dijous, 6 de març del 2008

El mercat i les promeses

El Mercat Municipal ha estat el tema de polèmica d'aquesta setmana. Com aquesta notícia segur que no pareix en cap Berca ni enlloc serà bo posar explicar tot l'embolic que el Levante ha posat al descobert aquest passats dies.

Tot començà el passat dimarts quan un grup de propietaris dels llocs de venda del Mercat Municipal acusa al govern del Partit Popular d'incomplir les promeses electorals que els van fer. Bota la notícia!!! El motiu de la discrepància era l'anunci que havia fet , en privat, l'alcalde Vicente Ramón a l'Associació de venedors del Mercat Municipal de que tindrien que pagar 6.000 euros anuals per tindre parada en el "seu" nou projecte de Mercat. I això va provocar que alguns dels afectat protestaren públicament.

Amb aquesta discrepància pública hem pogut descobrir un pacte pre-electoral entre els venedors del mercat i el Partit Popular. És evident que a l'Associació de venedors del Mercat es feia més comboi un projecte de Mercat a peu pla que no tornar a estar baix de terra, com era el projecte de Gregori. Sembla que el PP va anar a visitar als venedors del mercat abans d'eleccions i els va explicar el seu projecte i els va prometre alguna cosa més. Però, les promeses ara sembla que no s'anaven a complir. Quan Vicente Ramón s'ha assegut a la cadira d'alcalde sembla que ha fet comptes i no li ixen els números del "seu" nou Mercat Municipal i està intentant arrapar d'ací i d'allà per a trobar diners i poder fer realitat la seua promesa de que a les arques d'Algemesí no li costarà ni un duro aquest projecte (Ai mare VR que no saps on t'has clavat! o si...).

Quan s'ha airejat aquest intent de ruptura del pacte pre-electoral, s'ha provocat més d'un mal de panxa a dins del Partit Popular d'Algemesí i han intentat solucionar les discrepàncies cridant a files a la xarxa de recursos implicats en aquesta associació. Segons desvetlla la informació del diari Levante de hui dijous, el secretari de l'associació de venedors del mercat, que és membre del Partit Popular, es va afanyar ahir a enviar una nota signada pel president per a aclarir que el posicionament contra l'Ajuntament era només d'uns determinats venedors i no de l'Associació. O siga que "Donde dije digo, digo Diego". Però en cap moment diu que siga mentida el que ha publicat el diari, per tant alguna cosa hi ha.

Aquesta tornada enrere es va gestar en la reunió que es va fer a l'Ajuntament desprès de la primera notícia del Levnate io on sembla que estaven el president iel secretari del venedors i VR i els seus xicots. I desprès d'aquesta reunió, és el moment de jugar al "despiste": resulta que això dels 6.000 euros per lloguer del lloc de venda en el nou mercat era una proposat de la negociació que estan mantenint però ja vorem, el que està és que tots volen el Mercat a peu pla.

Amb aquesta última maniobra s'ha posat de manifest que ara A VR ho té més complicat per a traure diners dels venedors i tindrà que arrapar per un altre costat ja que sembla que amb l'afany d'aconseguir vots municipals va prometre moltes coses als venedors i ara ha de complir les promeses de que to serà debades: per als venedors i per al poble.

Tanta promesa, tanta promesa en el Mercat ....al final VR tindrà que llevar-se les sabates i anar a la processó de la vespra de la Mare de Déu, la de les promeses, a vore si li patrona li ho soluciona.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Tanta promesa, tanta promesa .......i al final, igual que amb el soterrament de les vies, tot "garbellar aigua".

Demà divendres, a les 20:00h, al Teatre Jaume I, acte de cloenda de campanya amb Joan Barres (candidat al Congrés) i Agustí Cerdà (diputat al Congrés).

Salut i Independència!

Anònim ha dit...

"salut i independència"

Se suposa que l'acte és d'Esquerra Republicana, no? pensant que per ací no hi ha cap altra partit independentista.

doncs, igual m'acoste.

Anònim ha dit...

Ai mare, Vicent. Que s'escomença a veure't el "plumero". És el que passa quan s'utilitza el populisme per guanyar un grapat de vots. A poc a poc es va veient el valor de la teua paraula, i encara no estas ni un any manant (que no governant)
He de reconéixer que en anteriors posts he afirmat que em pareix molt bona idea el tema del mercat a peu pla i les places d'aparcament.
Però, passat un temps, crec que comence a entendre el projecte anterior, des del punt de vista de que el que no pot ser no pot ser i a més és imposible.
Primer: els recursos no són ilimitats. L'anterior ajuntament pense que ho sabia i per això va fer un projecte que renovara tot el mercat i, al mateix temps, perjudicara el mínim posible als venedors i a les arques municipals. Estic convençut que qualsevol regidor de l'anterior equip de govern pensa que és millor un mercat a peu pla però que financerament és inviable.
Segon: cada vegada estic més convençut que no s'havia fet cap estudi previ, i ara s'han adonat que ni cabien tantes places ni tècnicament era tan fàcil, ni econòmicament tan barat. Però és tan fàcil dir lo inútils que son els altres i lo sabut que tú eres ...
Una proposta: seria molt demanar que si realment saben de la dificultat tècnica i econòmica del projecte, simplement pararen aquest desgavell i es replantejaren continuar l'execució del projecte anterior? O és més fàcil endeutar l'ajuntament en molts diners de forma innecesària i, a més a més, bloquejar el centre del poble durant un parell d'anys (perque eixa és l'altra)
Existeix la seguretat de que no va a passar res en els fonaments dels edificis colindants?

Per favor: RIGOR, SERIETAT I TRELLAT

Anònim ha dit...

El plumero se li ha vist ja fa temps!!Els venedors que vajen rascanse la buchaca, que els salaris dels concejals han dixat un forat casi com el que tenen que fer en el mercat(a este pas d´aci 10 añs)
Que es pensaven que el gran projecte, que encara ningu coneix anava a ser debades?(atra cosa seria vore perque tant de "interes".)
Els veins de moment que vajen preparantse, que cuan comensen a escarbar cara abaix, es posible que els ixquen grietes hasta en les orelles.

Anònim ha dit...

Si recordeu les dos pancartes de la seu del partit Popilar

Agua para todos.... Una gran Mentira

Mercat a peu pla.... un altra mentira...

lo que no es mentira es los dels Salaris del regidor... OTRA FORMA DE GOBERNAR

com sabem per el diari, el pp a intentat presionar als diaris pera que desmentirem la noticia del mercat... com si de matons i mafioses forem intenten para la veu de la gent i per la por llevar i coaxionar al menos fort

el diumenge dia 9 nian elecions lliures i democratiques ¡que la por no vos faça cabiar el vot¡

Anònim ha dit...

Prometer y prometer hasta meter, una vez metido se olvido lo prometido.
Je je je

Anònim ha dit...

FELIÇITAR A VICENT RAMON PER LA SEUA PREDICCIO DE QUE ANAVA GUANYAR RAJOY!!!

Anònim ha dit...

Creo que el la gestora del PP de algemesí lo que no quiere realmente es hacer el mercado, se le viene grande, es por ello que intentan romper la unidad de los mercaderes para que desistan de ello, por eso un día es gratis, al otro son 6000€ al año y al otro 3000.
Lo que si que quieren hacer es el parking que es bien rentable y en el solar que quede ya se verá

Anònim ha dit...

La gestora del pp no ho te gens clar, pero meyns clar ho tenen els del mercat. En el article que publicaren dien que 6000 euros al any es el que estan pagant, pero tinc entes que no estan pagan ni un centim per vendre el mercat, que estan ahi pel morro, no paguen ni una part del lloger del local, ni cap de lloger a l'ajuntament. Algu ho sap? es aixi?
Hi ha que tindre cara dura per a despres exigir no? entre tots estem pagant-los un lloc per a vendre

Anònim ha dit...

Crec que encara es prompte per a "re-publicar" aquest document que va repartir el PP durant la campanya electoral local. Inclou la seua idea per al Mercat, el intercanviador de la estació, el corredor verd i el mateix campus esportiu de Gregori. Podeu vore el corredor verd i el mercat en el següent enllaç:

Ací o ací.

Anònim ha dit...

ei, jo també vullc saber com es posen links en condicions als cometaris... quins tags cal posar?

Il.lustra-mos alsanan.info !!