divendres, 25 de juliol del 2008

Sense vacances

Atenció... s'acosta el mes d'agost i qui més i qui menys ja està pensant en les vacances, però hi ha un rellevant ciutadà del nostre poble que aquest agost no farà vacances i es passarà tot el mes treballant "per a tots nosaltres"....

Si és ell.. és el que tots esteu pensant: Vicente Ramón ha decidit renunciar a les vacances i quedar-se a la casa consistorial. No sabem les conseqüències que tindrà aquesta decisió per a l'activitat municipal i per als companys de l'equip de govern de VR. També s'hauran quedat a treballar? El si que podem imaginar són les causes d'aquesta decisió: Tal vegada és per què VR té mala consciència pel sou que cobra? Tal vegada té por que li tiren en cara les seues paraules diguent que "cobra menys que una dona de la neteja" ( ho recordeu?). O tal vegda té vergonya perquè va dir que treballava 24 hores al dia totes les ies de l'any? ( També quan dorm?)

L'ex-alcalde, Emili Gregori, si que s'agafa un meses de vacances i pegava a fugir on està una important part del poble durant les pròximes setmanes: A Cullera.

Acò de treballar en agost és sempre una bona estratègia per a fer-se un poc el màrtir, perquè tots aquells que hem treballat en el mes d'agost sabem que a les pròximes setmanes hi ha una activitat laboral quasi bé mínima i el treball escàs... però, de cara a la galeria queda molt complit això de "no tinc vacances".

De fet, des d'aquest blog volem fer-li una proposta a VR i als regidors per a passar millor el mes d'agost. Fa unes dies vaig llegir al Levante-EMV que la Nova Muixeranga havia traslladat els assaigs a la platja de Cullera, per a no patir tanta calor. Doncs, l'alcalde i els regidors podíen fer el mateix... les reunions que tinguen per a aquest mes les poden fer en la platja de Cullera, on segur que es troben a més gent d'Algemesí que pels nostres carrers. Cal gaudir de l'estiu i carregar les piles per a treballar de valent pel nostre poble els pròxims mesos... recordeu el que diuen: fer més hores al lloc de treball no vol dir que és treballe millor.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo per 67.000€ al any també em quede sense vacances en agost

Anònim ha dit...

Bé, el no tenir vacances,ni dies lliure, ni temps de descans, és una irresponsabilitat sinó que ho pregunten als camioners que duen tacometros per la seva seguretat.

Tota persona que es precie d'un treball tant manual com intel·lectual ha de descansar les seves hores reglamentàries. L'irresponsable és no descansar no tindre les idees clares.... veure el del mercat, mancant idees les pagem i listos..
El dels pressupostos de VR que se retiraren abans de sortir.
Bé no per fer mes hores es rendeix mes.

Anònim ha dit...

Per mi podria agafar 12 mesos de vacances, i dixara de fer els "ampastres" que està fent.

Anònim ha dit...

Per mi podria agafar 12 mesos de vacances, i dixara de fer els "ampastres" que està fent.

Anònim ha dit...

Com li agrada a este alcalde fer com si treballa i aparantar davant la gent... l'estiu pasat crec recordar que també va dir algo paregut de que no s'anava a agafar vacances... pa mi es pasara l'agost sentat al seu despatx amb l'aire acondicionat a tota pastilla i veient videos al youtube.

Anònim ha dit...

El segon anònim diu "Tota persona que es precie d'un treball tant manual com intel·lectual ha de descansar les seves hores reglamentàries". El descans per a la gent que desenvolupa una feina intel·lectual és aquella que te intel·lecte, i benvolgut anònim, pots estar ben tranquil perquè no és el cas.

Anònim ha dit...

Com s'ha fet el sorteig dels pisos de VPO i no s'ha anunciat ni en la pagina web de l'ajuntament?????? Aço que passa al nostre poble es molt extrany....

Anònim ha dit...

X FILES a Algemesí, no calia que escrigueren un guió per a la pel.lícula,ací al poble Mulder&Scully tenien tema de sobra.

Anònim ha dit...

Anònim del 25 / juliol / 2008 17:22 si que estava publicat en la pàgina web, perque jo ho vaig vore.

Anònim ha dit...

jo tampoc faig vacances a l´agost quedare a esmorçar amb VR a vore si m´entere d´algun "xollo"

Anònim ha dit...

Anónim del 25 / juliol / 2008 19:01 dis-me on estava publicat perquè jo veig la web de l'ajuntament i no ho he vist, de fet ara no apareix per cap lloc i no crec que ho hagen esborrat....

SI JO NO CRITIQUE PER CRITICAR....

Anònim ha dit...

Demane disculpes, sí que estava publicat en la resolució d'admessos i exclosos per al sorteig, però no s'ha publicat ni en l'agenda ni en les últimes notícies.

A més a més, crec que un dijous a les 12 del migdia no és el millor horari per a l'assistència de públic (encara que segurament hi hauria molta gent)....

Anònim ha dit...

Demane disculpes, sí que estava publicat en la resolució d'admessos i exclosos per al sorteig, però no s'ha publicat ni en l'agenda ni en les últimes notícies.

A més a més, crec que un dijous a les 12 del migdia no és el millor horari per a l'assistència de públic (encara que segurament hi hauria molta gent)....

Anònim ha dit...

estava la gent que está de vacances i VR, aunque em pareix que a partir de ara els agraciats van a tindre que treballar agost i caps de setmana per a pagar una VPO de 165.000€. mmmmm que bueno!!!!

Anònim ha dit...

Publicaran les llistes del agraciats?

Anònim ha dit...

Per a les proximes VPO el salari dels solicitants va a tindre que estar entre 30.000 i 60.000 €... els unics que la podran pagar jejeje.
Ara es igual tindre una vpo en el pla, que un chalet jejeje

Anònim ha dit...

VICENT RAMÓN GARCÍA MONT I EL SEU EQUIP D'ALLIBERTS HAN DE RECORDAR QUE ...

No son els jefes d'un grup de 28.000 empleats sino els empleats d'un grup de 28.000 jefes...

(Pedro Ruiz, LA NORIA, telecinco)

Anònim ha dit...

Ja estan publicades les llistes de l'adjudicació de les VPO a la pàgina web de l'Ajuntament
http://www.algemesi.es/Default.asp?DocID=1379
Enhorabona als afortunats

Anònim ha dit...

Deixeu-lo que treballe un mes a l'any encara que siga, ja que es pasen tot l'any de vianda en vianda. Podrien ficar-li una piscineta "hinchable" a la plaza major, per a que eixga a refrescarse de tant en tant, i que es mulle la corbateta

Anònim ha dit...

Hola a todos:

El próximo miércoles el pleno del Ayuntamiento de Algemesí debatirá sobre las becerradas, ya que Esquerra Unida ha presentado una moción para prohibirlas. En este link encontraréis una carta modelo y algunos contactos a donde enviarla:



http://foros.20minutos.es/viewtopic.php?f=85&t=5921

http://www.liberaong.org/index.php?c=n.php&id_noticia=728&paraula=cartas%20&paraula2=Algemesí%20&idiom=cast

Anònim ha dit...

BECERRADES SI¡¡¡¡ ANTITAURINS NO¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

El PP es troba obligat a recolçar la moció, si no s'acollona a última hora, per què la llei així l'obliga. Altra cosa és que després fasa la vista grosa, però pel que fa a la moció ha de recolçar-la, no pot recolçar una il·legalitat.

Anònim ha dit...

Les becerrades compleixen totes les normatives i reglamentacions al respecte. En absolut és una cosa il.legal.....

Anònim ha dit...

QUINA NORMATIVA O LEGALITAT COMPLEIX??

QUE TRIST, HI HAN PERSONES QUE PERSONES QUE PREFEREIXEN BECERROS A PERSONES

Anònim ha dit...

A l'ultim anònim.....què??????????

Anònim ha dit...

Que??????????????? a tu i a tots els teus

Anònim ha dit...

PER ALS QUE TINGAU DUBTES US ENVIE EL DECRET SIGNAT PER EDUARDO ZAPLANA, NO HI HA CAP DUBTE, ES UNA IL·LEGALITAT

DECRETO 60/2002, de 23 de abril, del Gobierno Valenciano, por el que se aprueba el Reglamento de Festejos Taurinos Tradicionales en la Comunidad Valenciana (bous al carrer). [2002/X4505]

Capítulo II
Autorización de los festejos taurinos tradicionales

Artículo 3. Solicitud de autorización expresa para la celebración de festejos taurinos tradicionales

3. En la solicitud de autorización se hará constar el compromiso expreso de que las reses no serán lidiadas ni maltratadas por los participantes de estos espectáculos, siendo responsabilidad del organizador o promotor del festejo la adopción de medidas preventivas con el objeto de evitar cualquier tipo de maltratos.
Artículo 13. Dirección y control del festejo
La dirección del festejo corresponde al alcalde del municipio donde se celebre, pudiendo delegar tales atribuciones en un concejal de la corporación o designar a un funcionario de la policía local.
Son funciones de la autoridad municipal vigilar el normal desarrollo del festejo, con el fin de evitar la alteración del orden publico y proteger la integridad física de cuantos intervienen en el festejo o asistan al mismo.

Anònim ha dit...

La constirució de l'estat espanyol de les autonomies diu que tots els espanyols tenen el deure i l'obligació de gaudir de vacances.
Una de dos o VR no es espanyol, o si ho és, és il·legal.
Jo crec que un "caradura".
Que es mofa de tots els algemesinencs. La qual cosa per a mi és molt greu. Que per sort Franco i els abusos laborals fan anys que s'han acabat, a Deu gràcies.
UNA ALGEMESINENCA QUE ESTÀ MOLT ORGULLOSA D'HAVER LLUITAT MOLTS ANYS PER PODER GAUDIR DE VACANCES.

Anònim ha dit...

en primer lloc vull deixar clar que jo no sóc del PP, però em sembla que la majoria de comentaris d'ací estan fets per gent desficiosa, ja què "mal si ando y mal si no ando"de segur que criticarieu si haguera agafat vacances, perquè en lo que cobra, ara resulta que també ho fa mal si no les agafa. És igual que la xorrada ixa de que faça les reunions en Cullera, si vols fer un blog informatiu i per donar informació molt bé, però per dir a parides com ixa és perquè deus tindre molt poca feina, company.

Anònim ha dit...

A lúltim anònim,
Qui munta un bloc ho fa perquè li dóna la gana i el gust, que per això estan. I si vol fer un bloc informatiu, està en el seu dret. I si algú fa un comentari, per això existeix l'apartat "deixeu el vostre comentari". Això de considerar "parides" o assegurar que qui els fa "deu tindre poca feina" és una valoració molt arriscada. A no ser que tu, a més del PP, sigues profeta.