dimecres, 6 de febrer del 2008

A Madrid.... de promoció turística

Algemesí va estar present, un any més, a la Fira del Turisme de Madrid. El passat cap de setmana es traslladaren una bona representació de les dos colles de muixeranges del poble: La Muixeranga i la Nova Muixeranga per a promocionar la festa del poble. La representació institucional que va fer "parada y fonda" en la capital del "Reino"va ser el duet de moda: l'alcalde Vicente Ramon i el regidor de comunicació, Salvador Ballester. Es van deixar a casa a la regidora de turisme i presidenta de la Mancomunitat, Rosa Sebastià. No anaven a un fira de Turisme? O tal vegada a aquestes coses han d'anar els que manen de veritat... Segons explica la web municipal, l'oferta turística d'Algemesí és: La Processó de la Mare de Déu de la Salut, la Setmana Taurina, el Museu Valencià de la Festa, la parada oficial de la ruta de llevant del Camí de Santiago i els vestigis modernistes de la ciutat.


Mentre açò passava a Madrid, al poble, el diumenge per la vesprada la Banda Simfònica "Santa Cecília" de la Societat Musical d'Algemesí va oferir al Teatre Municipal d'Algemesí un concert amb motiu del lliurament de la medalla d'Or de la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana a la Societat Musical d'Algemesí, pels més de 100 anys de formació de músics de la nostra ciutat, una activitat que cal reconèixer a aquest entitat social i cultural del nostre poble.

A més, ahir dimarts per la vesprada, la Nova Muixeranga va obrir les portes de la seua Seu, per a que ACPV explicarà la situació de conflicte amb la Generalitat Valenciana pel tancament del repetidors que ens permeten veure TV3 al nostre territori. Així ens ho anunciava Algemesi2007.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Tambe anaren els de la que se tenen que quedar la construcció del mercat i el assesor d´urbanisme, sebeu que despres anirien de dinarot i soparot. algu es tindra de quedar l´obra del mercat i qui millor que ells no VR?. La seua primera font d´ingresos per aixo deixa pedre els 91.000 € per que CONSCEA lin dona a guanyar mes. L ´ADJUDICACIÓ DEBERIA IXIR DAVANT DE TOTES LES PERSONES QUE VUIGEREN ESTAR PRESENS.

Anònim ha dit...

Hi ha algú del poble que té fotos de Fitur on vore a VR i Ballester amb els que diu l'anterior comentari anònim? Les podria enviar a Gamieta i que les penjarà ací per a que tots vegen amb qui s'adjunten els del PP i desprès poder lligar fils quan tots acabe com ha d'acabar...

Anònim ha dit...

Hola a tots:
Sé que no és el lloc on s'hauria de fer el comentari, però no sé on, us explique:

Soc un veí del carrer dels Verdeguer on s'estan realitzant treballs de canvis de boreres (que ja feien falta). El meu comentari ve referit als contenidors de fem, ja que digueren que s'escamparien pel poble a partir de les 20h i ahir dia 5 de febrer ja estaven ficant-los a les 18h (encara de dia!!!)

No será que al final els tindrem tot el dia allí? Crec que eixa és la idea de l'ajuntament que permet estes pràctiques i així resultaria més barat replegar el fem del poble!!

Gràcies per deixar expressar la meua opinió i seguiu endavant Gamieta!

Anònim ha dit...

ESTABA TAMBIEN LA SECRETERIA DE LOS 45.000€, LA NOVIA DE BALLESTER?????

Anònim ha dit...

Senyor veí dels Verdeguer...

Els contenidors del fem a les 18h., encara tindrem que donar gràcies i tot...la cosa extranya és que no els posen a l'hora de dinar...

Consell (com de costum):
Reclamació al cantoo...
vol noms:

VICENTE R. GARCIA MONT (Alcalde)
ENRIQUE S. BALLESTER LLOPIS (Salut)
MIGUEL ÁNGEL CALPE MARAVILLA (Serveis Públics)
Mª ÁNGELES GARCÍA ABAD (Benestar Social)
ANTONIO F. SAA CARRASCO (medi ambient)


i per si cola, sempre està el comodin de la llamada...
JOSÉ RAMÓN MARAVILLA (il·letrat)

Anònim ha dit...

PROGRAMA del PPedrasa (de la seua web)

Programa

1. JUVENTUD
* Ayudas en la adquisición de vivienda, estudios, desplazamientos y otras necesidades creando un servicio exclusivo que atienda a sus necesidades.
* Crear una zona de ocio municipal en torno a la ciudad, que no dificulte la vida diaria de cabeza vecina, con forma de plaza y dimensiones de 150 x 120 metros cuadrados dotada de espacios de usos múltiples (disco-pubs, zonas recreativas, bares, heladerías, locales de ensayo de conjuntos musicales), con posibilidades de realización de actuaciones de todo tipo; musicales, culturales, lúdicas y todo aquello que pueda representar un beneficio para la gente de nuestro pueblo. Los horarios se adaptarán a las necesidades de los usuarios siempre respetando a todos.
* Crear un Servicio de Orientación y Ayuda que abastezca diferentes ámbitos como el laboral y el académico.
* Crear un Plan de Vivienda Joven, en alquiler a precio tasado.
* Convenios con empresarios locales para lograr contratos en prácticas para los nuestro jóvenes y así acceder más fácilmente al mercado laboral.

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!
Molt bona idea Gamieta...els qui treballem fòra tenim diariament informació de primera mà...
Gràcies i endavant

Anònim ha dit...

Jo també Hola!!

Al programa de Pedrassa: Allò de la "vida diaria de la cabeza vecina" molt bó! ....Aquestes maquinetes de traduïr son força divertides i repassar-ho després està clar que és un rotllo!

Anònim ha dit...

Bon humor per damunt de tot però compte en la intromissió en la vida privada aliena de la pública de les persones públiques... que s'atempta contra l'honor la intimitat i la imatge de la gent i ixe no és l'estil de Gamieta, tot i que és el que més reclam té.

¿veritat doménech meu?

Anònim ha dit...

Ja estem un altra vegada es veu que no agraden les critiques.

Xe que fort.

Doménec Gamieta ha dit...

Efectivament, entrar en la vida privada de les persones no és l'estil . Ja ho sabeu, aprofiteu raons i arguments i no entrem en la desqualificació fàcil. Gràcies.

Anònim ha dit...

A la secció d'esdevinents culturals i patrimoni immaterial, a data d'avui, 4 de febrer hem tingut un canvi al capdamunt de la classificació, destacant de manera important la primera classificada amb el 24 % dels vots.

Les tres més votades:

La Processó "Mare de Déu de la Salut" d’Algemesí

El Tribunal de les Aigües de València

Les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

Anònim ha dit...

WWW.MERAVELLESVALENCIANES.ORG

Anònim ha dit...

és una llàstima que la pàgina de l'ajuntament no ho conte tot de Fitur. Per exemple que la Nova Muixeranga realitzà, previ acord amb alguns mitjans argentins, un homenatge a "las madres de la plaza de mayo", cosa que ha tingut més repercussió a l'Argentina que no pas a Algemesí. Per no tindre, no ha eixit ni al BercaTV.

Anònim ha dit...

Gamieta ets bo, molt bo.