dimecres, 6 d’agost del 2008

Show cartell bous

Enguany, amb la crisi econòmica que estem patint la setmana de bous també patirà les conseqüències. Especialment en la venda d'abonaments. De fet, més d'un cadafaler ja ha començat a suar (i no per la calor) davant de la que li espera. I com diu la dita castellana, a "perro flaco todos són pulgas", perquè si la cosa ja està malament per la falta de diners, encara pot estar pitjor gràcies a les "brillants" accions de la Comissió Taurina.

Fa algunes setmanes tenia dubtes sobre si enguany compraré abonament o no per anar als bous. La veritat es que era per a pensar-ho seriosament. Però quan he vist el cartell de la nit ja ho he decidit. És veritat que molts són els que compren l'abonament per estar en la festa, però pagar tant per tindre el mateix de sempre i amb un actuacions d'un nivell tan baix fan que pensar-ho. El remat del cartell el posa l'actuació eixa de show party que ja va vindre fa uns anys i va ser tot un ridícul amb un espectacle que no estava a l'alçada del lloc ni del moment. Però, la Comissió Taurina és així: Si han posat la pota una vegada, que millor que tornar-la a posar? Els cadafalers estareu orgullosos de com es gasten els vostres diners, no?

34 comentaris:

Anònim ha dit...

DE SEGUR QUE EL SENYOR GAMIETA FARIA UN MOLT MILLOR CARTELL NOCTURN AMB ELS ULLS TANCATS.....

Gamieta, et propose que confecciones tú un cartell per a la nit i el publiques al teu blog... i així després nosaltres el criticarem.

Recorda, has d'omplir 7 nits d'espectacles amb 160.000 eurets, impostos inclossos (IVA, SGAE, etc...)

Ale, ja tens feina........

Anònim ha dit...

la veritat és que la Comissió Taurina són els qui millor posicionament tenen per carregar-se la festa, "folgancers" en tota regla. Amb el preu dels abonaments, les becerrades i les actuacions tant xungues que porten,... seguiu així i es quedareu sols en la plaça.

Anònim ha dit...

Pense el mateix, Gamieta. A vore si fugint dels bous acabem en la AlgeCampus. A vore que ens porta el Pedrassa per a amenizar les nits.

Al final, per a gaudir de les casetes no fara falta un abonament caríssim del que la major part es va a pagar als toreros que no veu quasi ningú. De fet, vist així, és una festa raríssima. Ay, si la gent jove s'organitzara...

Anònim ha dit...

Ai ai ai ai ai... que algún comissionat s'ha enfadat amb tú, Gamieta...

Estic fora del poble però continue llegint allò que publiques, ja saps que per a mí eres el cronista local més políticament incorrecte del món i això et fa tan atractiu.

He llegit "ESPECTACULS NOCTURNS" la web de la comissió i quasi em produïx una urticaria... ¿especta-culs? això no es llig ja ni als cartells de falles que ara qui més i qui menys els passa pel traductor del Word o pel Salt.

Vos envie una joieta d'un algemesinenc ilustre que tenim perdut per Madrid, Saúl Ortiz

http://saulortiz.wordpress.com/2008/07/28/de-vacaciones-en-valencia/

Anònim ha dit...

AI, SI LA GENT JOVE FORA EN REALITAT GENT JOVE...

Anònim ha dit...

Si el tal "saul ortiz" parla com escriu i pensa el que escriu millor que es quede a Madrit i no torne, ni de vacances

Anònim ha dit...

La solució es prou simple per a la setmana de Bous, si d´un presupost per a fer la festa de 700000 €, sols 160000 € son per a la nit, o la nit no es considera important o la resta de les despeses son molt grans.

Tal vegada cada vegada menys la festa esta pensada per als joves.

Recorde que abans parle de fa 20 anys, tots els anys n´hi havien 2/3 grups d´amics de volien fer un cadafal nou. Ara en els ultims 5 anys no si ha entrat 1 o 2 penyes noves

Anònim ha dit...

És evident que les festes evoluciones i aquesta també ha evolucionat, i vos ho diu un algemesinenc que porta 50 anys veient-la evolucionar. Però hi ha una cosa que sempre ha sigut igual: la subhasta. Els cadafals són cars perquè hi ha penyes que volen fer-lo per damunt de tot: “¡Al preu que siga!” cridaven. Ara ja no hi ha remei, ara sols suor, ànsia, incertidumbre i por. Però una cosa és certa. Mentre hi haja cadafalers, hi haura bous.
Gamieta, una cosa és certa; no és fàcil trobar artistes, ni toreros que vulguen vindre a Algemesí, ni per tots els diners del món.
L’Espectador

Anònim ha dit...

Si, jo propose que Gamieta faça el cartell d'espectacles nocturns de la setmana de bous, i desprès que també faça el de la vesprada i desprès que munte les barreres i que organitze el lliurament de trofeus... i desprès que també se'n vaja ell sol de viatge a Sevilla a totes les despeses pagades per a compensar la feina feta... i també que el conviden a un que altre dinar o sopar tots eixos "xanxulleros" que envolten la Comissió Taurina oi que els venen la moto tantes vegades. Si, que acaben la Comissió taurina i que la porte tota Gamieta. De fet, no cal tantes paraules millor passem a l'acció. La primera setmana de setembre el que han de fer tots els comissionats que no volen ser criticats és presentar la dimissió i anar-se'n a casa...

Ja està bé d'amagar el cap senyors comissionats... si no voleu o no esteu preparats per a assumir la responsabilitat i les crítiques que suposa gestionar la setmana de bous ja sabeu el que teniu que fer: DIMITIR i reconèixer que no sabeu com gestionar de forma eficient el milions d'euros de tots els cadafalers o abonats que es gasteu cada any.


Menys samba i més treballar!!!

La festa no evoluciona i va cap a baix... però la culpa de tot la tenim els cadafalers per consentir que la Comissió funcione com una entitat a banda dels cadafals i ala qual sembla que no se li pot ni criticar no demanar els comptes clars. Prou de secretisme i prou de "xanxullos", que estan jugant en els nostres diners.

Anònim ha dit...

Cuanta rao teniu.
Qui te que ferse carraec de la festa es el President honorific VR
ya que es un señor en recursos i si algo no li-agrada serrat i avant


cuidao en els pins

Anònim ha dit...

Per favor el que hi ha que fer es prohibir que els mateixos comisionats repetixquen any darrere any, aixó es el que provoca, l´amiguisme, el xanxullisme, i la inoperancia total. Si, que es reuneixen totes les setmanes pero fan feina??, o discuteixen i debeteixen sense trellat. Els sou cadafalers sabeu a lo que em refereisc.

Problema, hi ha que modificar els estatuts, qui te que modificar els estatuts: la comisió, qui es la comisió: ells. Pues estem com estem

Anònim ha dit...

El cadafaler crispat el que ha de fer és tindre collons i dir-li al comissionat del seu cadafal tot el que ací diu,... i si tinguera més collons entraria a la comissió per a fer-ho tot de puta mare, perquè ell sí que sap i la resta del món no té ni idea.... Es irònic que sempre es queixen els que menys martells agafen....

De fet, no comprenc què ès el que critica el cadafaler crispat¡¡¡??? Què ès el que no t'agrada???? El cartell??? La comissió???? Els sopars???? El viatje a Sevilla??? Criticar per criticar ès molt fàcil, i com tú dius "no cal tantes paraules millor passem a l'acció. La primera setmana de setembre el que han de fer tots els comissionats que no volen ser criticats és presentar la dimissió i anar-se'n a casa..." i tú, cadafaler crispat, tú que saps com fer les coses millor que ningú, encarrega't de la comissió....

O a lo millor t'hauries de plantejar si vols seguir sent cadafaler......

Anònim ha dit...

JO VUIC SER REGIDOR DE PP $$$

Anònim ha dit...

em fa gràcia que diguen en la tele: "el periodista Saúl Ortiz" jaja, el periodista??? si fa 5 anys almenys que el senyoret es porta iguent periodista i que jo sàpiga que té, 19, 20 anys??? que no flipe tant..

ai karmele karmele.. la teva novia es familia del saulet? si és aixi no m'extranya gens k l'hages col.locat en la tele

2004 - 2005: acaba batxiller.. aci teniu la foto de la orla de l'insti del parc

http://img167.imageshack.us/img167/7830/saulnw2.jpg

la carrera de periodisme és una llicenciatura, x tal són 5 anys

es suposa que si en el 2005 va acabar batxiller, ara encara tindria que estar estudiant o acabant... i que jo sàpiga "pulula" en la tele fent-se pasar x periodista desde fa anys...

aii saulet, com li la pegues a la gent...

Anònim ha dit...

Gamieta, te propose que deixem els bous a banda i anem a per Saúl Ortiz. Això té més suc que la despensa d'Agriconsa.
Mira, mira... llegeix això...
"Tengo que llamar a Dorota, una chica polaca a la que tengo mucho cariño, para que venga a limpiar un poco mi casa. Soy un absoluto desastre y siempre lo dejo todo por el medio. Me gusta tener mi apartamento en condiciones para invitar a gente a cenar o a comer..."
En serio... hi ha gent així???
Qué fuerte, tio!!

Anònim ha dit...

Esta pavo no te desperdici, que fuma ... Supose que no anirà diguent per ahí que es del poble, no ??

"El sábado no pude ir al concierto de mi amiga Isabel Pantoja, pero sé que fue todo un éxito. Me encanta ver que Isabelita -como la llamo cuando nadie nos escucha- ha pintado, otra vez, esa sonrisa que le caracteriza"

Anònim ha dit...

Un link interessant per postejar comentaris com toca...

Anònim ha dit...

Aquest xic, Saul, no fa mal a ningú, s´ha buscat la vida sense fer-li mal a ningú, treballant des de jovenet, i pot dir que és d´Algemesí perfectament. El que passa es que quan vegem que a algú li va bé tenim que dir alguna cosa en contra. A mi tampoc m´agrada eixe mòn, però cadascú té un gust, i altra cosa, si mho poguera permetre, també m´agradaria que em netejaren ma casa. Pareix mentida que encara ens donem de moderns però quan hi ha alguna coseta diferent la possem a "caure d´un burro".

Anònim ha dit...

Sobre Saul, soles dir que es altre pedant amb bons contactes per a entrar a treballar a la tele. De fet aquest xic no es ni periodiste ni res de fet crec que no a acabat ni el primer cicle de cap carrera. Pero esta clar que en aquesta societat va davant ser amiguito de X que saber fer lo o en un canut.

Anònim ha dit...

tal vegada en conte de bous seria
millor montar un circ roma,la
tradicio podria justificar el espectacle, tambe seria "cultural".
els lleons, els gladiadors,els
cristians,fantastic. Seria mes
barat y mes caotic que, en el fons,
es el que ens agrada.

Anònim ha dit...

... i saul al mig de la plaça ;-)
(perdó... és que fa molta calor...)

Anònim ha dit...

Una coseta:

La carrera no ho és tot. Molta gent que té carrera després no val per a treballar, i huí en dia, la televisió busca entreteniment,no títols. Com en tots els llocs, els coneguts t´obrin portes, però després tens q agradar i fer bé la teva feïna.

Anònim ha dit...

tens rao, pero es trist que el mon funcione aixi a més de que s'els considere periodistes, més que res perque em pareix insultar als periodistes de veres que es deixen la pell dia y nit per informar de coses que per al meu entendre son mes importants. pero en fi si la plebe vol cotilleos i marujeos, salsa rosa tindran.

Anònim ha dit...

Saul Ortiz Mai ha "presumit" de tindre cap llicenciatura, ell diu clarament que no ha acavat els estudis de periodisme (que per cert està cursant),desde el meu punt de vista, deixant a part el tema "cotilleos" Saul Ortiz sap escriure, expressar i comunicar molt millor que molts periodistes "Retitulats" que hi han per ahí. A part d´això, el conec personalment, i ell té una cosa molt bona que la majoria no tenim, i és que no jutja a la gent sense conèixer-la, i és una de les millors persones que he conegut en la meva vida.

Anònim ha dit...

El meu nom es Juanjo Ortiz, soc el germà de Saúl Ortiz.
És la primera vegada que escric en aquest forum i la veritat es que per a ser la primera, no m'agradat gens el que he llegit d'alguns de vosaltres, de fet crec que tots els que critiqueu les seues maneres d'actuar es per que vosaltres no tindrieu la suficient valentia per fer el que ell fa,i d´haverse´n anat tant jove i sol a viure tant lluny d´ací i l'envetja es molt roïn.
Jo la veritat és que estic molt orgullós d'ell, i no entenc perque no pot dir que és d'Algemesí, però bé, sempre té que ser així, els tipics de sempre que no poden aspirar a res més que a fer eixa "o" amb el "canut" que suposadament el meu germà no sap, i no ser capaços de prosperar. En fí seguiu així i no canvieu, perque demostreu la ment tant retrogada que teniu.
Gràcies per tot, un salut.

Anònim ha dit...

Estic al·lucinat. No entenc com una noticia sobre bous deriva en una crítica a mort d'una persona. Debatim els diners de la Setmana o la professionalitat del xicot?
Així ens va! Les qüestions importants les obviem i les supèrflues les molguem i remolguem fins triturar-les.
Tornant als bous, diré que conec a molts cadafalers amb seny que no volen fer-se càrrec de l‘organització i si algú entra en el “tinglao” a l’any següent o dimiteix o es fa de la colla.
L’Espectador.

Anònim ha dit...

pues aleshores si el xiquet ha tingut els collons d'anar se'n sol i a la aventura, que també els tinga i que diga que no és periodista, no et fot.. i que jo sàpiga sempre el presenten com a "el periodista saúl ortiz" davant dels seus nassos.. clar, però ell calla, no dirà: no, es que yo no soy periodita todavia.. tengo un cacho enchufe de la karmele flipante"

no tinc res en contra d'ell personalmente, SI profesionalment... com a persona no el conec.. aixi que no es tracta de debatre si jutja o no a la gent..

una cosa és estar cursant una carrera i ser un futur periodista i una altra és fer-te pasar per allò que no eres

per a mi sols és un col.laborador més de la caixa tonta, ni periodista ni òsties

Anònim ha dit...

Les grans mens, parlen de les idees.
Les mens mitjanes parlen dels suseits.
Les ments menudes parlen de les persones.

Doménec Gamieta ha dit...

No crec que aquest siga el millor espai per criticar a cap persona del poble que desenvolupa la seua activitat fora de la vida local. Nosaltres (dels nostres impostos i taxes) no li paguem el sou a aquest jove que s'ha criticat en els comentaris anteriors, ni ell té cap responsabilitat pública davant els ciutadans d'Algemesí, per tant, és lliure de desenvolupar la seua activitat professional com ell considere millor. Des del punt de vista personal, podem estar d'acord o no, però, actualment, el que fa no té cap repercussió en la vida a Algemesí que és el tema d'aquest blog.

Anònim ha dit...

Sr. Gamieta, estic esperant el cartell nocturn que li vaig retar a confeccionar per a la setmana de bous,....

Anònim ha dit...

qualsevol ciutadà/na pot fer qualsevol comentari sobre qualsevol cosa que haja aparegut a qualsevol mitjà de comunicació (faltaria plus!!. I si el que he trobat a "saulortiz.com" em fa gràcia (o no) puc comentar-ho on vulgui( i on em deixen). Descartat doncs que les "rialles" no van a La Persona, sino a El que ha escrit, i com ho ha fet i PUBLICAT OBERTAMENT a internet.
I per cert, Sr Gamieta (com li diuen alguns), tens un bloc molt interessant i sí, no és just que uns quants "anònims" ens apropiem del mateix amb comentaris que res tenen a veure amb el que tú ens contes. Disculpes 1000, Sr Gamieta, i enhorabona pel bloc.

Anònim ha dit...

Està clar que a la gent que es periodista els puga molestar que gent que no ho és treballa i es faça passar per un d'ells. Però tinc un parell de qüestions:

1.- No és cert que tot peridoista sempre diuq ue no treballarà de la premsa rosa, ja que no està molt ben vist?

2.- Si critiquem als de gran hermano per ser tetulianos, no és millor que ocupe eixe treball un futur periodiste que un friki?

3.- Els ENXUFES ESTAN PER A GASTARLOS NO?

Anònim ha dit...

Mira tots els cadafalers no estan ni molt menys d´acord amb les decisions que pren la Comissió Taurina, per aiso crec que no es correcte clavar-los a tots en el mateis pot. Tot el món sap que la Comissio Taurina es una mafia i que viuen mes be que volen, que si tots els dilluns de sopar (tot pagat per suposat), que si ara anem a vore els Bous a Salamanca... despres a Sevilla (gatos pagats per tots nosaltres per suposat) total per acabar escollint les mateixes ganaderies que sempre i se peguen unes festes de por...
Sempre se proposen noves idees per a millorar-ho pero al final pues no es calfen el cap i segueixen com sempre.

Una altra cosa... els abonaments estan cars, aiso esta clar, pero al fi i al cap els cadafalers no volen pedre dines... que la festa es per al poble, cadafalers i abonats, per a tots, i esta clar que els cadafalers eixa setmana seu pasen molt be, pero segurament els haura costat molt mes que als abonats i tindran que treballar molt mes que els abonats... pero com sempre la gent mira per a cadascu i no opina en objecció. En aso vull dir que la crisi es per a tots tan com per als abonats com per als cadafalers, el tema de la Comissio va apart no poden mesclar les coses.

Esta molt be el blog, no va demes devatir les coses del nostre poble. Enhorabona.

Anònim ha dit...

ola sr gamieta confeccione el cartell i publiclel a la pag inicial del blog perfavor