dimecres, 9 de juliol del 2008

Mercat Nou, viabilitat econòmica

Anem preparant-nos perquè els pròxims Berques perquè va a ser tot un desplegament sobre el projecte del Mercat de Vicente Ramón. Que si Foto de VR mirant el projecte, que si foto de VR tocant una pedra del lloc on estarà el nou mercat, que si foto de VR explicant que el seu mercat tindrà dos o dos mil finestres, que si foto de VR saludant als arquitectes, que si foto de VR rascant-se una orella.... Ja us podeu fer a la idea... I en aquest allau monotemàtic sobre el futur mercat ens aniran dosificant la informació sobre el nou projecte... poquet a poquet i per anar omplint pàgines amb les fotos... Però, vull fer una aposta: Estic convençut que ens donaran molta informació tècnica i tot això, però res d'informació de diners, informació real sobre els comptes que s'ha fet el nostre alcalde per a que com ell diu: no ens conste ni un euro la nova obra.

Que ens costarà aquest projecte? Quin preu tindran les places de garatge? És veritat que si les compres no són en propietat? són realment un lloguer per a 20, 30, 40 o 50 anys i desprès tornen de nou a mans de l'ajuntament? Quadraran els números i, tal i com diu VR, el projecte del mercat s'autofinançarà i no li costarà ni un euro al poble?

Ara ja tenim el projecte arquitectònic? I el de viabilitat econòmica? Tan de bo es fes públic... si és que hi ha.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El senyor "Alcalde-President" molt fotogènic no es, i costa fer-se a la idea de que es realment "qui mana" i per aixo li fa falta eixir molt a sovint, per a que anem fent-nos la idea.

La exposicio sobre els projectes presentats no tardara molt a fer-se. Qui vullga detalls que estiga al loro. Respecte al preu, el projecte guanyador sembla dels mes economics: no te moltes floritures, es funcional i punt.

De tota manera, pronostique molts mes malabarismes en el tema dels diners. L'aixeta s'ha tancat de colp i ara tot son problemes: mantindre els mega-sous i avançar els diners que tindra que amollar l'ajuntament per a fer l'obra i que li costara recuperar despres.

Qui els manaria clavar-se en estes histories...

Anònim ha dit...

Tingau present que menys de 3milions d'euros no va a costar... i crec ke ja en el seu dia algú tragué compters de a quin termini s'acabaria de pagar a base de lloguer de places de garaig...

Això ho feu algún benvolgut anònim en els "comentaris" ara ja fa un temps...i crec recordar que apuntava a 35 o 40 anys...

Anònim ha dit...

Estava esperant que publicaren el vídeo del plenari.

YouTube: 1 minut i 32 segons sense desperdici.

Sense comentaris.

Anònim ha dit...

Asi pasa com el casament de la filla de un llaurador del carrer Muntaya.. cuant li preguntaren cuant li costa la boda de la filla..i el llaurador li dige que cap de gallet (coste cero)VENGE UN CAMP I LA BODA NO LI COSTA RES

Anònim ha dit...

gran sabiesa popular...
Això quasi que mereix tota una entrada dedicada...
Jo me'n sé un altra que sempre m'ha fet gràcia...i que te nom i cognoms...i m'agradaria compartir... avore si la puc comentar més o menys bé...


Antigament fins i tot "passar consulta" suposava pagar per l'atenció del metge, i molta gent (la majoria) no es podia permetre anar al metge per qualsevol "tonteria" i a sovint acudien a remeis cassolans, a preguntar al farmaceutic, pagar amb "espècies" al facultatiu per l'atenció o senzillament a intentar abordar al metge fora de consulta jugant amb la picaresca que encara huí tots (inclosos polítics) conservem:

Anant el "metge gros" pel carrer, una dona se li acostà i li preguntà:
- Disculpe doctor...
- Disculpada senyora ama...
- Podria fer-me una miradeta a vore si el que tinc es greu?...
-Cap problema senyor ama... vaja despullant-se mentres trac l'instrumental...
Espantada la dona increpà:
- Cooom? Òn? Ací en mig del carrer?!?!?
El metge gros contestà:
- Clar senyor ama...que vosté òn m'ho ha preguntat?

Anònim ha dit...

una aposta : l'import de l'obra serà superior als 10 milions s'euros aproximadament.

Anònim ha dit...

Es podran comprar en propietat, l´Ajuntament ha iniciat un expedient de desafectació del subsòl del mercat. (i també al parc: aniran a fer parking allí?. Aquesta "privatització" d´un subsòl abans públic ha sigut posible "gràcies" a la nova llei del sòl elaborada pel PSOE de Madrit...

Anònim ha dit...

No si la culpa també la tindrá Zapatero...
De totes maneres si em fiquen un sueldo de 50.000€ tampoc me importaria que costara diners...

Anònim ha dit...

Al Sr. Ballester: Al final n´hi ha o no llibertat de prensa, en que no m´ha quedat gens clar en la seua alocució

Anònim ha dit...

Em primer lloc felicitar-vos als promotors/res d'aquest blog, és un plaer llegir des de l'objetivitat, no com altres blogs que circulen per ahi.

Be, entrem en matèria del que m'agradaria opinar.

He de confesar-vos que quasi m'havia cregut que l'equip de govern s'havia convertit a la sostenibilitat, construim un mercat i fem peatonal el carrer d'arbres i el voltant del mercat, ja ho tens, el que no s'atrevien a fer els 'progres'.

Anem per parts, per que no peatonalitzar el casc àntic, carrers estrets i no preparats per al trànsit motoritzat?, per qué peatonalitzar el carrer dels Arbres, un carrer fonamental per a l'eixida dels cotxes, amb una amplaria suficient?.

On esta la trampa?

No serà que amb una mesura d'aquest tipus eliminen de la superficie 60, 70 o 80 places d'aparcament i que és una manera encoberta d'afavorir a l'empresa que comprarà el subsol del nostre poble. Els veïns tindran eu fer un esforç i comprar-se una plaça de garatje, ja tenim un poc solventat el tema de viabilitat econòmica. I a més els 'progres' calladets perque no s'han donat compte de la jugada i pensen que els de la gavina s'han fet sostenibles, ecològics.

Senyors del govern municipal, si volen peatolitzar comencem pel cas àntic i després continuem amb el carrer dels Arbres, pero no ens conten més històries .

Salut per als gamietants.

Anònim ha dit...

Altra vegada jo,

Al lloro, dema divendres a les 08.00 hores del mati, en ple mes de juliol Plenari Extraordinari.

Tema

Aprovar modificacions al PGOU provisional que porta més de 2 anys al despatx de la Comissió d?urbanisme de la Conselleria.

Modificacions proposades:

1.- Augmentar les altures que s'havien previst.

2.- Traure els espais dotacionals per a noves escoles a la periferia, una nova marginació de l'escola pública i incentivadora de l'ús del cotxe.

Al lloro que juguen amb el nostre futur

Anònim ha dit...

amb estiuatge i alevosia!

fem-los fora, ja!

Anònim ha dit...

Recordeu que el principal motiu q esgrimia el PP per a entrar era que 20 anys ja cansaven. Encara no portem 2 del PP i ja tenim uns sous exagerats, aprovacions de PGOU a esquenes de la població, més insults als plenaris, aixó sí, més llumenetes als carrers i més helicòpters.

Vota PP. Que els altres son "socialistos" i és el partit del Camps i la Rita... fa falta més? Ara sí podem dir que som de poble. I valensiano.