dimecres, 18 de juny del 2008

La foto dels 12.000

El passat dilluns es va presentar oficialment el nou intendent principal de la policia local d'Algemesí, Erich Vanacloig Gil. En els últims mesos s'ha fet un concurs-posició i aquest ha estat el guanyador. Segons, el ex-companys del nou màxim reponsable de la policia d'Algemesí es tracta d'un bon professional. Ara ho tindrà que demostrar a Algemesí ja que entrar en un nou lloc de treballa per posar-se per damunt d'un altre cap que ja porta molts anys és coomplicat. Fins ara, el màxim cap de la policia local era Antonio Collado, però ara Erich Vanagoig estarà per damunt d'ell. Una situació gens agradable per a cap dels dos.

Des del govern del PP s'ha justficat aquest nou càrrec amparant-se en que la llei que diu que els municipis de més de 20.000 habitants han de tindre un intendent principal de policia. Però, resulta evident que l'antic cap de la policia estava molt a prop de l'ex-alcalde i del PSOE i això no era massa ben vist per el nou equip de govern que en menys d'un any ja ha resolt aquesta situació que tenia pendent des de que van accedir al govern municipal.

Però, una de les curiositats d'aquesta oposició del nou responsable de policia l'ha protagonitzat el secretari general de la Federació de Serveis Públics de la UGT de la Ribera. Aquest sindicalista abans de començar aquesta oposició va portar un sobre tancat al diari Levante on posava el nom del policia que anava a guanyar l'oposició. I uns mesos desprès, quan ja ha passat l'oposició i s'ha fet el nomenament oficial, el periodistes del Levante han obert el sobre del sindicalista i.... sorpresa! El pronòstic s'ha complit, el nom apuntat era el d'Erich Vanacloig Gil. Aquesta "casualitat" a obert la porta a moltes suspicàcies. Ací hi ha dues opcions o el sindicalista sap alguna cosa sobre aquest concurs (ja ha anunciat que va a denunciar el procés) o tal vegada, el secretari de la UGT té molta sort i a més de predir aquestes coses hauria de provar a fer la primitiva, perquè segur que li toca.

A banda d'aquesta singularitat que s'ha produït en aquest nomenament, un altre dels fets que cal descatar és el cost que tindrà per les arques municipals aquest nou càrrrec creat per el govern municipal del PP. Segon han anunciat el sou de l'intendent superà, de prou, els 3.000 euros als mes.

Per tant, si fa alguns anys es va fer famosa la foto de les azores podem dir que aquesta foto que tenim més amunt pot passar a la història com la "foto dels 12.000 euros". Ja que això, és el que als algemesinencs ens costen cada mes aquestes tres persones, (l'alcalde, la regidora de seguretat ciutadana i el nou intendent).

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Curios que entre tots els policies de la comunitat, ja es sabera el nom del guanyador de la "oposicio" antes de comenzarla. Será perque es AMIGACHO de la Quini??? Llastima no haver sigut amic de estos, perque els alimenten prou be.

Anònim ha dit...

Oposicio u Opusicio

Anònim ha dit...

No cregueu que seria mes profitos, tindre sis agents mes en el carrer, que aquestes dos persones que encara no se molt be x que aprofiten? el cost seria el mateix. Seria un "seis por dos" ufff

Anònim ha dit...

Em sembla una idea genial. El que caldria fer és llevar-li el sou a la Quini Giner i amb eixos diners contractar més policies. Aquesta regidora cobra més de 52.000 euros a l'any. I que no em diguen que és una professional de la Seguretat Ciutadana, perquè aquesta senyora únicament vivia de fer fotocòpies abans d'entrar en l'ajuntament.

Per tant, més invertir en professionals i no tant en pagar a polítics....

Anònim ha dit...

Guanya més de 52.000 euros perquè tots s'han actualitzat el sou segons l'IPC...

Jo quan puga em desempadrone d'ací i me'n vaig a l'estranger a viure!

Anònim ha dit...

La verdad es que teniendo un intendente y un superintendente ya no se para que queremos una concejala para la seguridad ciudadana a pensión completa, o mejor dicho todo incluido, ahora solo queda contratar a Mortadelo y Filemón.
Lo malo es que mientras nosotros hacemos chistes sobre el tema, ellos bien que se llevan la pasta. A este paso habra mas jefes que soldados.
Una poca vergonya

Anònim ha dit...

buuscar parentesco del nuevo jefe de policia con el dueño de la empresa que trabaja el marido de la concejala.... casualidad

Anònim ha dit...

ke enrevesat, no? Aixina i tot curiós...

Anònim ha dit...

Algú pot dir el nom de l'empresa on treballa l'home de la regidora?

Anònim ha dit...

Em sembla lamentable tot açò, i jo també voldria saber la relació de parentesc entre aquests... Però, no ens enganyem tampoc. Collado no era cap sant, i si molt furgàrem només en alguns anys enrere, potser tots els que portava Gregori a l'alcaldia, apareixerien draps molt bruts en la biografia d'aquest obscur personatge que es diu policia. O és que ningú ja no se'n recorda d'aquelles misèries de fa alguns anys. Sí, ja sé que algú dirà que si el passat i tal i qual... però les persones encara són les mateixes, o no?

Anònim ha dit...

L'empresa on treballa l'home de la regidora no se com es diu, no crec que sigua important. El que si es important es que ja hi ha un cap de policia com cal i no un cap que ha estat en l'entredit des·de fa temps.

Anònim ha dit...

És veritat que calia una neteja a la policia local d'Algemesí,perquè hi havia massa cadenes de favors pendents entre els el màxims dirigents i el polítics d'abans.

Però, si es volia fer una neteja no podia haver-se fet d'una forma que ens coste menys diners al veïns d'Algemesí. Ara estem anem a pagar per un altre que ve a manar. I ara com es justifica el sou de la Regidora de Seguretat Ciutadana (més de 52.000 euros a l'any). Desprès del nomenament del nou intendent de policia, jo li recomane a la senyora Giner que renuncie al seu desgavellat sou i que deixe la gestió de la seguretat ciutadana en mans de professionals. Que torne a viure de la seua professió i que no visca més a costa de les nostres butxaques. Com justifica ara el seu sou?

Anònim ha dit...

Però a veure, parlant del sou (que em pareix super mal pq jo estic estudiant tota la vida per tindre un bon lloc de treball i lo únic q he conseguit és un treball de 800 €), si s'ha alliberat, vol dir que abans guanyava ixos diners. No és que m'interesse a què es dedicava abans, però supose que per a ficar ixe sou ha acreditat que abans guanyava aixo.

Anònim ha dit...

Por supuesto que esa regidora antes ganaba el mismo dinero que ahora, pero con una diferencia, lo que ahora gana en un mes, antes le costaba 4 meses para ganarlo.

Y quien ha dicho esto:
"L'empresa on treballa l'home de la regidora no se com es diu, no crec que sigua important. El que si es important es que ja hi ha un cap de policia com cal i no un cap que ha estat en l'entredit des·de fa temps"
Yo creo que si esas acusaciones son ciertas, el nuevo superintendente queda en entredicho desde el primer día, pero no soy nadie para prejuzgar. Segura que esta persona como gran conocedor del pueble que seguro que lo es (no se conoce ni el nombre de las calles) se ganará a la población y a sus compañeros en un santiamen. Que le vaya bien, que con 3000 del ala seguro que le va, y pensar que a estos los alimentamos nosotros...

Anònim ha dit...

Com molt be ha comentat el anterior company, ara la regidora guanya lo mateix, pero ara li costa una quinta part de temps, al igual que el nou "intendente principal" el seu amiguet, que multiplica per 4 el seu anterior sou de cabo de policia.
Pero no van a ser menos que la secretaria del alcalde, que cobra 47.000€. Viva la pasta!!!

Anònim ha dit...

Cada vegada m'agrada menys este poble.
Caradures!

Anònim ha dit...

I per què no un jefe del jefe del jefe de la policia?? Ja total, li podiem posar un jornar de 100.000 euros i a la marxa. Aiiiiii, quantes fotocopies calen fer per guanyar eixos diners....
Aquesta és la política que insulta al ciutadà i que cada vegada, l'allunya més i més.

Anònim ha dit...

Hola, sóc el jefe, i no digueu res que jo almenys he fet una oposició per entrar al meu lloc, cosa que COLLADO no va fer. Som professionals i cobrem com a tals.

Anònim ha dit...

Hola, som els regidors alliberats, la secretària de l'alcalde, l'alcalde i la coordinadora de regidories. Dubte que sigam tant professionals com per a cobrar el que cobrem, i a tots els llocs hi ha gent que ha entrat sense fer cap oposició. Veritat que sí?

Anònim ha dit...

Jo vegent tot lo ocorregut, no li diria "oposició", li diria TOCOMOCHO o TONGO.

Anònim ha dit...

Però, es que no expliqueu que ha passat exactament...no era una oposició en tota regla??
Com ha quedat el recurs de la sindical?

No entenc res...

Anònim ha dit...

Hi haurà que agrair al poble sobirà que no canvie massa de partit governat, perquè com segueixi així a les pòximes la graduació del cap de policia haurà de ser d’almirall, doncs cada alcalde posa el seu cap de policia i com és natural cada vegada més car. Llàstima que se valore tant la militància i tan poc la professionalitat.
Què bons vassalls si tingueren bons senyors.
L’Espectador.

Anònim ha dit...

Perdoneu, pero em sembla que hi ha gent que no coneix com esta estructurada la politica local. Cal saber que un/a regidor/a te unes funcions i el cap de policia unes altres. No es poden fer funcions creuades. El un es funcionari i l'altre es politic, i per tant, les atribucions queden establides per la llei.
Respecte al sou, no cregeu que no pot ser el centre d'atencio unic? Cregeu que sols estos regidors estan cobran, que els altres estaben de vades? A cas, els anterios, no eren tots ells funcionaris (o casi tots) i tenien els avantages del carrec que ocupaven i per tot aixo gaudien de horaris compatibles? No cregeu que un ciutata, que es presenta a unes eleccions no te merit? Presentarse a unes eleccions es voluntari i sols cal tindre un compromis.

Anònim ha dit...

La Junta Directiva de l'ACPA de les Escoles Pies d'Algemesi ha dimitit. Este matí un grup de pares ha repartit fulls a la porta del col·legi (que visca la llibertat d'imprempta i la llibertat de fotocopiar) i han desmentit una sèrie de rumors... més informació té algu del tema? està al dia la senyora regidora d'educació?

Anònim ha dit...

yo no he salido de regidira para tener estos problemas.

Anònim ha dit...

Bueno, y que pasa con toda la movida de las preinscripciones a los colegios, todos los colegios concertados escepto santana parece que se han saltado la normativa a la torera, en muchos colegios se ha quedado gente en la calle con más puntos que otros que si que han entrado, que tu pongas un orden de preferencia no te de más o menos derecho, lo que da derecho son los puntos, ni el ayuntamiento ni consellería parece que han hecho un seguimiento para que se respete el reglamento

Anònim ha dit...

Pares i familiars tots al plenari del mes se Juny

dia 26 de Juny a les 20.00 h
per la nostra dignitat
Per una educcació con cal
Per la llivertat de Catedra.

Anònim ha dit...

No van a canviar el plenari de dia i hora?

A eixa hora juga Espanya!!!

Anònim ha dit...

Qué van a canviar el plenari per un partit de futbol! Dona, si ho féren......diria molt de la seua profesionalitat i també de la seua inteligència.

Anònim ha dit...

Nose si ja esta possat pero no tinc ganes de llegir, sols dir que en el moment que ixe gran personatge de la UGT va escriure el nom que anava a ixir no ho acerta es pa matarlo perque sols hi havia un candidat, es dificil acertar-ho eh? (sarcasme per si algu no ho pilla), despres es va presentar un altre xic hi ha tre menys puntuacio, q anem a fer?

Anònim ha dit...

Nose si ja esta possat pero no tinc ganes de llegir, sols dir que en el moment que ixe gran personatge de la UGT va escriure el nom que anava a ixir no ho acerta es pa matarlo perque sols hi havia un candidat, es dificil acertar-ho eh? (sarcasme per si algu no ho pilla), despres es va presentar un altre xic hi ha tre menys puntuacio, q anem a fer?

Anònim ha dit...

COLLADO = GINES
ALGEMESI = CONSLADA

Anònim ha dit...

Al listo de antes, dirli que el secretari de UGT, encertá el nom abans de que se presentara cap canditat. Només ni han uns cuans mils de policies. Curios...
Finalment nomes es presentaren dos, entre atres coses perque ja s´han encarregat de que no es presente ningu mes.

Anònim ha dit...

Que jo tinga entes, amb Collado no ha existit cap tipus de problema. Per tant: ALGEMESÍ no és el mateix que COSLADA.
A més, segur que esta gent que està al govern ha buscat draps bruts, i que jo siga coneixedor, no han tret res.