dilluns, 23 de juliol del 2007

Algemesi S.A. (I)

Algemesí no descansa ni el cap de setmana. Quan sembla que ja està ací l’estiu i el dissabte i el diumenge són dies per desconnectar i passar hores a la platja de Cullera, aleshores descobreixes que Algemesí torna a omplir titulars. I quins titulars!

El diari Levante se’n porta el premi aquest cap de setmana amb dos pàgines dedicades al nostre poble. El dissabte Vicente Ramón va ser el protagonista principal amb una entrevista necessària on intenta explicar algunes de les actuacions de les últimes setmanes que l’han fet entrar en el peu canviat en l’ajuntament.

L’entrevista deixa temes a recordar:

Els nous sous municipals: “Son justos para el trabajo que se harà”. La pressió és alta, s’ha de justificar el pagament de 250.000 euros a l’any en sous. .

“Las retribuciones son adecuadas y proporcionadas a nuestro compromiso” (41,5 milions de pessetes a l’any en sous per a regidors i personal de confiança)

Fent amics amb el funcionaris: “los concejales liberados no van a cobrar más de lo que cobran los técnicos de sus departamentos”

Cap de policia en el cul a l’aire: “la concejala de Seguridad Ciudadana (50.000 euros a l’any) cobrarà un sueldo por debajo de lo que cobra el jefe de la policía local”

Servei d'alcalde i regidors les 24 hores del dia. Que ho demostren fent reunions a les 4 del matí. “Necesito a mis colaboradores las 24 horas del día para salir de la paralísis en que está sumida la ciudad”

Urbanisme per me. “Me he quedado con Urbanismo porque es un área importante y porque el PGOU necesita una revisión”

Volver, con la frente marchita...“Algemesí ha dejado de ser lo que era (...), vamos a trabajar para que vuelva al sitio que se merece”

PSD, cessió gratuïta de poder a Pedrassa:Todo el mundo merece una oportunidad (...) A pesar de los obstáculos que el anterior gobierno le puso , este chico consiguió formar un partido, presentarse a las elecciones y sacar un concejal”
VR hauria d’informar-se millor, o dir la veritat, el Pedrassa no va fer cap partit es va presentar dins el paraigua del PSD, que li va pagar la campanya. Alguns mitjans de comunicació han insinuat que darrer del PSD hi ha interessos polítics més grans, de fet els del PSD han pactat en tots els ajuntaments on han
pogut per a donar alcaldies al PP. Per tant, res de Coalició Independent.

Ajuntament com una empresa privada “Algemesí S.A”: “La gestión del Ayuntamiento debe acometerse como la de una empresa privada”

Per l’interès del document periodístic vos la deixem penjada ací l'entrevista completa. Si feu click a sobre la podreu vore millor.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Algemesí com una empresa privada? Vicent Ramón flipa en colors; no és l'objectiu d'una empresa privada fer diners i lucrar als amos? i no és l'objectiu d'una administració pública com un ajuntament donar uns bons serveis als ciutadans? Jo no vull pensar mal però... Ja veurem d'ací 4 anys com de bé funciona "Algemesí, SA".

Anònim ha dit...

El PSD ha jugat les seues cartes i hí estan. El PP no el necessitava, però... li ha vingut que ni pintat, s’ha espolsat de damunt un àrea realment problemàtica. Si l’assumpte no ix bé, doncs els Pedrasa té la culpa. País de locos.
L’espectador.