dimarts, 10 de juny del 2008

La fira del "siempre toca" als de sempre

Estem en fira. Un any més Algemesí celebra la festivitat del seu patró, Sant Onofre. I un any més la programació de la Fira ens porta més del mateix. I amb açò no anem a tirar per terra la feina que any rere any fan molts col·lectius en aquesta feina organitzant concursos, activitats i encontres... I com exemple la nit de les paelles del pròxim dissabte que organitza un col·lectiu local i que en els últims anys ha pres una dimensió més important gràcies a la implicació de cada vegada més veïns.

Quan el Partit Popular va guanyar les eleccions fa pocs més d'un any, vaig pensar que un dels aspectes que es potenciaria seria la Fira de Sant Onofre. Evidentment, és necessari continuar donant suport als col·lectius i entitats que fan el programa de la fira, això ho va fer ja Emili Gregori. Però, com ja sabem Gregori, no era massa donat a innovacions ni a fer coses diferents en les festes. Però, amb l'arribada del PP al govern d'Algemesí molts vam ser els que pensaven que en la pròxima festa de la Fira hi hauria un canvi a millor i l'Ajuntament del nostre poble prendria exemple d'altres pobles governats pel PP (com Alzira o Xàtiva) i es gastaria els diners per portar grups de música rellevants (per què si tenim que confiar en el que portaran els de la Comissió Taurina anem apanyats...). Però, en vore el programa de la Fira m'he emportat una nova decepció... Sembla que a Algemesí ens hem quedat només en la pitjor part del PP. EN altres pobles també es posen bon sous però desprès munten "saraos" per tindre content al poble i portar més turisme (Americ'as Cup, Formula 1....). Però, a Algemesí, de moment, només s'han quedat en la part del bon sous, de treballar per organitzar noves propostes sembla que hi ha poques ganes. I amb açò, no vull dir que no siga profitós el que han fet per apostar per grupsdel poble per promocionar-los i ajudar-los a fer coses com Nius de nit. Però, tal vegada hauria esta més positiu que l'alcalde, els regidors alliberats i el regidor de joventut s'hagueren preocupat t per aconseguir concerts de primera fila (aconseguint diners de Diputació, de patrocinadors i d'altres llocs que segur que amb el sou que tenen saben trobar) per a que els grups d'Algemesí actuen de teloners i així promocionar-los de veritat...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

que ban fer si no tenen idees,
només copiar i esperar que algú els faça el treball, si no mireu tots els llibres que ha editat en un any, tots els llibres editats de moment és per l'altra branca del PP (amics de juan girbes) només recordar que fou el pp l'únic partit que es va oposar a l nomenament de D. Juan girbes com a fill predilecte.
els fallers munten la festa de les falles, les organitzacions esportives i juvenils munten la fira, els de la casa d'andalicia la romeria i la festers dels quatre barris la mare de déu.
per a qui no ho sàpia falta traure un llibre, que és el del casino liberal que fa mes d'any i mig que esta acabat i pagat només falta que estos inaguren un edifici que ja estava projectat i traguen un llibre que ja esta editat i pagat per l'altra corporació
VOLEU MES IDEES

Anònim ha dit...

Apreciat anònim, no sé si estaves anit a la presentació del llibre, però, des de que t´he llegit he repensat en els assistents i, la veritat no recorde veure massa gent que haguera votat al PP, i sobre tot que en un futur pense votar-lo...El que si que passa és que l´Associació Joan Girbés, aprofita la falta d´idees del partir al govern (en això estem d´acord), per utilitzar unes instal.lacions que son del poble, que son de tots...

Anònim ha dit...

"El gerente de Renfe Cercanías, José Enrique Cortina, y el alcalde Algemesí, Vicent Ramón García, realizaron la firma que consiste en aplicar descuentos a los usuarios de cercanías en grupo que visiten Algemesí en fiestas, colocar la cartelería publicitaria en los trenes e incluir Algemesí en la guía de actividades escolares de Renfe" (salut navarro, provincias).

I ALS VIATGER QUE VAN A DIARI NO SE'LS POT OFERIR CAP TIPUS DE DESCOMPTE? I ALS ESTUDIANTS? I ALS TREBALLADORS? JA QUE SE SIGNEN CONVENIS...

"El Ayuntamiento de Algemesí ya tuvo el año pasado un convenio con Renfe, y con esta nueva firma es el primer ayuntamiento de la comarca en renovar su confianza en los trenes de cercanías como escaparate de sus celebraciones festivas y culturales" (las provincias)

EL PRIMER QUE RENOVA... SERÀ QUE SÓM ELS MÉS LISTOS O ELS MÉS TONTOS PERQUÈ LA RESTA HAN VIST QUE NO DUU A CAP LLOC QUE LA PUBLICITAT ES PASSEGE DE VALÈNCIA A XÀTIVA AMUNT I AVALL?

Anònim ha dit...

a la fira no vages si no tens diners, que voras moltes coses... i en pagar la hipoteca tindras prou.

Anònim ha dit...

Esta nit concert a la plaça major a les 23.30h... ¿sóc la única que no tenia ni idea d'este concert? I esta vesprada rifa de regals per als escolars (emplenant una papereta hi havia prou...com a la campanya dels 10.000euros...) Pense que als xiquets cal motivar-los amb coses més elevades. El premi pot ser una Wii que està molt bé però per fer un dibuix, escriure un relat, una poesia, representar una escena de l'arribada del títol a la vila... Per a emplenar papeletes i que "la suerte nos puede tocar a todos" ja tindràn oportunitat quan siguen majors i compren compulsivament al Carrefour

Anònim ha dit...

es va innovar en la cavalgada de reis, en el falles i ja va ser prou critcat, ara que es fa igual que abans també es critica? Pot ser que siga...faces ek que faces estará mal, Criticar per criticar. Pero bo, si hi ha una innovació aquest any i es el premi donat als xiquets pel 4oo aniversari, samarretes per a tots!!!! quin despilfarro
Per cert el questionari molt dificil de contestar:
si ho busques ho troves deia el full, pero ho es aixi, hi ha trampa.....on estan les estatues que hi han al full? jo no les he trovat i una es la que li dona nom a aquest bolg.
Va per tu...Domenech Gamieta, t'han fet desapareixer del Parc

Anònim ha dit...

Efectivamente aquí la gente dice unas barbaridades sin conocimiento de causa... Los niños rellenaron un cuestionario con preguntas sobre la historia de la ciudad, sus personajes, edificios y monumentos más emblemáticos. Por tanto, regalo a cambio de esfuerzo que es como se deben hacer las cosas como sabrá el autor del blog tan ligado al mundo académico.

Por cierto, Gamieta, una pequeña contradicción. En posts anteriores criticas la organización de grandes eventos o realización de helipuertos y aquí dices que no han innovado ni organizan cosas fuera de lugar como la copa américa o fórmula 1. ¿En qué quedamos?

Fdo: Que vuelva Gamieta al parque

Anònim ha dit...

M'encanta com canvia l'idioma en que es parla en funció del que es vullga dir...

res més que això...una curiositat...

Anònim ha dit...

En el rincón de la derecha:¡¡EL Castellano!!
En el rincón de la izquierda: ¡¡El Valenciano!!
Es nota prou ,pero bé cadascú que s'expresse com vulga.
Per una Algemesí millor i per a tots,no??

Anònim ha dit...

que peneta dona la fira !
mal rollaso !
lo millor el concert del 60 !! guauuu !! yuju !! ye ye !
mátame camión !