divendres, 18 de juliol de 2008

Transvasament Política-Feina

Fa unes dies el regidor socialista, ex-reposable de l'àrea d'urbanisme, Ciprià Teodoro aportava la seua opinió al voltant de les darreres modificacions del Pla General d'Ordenació Urbana realitzades en un plenari fet un divendres les 8 del matí, "amb premeditació i..."

Unes hores després s'ha fet pública la destitució d'aquest regidor socialista com a coordinador del Centre de Salut. El sindicat UGT ha apuntat que aquest fet de l'àmbit laboral de Teodoro, està provocat per vessant política del regidor del PSOE. El sindicat diu que açò ha sigut una"vendetta".

Si bé ho pensem no resulta tan estrany, ni és la primera vegada, que es produeix una relació de causa-efecte, entre el món polític i el món laboral. I sembla que tot depèn des de quin bàndol s'està en un moment concret. Perquè amb els mateix mètodes que s'0han emprat ara per a fer caure a aquest regidor del PSOE, també s'ha emprat per a fer pujar a regidors del PP que abans d'entrar en política treballaven en un lloc i amb la seua aparició en les llistes electorals s'han llançat amb el trampolí polític fins a aconseguir pujar escalafons laborals dins de les entitats gestionades per la Generalitat. Curiosa forma de promoció: no per mèrit sinó per carnets...

En la mateixa notícia de la caiguda als infern del regidor socialista ens hem assabentat que el que era cap de la policia local d'Algemesí i arrimat als socialistes ja ha posat els peus en el reten d'Alcúdia, supose que per estalviar-se situacions incòmodes amb el nou supermegacap de la policia local que ha vingut amb el nou govern municipal del PP. Per cer, aquest nou cap de la policia local sembla que ja ha assumit plenament la filosofia implantada per l'alcalde Vicente Ramón i els seus regidors del PP. I aquesta filosofia d'empresa (que és com vol VR que fiunciones l'ajuntament: com una empresa) s'ha aplicat a la realitat amb l'assiganció d el sou més alt possible abans de pegar ni una patada. Efectivamenmt, al supermegacap policia li ha donat el nivell més alt que pot cobrar un funcionari en l'administració local, autonòmica o estatal. Així s'integra ràpidament.

27 comentaris:

la blava ha dit...

Perillosa aquesta idea, com ens posem a fer "re-compte" dels transvasaments a l´epoca Gregori podem no acabar mai...Uns i altres s´aprofiten i col.loquen i lleven les seues "peces", familiars, amics, militants...per tant la reflexió que per a mi caldria és: que hem de fer per a que la política es moga al món de les idees? Quan la política deixarà de ser un medi de vida per alguns?

Anònim ha dit...

Te convide a que mos vajes diguents noms i salaris de "supostos enxufats" de la anterior epoca...
Jo si vols te informaré de lo que ni ha ara i comparem... ( i soles portem un anyet)

L'Alcalde-President ha dit...

Me pareix patètic que la política siga un niu d'aprofitats. Que tots vullguen manar per a colocar als seus. Aixó no és voler precisament lo millor per al poble.

Si no hi ha cap raó laboral per a fer-li lo que li han fet a Teodoro, em sembla gravíssim. No és que crega que vaja a passar res. Som valencians i no "passaria res" com massa bé saben els senyors del PP. Ni tan sols pegar-li un tir a la siciliana podria en el nostre mesinfotisme recalcitrant.

No volieu PP? Ahí en teniu "tres poals". I lo que és pitjor, eixa manera REPUGNANT de fer política ens costa 50 milions de pessetes a l'any. Ara entenc el canvi que anunciava insistentment aquesta "gent".

Anònim ha dit...

todo esto me parece una burla a todos los algemesinenses, los sueldos de verguenza, el premio del mercat se lo dan a forasteros etc.....este ayuntamiento lo esta haciendo mal y todos aguantando, debe de hacerse algo, basta ya de abusos.

Anònim ha dit...

Señor Ballester, se cree usted que la gente no va a saber que ha sido usted y todo el odio que lleva dentro los responsables de la vendeta. Como si no supiesemos el peso que usted tiene en el sistema de valenciano de salud ( buscar ballester en http://www.san.gva.es/cas/prof/selecpers/procesoextraordinario/fasedeprovision/medico_urg_com_deleg.pdf ).

Algun dia a usted le pueden pagar con la misma moneda. Y lo peor es que cuando lo hagan pensara que es lo mas injusto del mundo. Y sinceramente espero que no le pase porque no me gustaria que me lo hiciesen a mi. Simple empatia.

Me reservo la opinion que tengo de usted. Pero si que le digo que no me extraña lo mas minimo que un personaje como usted sea del PP. Ni lo mas minimo.

Anònim ha dit...

tots els del pp estan tallast per el mateix patro.

Anònim ha dit...

el nou supermegacap em sembla que lia tocat la loteria en este enchufe, vorem si es capac de estar a la altura del puesto de treball.....

Anònim ha dit...

A mi em sembla patètica tota aquesta situació... Són prepotents, els falta humilitat, salta a la vista que busquen primer el benefici propi que el d'allò que diuen saber administrar. Pel que deia l'anterior conciutadà, l'única cosa que podem fer és fer publicitat i publicitat de totes aquestes pràctiques abusives de cara a les properes eleccions... Per si de cas a la gent se li acut reaccionar i canviar el signe polític de l'ajuntament...

EL XURRO DE L'HORT (DEL XURRO) ha dit...

Una altra cosa que cal fer notar és l'obsessió d'aquest equip de govern d'esborrar tota petjada del govern del PSOE. Si el PSOE fa el mercat així, ells enderroquen el mercat. Si el PSOE va plantar aquestos arbres, ells arranquen de soca-rel tots els arbres. Si el PSOE va fer aquesta proposta, ells diuen que no la poden fer seua encara que l'hagen votat als pressupostos... Un bon llibre de FREUD ens pot explicar molt d'aquesta situació... Esperem que aquesta mentida mil vegades dita que fou el Sr. Gregori "qui va dur als gitanos" no motive a aquesta gent a portar al poble propostes similars a les que duen a terme els conservadors italians... Déu ens pille confesats!

Aprenent de fer fotocòpies per ser fotocop... ha dit...

COM ELS XIQUETS XICOTIUS, SI JO LA TINC BLAVA, LA VOLEN BLAVA, I SI NO POT SER, D'UNA MANOTÀ ME LA TRENQUEN. "JO TAMÉ VULL" "JO TAMÉ VULL". ALE, TOMA!
VIVA LOS SUELDOS HUMILDES...

Anònim ha dit...

Senyors del PSOE, vagen buscant un bon candidat que ací som molts els que no sabem si el poble aguantarà les barrabassades d'aquesta gent que diu que sap governar.

Anònim ha dit...

EL PSOE VA PEDRE LES ELECCIONS PER NO SABER FER UN BON TRASPAS DE GENT, ARA ESTEM PAGANT LES COSECUENCIES.

Anònim ha dit...

Hi ha que buscar persones que siguen honraes i alrededor res de amiguets,familia... no volem gentola com la que ara es pensen que manen.

Desorientada Anna ha dit...

Però, no recordeu el que va fer el Psoe? va col·locar a germans i amics i els va omplir de diners, el mateix que està fent ara el PP...

En el seu dia el PSOE va pagar el preu que mereixia per les errades que va cometre en els últims anys de govern municipal. Va col·locar al seus de forma descarada, va voler enfrontar als seus socis de govern per a vore si podia agranar els seus vots per a ells, es va encabotinar en projectes personalistes...

El PP en un anys ja ha fet moltes d'aquestes coses i a més s'han posat un sous desgavellats. El problema és que la gent d'esquerres si que va castigar al seues dirigents per no fer-ho bé, però la gent de dreta té un vot molt fidel i traga el que faça falta ( exemples en la generalitat valenciana i en cas fabra en tenim de sobres).
Així que, senyors dels partits d'esquerres d'Algemesí cal que s'ho curren amb propostes noves i gent nova i amb trellat i que aprenguen del passat per no caure en els mateixos errors.

Anònim ha dit...

Explicació aci:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080719/ribera/reduccion-plazas-personal-20080719.html

Anònim ha dit...

Un fet prou clar es que desde l�any 1999 el PP ha guanyat totes les eleccions que shan fet a la Generalitat i al govern de Espanya, i ademes per majoria abrumadora. Per tant que el PSOE perguera les municipals al 2007 era llogic, i prou merit ha tingut aguantar tant (basicament per la bona gesti� per molt que alguns diguen) en un poble majoritariament del PP, i mes tenint en compte la de bulos que han tingut que soportar.
Per tant est� prou negre que no torne a guanyar el PP, inclus ficantse sous de 1 millo de euros cada u, que tot arribara...

Anònim ha dit...

I ON ESTA EL BLOC????? MARE MEUA,.... DE VERGONYA......

Anònim ha dit...

Ainss que mala memoria que tenen alguns. Estaguent llegint el post de Gamieta, i ha un enllaç a l'entrevista que fa VR no mes pren posessió del carrec, menys mal que esta la premsa escrita que si no "las palabras se las lleva el viento" On estan les inverssions que la Generalitat feia al poble d'Algemesi? per que que jo sapiga no apareguem per a res en els pressupostos de la Generalitat, es veu que VR no crida prou fort a les portes dels grans. Si justificar els sous, es fer un plenari a les 8.00 del mati (per allo d'estar treballant per al poble les 24h del dia)... i es que sempre s'ha dit que es pilla abans a un mentider que a un coix, treballar el que es diu treballar, treballa cadascu per a ell, sino "tiempo al tiempo" quant acaben estos tindran les buxaques plenes, les arques municipals en nº rojos pero no passa res, que paga el poble.

Anònim ha dit...

(Levante-EMV)

La Ribera

La Muixeranga conquista Bruselas

La popular estatua Manneken-Pis, símbolo de la ciudad de Bruselas, lucirá el próximo 20 y 21 de septiembre el traje de la Muixeranga de Algemesí.

Anònim ha dit...

de quína muixeranga? blava o verda?

Anònim ha dit...

la blava, la original! la de tota la vida!

Etoo ha dit...

És molt lamentable que la vida privada del sr. Ciprià es veja embrutada per la vida política. Cal diferenciar, sr. Ballester, el que és un rival polític d'una persona comú i normal, que treballa per a viure.
Prengam nota i no portem a la vida privada les "vendettes" polítiques: això és de ser mal polític i sobre tot, mala persona.

Anònim ha dit...

Sr. Ballester quien siembra vientos recoje tempestades..

Anònim ha dit...

ficarli el salari de 47.000€ a la seua novieta si que ha sabut si

Anònim ha dit...

Creo que voy un poco retrasado de chispa,
¿es verdad eso de que la "amiga" del regidor también esta colocada en el ayuntamiento a cuerpo de rey, a costa de mis impuestos?

No seais bordes, todos los cargos de confianza están ahí por méritos propios y porque valen lo que les pagamos

Anònim ha dit...

jajajajajajajajaja, qui dels que han col·locat val el que li paguen, Quini, VR, el del pel blanc, la germaneta de Quini, la novieta periodista, el nou cap de policeman. Potser l'únic que es salva es el Puchades, és dels pocs que no cobra per fer de parapeto i comisari polític, sols ho fa per amor a l'art

Anònim ha dit...

Faltava la secretaria fatal, perdo