dimarts, 12 de febrer del 2008

Nova revista municipal digital

Per a fer realitat les promeses del regidor de Mitjans de Comunicació, Enrique Ballester, el nostres ajuntament ha llançat una nova revista digital (això vol dir que no la faran en paper) que es dirà Algemesí siglo XXI (què original!). Segons anuncien, la nova publicació tindrà una publicitat quinzenal i intentarà informar de tot allò que passe al poble. A més, també volen que funcione com a agenda d'activitats municipals i de les associacions.

Ballester anuncia que amb aquesta nova publicació volen fer una aposta per les noves tecnologies i donar resposta la demanda d'informació i coparticipació. De veritat que el senyor Ballester va a oferir la informació que li demanen els ciutadans? O farà com feia el PSOE i ara fa el PP en el Berca: propaganda amb intencions! Esperem amb ganes la nova revista

Per a rebre la nova revista digital cal apuntar-se a l'Ajuntament, en la biblioteca o enviar un mail a berca@algemesi.net. Jo ja he enviat un mail però no m'han contestat ni m'han contestat res.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Algemesí Siglo XXI significa què estarà en castellà?

Anònim ha dit...

Podem saber d'on ha eixit la informació? És fiable? O és un altra noticia de "ja quasi ho tenim" però encara tardarà?

Anònim ha dit...

No és ninguna novetat. Com que em vaig inscriure quan va saltar la noticia, vaig rebre el nr 1 el passat 18 de gener. És en valencià i prou curteta, i quant al contingut "mas de lo mismo", però és clar que no esperava cap sorpresa....

Anònim ha dit...

i que ha sigut de la publicació CARTELERA? ha desaparegut? al igual que l'antic format del BERCA, amb el titol de Benlloc... que facil es "quitar y poner", massa facilitat a tot un treball de dedicació, no?

Anònim ha dit...

Efectivament, la Cartellera ha passat a millor vida... i si mireu la web municipal també ha desaparegut tot aquell projecte de l'Institut Municipal de Cultura, aquell IMCA. Són Nous temps, però és una llàstima perquè hi havia coses aprofitables d'aquella història, sobretot de cara al Casino Municipal. Però, també té la seua part positiva perquè algun que altre recent funcionari es pensava que era el més sabut del món i ara l'ha posat al seu lloc. Hem anat d'un extrem a un altre. I extrems mai són bons...
Ara toca esperar a vore que ens proposen Vicente Ramón i els "secuaces"....

Anònim ha dit...

La Cartellera s'inclou ara a les pàgines centrals del berca amb la mateixa maquetació de previsió d'actes al calendari cultural. Era un malbaratament de tinta i de paper perquè arribava sempre tart a casa.

I respecte a la idea de l'IMCA, és una utopia que mai no ha existit.

Anònim ha dit...

Queda menys per a la subhasta i la comisió "encara" no ha presentat el compte.
Es veu que estan pendents de si un seguro paga o no una actuació

A) Si el seguro te que pagar, en algun lloc de la poliça deu de ficar quants diners
B) Si el seguro no te que pagar, per a que es fa un seguro

Açó te pinta de ser un altra pressa de pel.

I si ningu es quedara cadafal en la propera subhasta, canviarien les coses ???????

Anònim ha dit...

Dia 5 de març Assamblea General i dia 5 d'abril subhasta de cadafals.....

Anònim ha dit...

LA UTOPIA SON ELS SOUS DELS REGIDORS. PER CERT QUANT SHA FICAT EL TAL REGIDOR SAA?? EL SOU DE UNA DONA DE LA NETEJA??? 65000 + 15000 EUROS L´ANY??? QUI FALTA PER COBRAR ESTES ABERRACIONS???

Anònim ha dit...

Els preus dels abonaments de la setmana taurina son excesius.

¿Per què si sobren diners continuen amb estos preus?

Per què amb els diners que paguem dels abonaments no es reflecteixen amb una millora de calitat de la festa?

Anònim ha dit...

Antonio Saa s'ha alliberat? Jo el que tenia entés es que s'ha deixat la farmàcia per anar-se'n a una empresa a Alzira.