dimecres, 26 de març del 2008

Nou Intendent de PPolicia

Desprès de les festes, sempre arriba la tornada a la vida real. I l'activitat sembla que sona de nou en els nostres carrers. Enrere queda la ressaca fallera on la debutant falla de El Pla es va endur el primer premi, i va confirmar que el model de la comissió "Nou Campanar" de València, salvant totes les distàncies possibles, és el que tenen al cap els constructors, promotors i altres empresaris de la construcció que han impulsat la creació d'aquesta nova falla al nostre poble.

Però, tornem al dia a dia del nostre poble i ací ens trobem que l'alcalde Vicente Ramón i els seus xicots del PP ja han decidit posar mà en el tema de la policia local. Desprès de la victòria popular molts eren els que esperaven vore a un important canvi en el cap de la policia local: o bé per què l'alcalde decidia donar relleus a algun personatge o bé perquè algun responsable de la policia local decidia dimitir desprès del seu apropament descarat a les files socialistes. Però el mesos passaven i semblava que no passava res.

Però ara que s'acosta l'any del mandat hem descobert que el tema no està oblidat, només estaven esperant el moment i la forma de fer el canvi a la policia local del nostre poble. També és comprensible que el nou equip de govern no estiga disposat a treballar amb una persona que suposadament havia mantingut vinculacions més que professionals amb l'anterior partit que havia governat i que ara està a l'oposició. Cadascú vol tindre a la seua gent de confiança al seu costat.

El ben cert és que segons avança un representant sindical en uns articles d'opinió publicat a Las Provincias (Primera part i segona part) l'estratègia de VR serà portar a un oficial de la Policia Local del Ajuntament de València per a ocupar una plaça d'Intendent Principal, que estarà per damunt de l'actual cap de la policia local. El sindicalista ja anuncia que van a recórrer als tribunals aquesta decisió.

Sembla evident que el tema de la policia local, era una creïlla calenta que el nou equip de govern tenia previst tractar. En aquest cas sembla que han esperat que passe un any per analitzar com funcionava el que hi havia i per començar a fer canvis (llàstima que no hagen sigut tan pacients i conscienciats en el moment d'assignar-se els sous polítics). Ara a esperar si les decisions que prenen veritablement supose un canvi en la seguretat ciutadana d'Algemesí, ja que aquest és un dels temes que més preocupacions ha despertat en els últims anys.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I què pasa amb el voluntariat mediambiental???ningu s'enrecorda d'ells!!
Fa quasi un any que no es diu res, i sabem que a la regidoria tenen les dades de tots els voluntaris.
En el programa electoral del PP venia que hi hauria voluntaris i desde en nou ajuntament es va asegurar que continuaria endavant el projecte!!!

Anònim ha dit...

hola, m'agradaria formar part daquest voluntariat, i no sé ni on he d'acudir, demanar informació etc.
Per favor, m'agradaria que l'anterior anònim em passara la informació.

GRÀCIES

Anònim ha dit...

Estos voluntaris...
Llàstima és dir-ho, però fent la feina (de vades) que les institucions no sòn capaços d'afrontar.
No se si realment l'utopia es troba el dia que es necessiten als voluntaris a la societat...de moment ja sabem que fan MOLTA falta.gràcies per arrimar el llom

Anònim ha dit...

correció:
l'utopia es troba el dia que NO es necessiten els voluntaris a la societat...

Anònim ha dit...

weno, però me podeu dir on puc apuntar-me?

Anònim ha dit...

Parla amb Antonio Saa a l'ajuntament ell t'informarà (i després ens ho contes), si algú deuria saber-ho és ell.

Anònim ha dit...

Bè, de moment no hi ha cap voluntariat,el regidor fa temps que no es comunica amb noslatres i de totes formes quan ho va fer no va deixar res clar.De totes formes per si t'ineresen aquestes coses està el Proyecte Rius de la Fundació Limne que també és interesant:www.limne.org
I si vols dis-me com puc contactar ambb tu,per informar-te si a la fi hi ha voluntaris o no.

Anònim ha dit...

I també tens una associació de nova creació i que està molt bé: www.aaaalgemesi.org ,pertany a l'Associació Amics dels Animals d'Algemesí.
Esperem que es sol.lucione el més promte possible el tema dels voluntaris,portem molt temps esperant i ja hi ha gent que està tirant "la toalla".