dilluns, 25 d’agost del 2008

Quasi 300

De la mateixa forma que a una pel·lícules van reunir 300 guerrers per anar la guerra de Termopiles, el nostre ajuntament també vol reunir el pròxim setembre a 300 persones per anar a l'Algecampus.

Aquest estiu hem pogut saber ja les places que tindrà la ja anunciada Algecampus que es farà en la setmana de bous al pavelló cobert (una data que crec poc encertada com ja es va dir en el post del seu dia).

Com comentava la notícia apareguda el passat 15 d'agost: "Algecampus, l'aposta informàtica i de temps lliure que organitza l'Ajuntament d'Algemesí, tindrà lloc en el pavelló cobert 9 d'Octubre del 18 al 21 de setembre. Els participants d'aquest esdeveniment, que seran aproximadament 300, podran gaudir de 100 megues de pujada i baixada simètriques, que serà la mateixa velocitat que es va oferir en la Campus Party de València en l'any 2002, una cita que va contar amb 1.600 participants".

Ja vam dir que l'Algecampus era una proposta innovadora i que aquestes ganes de fer coses noves sempre cal animar-les, perquè el poble, i especialment la joventut del nostre poble, ho necessita urgentment. Però, el fet de ser una novetat no ho justifica tot, cal tindre clar que s'estan gastant diners de tot el poble i que per això cal donar comptes i assumir les crítiques.

La última bona notícia és que els participants tindràn la mateixa qualitat que van tindre els que van anar a a la Campus Party. Ara la pregunta és: Si ja es va fer la Campus Party fa uns mesos a uns pocs quilòemtres d'ací per a que tornar a fer una minitrobada en Algemesí? No és més del mateix però a xicoteta escala?

Però si mirem el nombre de participants de la Campus Party de València (1.600) i la d'Algemesí (300) em venen altres preguntes: : Quin cost tindrà l'Algecampus per a les butxaques dels veïns? Es pot justificar una inversió i un ús d'espais públics per a una xifra de 300 participants? A quant ens costa cada participant?


No tot és anar fent-se fotos amb la gent. Per a ser "bon" regidor també cal saber gestionar correctament els recursos públics, i ajustar-se a les necessitats reals dels veïns .

Si les barres de bar parlaren....

23 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que s'ha de gestionar molt millor els recursos econòmics dels algemesinencs i algemesinences. Això no val per a res.... Tantes coses que havia de fer el pardal de Pedrassa.

Anònim ha dit...

La veritat és que s'ha de gestionar molt millor els recursos econòmics dels algemesinencs i algemesinences. Això no val per a res.... Tantes coses que havia de fer el pardal de Pedrassa.

Anònim ha dit...

El pitjor que pot passar és que la gent done com a "cas perdut" a la regidoria de joventut i a la política de joventut en general del Partit Popular. És una pena per a Algemesí i és una pena per als valencians en general que tenen una mala concepció del partit i de les politiques de joventut per culpa de Camps i de 4 més que volen acaparar-ho tot...

QUÈ VOS PASSA VALENCIANS?

Anònim ha dit...

voldria saber pq no han gastat ni un clau en el certamen anual de dolçaina del poble, q llastima q no el feren,

Anònim ha dit...

cite:
"El pitjor que pot passar és que la gent done com a "cas perdut" a la regidoria de joventut i a la política de joventut en general del Partit Popular."

No és el pitjor, perque des del mateix día següent a les eleccions ja sabíem que la regidoria de joventut del nostre poble era ja en eixe moment cas perdut...el que realment és el pitjor és que no ens pugam desfer d'aquest xupla-sang anomenat Pedrassa...com torne a vore un sol vot més per a l'IPA vos talle les mans...

Anònim ha dit...

Com que "si les barres del bar parlaren"???!!!?? Així no és pot acabar una frase i deixar-la en l'aire com si res....
Sr/a Gamieta, "exigeisc" detalls, je, je...

Anònim ha dit...

Vos esteu equivocant responsabilitzant al regidor d'iPA. El veritable de responsable de tot açò és l'alcalde Vicente Ramon.
No cal insultar, ni amenaçar a ningú per votar a un o un altre partit... la democràcia és llibertat. I Pedrassa no ha enganyat a ningú. Alguns recordareu que el primer partit que volia muntar volia posar-li el nom: "Ni Treballe, Ni Treballaré" (i açò ho deia per el bars del poble, per això supose que Gamieta diu això de "si les barres de bar parlaren"). Ho recordeu? Tots li rèiem les bromes, i ara ha fet realitat les ses promeses... Els que vam prometre altres coses van ser els del PP, Pedrasa està complint al peu de la lletra les seues intencions polítiques inicials.

Anònim ha dit...

Si jo fora alcalde d'Algemesí, també organitzaria un Gran Premi Formula 1, ó 2 i faria un circuït pel Guinovart fins El Pla. Per què no? Ja que estem fent lo que fa Rita. Santa Rita Rita!
Ah, i pel Xúquer una Riberenca's Cup amb piragües.
No volieu PP?? ;-)

Anònim ha dit...

No sé que està passant al poble,però en una setmana m´han furtat a l cotxe aparcat a la porta de casa, el mateix li ha passat a un conegut i han entrat a la meva finca nova a fer malany. Quan vaig a denúnciar, dòna la casualitat que hi han 2 parelles més delpoble denunciant fets similars.

Anònim ha dit...

Certament és que el poble ha decidit i ha escollit als peperos i a l'inútil del Pedrassa. Cal fer una bona reflexió sobre que és el que volem....

Anònim ha dit...

Certament és que el poble ha decidit i ha escollit als peperos i a l'inútil del Pedrassa. Cal fer una bona reflexió sobre que és el que volem....

Anònim ha dit...

ELS PARTITS D' ESQUERRES, ES PASAREN "SOBRE TOT EL BLOC" FENT-SE LA PUNYETA ELS UNS CONTRA ELS ALTRES. LA CULTURA EL MANS DEL BLOC VA SER NEFASTA I LA POLITICA GENENERAL DELS TRES PARTITS D'ESQUERRES VA DEIXAR MOLT QUE DESITJAR. L'ESQUERRA CONTRA L'ESQUERRA: AHÍ TENIU EL RESULTAT. LA JOVENTUT ENS MANS DE PEDRASSA. CAL REFLEXIONAR I NO FER UNA POLITICA TANT PARTIDISTA I DÍNTERESOS PERSONALS.

Anònim ha dit...

Menut iluminat el que ha posat la data...

Damunt el tio esta traguense la pasta de tots nosaltres i no te ni la mes minima idea de res nomes sap q proposar idees sense cap tipus de trellat. Menys mal q ya queda menys per a les eleccions municipals i es quant deixara de xuplar del pot el "caradura" este....

Salutacions!!

Anònim ha dit...

per lo menys pedrassa es meneja, organisa coses encara que siguen menudes, també escolta i parla amb la gent de tu a tu no de politic a tu. lo ben cert es que l'estan putejant desde dalt perque es l'unic en ganes de fer coses per al poble i sobretot per la juventut. amunt Pedrassa.
i qui diga que Pedrassa es un inutil que pense ben pensat lo que a conseguit eixe inutil, sense casi recursos conseguir un regidor.

Anònim ha dit...

Ni te idees, ni te trellat, ni ha aconseguit res...i sinó fes-me una llista... eixe tio és un impresentable, i si fora tan espabilat com ens vols fer creure no es deixaria mangonejar per els de dalt i encara que fòs "a la torera" duria a termer bons projectes (però clar si d'una cosa està falt, de l'altra ni te conte...)

Aixina que menos humos de grandessa, que este tio és un borinot, sols cal llegir la columna de l'IPA (aka secció de humor) del Berca, per vore (ja no me clave en la estructura de la pròpia) el contingut i les propostes...

"Des d'IPA hem pensat...hem vist..creguem..."

> Que les plaques solars sòn bones...
(punto i pelota, perque "catarroja descoberta", no correspon a la regidoria de joventut, i en tot cas de ser proposta de partit hauria de buscar amplir i millorar l'ordenança.)

>Que anem a posar dos taules de ping-pong...
(per a fomentar, ojo, l'esport i donar un espai d'oci a la joventut...tócate los cojones, mariloles)

>Que anem a fer una algecampus...
(ja poden estar pel mig el grupet de gent que ja feia la campus al Jaume I, perque deixar a Pedrassa al capdavant d'aquest projecte te diré com queda...per cert, propaganda de la AC'08 en format A4...vaja promoció...)

I aixina infinites xorrades des de la vessant política d'aquet "heroi" que encara alguns/es com a borregos continuen idol.latrant... que podeu consultar en qualsevol nº del Berca o en les "moltes" intervencions del xicon al plenari...

Pel que fa a la vessant humana d'aquest Homo Sapiens, millor la deixem amb un arterisc... encara recorde com arreplegava signatures per formar el partit(¿?) i la entrada triomfal al chester "blandiendo en lo alto" la "medalla" de regidor, com si fos el mateix Phelps...sols faltà que es convidara a la parroquia del bar a una, a compter de l'ajuntament (res més lluny de la realitat)...


Aixina que Amanseu-se fieres i "xaveos" de postal que este paio encara no n'ha fet com per a tindre que reconèixer-li res... menos lobos...

Anònim ha dit...

T'has deixat allò de..

"Esperem les vostres idees..."

que jo completaria amb...

"...que nosaltres no en tenim"

Anònim ha dit...

Jo no culpe Pedrassa ni hauria de fer-ho ningú. Va aconseguir algo insòlit, presentar-se per primer cop a unes eleccions municipals i traure un regidor, això no ho va aconseguir ni VR quan es va presentar per primera vegada...

La culpa de la politica de joventut la té VICENT RAMÓN GARCIA MONT.

Hem d'esperar fins les pròximes eleccions? No podem fer fora de la Casa de la Vila a este paio abans? Que el señor ORTIZ es pose a recollir firmes i vorem què passa...

Anònim ha dit...

"Vecinos de Algemesí renunciarán a una VPO por el aumento del precio"(Las Provincias)

SEgur que la culpa la té Gregori...uf!, oblidava que aquest ja no governa i ara l'ajuntament està en mans del PP.
JA que sembla que les dues torres del Pla es quedaran buides podrien destinar-les una a torre de control de l'heliport i l'altra a seu oficial de l'Algecampus.

Anònim ha dit...

...o bé l'Ajuntament pot llogar els balcons per veure de primera mà el circuit de la Fòrmula 1 ó 2, quan es faci pel Pla.
És que mira que tinc idees!!! Per què no em dedique a la política?? Ahh, no calla...jo no valc per això, que soc persona humil, decent i legal. Quina pena, perquè mareeee... tota la meua família estaria col.locada a l'Ajuntament i els amics, d'assessors i recalificaria horts,.... collons... quina temptació. Vaig entenent per què "molts" volen estar a l'Ajuntament. Mare, quin expolio!!!

Anònim ha dit...

Pedrassa és un tio que no sap ni parlar.. què en volem???

Anònim ha dit...

Pedrassa el premio Nobel de la inteligencia, va fer la seua faena ben feta abans de les eleccions, desprestigiant al anterior govern i asegurantli el nou mandat al PP. Ara simplement está cobrant, i molt be, per la faena ben feta.
Aunque dona vergonya vore les seues intervencions penjades en youtube.
Al alcalde está clar que li importa poc la imagte que puga donar, mentres va omplintse les butxaques ell i els seus colegues de manera insultant.

Anònim ha dit...

Pedrassa ! dimite ! el pueblo no te admite !
i els que te votaren encara estan descollonantse ! que show !

Anònim ha dit...

Corre la llegenda que cuan Predrassa se t'arrimava a contarte les seues idees de canvi, nomes tenies que preguntarli en que trevallaba per a que de repent desapareguera sense deixar rastre.