dimecres, 20 de febrer del 2008

Nova pujada de sous per al PP

Al pressupost municipal del 2008 hi ha partides pressupostàries que han pujat i altres que han baixat com hem vist al Berca. El servei de premsa i propaganda municipal ens ho intenta justificar mitjançant l'article i la taula publicada al Berca, però entre el seus oblits de pujades s'han oblidat d'informar-nos el nou augment per al 2008 en la partida de personal de confiança . Ja posat a ser transparents i a explicar-ho tot per què no "intenten" explicar-nos per quin motiu s'han tornat a pujar el sou un 4%. No eren prou elevats?

Per a començar el 2008 s'han pujat tots el regidors i el personal de confiança a pujar-se el percentatge d’inflació, com no era prou alts i tal vegada no tenen prou per a fer la compra. En total, el poble d'Algemesí (les nostres butxaques) en el 2008 els pagarà 278.566.45 € a l’alcalde, als regidors del PP i al seu personal de confiança.

Però a més d'aquest diners per al regidors alliberats, els regidors del PP que VR ha posat a la junta de govern s'emporten 1.320 € al més i cada regidor amb delegació 960 € al més (ací estan els del PP i el PSP-IPA). A tot açò cal afegir el que s'emporten per assistir a comissions, plenaris...

Ja que quan era campnaya electoral anaven per la vida de transparents i denunciant tot el que feia l'antic equip de govern, ara el que poden fer és trencar la dinàmica d'anar d'amagades i fer públic el que s'emporta cadascú al mes. No és cap desgavell i poden seguir el "nudisme" que proposa el cap de llista al congrés per el PP. Només cal dir de forma clara i alta el que cobren per treballar per al poble i posar-ho al web municipal i al berca, són diners públics, no?.
No està bé això de criticar als que estaven abans i ara fer el mateix. Per tant, si volen ser coherents primer haurien de fer-ho públic els regidors del PP i desprès el regidor del PSD-IPA que tant criticava als d'abans (i d'amagades critica als d'ara també). A banda dels que tenen sou ja estipulat, que s'emporta la resta de regidors del PP al mes? I el regidor del PSD-IPA? O això ja no vol dir-ho? Menys fotos i més transparència.

Els mitjans de comunicació municipal són una plataforma excel·lent per fer pública aquesta informació que hauria de ser "pública"

L'encarregada de fer públiques aquestes dades hauria de ser l'assessora de comunicació que ha col·locat el PP, però supose que aquestes setmanes tindrà feina gaudint de l'espectacular pujada de sou que li han fet aquest passat mes, ja que li han increment ni més ni menys que 13.630 € de la seua nòmina anual , arribant a percebre un total de 39.980 € a l'any.

I ara els rumors (de moment rumors) apunten que va a alliberar a un altre regidor del PP, probablement al de Parcs i Jardins. Almenys, així ho deixa caure el PSOE en el seu últim butlletí. Esperarem notícies oficials.

Acò dels sous municipals no s'aturarà mai?

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Em conta un "pardalet" que una de les dos empreses de Calpe ( agc ) és la que ha muntat el sistema de fitxar per al personal de l'ajuntament. No conec el cost del projecte, però si no m'equivoque, si es superior a 6000 euros, estaven obligats a fer concurs.

Anònim ha dit...

Atenció!!, fins a 12.000 euros, parlem de contractes menors, tant en serveis com subministrament...i no necessiten publicitat...de tota manera cal estar al "loro"...

Anònim ha dit...

Hola a tots! Jo volia parlar del regidor de Parcs i Jardins (Toni Saa) que fa molts anys estava treballant en la farmàcia de la plaça de la Ribera. Ha sigut ficar-se de regidor i ja no està a la farmàcia? Fa que pensar!! Sabeu on està? Està treballant a la depuradora d'Alzira (on s'entra per enxufe???)

Què extrany tants anys treballant en la farmàcia i ara li ha eixit l'oportunitat? No crec en les casualitats!!!

Anònim ha dit...

primoooooooo... aleshores d'on ve la seua condició "d'alliberat" ??? Ara curra a la depuradora (no se si millor o pitjor sou... igual pitjor si és el des cafés ¿? tó puede ser) i ademés cobra de 'ajuntament en qualitat d'alliberat????

S'han tornat lokos?!?!
Mos em tornat nosaltres imbècils!?!?!

Jugueu en foc, jugueu...

Anònim ha dit...

Entreu en aquesta adreça i llegiu el manifest contra la manipulació en canal 9: www.rtvpublicaplural.org

Que està molt bé exigir TV3 però no hem d'oblidar començar per dignificar la nostra, o almenys la que paguem amb els nostres diners.
Si el Pp en vol una que la pague amb els seus diners.

Anònim ha dit...

Amic de dalt... t'enganyes i molt. TV3 volen llevar-la de València en poques setmanes. Si tomben els repetidors se'n van 23 anys darrere, del matí a la nit. I això és immediat.

Per contra Canal 9 no van a tancar-la ni molt menys, i és un procés més llarg el canviar la editorial i fer-la plural.

Per això dir que primer hem de defensar Canal 9 i després TV3 és propi d'algú qui li fa el joc a qui tanca TV3 i manipula Canal 9.

Ni abans ni després: TV3 i Canal 9 alhora.

Ens veiem el dia 28 en la Plaça Major.

Anònim ha dit...

Sencillamente repugnante. Menuda banda de LADRONES. A seguir tragando....
Con 3500€-5500€ al mes no creo que se note la crisis...

Anònim ha dit...

Defendre Canal 9? Mireu açò:
http://video.google.com/videoplay?docid=-3149923080521222528

Manu Rios presenta el programa "Parlem Clar" de Canal 9 donant opinió i no informació. Una "redactora" de la tv pública no pot expressar les seues opinions i fer del programa que presenta l'editorial del PP. Quina vergonya!

Anònim ha dit...

El regidor de medio ambiente no está liberado. Informaros bien antes de hablar.

Anònim ha dit...

Teresa no lo defiendas,

Anònim ha dit...

Pareix ser que a aquest blog, la gent ja sap qui es qui, sere la unica persona que no sap qui es cadascu?, com sabeu que lo de que el de medi ambient esta lliberat es teresa, i qui es teresa?

Anònim ha dit...

cuant de.. Valor... que tens al preguntat aixo

Anònim ha dit...

Tots vos conegueu, jo no vos conec... iwal em fa...

llavors Saa està alliberat o no?
No caiga'm en posar a parir a algú sense saber-ho cert...

Anònim ha dit...

Allò important no és si sabem qui som o no. El millor és que anem sabent qui son ells...no cal anar a la crítica a les persones de forma individual, cal criticar i fortament una manera de fer política que no ens agrada...ànim Gamieta i a seguir...ho llit molta gent i el que menys ens importa és qui eres...

Anònim ha dit...

açò s'està desmadrant massa, per què digueu que Saa està alliberat quan no ho està. Que vos paguen per fer rumors¿?

Anònim ha dit...

a l´ultim anonim, açi no crec que li paguen a ningú, simplement davant la prepotencia i la manca d ´informació davant una corporació municipal que té "dedicació exclusiva 24h", sous desorbitats per a una feina que deu ser un honor, que fa i desfa les coses sense donar explicacions, produeix que la gent es posse a parlar y propicie la aparició de diverses versions de tothom que no els es afí.

Ademes si la memoria no em falla, degem recordar tots els rumors falsos, estessos per proxims al Partit Popular mentres es trovava a l´opocisió, inclús desmentin-los des del propi ajuntament dins de la publicació del berca.

Anònim ha dit...

MIRA A VORE SI EL SUELDO DE LA SECRETARIA DE 45000 EUROS, LA NOVIA DE BALLESTER, (EL PORTAVEU DEL PP) TAME ES UN RUMOR...

Anònim ha dit...

DEMANE UN POC DE TACTE. GRÀCIES (NO SÓC TERESA, NI SAA NI SOO NI ARRE)

un poc de tacte i prudència, per favor.

Anònim ha dit...

MIRA A VORE TAME SI LA PUJA DE UN 4%, PER A LA SECRETARIA SUPOSA 1800€ AL ANY MES, I PA EL ILUSTRISIM 2650€.
AIXINA ARRIVARA PROMPTE ALS 91000 QUE VOLIA...

Anònim ha dit...

Tacte?. I la vergonya? Qué fem d'ella? Saps el que li costa a un collidor guanyar-se el jornal? i a un obrer?, i a un cambrer? i a qualsevol empleat no enxufat? i? i? ......I?

Per favor, és el mínim que es mereixen: el comentari públic i l'escarni de la seua desvergonya. O pretens que ens callem? Per favor.

Anònim ha dit...

A vore escarni... guanyes tu el mateix que un collidor de taroja?... No comparem... el senyor president del govern hauria de cobrar 6.000 euros al dia només pel fet d'haver de prendre desicions importants... Crec que guanyar diners per tindre un càrrec de poder és una forma d'autorregulació i d'exposar-se a l'opinió pública. "Si no faig el que dec..." "Amb el que cobre més val que..." Vist així no estaria mal. De moment jo el que si q defense és criticar tot allò que es faja mal o pitjor, que es dixe de fer... Perquè qui paga als regidors, a tots, i a l'alcalde i qui paga a cada membre de la casa de la vila els plenaris som els ciutadans d'algemesí, els amos del jornal. I carinyets, qui paga mana. Així que critiquem totes les actuacions que vulguem però no se fiquem en la vida privada, que queda lleig i no és el to de Gamieta. Per cert, estic mosquejat de que els senyor D. G. no haja dit res pel to que han pres els comentaris. Bona nit, homo erectus nocturnus

Doménec Gamieta ha dit...

Benvolgut darrer anònim;
No m'agradaria que et mosquejares. És evident que no trobe adient els comentaris que alguns anònims deixen en el blog, i que en lloc d'expressar la seua opinió raonada es dediquen a malparlar de la vida personal d'altres o a insultar sense trellat. Un altre tema seria que els interessos personals de la vida privada condicionaren les decisions públiques, només en aquest cas crec que està justificat , però ara per ara crec que no hi ha raons demostrables suficient per tirar per aquest camí.
De totes formes, crec que aquest compromís del blog ha sigut assumit per quasi tots i no crec que siga just que pel poc trellat d'uns pocs no reconegam les interessants i necessàries aportacions de la gran part dels comentaris. Ja ho vaig comentar en un anterior post del 25 de desembre de 2007.
Que no diga res, no vol dir que estiga d'acord, el que passa és que el temps que tenim pense que cal dedicar-lo a fer coses amb trellat i educació.
Gràcies.

Anònim ha dit...

como decia la polla recors en su canción sobre la delincuencia:
"Banqueros unos ladrones, sin palancas y de día
Políticos estafadores juegan a vivir de tí"

A nuestro politico se le juntan los dos oficios, será el enemigo público numero 1

Anònim ha dit...

Segurament parlar d'escarni serà excesiu, però intentem analitzar els fets amb objectivitat.
Primer, si analitzem el mercat de treball observem que poques persones assalariades cobren més de 50.000 euros anuals. Eixos jornals existeixen i, sens dubte, qui els cobra en una empresa privada és per que té la vàlua adequada. Per exemple, el nostre alcalde. Jo no dubte que amb el seu curriculum tinga unes aptituds superiors a lo normal i que per això cobrava 90.000 euros anuals en CAJADUERO. El problema, pense jo, és que hi han uns llímits ètics per a cobrar de l'administració: no pots pretindre guanyar més que el president de la generalitat, per molt valuós que sigues en la teua empresa.
De la resta d'alliberats la situació es ben diferent: quina trajectèria professional?, quins ingressos laborals fan que tinguen que cobrar 50.000 euros anuals? Es paren a pensar el mal que fan a la imatge del sistema polític? Com a de creure la gent en els polítics?
I per favor ... que no diguen que tots són igual. Són els primers regidors alliberats en l'etapa democràtica a Algemesí (si estic ben informat). Desde el meu punt de vista és indecent. ... Per no parlar de ficar-se sou per presidir una mancomunitat que no sabem ni per a que serveix. Indignant.
I sí, amb respecte, però s'ha de dir per que la gent ho sàpiga i intentar que no degenere la situació en un abús institucionalitzat. O acabarem creguent-mos que a qualsevol polític li toquen 10 dècims de la loteria de nadal (els rumos diuen que no eren correlatius)... ÉS A DIR: ENS PRENDRAN PER TONTOS

Anònim ha dit...

Crec que aquest blog ha arribat un moment que se'n va de mare, i crec que el senyor Gamieta, encara que diga que no per no contestar est`d'acrod amb el que diu algú, no em pareix una bona resposta, perquè crec que ell deuria de saber que és responsable de tot el que es diu ací, ya que ell es l'autor del blog. Per tant, pense que ell deuria de tindre en comte, que no pot tirar la pedra i amagar el braç, ja que tot el que els anonims critiquem va encaminat al article escrit per ell. I acabem siguent nosaltres els responsables, ja que ell fa per llavarse les mans, i no senyor Gamieta, no estic d'acord amb això. Aquella persona que decideix fer un blog, ha de saber que haurà de fer de moderador als debats que es creen als comentaris, i no pot dir que hi han coses més importants que contestar a la gent que el llig.

Doménec Gamieta ha dit...

Al darrer anònim:

Moltes gràcies pels teus consells. Intentaré portar-los endavant.

Has de saber, que en cap moment (i crec que d'això ja ha hi ha suficients proves en diferents posts) ha sigut la meua intenció no fes cas dels comentaris. Si repases alguns dels post i dels comentaris que s'han fet al blog voràs que he intervingut en moltes ocasions per sol·licitar educació i respecte. Per tant, crec que no eres just quan em fas eixes acusacions. I si vols arguments només has de repasar el blog.

Per un altra banda, crec que no m'he explicat correctament. En cap moment he dit que hi ha "coses més importants que contestar a la gent que llig" el blog. Res més lluny d e la realitat. Considere molt importants les aportacions que fan els lectors als post, molt importants!!, de fet considere que els post de vegades són només una plataforma per que molta gent tingam l'oportunitat de dir i compartitr diferents punts de vista de l'experiència de viure a a Algemesí.

Tal vegda no m'he expressat en l'anterior comentari de forma correcta, ja que el que vull dir és que hi ha alguns comentaris que únicament recerquen la provocació i no ens aporten res interessant i per tant si els contestem estem caigent en el seu joc que no aporta res. I com a exemple d'aquest tipus de comentaris només has d'anar al post de "Els primers pobladors" on arriben fins i tot a amenaçar-me ("sabemos donde vives..) Creus que val la pena entraren eixe joc? Jo no, pero per un altra banda, eixe tipus de comentaris es contraresta amb molts altres força interessant, molt ben platejats, i un exemple el pots tindre en el que ens deixa una "altre algemesinenc indignat" en aquest mateix post, on aporta dades i expressa la seua opinió de forma educada i raonada.

De totes formes, últim anònim: moltes gràcies pel teu comentari, ja veus que quan les coses és diuen de forma educada és facil dialogar.

Anònim ha dit...

Cal recordar que aquest blog no és institucional, és a dir, que és una obra personal i instransferible de la persona que l'ha creat (s'anomene Domènec Gamieta o Perico el de los Palotes).

Per tant, a qui no li agrade la manera com es gestiona aquest blog, té tres solucions: discrepar de manera educada, deixar de passar-se per ací (hi ha gent a qui li agrada veure C9 o escoltar la COPE només per cabrejar-se) o una de millor, i que a més a més,contribuiria a l'augment de la pluralitat informativa: crear un blog nou (no deu ser massa difícil),per allí poder escriure allò que li vinga en gana.

És que només falta que per un mitjà tan lliure i plural com aquest hi desfilen inquisidors i censors.

I tu Gamieta endavant, que com dirien els castellans: Quien se pica, ajos come.