dimecres, 27 d’agost del 2008

Algemesi Vice

Si una cosa bona tenen els canvis de persones i l'entrada de cares noves en els llocs és que quasi sempre aporten la "força del debutant". Quan passen uns anys ja vindrà el moment de relaxar-se i columpiar-se en el lloc (una situació que coneix ben bé l'anterior cap del govern municipal). Però això és un altra història.

Uns bons exemples d'aquestes "ganes del debutant" les tenim en: les "no vacances" de VR (un tema del qual ja vam parlar) i també amb els resultats extraordinaris de la policia local contra la xarxa de distribució de droga al nostre poble.

El nou cap de policia local s'ha posat mans a l'obra per tal d'intentar justificar amb fets el seu nomenament i el seu sou. Segons les dades facilitades per ells mateixa:Del 16 de juny fins al 13 d'agost es van fer 41 detencions, 20 per trànsit, nous per robatoris i 11 per violència contra les persones o contra la propietat intel·lectual. I pel que fa a delicte per consum o tenència de drogues, en aquets dos mesos s'han fet 57 detencions, mentre que els 6 mesos anterios només s'havien 11 detencions per aquest tema.

Si les xifres aquestes que ens han facilitat són reals cal felicitar a la policia local per la seua feina i cal animar-los a que les actuacions siguen realment eficients. No obstant això, les dades oferies i les comparacions amb anteriors períodes deixen entrevore unes certes ganes de justificar els canvis en l'equip de gestió de la policia i un revanxisme cap als anteriors responsables. ünicamnet cal dir que per a fer les coses bé no cal tirar als altres per terra, i que si aquestes ganes de superar als anteriors és positiu per al poble: benvingut siga aquest esperit de superació.

Un dels primers en tastar aquesta nova actuació van ser un matrimoni d'Algemesí que viu al raval que van passar per comissaria, desprès de que la policia local els trobarà en el terrat de sa casa un jardinet ben particular amb 23 plantes de Marihuana... ja posats podien haver plantant alguns gerani per a dissimular, no? En realitat, sembla que a banda de aquesta producció agrícola ben particular, el matrimoni d'Algemesí també tenia altres negocis no tan relacionats en la jardineria.

Ara els "roïns" ja no dormiran tranquils perquè ha arribat els xics de "Algemesí Vice"

16 comentaris:

Anònim ha dit...

http://es.youtube.com/watch?v=va5A5VLadaM

RESUMIXC EL POST DE GAMI EN UN SOL CLIC. BONA VESPRADA I MILLOR SETMANA...

Anònim ha dit...

Ara només queda que això no se pare i que acaben amb tots (o el màxim possible) de "comerciants" del municipi que ni paguen impostos ni fan cap bé per la ciutat.
O todos, o ninguno.
Gami, el teu bloc és com el fruït de les "plantetes" que tenia el matrimoni: crea addicció ;-) Enhorabona i endavant!

Anònim ha dit...

Pues como terminen con todos los camellos de Algemesí no van a tener qué sacar para la cabalgata de los Reyes magos

Anònim ha dit...

Como dice el primer comentario, mirad el link:

http://es.youtube.com/watch?v=va5A5VLadaM

En el minuto 2:50 del vídeo, atención al nombre que sale en la pantalla, creo que describe como nunca la situación de AlgemesínCity hace unos meses atrás...

Anònim ha dit...

http://youtube.com/?v=c2ITBnQIyYo tornejants cañí

Anònim ha dit...

El video dels tornejants cañí quasi dona tanta pena com el qui l'ha fet.

Anònim ha dit...

LA VERITAT ÉS QUE ARA JA NO PODEM DIR... LA POLICIA LOCAL QUAN PEGA NO FA MAL ,,, PERO LA GORDA SI, LA GORDA SI..
QUE ES LLEVEN LA PANXA CERVESSERA QUE TENEN TOTS IQ UE TREBALLEN.

Anònim ha dit...

LA VERITAT ÉS QUE ARA JA NO PODEM DIR... LA POLICIA LOCAL QUAN PEGA NO FA MAL ,,, PERO LA GORDA SI, LA GORDA SI..
QUE ES LLEVEN LA PANXA CERVESSERA QUE TENEN TOTS IQ UE TREBALLEN.

Anònim ha dit...

El cap de la policia haura de justificar el seu salari de 52.000 €

Anònim ha dit...

¿Qui ha fet ixe video dels tornejants? és un poc cutre...Bo, bastant cutre...té la seua gràcia però no crec que els mole un duro als puristes.

Ei xicots com va tot per aci? Acabe d'arribar al poble i ahir em vaig quedar sorprés al vore la vorera de l'entrada al Casino... Com se l'ha quedat Roberto què passa que han fet un homenatge a la pirotecnia valenciana amb els pilonets? Jo quan vaig arribar pensava que això era la disparà del dia de la inauguració, se'n han passat, no?

Sense ofendre, clar... perquè qui haja fet els pilonets estarà de lo més desvanit... en un lloc on caben 12 ha clavat el triple...

Anònim ha dit...

Per favor, feu foto dels pilonets i pengeu-la, que ara mateix no me ve bé passar per davant a vore-ho en persona. Moltes gràcies

Anònim ha dit...

jo no se perque directament no han fet un mur de formigó. s´haurien ahorrat molts diners en ferro

Anònim ha dit...

són de goma els pilonets!!!! de goma dura, no de goma2 ...

i si, pareix una sembrà de carcasses falleres, un pokito demasiao

Anònim ha dit...

faria falta un psicoanalista freudiá per tall de entendreu.
Pense que es una exaltació fálica.

¿Tal vegada siga algo mes sencill?.

Anònim ha dit...

El que ha fet el video dels tornejants ha tingut molt poca gràcia. Pense que les festes de la Mare de Deu és un del patrimonis més importants que tenim els algemesinencs i s'hauría de respectar al màxim. Pot ser que els que formen el ball dels tornejants no ens caiguen be, que siguen un tant prepotents, però no per això hem de desprestigiar el conjunt de la festa realitzant videos d'aquest tipus.

sergi ha dit...

Bé, m'agradaria que algú em pugerà explicar que: a més "detencions" MÉS seguretat.

Leagalització d'una vegada o al menys que venguen tabaco a les gasolineres.

Bé per la policia.
Peró una coseta la jugarreta del poliesportiu també conta com a detenció?.

Gami la tinença i el consum de drogues no és un delicte, sinó una falta una sanció (falta) contra la sanitat pública.´
Collons ja em semble a un menja llentilles... NO No :_(