divendres, 1 d’agost del 2008

Mal inici: Pinça PP-PSOE i Operació Serra 2

Acaba el mes de juliol i caba la setmana i fent balanç del que ha passat podem dir que no ha estat una setmana positiva. En primer lloc perquè el PP i el PSOE han fet un "pacte " en el nostre ajuntament per llevar-se de damunt el tema de les becerrades. El regidor d'Esquerra Unida, Pere Blanco, va portar al plenari una moció per a que l'Ajuntament assumirà la responsabilitat que li correspon per llei i no donarà autorització per fer les becerrades. Almenys que es suprimisca la mort del becerro en la plaça a mans de gent no professional, com són els cadafalers, un fet que provoca cada any un espectacle lamentable i denigrant en la plaça de bous d'Algemesi i del qual ja vam parlar el passat mes de setembre.

El PP i el PSOE (del PSD no cal ni parlar) del nostre poble han tornat a demostrar que pensen més en els vots que en la imatge i en el futur d'Algemesí i que no estan disposat a donar suport a mesura que fa evolucionar la festa... de la mateixa froms que han evolucionat altres festes de tot arreu. L'excusa que han donat és que les becerrades és una acte tradicional de la setmana de bous... I en eixe punt els hem pillat. Regidors i Regidores del PP i del PSOE, si ens fixem en la tradició cal recordar que era més tradicional la vaqueta del migdia i quan fa uns anys va desaparèixer vostés no van dir ni "mu". I ara com no volen posar-se en contra dels sectors més conservadors del poble li han passat la creïlla calenta a la Comissió Taurina ( de la qual millor no parlar). I ja sabem qui talla i mana dins la Comisssió Taurina i quin va a ser el resultat final de la moció d'EU... paper mullat.

No hi ha un altra forma de fer la festa? Si la festa no evoluciona a millor està condemnada a quedar-se desfasada i de perdre la força que té. Adaptar-se o morir...

Per un altra banda, i tal i com vam avançar en l'anterior post l'Ajuntament aprofita l'estiu i l'absència de molt veïns per executar els punts més negres de la seua acció de govern. Si l'estiu passat ja denunciàvem la primera tala d'arbres... aquest estiu ja tenim ací la segona temporada de l'Operació "Serra". Si continuen així cada estiu d'axí a dos estiu ja no quedaran arbres per tallar dins el poble i començaran a eixir per el terme amb la serra en la mà per a seguir la tradició de quan arriba l'agost tallar arbres....

I axí comencem el mes d'agost.... un mal inici.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

es la teua opinió Gamieta, no la meua ni la de molta gent que te, bueno, tenía els arbres a la porta de casa i que li entrava per la finestra. Ara en done compte de la llum que te la maua habitació, aci cara la pantalla del ordinador ha de portar les ulleres de sol ja no m'enrecordava de que hi habia sol.
Pero es veritat que me fastidia que tallen els arbres, ara ja no puc anar en calçotets per la meua habitacio!!!! veig el carrer!!!!
Vaig a amagar la meua "planteta" que tinc en el balcó per si de cas....

Anònim ha dit...

A les becerrades els falta ben poc per a extingir-se, de fet, abans les penyes es sortejavem la "matà de la vaqueta" i ara no hi ha quasi penyes que vullguen matar vaqueta.

El temps (i no serà molt tard) eliminarà les becerades de la Setmana de Bous, però, mentrestant s'ha de respectar la decisio de la majoria, dins de la legalitat, per supost....

Anònim ha dit...

Per a això no feia falta tallar-los, sino derronyar-los, però està clar que millor tallar-los si volen conseguir un "canvi d'imatge".
Quin disgust! Ja voreu com també fiquen cement damunt d'alguns cavallons (tal i com han fet en el carrer albalat) per així no tornar a plantar tants arbres,... i ja voreu com seran tarongers d'aquests que no fan ni sombra ni res de res.

Anònim ha dit...

Açò del PP i PSCV no té nom, o sí, el rentar-se les mans com Pilats, és de ser COBARDS!

BECERRADES MAI MÉS!

Anònim ha dit...

Poca feina tens Ciprià que sols et dediques a publicar el teu article en tots els bolgs. Es l'unica forma de fer-te notar? Aixi i tot sembles molt aburrit i sense criteri

Anònim ha dit...

La veritat que lo primer que podrien serrar es el telefon de la casa de la juventud, i mos ahorrariem 800 € al mes...

Anònim ha dit...

La veritat es que el que ha fet el PSOE no te nom, qui resposta hi per a les 7 penyes cadafaleres que votaren no a les becerrades en la Comissió, al menys s'hagueren abstes.

Si consulteu els regalments taurins nacional i autonomic diu ben clar que els espectacles comic - taurins, que aixó és en realitat, no poden matar als jonecs.

Hi hauria que inhabilitar als que votaren per infringir la llei, en aixó estem. Salut

Anònim ha dit...

Alguns per a dir la seu opinio no tenen por de posar el sue nom i altres se escusen en el anonimat per dir tonteries

Anònim ha dit...

IEEEEEE, que ara tenim nou intendent i inspector de la policia d'algemesí,....!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$

Anònim ha dit...

BECERRADES
S'han de prohibir. Així de clar. IU ha fet una proposta 'light', però, ni PP ni PSOE han tingut collons d'aprovar-ho, així com voleu que evolucione la festa? Si tenieu l'ocasió perfecta, tant calculadors que sou... ai mare! el que costareu de criar.

TALA D'ARBRES 2.0
Si Antonio Serra té tantes ganes de 'serrar' que es 'serre' els ous. Si açò no li fa molt, hi ha l' "opció Kill Bill" que consisteix a anar 'serrant' caps pel Ajuntament; VR, Ballester, Calpe...

LÍNIA ERÒTICA PEDRASSA
Pedrasseta no te la toques tant que et quedaràs 'sego'.

Anònim ha dit...

LA LINIA CALIENTE ESTA QUE ARDE!!!

Anònim ha dit...

Potser Esquerra Unida ha fet una proposta 'light', pero una proposta recolzada per Esquerra Republicana i grups per acabar amb el maltractament animal.

Es una pena que tant el PP com el PSOE amb aixó d'ampli espectre no s'atreveixen a donar propostes per fer una festa més participativa i amb menys maltracte.

Anònim ha dit...

És d'agrair l'esforç del temps que inverteix el responsable del blog. És d'agrair que compartisca amb tots nosaltres els comentaris crítics (referent per a ciutadans de a peu i polítics) per a intentar millorar el "fer" de la nostra ciutat. I, sabent que açò suposa un esforç afegit, i sense voler ser puristes, caldria revisar el text abans d'incorporar-lo a la web.
Uns accents mal posats poder canviar el sentit de la frase. Així ha passat en aquesta frase:
"Pere Blanco, va portar al plenari una moció per a que l'Ajuntament assumirà la responsabilitat que li correspon per llei i no donarà autorització per fer les becerrades". Crec que els verbs no haurien de ser en temps futur, més be imperfet de subjuntiu.
I gràcies per compartir amb tots nosaltres els teus comentaris.