divendres, 4 de juliol del 2008

Les rebaixes

Mentre prepare un post sobre la resolució del projecte del mercat de VR (un tema que segur que portarà cua) ja ens han fet arribar (un amic del blog) un dels primer anuncis de les rebaixes de l'Ajuntament d'Algemesí. Des del nostre consistori s'estan fent una campanya per repartir cartells als comerços d'Algemesí. Ací tenim una proposta de cartell que també es pot fer per aquesta campanya. L'any passat, en campanya electoral, el PP ens feia 212 propostes i altres tantes promeses, i ara ja estan al 50%?

Si prefereixen no fer cartells per al comerços un altra proposta és que aquesta imatge aparega en el pròxim Berca... ja apareixen que fotos del nostre alcalde en quasi totes les notícies del butlletí municipal, li proposem que no deixe passar l'oportunitat d'aparèixer també en les publicitats (ja posat a eixir, cal eixir en TOT).

11 comentaris:

Anònim ha dit...

També podries parlar de les viviendes vpo del Pla. Desde ací felicitar als aprovats, perque de 120.000€ que valien les vivendes fa pocs mesos, ara en la nova llei aprovada per el PP, i gracies al retard del nostre "EXPERT" ajuntament, VALEN 160.000€!!!! jajajaja, aneu ahorrant!!! no volieu PP...!!!!

Anònim ha dit...

Rumor: ordre de la regidora de seguretat a la polícia local: multeu, multeu i multeu... Fan falta dinerets, Quimi? Mmm, els sous no van a tardar en convertir-se en la pesadilla del PP, i vorem lo que volen realment estos polítics, si al poble o als dinerets.

Anònim ha dit...

Al primer comentari: cal afegir l'IVA, perquè els pisos del VPO tenen un mòdic preu de 30 quilos de les antigues pessetes,... sense comptar despesses de notaria ...

Enhorabona als premiats!

Anònim ha dit...

TAMBÉ HISENDA TE ALGO A DIR.

Anònim ha dit...

propose cambiar el nom de la tele local, en vegada de berca li quedaria millor TELE-GARCIAMONT

Anònim ha dit...

BIM BERCA: com sempre un plaer llegir a Escartí, almenys son un parell de pàgines ben aprofitades on gràcies a XXX no hi ha publicitat, ¿poden uns sous tindre una ona expansiva que infecte també el BIM municipal, l'escala de prioritats de la policia local o la programació cultural? QUÈ VOS PASSA VALENCIANS?

Anònim ha dit...

paella en ceba
moros i cristians
...

Anònim ha dit...

212, carolina herrera new york

Anònim ha dit...

NOU BLOG!!!!!!!!! Algemesí denuncia. Denuncien amb imatges. Esta és l'adreça:

http://algemesidenuncia.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Mireu si es fa falta la pasta que m'han enviat un multa de la zona Blava de finals del 2006...
Estan poc aspavilats.. i damunt no tenia el paperet del policia, on teoricament si no esta el paperet del policia no et poden multar...

Menudes gates...

Anònim ha dit...

tantes son les rebaixes que quant eren l'oposicio prometien bandes reductores de velocitat al carrer sant josep de calasanz i ara pareix que en el retall de presupost han incluit la seguretat dels veins d'aquest carrer.