dilluns, 4 de febrer del 2008

Oferta pública de treball (esperem que sense carnet)

Fomentar el treball és sempre una cosa molt positiva per a qualsevol poble. I sembla que aquest és un dels objectius que manté el regidor de treball, Gabriel Palop. Si fa unes setmanes comentàvem la continuïtat de l'escola taller de El Convent, sembla que la dinàmica és continuar per aquest camí posant en marxa distints programes per a ajudar a aquells que comencen en el món laboral.

La premsa anunciava la xifra amb un poc de toc sensacionalista, (1.200 veïns beneficiats!). Però la realitat és que hi ha diversos acords del nostre ajuntament amb diverses entitats:

-Amb el Servef: que ha permès publicar 500 ofertes de treball.
- El programa OPEA: per orientar als demandants de feia. Diu que ja han ajudat a 300 persones.
- El programa de Garantia Social per a la formació persones amb necessitats educatives especials.
- El programa Emcorp que ha donat a l'Ajuntament 78.000 euros per a contractar temporalment a 52 persones per a feines com neteja de zones verdes, dinamització del temps lliure, ajuda a persones dependents...
- El salari jove: que disposa de 40.500 euros destinats a donar feina a set joves de la ciutat en projectes com les noves tecnologies, la intervenció psicopedagògica, turisme cultural, taller d'orientació laboral i oci al Raval i suport informàtic a la Biblioteca.
- El programa Zonint: Amb 7.732 euros per a donar feina a un treballador sociocultural i animador turístic.
- Reparació de camins rurals: On amb l'Inem han subvencionat amb 380.000 euros per a contractar a 139 persones.
- Subvenció autònoms: En el 2007 l'Ajuntament ha pagat el 50% del quota a 37 nous joves autònoms.


Entrar dins d'aquestes ajudes sempre és positiu perquè a l'Ajuntament li arriben subvencions i pot contractar gent. Com tot açò sembla que funciona, Gabriel Palop ha anunciat que continuarà per la mateixa línia. Sembla que Palop té més clar que alguns dels seus companys de partit que les coses que funcionen bé cal mantindre-les, encara que no les hagen inventat ells. Això és tindre trellat, i no com altres....

El regidor ha anunciat que demanaran una ajuda de 244.000 per a contractar a 90 persones més. Ara cal esperar que l'adjudicació de les places de feina siga de forma transparent perquè en eixe tema si que cal trencar en les polítiques que alguns dels anteriors regidors ens van deixar. Espere que ara ser amic del PP o del PSD no siga tan valuós com era abans ser amic dels que manaven.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé totes aquestes ofertes, però necesite una coseta i es la següent:

ON ESTAN AQUESTES OFERTES?, ON PUC REBRE MÉS INFORMACIÓ? perque a la web de l'anjuntament no l'he trobat.

Anònim ha dit...

Val, enhorabona al senyor Palop per tindre un poc de trellat. Entre nosaltres, a mi aquest regidor em sembla el "Gallardon d'Algemesi", un tio amb el qual es pot dialogar i un que té posicionament més obert que altres companys de partit que sembla que mosseguen en cada plenari.

Així que, si Palop és el Gallardón d'Algemesí ja el que li faran els seus companys de partit. Compte amb el duo format pel que no sap ni llegir els discursos i el mossegador sense bata.

Sobre el tema de les ofertes de feina, l'anterior comentari té tota la raó. Molt d'anunciar que lleven la cúpula però anuncien res de les ofertes de feina. Segur que quan trauen la notícia al Berca d'aquesta oferta de feina ja les han donat totes a qui havien de donar-les. Palop no faces el mateix que feia l'anterior regidor de Personal!

Anònim ha dit...

Efectivament, jo també estic d'acord amb vosaltres, aquest regidor es bo, es com un polític deu ser, i a mes es pot dialogar amb ell i t'escolta. Siga del partit que siga anime a polítics aixina a seguir treballant com ho fan. Igual te que siguen del partit que siguen, pero que escolten.

Anònim ha dit...

ON PUC CONSEGUIR UNA OFERTA PER A COBRAR LO QUE COBREN ELS REGIDORS DEL PP?????AIXO SI QUE ME INTERESA...

Anònim ha dit...

...dimecres de cendra...