauguració (i d'això ja ha plogut molt perquè va ser l'alcalde Joan Girbés el que el va inaugurar...). Com tot en la vida necessita manteniment reinversió continua per a continuar mantenint-se en bon estat. Però han passat molts anys per a que aquesta necessitat de millores es plantejarà des de l'Ajuntament, i va ser quan van vore les orelles al llop (que venen les eleccions!). A corre cuita els últims mesos abans d'eleccions es van posar a treballar per fer una remodelació dels vestidors, el camps brossa artificial, posar alguna torre de llum més i el defenestrat camp d'arena. Un pas important però no definitiu. De totes les novetats el que s'ha emportat el triomf immediat ha sigut el camp de brossa artificial que està sobreexplotat. Als entrenaments diaris de totes les categories del Racing d'Algemesí cal afegir els partits de cap de setmana i l'exitosa lliga de futbol 7 (tot un encert de la regidoria d'esports). Aquesta sobreexplotació ha demostrat que els esportistes d'Algemesí necessitaven un camp de brossa artificial (i tal vegada més d'un). Però val la pena vore que hi ha massa demanada d'uns instal·lació que no vore com altres es podreixen en l'oblit.

Sobre la lliga de Futbol 7, els partits es juguen en dos camps durant les nits dels dilluns, dijous i divendres de 21.30 a 23.30 hores al Poliesportiu Municipal, deixant el camp de gespa artificial lliure per a altres usuaris les nits dels dimarts i dimecres. Aquesta lliga ha ajudat a que la resta d’instal·lacions del Poliesportiu també es puguen utilitzar de dilluns a divendres fins a les 23.30 hores, amb la qual cosa s’amplia en dues hores més l’horari establit. Una ampliació d'horari que també ha estat molt encertada.

A més del polisportiu. Ara sobre la taula queden altres temes pendent per vore com solucionarà el nou equip de govern. La pista d'atletisme: Que el PSOE va dir que tenia pressuposta però que el PP va paralitzar la seua execució. La piscina Municipal descoberta. El Camp de Futbol Municipal, i el velòdrom (d'aquesta última prompte sabrem alguna cosa perquè hi ha gestions d'algun grup de ciclistes per portar una competició a aquesta oblidada instal·lació).

El pressupost per a esports sembla que ha baixat i per al 2008 serà de 599.052,98 €, i no dóna per a fer molt. Però caldrà estar atents a les gestions de VR en la Diputació, per vore si realment es nota la sintonia de Partit i des de la caixa d'Alfonso Rus es destinen dinerets al nostre poble.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Existeix un estàndar per a suscriure's als canvis d'una web, pero també hi ha una forma de fer-ho mitjançant el correu electrònic: entra en

http://www.rssfwd.com/

indica, com a URL la d'aquest blog:

http://gamieta.blogspot.com

punxa en el boto "submit".

I ara en la casilla "enter your email address" posar el correu electrònic i punxar "subscribe".

Doménec Gamieta ha dit...

Gràcies per la informació Alsanan.

Anònim ha dit...

Considere, que la regidoria d'esports es una de les que més feina està fent. Igual a la vista no es veuen molts canvis, però sé de ciència certa que el regidor ha estat tot l'estiu mirant com arreglar el velòdrom i també la piscina descoberta. Cosa que no fins ara ningún concejal s'havia arrimat a la piscina a preguntar per ella, (dit pels treballadors).
Per a mi el que el poliesportiu estiga obert fins a les 22.30 està molt bé, ja que arribe tard de treballar i no me donava tempa a anar.

Anònim ha dit...

se t'ha oblidat signar com a regidor d'esports, pillin.

Anònim ha dit...

no com a regidor d'esports sino com a l'amiguet de la novia del regidor.
pillin, pillin.

Anònim ha dit...

Qué pasaría si consiguiésemos alcanzar una participación en las elecciones generales del 80%?



http://80porciento.blogspot.com/



http://www.youtube.com/watch?v=wyl9_svp77k

Anònim ha dit...

Corricolari, es clar que les instalacions esportives del poble no son només al poesportiu, però pel que conec totes les inversions s'han fet al futbòl.
Al poli hi ha un gimnàs que es mes roin que consevol gimnàs que hi puga haver a una càrcel arreu del mon, crec que a l'interior no s'ha pintat mai, les peses i els bancs d'abdominals son de l'epoca de swatchenager, el pis nomès es neteja amb la suor dels qui estan dins. UNA PORQUERIA
La pista d'atletisme millor no parlar i pel que fa de la pista d'entrenament hi ha molt que millorar, quan no plou pareix una pista americana, per la pols i els desnivells, cal que la nivellen que afexeisguen saorra y de tant en tant una arruixadeta, crec que no seria una inversió massa cara ja que la pista en si es l'enveja de la comarca

Anònim ha dit...

En anterior comentari té moltíssima raó. Està molt bé que es facen millores per al futbol, ja que és una manera molt efectiva d´apartar al xiquets desde menuts del mal camí fomentant-los el hàbit de fer un esport que els agrada. Però al nostre poble, hi ha una desmesurada afició a l´atletisme, siga l´hora que siga, sempre hi ha gent que va al poli a còrrer, no només del nostre poble, també hi ha molta gent d´Alzira, Guadassuar, Albalat... Per això es deuen millorar les instalacions que sòn tan aprofitades.
No s´entén com una regidoria tan important, té menys diners que l´any passat, ja que és una inversió de futur i que s´aprofita per molts ciutadans.

Anònim ha dit...

Felicitats als algemesinecs i algemesinenques, que hi han prou, que acavaren la marató de València. Valents!

Anònim ha dit...

Dames i cavallers:
Algú em pot explicar en quina borsa de treball estan els actuals empleats que estan al Jaume I i al Teatre Municipal? Sí, la filla de la ex regidora Inmaculada (psoe) i l'amic. És per curiositat. Voldria saber què fa la xiqueta treballant, si l'elecció de la plaça s'ha fet pública, i què fa son pare (el marit de l'ex-regidora) per alli encara.

Respecte a l'esport no parle. No el practique. Jo sóc més de practicar l'esport nacional: criticar.

Anònim ha dit...

Buenas,be per fí el senyor Gamieta s'ha dignat a parlar del nostre poli, i es estrany, ja que tots coneguen l'amistat q l'uneix a la xica del regidor... encara q clar esta el xic com te el teatre molt nou.. del poli pasava prou...
Be cal dir q el polideportiu no deu de viure nomes del camp de futbol, ja que si ens parem a contar la gent que el xafa, segur q mes de 40% heu fan per correr a la pista o a recorregut d'arena (bueno aixo d'arena.. diguem-li pista de maniobres...)heu p`robat a ficar-se a estirar en mig de la pista d'atletisme... si les cosetes q te ixen pel cos ens ixen a la major part de la gent, indesent!!!!
I si es cert q el regidor es va pasetgar pel poli, heu se cert perq el vaig vore, xro s'ha dedicat a arreglar el velodrom (ja em direu quans ciclistes del poble es clavaran alli a entrenar) o ara segons se vol fer q la psicina descoberta no tinga tanta profunditat per no pedre tanta aigua (encara no s'ha dinat conter on estan el velodrom i la piscina, no??) i quina es la rao xq la gent no va....

Si que es treballa be a la regidoria d'esports si

Anònim ha dit...

meeeeeeeeeeeec, error! gamieta no es el amic de la novieta del regidor.

Anònim ha dit...

UNA NOVIETA DE REGIDOR, ES LA SECRETARIA DELS 45000 EUROS. PER CERT S´ACABA DE LLIBERAR EL SEÑOR SAA, UN ATRE DE LA FAMILIA DEL NOSTRE HUMIL ALCALDE QUE PASA A TINDRE LA BUTXAQUETA PLENETA....
SUMA I SIGUE...

Anònim ha dit...

Com van a justificar l'alliberament de Saa? què hi ha massa parcs i jardins que cuidar i q necessita estar les 24h vetlant per el medi ambient?
Sols falta q lliberen a Pedrassa...

Anònim ha dit...

la novieta del regidor no te res a veure amb l'ajuntament, es a dir, que no es secretaria ni res per l'estil, es esudiant.!

Anònim ha dit...

CAMPANYA D'ALLIBERAMENT DEL PEDRASSA... solteu-lo en la marxal!!!
Dignifica l'espècie, animal!
PEDRASSA el nou PUNXOSET


Ke algú es curre un poster en photoshop i el pengem pel poble

Anònim ha dit...

Tranquils q la novieta de regidor no es de l'Ajuntament, xro ja voreu com acaba clavant el cap, ella o clar l'amiguet d'ella... pues no els agrada xuplar del pot!!!!!

Anònim ha dit...

..i lo que faja falta, carinyet!

"Y SI HABLA MAL DE ESPAÑA... ES ESPAÑOL" Sánchez Dragó. EDITORIAL PLANETA, 2008.

LECTURA RECOMENDADA DE LA SEMANA