dilluns, 11 de febrer del 2008

Rècord de donacions


Una vegada més el nostre poble està al capdavant dels pobles que fan donacions de sang. Fa goig llegir notícies com aquesta i vore que l'any 2007 es van fer 938 donacions, i això vol dir que estem per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana.

Per als que ja anem a donar sang és una notícia que anima a continuar fent aquesta acció solidària que costa ben poc. I per al que no donen sang ha de servir com a motivació per al pròxim dia que hi ha donació acostar-se una estona i posar la nostra aportació a ajudar a salvar vides. Cal continuar col·laborant en aquestes coses i que Algemesí siga coneguda per fora per la seua solidaritat amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, i no per altres rànquings que també tenen a vore en aprofitar-se de la sang dels veïns d'Algemesí però per a altres finalitats...

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi esta noticia em sembla fruit d'una sequia informativa de cap de setmana a la redacció d'Alzira...però me'n alegre, què collons!

...¿QUÈ HI HA DE L'ACTUACIÓ DE MALÚ QUE ES VA SUSPENDRE EN SETMANA DE BOUS? COM NO SE VA TORNAR LA PART PROPORCIONAL DE L'ABONAMENT PENSAVA QUE ACABARIEN PORTANT-LA DURANT L'ANY PERÒ... SEMBLA QUE NO. Després se queixem per tonteries i arriba Setmana de Bous, critiquem i paguem i després no som ni per a demanar una publicació de la relació de gastos com fan els festeros de la mare de deu... QUE VISQUEM PER MOLTS ANYS ELS MESINFOT!