divendres, 31 d’octubre del 2008

Desfer per desfer

Com ja es veia vindre, la reforma del Parc Salvador Castell és un tema ben calentet en el poble. Per una banda, està la disputa política però per l'altra està els comentaris a peus de carrer, on el tema de la reforma ja comença a omplir moltes conversacions en les voreres del poble. Aquestes preocupacions (encara que siga per uns minuts de conversa) i la mobilització aconseguida per alguns veïns serveix per a demostrar que el poble està viu. (encara que als dirigents no els faça molta gràcia).

Els polítics tenen un fòbia que és un mal per al poble. Tenen fòbia a admetre que han comés una errada i a rectificar. El seu dia, Gregori i els seus socis no va acceptar que el projecte de reforma del Mercat que presentaven no era el més adequat, i així li ho feren saber un bon grup de veïns amb les seues signatures. Però, ells abaixaren el cap i continuaren fent la seua. I ara la història es repeteix en el Parc Salvador Castell. Vicente Ramón, l'alcalde, i el seu regidor de Parcs i Jardins i cunyat, són conscients de que no han fet les coses bé, probablement no esperaven la resposta ciutadana que estan rebent. En el seu esquema mental esperaven que els veïns vingueren a la seua porta per dir-los: "que bé, ho heu fet, això és el que volíem tots". Però, de vegades el que pensen els polítics en la seu despatx no és el pensa la gent del carrer I en aquest cas, és evident que l'alcalde i el regidor no han fet cap consulta als veïns ni han exposat el projecte abans de portar-lo a executar. I ja saben quin a sigut el resultat: "a la primera cullerada: Mosca!". I en lloc de rectificar, ja imagineu que han fet: Ara per el meus.... que ho fem.
Ja estem igual que abans.

Un altre tema que ja comenta de forma ben gràfica el blog de Creixent, és que en lloc de desfer no es podrien dedicar els diners a fer. Si mireu la foto aérea es pot vore que la zona que van a enderrocar per fer-la nova és la mateixa que queda per a poder unir el Parc salvador Castell Amb el Bernat Guinovart. Una de les feines dels polítics és prioritzar els recursos i escollir on cal invertir els diners. I crec que tot el poble té clar que davant la "majoria absoluta del PP (12 +1 (IPA)" ací es fa el que diuen ells, i punt. Però, haurien de refelcionar un poc abans d'actuar i aprendre de les errades del passat. De veres, pensen que és necessari gastar-seels 600.000 euros en remodelar eixa part del parc que no està tan malament? No seria millor dedicar una part a reparar les fonts, els arbres, la il·luminació... i tot el que estiga malament? I segur que els els queden diners per fer la part nova per unir Guinovart i Castell. A més, sembla ser que a la Plaça d'Argentina (davant de la Càmara Agrària) hi ha previst un parquing, aleshores, no seria millor arreglar el parc quan es faça el pàrquing, perquè així es fa tot d'una i no es van fent pedaços..... no sé, hi ha tantes coses en les que pensar abans de fer aquesta actuació que em tinc la sensació que es tracta ja més d'una qüestió de tossuderia, i eixa actitud no és la millor.

PS: Algun dels comentaris del post anterior apunta que el regidor d'IPA va signar a favor de la Plataforma Salvem El Parc, i desprès al plenari es va abstindre. Algú s'ha sorprès? Pels seus fets el coneixereu...

59 comentaris:

Anònim ha dit...

Que paren ja de desfer i que comencen a fer, que encara no he vist res. Podem comenzar per el mercat que dona vergonya.
Respecte al IPA=Individuo Pepero Amuerte, com ens va a sorpendre???
Es mes fals que una moneda de 3 euros.

Anònim ha dit...

Tinc unes ganetes de vore al personatge este ven lluny d'Algemesí...

Hem dona fàstic! puajjjj!

Anònim ha dit...

Hola a tots, algu podria dirme com queda el plenari de ahir?

Anònim ha dit...

Tres en ratlla i pilota encalà

Anònim ha dit...

No siguem hipòcrites i reconeguem que el PSOE en 20 anys de majoria absoluta també va fer i desfer al seu gust. Desferen la placeta del carbó per posar una escultura als llauradors i si no recorde mal les LLOANCES d'ixe any dedicaren un quadre al xiquet amb l'ànec de la font, emblemàtic i entranyable també... Més anys que el parc Salvador Castell tenia l'adoquinat del carrer Molí i se'l carregaren... Per a que els cotxes circularen millor pel centre = poder córrer més???
No ens oblidem de totes les coses que han desfet ells i no han sigut per al benefici del poble sino per a pujar-se a un carro d'una modernitat totalment demodé. O és que construïr al centre del poble, al cor de la ciutat, un ajuntament futurista color saloment està molt integrat amb l'entorn??? Per a què demanaren durant tants anys acabats de façanes determinats si ells feren a la façana de la casa de tots (la consitorial) la moto que els vengué l'arquitecte de turno?

No siguem hipocrites. El pleno d'ahir em comenten que animadet. Esperarem a vore-lo pujat a internet, quin remei. Això si, tot apunta a que la ignorància i la grandaria del traje que li donaren per majoria els veïns a l'alcalde feren acte de presència... esperarem a vore per on ens ix VR aquesta vegada. L'esquerra fa soroll i la dreta no sap parlar... Fa olor a naixement d'alternatives compromeses de trellat...

Anònim ha dit...

Lamentablement la gent d'esquerres d'este poble, o la gent de dretres amb seny no serveix per a res, sols per a despotricar i insultar en este blog. On esteven tots el valents i entesos ahir ? On estaba eixa masa sinlenciosa en el pleno per a presionar amb la seua presencia i demostrar que es debatia una cosa d'interès general?
En casa.... o en la ma amb el teclat per a fer i desfer baix la ignorancia i l'anonimat.
Gamieta tanca el blog, perque es folkore pur. Aixó ja s'ha demostrat.

Anònim ha dit...

gamieta, ahir estegueres 5 minuts en en pleno i t'en anares, eixe es el teu interés' pues anen apanyats...

Anònim ha dit...

Això, obrim ara el debat sobre la misteriosa identitat de Gamieta.

Ara en serio, el comentari de les 14.34 té raó. L'equip de Gregori també ens va clavar mogolló de les seues. Però no es va atrevir en el parc. La pregunta és, si permetem lo del Parc, que ens queda? Quan tardaran en proposar una "reforma" del campanar? Imagineu-se la proposta del PP: amb antenes de telecomunicacions, plaques solars per a aprofitar la llum del sol, un diposit dalt de tot per a arreplegar l'aigua i arbres talats com a decoració...

Anònim ha dit...

Al que vol que Gamieta tanque el blog, si no li agrada, que no entre, que ningú li obliga.
A part no ens costa diners als algemesinencs, cosa que la barbaritat de salari dels regidor dels PP si, i cada vegada mes.
Aixó es que el desitjaria la gent que mana en estos moments, que ens tancarem les boquetes i asentirem com burrets, i continuaren estacantlila doblá a mes de uno com han fet durant estos anys.

Anònim ha dit...

Òn estàvem?
Treballant...

Anònim ha dit...

Tengo entendido que pese a quien le pese la reforma del parque sigue adelante,según los entendidos el trasfondo de esta obra es económico,ya sabremos mas adelante la constructora y quien es el que mas beneficio obtendrá de esta obra,felicito al que ha escrito el anterior mensaje,mas implicación es la que tendríamos que tener y no solo quejarnos en este blog, que me parece perfecto,pero hay otros medios y algúnos se os nota que estaís cualificados.

Anònim ha dit...

Volia fer una reflexió. Ara que sembla que estem encenent-nos cada vegada més en les actituds dels que governen en Algemesí, m'ha vingut al cap que ja abans m'he sentit igual: els darrers quatre anys de JoseMari i la seua punyetera majoria absoluta.

Com sé que la major part dels que entrem ací tenim una tendència a l'esquerre (no em negareu que quasi ningú de vosaltres entra en hazteoir.org, per exemple), el grau de fartada que mostrem ací no té perquè correspondre amb el que té la majoria del poble: No som representatius. Jo estava fartíssim d'Aznar però reconec que si no arriba a ser per la paupèrrima reacció davant del 11M hagueren tornat a eixir, a pesar del Yakolev i del Prestige.

Ho dic perquè no deuria d'extranyar-nos que la gent en les properes eleccions li pegue per tornar a votar al PP i ens preguntem, molt cabrejats, si estan cegs o què. Recordem que per a moltíssima gent no hi ha diferència entre ser fanàtic d'un equip de futbol i ser-ho d'un partit polític: el que facen estarà ben fet. Son per tant incapaços de criticar al seu partit, independentment de que lo que facen estiga bé o mal. I si damunt cabreja a "esos rojos tocacojones" perfecte, independentment del que se li faça el poble (ho dic per el Parc).

Anònim ha dit...

Parlant del representat del IPA (o grup polític per ell inventat),... dir-vos que ell pensa q tornarà a eixir en les pròximes eleccions ... palabrita del niño jesús.

Anònim ha dit...

(Als puristes. Quan jo anava a l´escola, no donavem valenciá.)

En el plenari d´anit, després de que el, regidor del Pspv Cipriá llegira la moció sobre la remodelació (destrucció) del parc S.C., la majoria de la sala esclata en un fort aplaudiment.
Al Sherif no li paregue bé i digue que estava prohibit aplaudir.
A la segona intervenció del mateix regidor en el meteix tema, tornaren els aplaudiments més forts que abans.
Altra vegada el Sherif -ara amb els ulls eixits i chillant-, e´enfada i amenaça que al proper aplaudiment cridara a les forçes dórdre i desallotjara la sala.
I vingue el tercer aplaudiment.
Les forçes no van ser cridades.
Per qué ?
Havien aplaudit -ara sí- tots els del P.P. després de la intervenció del Cunyadissim.

El Sherif se queda més agust que una mona.

Anònim ha dit...

DictaPP

Anònim ha dit...

La ideologia de dretes sol anar darrere de reduir el gast públic per tal de poder baixar els impostos i que així, es puguen invertir eixos diners i així dinamitzar la economia.

Doncs bé, sembla que ni això es respecta a Algemesí:

Pujades d'impostos d'aquest equip de govern de dretes:

-ampliació de les zones de l'hora
-pujada del 83% del servici de la grua
-pujada mitja del 35% dels ninxols del cementiri
-pujada del guals (vados)
-pujada de l'impost de vehicles de tracció mecànica
-pujada de les taxes pels servicis del poliesportiu (en alguns casos 560%)

1. Estem en crisi.
2. Hi ha que pagar els mega-sous. Corregir ara eixe "error" seria un suicidi polític.
3. VR mana. La resta callem.

Anònim ha dit...

Hola amiguetes, je je je. supongo que yo tambien tengo derecho a opinas... no?
Bueno, despues de dejar que escribais en este foro, he decidido escribir porque creo que la mayoria habla del pleno por lo que les habran contado por la calle.
En 1er lugar el sr. Saa informó del proyecto del parque,(no habra autopista como algunos dijeron en su momento), el coste, (378.000€ y no los 600.000€ que comenta el sr. gamieta, hizo mal en irse del pleno).
En 2º lugar, informar que los aplausos, comentarios a viva voz, manifestaciones,etc... estan prohibidas en los plenos, sea quien sea el que aplauda, y el "sheriff" como algunos los llamais, llamo la atencion tanto a unos como a otros,(verlo por internet o por el berca cuando se pueda).
3er lugar, la diferencia entre las firmas recogidas por el mercado, y las que se estan recogiendo por el parque esta en que las del mercado, las recogieron los comerciantes y usuarios del mercado, eso si, con el apoyo del PP. Las del parque, las estan recogiendo los partido de izquierda ( oposicion) PSPV,EU,ERPV, cuyo "vecino" portavoz de la plataforma que segun en este foro son vecinos, es el sr. Machí cabeza visible de EU ( partido del anti-todo, Pere Blanco).
En el mercado, firmaban los usuarios del mercado. En la del parque, estan firmando ancianos que la unica informacion que les dan es que van a construir una autopista en el parque, que si quieren construir para darle trabajo a algun amigo,vecinos de Guadassuar, Albalat... y hasta menores de 14 años ( mi hermana firmó y solo tiene 15 años), esto es de rastreros, es lo mas bajo que puede llegar una persona (o partido politico)por conseguir una firma.
Tambien he de decir, que todos los "vecinos" que fueron al pleno a quejarse al alcalde-regidor, eran afiliados del PSPV,EU,ERPV.
Lo lamentable fue la falta de etica que demostro la ex-regidora VICEN COSO, animando a los "suyos" a murmurar, aplaudir, y quejarse de todo lo que informaban en el pleno, ya sea por el parque, hacienda o porque perico el de los palotes hiciese el pino. Sra Coso, usted lleva muchas "batallitas" en politica y muchos años de regidora.
Tambien voy a destacar, la queja que el sr.Cripriá hizo a la regidora de benestar en el pleno de septiembre, en el que reclamaba que desde febrero, una vecina habia solicitado una entrevista con la regiduria y a fecha de hoy no se la habian concedido. El resultado fue que la queja a la que referia el sr.Ciprià, estaba dada de alta en el registro de entrada del ayuntamiento(DIAL)en FEBRERO DE 2007 (las elecciones fueron en mayo no?)a lo mejor esa que deberia de haber sido para el anterior regidor de benestar....
Ahora supongo que todos los que no estuvisteis en el pleno empezara a decirme que si patatin, que si patatan, tranquilos que no pienso morirme mañana y estare por aqui.
BONA NIT

Anònim ha dit...

Hola amiguete. Te conteste de seguida. En 1er lloc, el senyor Saa va informar com tu dius (jo també estava) sobre el projecte del Parc. És cert que va dir que no hi hauria Autopista, però no va explicar la raó per la que ell creu que no hi haurà. No fa falta tindre molta memòria per a recordar els problemes que l'equip de Gregori ja tinguè en aquest mateix assumpte. La gent enllaçava el carrer figueres en la plaça, i d'ahi al consell de la vila i al carrer Albalat, possibilitant que la gent anara per ahí per a creuar el poble. De veritat no s'enrecordeu?

Del cost, 378000 son els que pagaria l'Ajuntament. En diners dels algemesinencs. La resta la pagaria la diputació. En diners de tots els valencians inclosos els algemesinencs. De veritat estaves allí?

Efectivament estan prohibits. I efectivament en alguns comentaris l'han dit "el senyor sheriff". Particularment jo pense que en la seua reacció primera, xillant i amenaçant (estaves allí, no?), és la primera paraula que me ve al cap. De fet, sabrás que la reacció de la gent davant l'amenaça va ser tornar a aplaudir. Si estaves allí vories la cara que se li va quedar. Ah, per cert, quan les primeres files aplaudiren la explicació del senyor Saa també hi hagueren aplaudiments. No recorde que ahí el senyor alcalde diguera res... serà que tinc mala memòria.

Ah, no valen lo mateix unes signatures que altres? Jo juraria haver signat en les dos llistes. Quan una cosa està mal feta ho dic. Em dona igual que darrere estiga el PP que el PSOE. Jo tinc un cervell i m'agrada fer-lo servir, però a voltes pense que sóc l'excepció. De veres creus que algú ací es va a creure que estan signant abuelets? aixó inclou Pedrassa? Li estas diguent abuelet? Només eixa afirmació deixa ben clar, en la meua opinió, que faça el que faça el PP tu estaràs d'acord. Parles de que la gent no té informació. Si no m'equivoque en el nou Berca venen molts detalls. Si tú tens raó, en eixa informació, la gent "desinformada" deixará de fer pressió, no? El temps dirà pues.

De segur que en tota arreplegada de signatures hi han casos irregulars. Estic segur que si analitzem les del mercat trobarem exactament lo mateix. Incloses signatures duplicades. És lo més normal del mon, però això no li resta validesa a totes les altres, no creus?

Jo estava en el plenari i en la meua fila no hi havia ni un sol "vei" que fora afiliat de cap partit. La majoria tenien més de 60 anys. Ves en compte en lo que afirmes. Per enésima vegada, estaves allí realment?

A la Sra. Vicen Coso la tenia jo davant. I feia comentaris a les dos xiques que tenia als costats. Això és animar? Potser et faça molta més gràcia certa individua fanàtica a mort del senyor alcalde que solta cada expressió en veu alta que encara no entenc com no li han cridat l'atenció, encara que siga per vergonya. De tota manera, pense que està en el seu dret d'expressar-se.

Sí senyor. La queixa per lo de la sol·licitud entenc que era del 2007 i va ser una clavada de pota d'algú. I per això entenc que no contestaren des del "lado oscuro".

I tranquil, que jo també estava en el plenari i sé el que vaig vore i sentir. De moment espere que ja t'hages donat compte. Ala amiguete, a vore si obrim un blog de dretes que li vindrà bé al poble.

Anònim ha dit...

El alcalde va fer 4 amenases, i una d'elles va ser quan els PPeros del poble aplaudiren a la explicació del Cunyat sobre la "xapusa" del parc.

Deurien de reflexionar i com els va dir molt sabiament el senyor Pere Blanco... ESCOLTE ALS VEÏNS

Anònim ha dit...

El tema del Parc és un error del PP, que li passarà factura (no tinc cap dubte). Però si són una mica inteligents (cosa que també dubte) retiraran el projecte. Del contrari l'error seria més gros i el cost electoral puja. Ells mateix!

Anònim ha dit...

He assistit als últims plenaris i m'ha xocat una cosa. Així com les mocions presentades per el PP han tingut distintes acollides en el PSOE i EU (algunes les han votades en contra, però s'han abstés o ja venien aprovades per unanimitat de la comissió), totes, absolutament totes les que han presentat PSOE o EU han sigut votades en contra. Vos convide a que ho comproveu vegent els plenaris (en viu, en el Berca o en Internet).

De fet, moltes voltes es veuen obligats a fer complicades pirules per a justificar eixe vot negatiu. Des de la favorita "aquest no es el lloc adequat" fins i tot justificar la jornada laboral de 65 hores semanals a pesar de que a nivell nacional i valencià el PP va votar en contra.

Anònim ha dit...

Com a veí i firmant en contra del Projecte del Parc, me dona 0 credibilitat que Saa hem diga que no serà el carrer figueres una autopista.

Per que? Perque jo ja he visgut eixa situació i sí que era una autopista.

Per que si en tot el món es construeixen anells circulatoris fora de la ciutat, ací en Algemesí ara volen trencar l'anell per a fer una autopista que creue tot el poble?

Per casualitat viviu al carrer figueres? Sabeu que aparquen cotxes d'amunt de les aceres i la poli per molt que truques denunciant no denuncien? Sabeu que cotxes i furgonetes passen per damunt de l'altra acera, fent eixe tram un lloc d'atropellament perfecte?

El que no ha comentat ningú, es que el cunyadisim de VR viu al carrer Sant Joan Bautista, que curiosament es un dels carrers junt amb el capella, que arrepleguen el tràfic del parc cap al centre?

Serà que es vol llevar el tràfic ell? Serà que vol ell vore la tv tranquilet? Perque jo visc per el carrer figueres, i només amb el canvi de sentit del tram de la Pizzeria, ja hi ha vegades que hem costa sentir la TV!!

Hem pareix patétic que vulguen llevarli el tràfic a aquest senyor, que vulguen fer algún obra emblemàtica per a deixar emprempta, etc...

Porqueriaaa! Aixó és el que és hui en dia Algemesí amb aquesta gent.

Anònim ha dit...

No fotes que el Saá viu ahí? El carrer San Juan Bautista és el que arriba pel costat de la Capella de la Troballa i continua pel carrer Capella.

En qualsevol cas, efectivament, si lo que li molesta és el poquet tràfic que pateix convindria que li recordaren lo que estan patint en el carrer Lluís Vives. Però crec que en el canvi de sentit de l'últim tram de Figueres ja deuria tindre prou. L'autopista només crearà un problema on no hi havia cap. Un problema, per cert, que ja ha conegut el poble anteriorment. I és que estos polítics no aprenen. I quan es donen compte de la burrada que han fet la llevaran per a tornar a repetir-la d'aci 10 o 20 anys. NO APRENEM!!!

Anònim ha dit...

Xe, no lieu, el Cunyadissim és veí meu. Carrer Sta Ana al costat de Correus. En tot el demés, d´acord.

Anònim ha dit...

jo estic d'acord en l'ultim comentari, el cunyadisim viu al carrer santa ana(dalt de correus)

Anònim ha dit...

De moment m´acaba d´arrivar el impost de circulació del cotxe, amb una pujada considerable.
Una bona mesura anticrisis pero que hem de fer nii ha que pagar els super salaris.
Aixo si fins el ultim dia no pense pagar

Anònim ha dit...

Se le acumula la faena:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081101/ribera/fiscalia-investiga-plaza-miembro-20081101.html

estamos en Marbella????

Anònim ha dit...

No se si en Marbella o en el poble de la Meravella... valencià o andalus el PUCHERAZO CACIQUISTA fa sempre el mateix caldo.

Anònim ha dit...

a l' anomin del 31 / octubre / 2008 16:28 :

si no m'entens no el culpa meua. vullc dir que este bloc no mes serveix que per a despotricar i insultar, perque a l'hora de pasar a l'acció ens quedem tots a casa.

aquí baix l'anonimat tots teniu llengua, pero quant hi ha que monstrar la cara es quedeu a casa. i així senyors : PP pa rato.

Anònim ha dit...

El intendent de la policia local es interino?

Anònim ha dit...

No se si es interino, lo que si se es que s´emporta 52.000€ al any

Anònim ha dit...

i no porta pistola si arriva a portar-ne cobra mes que l'alcalde

Anònim ha dit...

es muy bonitoooooooooooooooooo!!!!

Anònim ha dit...

En la meua opinió, el Ple del dijous, del ja passat octubre, va ser crec el major "espectacle" que s´ha montat en esta legislatura i possiblement de la història democràtica d´Algemesí, perquè els PPeros tenen molt poca conciència i memòria històrica. Pensava que aquesta dreta anava a ser una dreta on els simbols més emblemàtics de la nostra ciutat estarien salvaguardats d´excavadores i d´invents o experiments. Però l´unic que veig es una dreta que passaran els quatre anys, desfent el poble contra la memòria històrica de generacions i generacions, i creant un malestar mai extés durant aquests 29 anys. Algú de per ahi, deia que si Gregori va fer i desfer quan li donava la gana. Li vaig a ser sincer, el PSOE ha conseguit d´Algemesí el seu màxim desenvolupament de la seua història, cosa que els cosins-germans dels PPeros van negar les oportunitats històrics a nivell econòmic per poder obrir-nos a la comarca i al País/Comunitat. Si recorde be, el PP=Alianza Popular volia que Algemesí fora una ciutat dormitori en compte d´una ciutat dinàmica, oberta i de clar desenvolupament econòmic i social. No m´extranya la cara dura del senyor Saá ni tampoc el poc coneixement econòmic del senyor Alcalde ni la sobèrbia de caràcter palet de la Sra.Garcia, perquè a ells li diuen el que li han de dir al poble d´Algemesí, i això és un clar simptoma, que la nostra ciutat no té una veu propia, sinò el que diguen des del Palau de la Generalitat. Durant aquests anys, hem tingut veu propia tant els ciutadans i l´Ajuntament. Però amb la PPGeneralitat, el PPAjuntament i el PPBerca ja se sap el resultat! Una derrota del poble algemesinenc. Les previsions electorals d´aquesta acció contra el Parc? Quan el PP va entrar a l´ajuntament, votants del PP alguns d´ells, es van arrepentir de la seua elecció, i després dels despropòsits encara més, jo diria que el PP no les té totes per a tornar a governar en el 2011. Però ja se sap que el poble d´algemesí és el que ha de parlar.

Anònim ha dit...

Que n'és de trist voler deixar obras, que son amores, per a la posteritat quan no hi ha res que deixar, ni trellat ni forrellat. Només amb la bona voluntat i voler fer el millor, i ganes i voler "potenciar" (paraula de VR que me reglota perquè trobe que no té el mateix significat per a ell que per a Maria Moliner) no és suficient per governar una ciutat de vora 30.000 habitants. Una ciutat amb solera necessita uns governants a l'alçada. Aprofiteu-vos que vos queda poc, i seria lamentable que les coses que heu aconseguit ventilar amb aire fresc les acabeu empolsegant amb una nefasta politica sense prioritats. Improvisar és cosa d'artistes, no d'alcaldes.

Anònim ha dit...

Mireu qué curiós. En Almussafes també mana "un PP" (MªCarmen Santos-Juanes) i així i tot les coses les fa com cal:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081102/ribera/vecinos-pueden-consultar-nuevopgou-20081102.html

Igual el problema és que hi han molts "PPs" i ens ha tocat el més ranci de tots els possibles. De "l'escola de Fabra" per a que ens entenem...

Anònim ha dit...

Perdoneu, no m'he explicat bé avanç.

Quan deia que vivia el Sr Saa, hem referia a que viuen els pares del cunyadísim.

Tal vegada vulga conseguir que puguen vore la tv tranquils, els seus pares.

Anònim ha dit...

Hola soy castellano parlante, los comentarios de más arriba, la que nos llamaba amiguetes es una de las concejalas consueldo.
Sobre el parque lo que está claro, es que como no van a llegar a tiempo de inaugurar el mercado, por cierto, cuando paso por delante me recuerda a Sarajevo; éstos lo que quieren es inaugurar lo que sea a tiempo. Porque ¿que ha hecho VR?.
Respuesta, sólo tirar el mercado.
No hay ningún proyecto a fecha de hoy que fuera empezado por el PP, ni los polígonos, ni el paso a desnivel (que se queda cojo gracias a VR), ni el casino, ni res de res.

Anònim ha dit...

L'anterior blogger té tota la raó. Qué ha fet el PP fins ara? tirar una bomba sobre el mercat i ara li la tirarà al parc, després on? el campanar? l'ajuntament? el carrer Berca?

I damunt no ho tindran acabat per a les properes eleccions, per que cregueu que el mercat que hi ha "començat" estarà acabat abans de dos anys? mec
Si tira la bomba sobre el parc l'acabarà abans de dos anys? mec
Si tira un altra bomba sobre un altre lloc del poble el tindrà acabat abans d'eleccions? marramec.

I damunt farà una "txapussa" per a intentar acabar-ho a hora.

Qué hi penseu amics? seguim amb la lluita, comencem a tirar bombes (es un dir, que quede clar) nosaltres també? després diuen dels radicals, jo els entenc, per que si no és així no hi ha qui pare al que mana.

Anònim ha dit...

El casino i el vampiro ke hi havia en l'entrada el divendres passat... quina fira !!!

Jo trobe ke la idea "destructiva" del parc no és tan dolenta...m'explike...

Crec ke l'opció correcta és més la que proposa "Creixent Algemesí" al seu blog. El que no està gens clar és que el carrer figueres puga soportar un trànsit rodat com el que es preveu amb eixa remodel.lació... el carrer és estret, amb voreres estretes i nul aparcament (el ke fa que qualsevol parada s'haja de fer damunt la vorera dificultant en excés el trànsit).

Vegent el balanç de majoria de inconvenients que beneficis, trac la conclussió de que no és un bon projecte... i així mateix, valorant que eixos diners podrien dedicar-se a altres quefers i millores del poble, la meua opció és NO a la intervenció del PARC.

Bona setmana a tots.

Anònim ha dit...

A mi el mercat em recorda a Chernobil. Deuria declararse patrimoni de la humanitat.
I per cert, el nou govern si que ha fet una cosa molt be, omplirse les butxques a costa del nostre llom.

Anònim ha dit...

No todos los del PP pensamos como los del ayuntamieto. De hecho, algunos de nosotros, no nos sentimos representados y nos duele que se ataque el PP en general por culpa de ellos. Pero tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'anònim anterior, però...
Si sou xulos els torneu a votar!!!

Anònim ha dit...

Recordemos otra vez que el partido que gobierna Algemesí no es el PP de Algemesí, sino una gestora impuesta.
Estos dirigentes no son los que eligió el partido en su día, aunque seguramente con los otros sería peor

Anònim ha dit...

Seguramente, seguramente...

Primer, apren a parlar
I segon, la gestora imposada, qui la imposat? els teus amics, imagine, no?

Anònim ha dit...

El parlar de estes coses es necessari, pero sempre sense perdre el nord. Efectivament el anterior equip de govern va fer i desfer sense cap sentit estètic tot el que va voler,sense sentir en cap moment l'opinió de ningú, deixant-nos de record una Plaça de les 3 moreres "loft", hortera i industrial en el centre històric de la ciutat, un ajuntament "modernillo", al costat d'una Esglesia emblemàtica, tallant arbres emblemàtics en el Parc, aduint enfermetats extrañes,arrasant la decoració interior del Casino LLiberal, y convertint-lo en un Garrofera de grans dimensions, i un sensen fi de barrabasades...
Aixó ens fa pensar mal d'entrada; pregunte: Algú em sap dir AMB SEGURETAT quina es l'actuacio que es va a fer en el Parc? Perqué es clar que está obsolet (abans era la embeja dels demes, pero hui en tenen tots), i que la rotondaestá mal situada. Algú se'n a adonat que tots els carrers de la dreta del carrer Muntanya pujen, i cap baixa? Hi aurá que solventar-ho... Encara que augmentem el transit del carrer Figueres (com ja tenen molt de trànsit lluis Vives, o Albalat, o tenen Fira en el Parc, o bous a la plaça, o Mercat de Dissabte a Arbres i Germanies).
Considerem-ho. Igual es precís. Encara que ho faça el PP.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 19:37
En tenen tots? Pot ser. Molta gent té fills i no perquè altra gent en tinga els fa una intervenció quirúrgica per tal de fer-los més diferents... Les intervencions es fan, crec, després d'un diagnòstic entre un equip de professionals, després d'escoltar la família i demanar l'autorització, després de valorar que la intervenció millorarà la salut del malalt. Ho crec així, amb tots els respestes que calga.

Anònim ha dit...

Com tu bé dius, per algun puesto han de baixar els cotxes. És cert que tenim problemes i greus per a distribuir el tràfic dins de la població. Si contractarem un expert o li ho deixarem optimitzar a un programa informàtic, segurament reduiríem el tràfic però travessar el poble ens costaria més del doble.

La solució és la planificació. El famós PGOU. Un PGOU fet en el cap i per a les properes dècades d'Algemesí. Per desgràcia, tant el PSOE com el PP miren un altra cosa a molt més curt termini: afavorir als constructors per a omplir-se la butxaca i gaudir en aquesta vida dels beneficis de ser polític. A qui li importa si els nostres fills es caguen una i mil vegades en els alcaldes prepotents i ignorants que van fer un planejament tan absurd per mirar només la seua butxaca? A dia de hui, tots els carrers nous deurien ser tres o quatre vegades més amples del que s'estan fent. A la fi i al cap, d'ací uns anys continuaran tirant-se la culpa dretes i esquerres mentre tots ens morim de asco.

Anònim ha dit...

Als dos post anteriors.
Crec que la comparança amb els fills no es molt afortunada: no aprlem de decisions que afecten a un o l'altre, sino a tots. per tant, a uns fotra i a altres afavorirá: es una balança, i hi ha que vore sols el que convé a la majoria (torne a dir, com ja pasa en altres casos, que, no ho dubtes, ens afecta a altres en els que tambe hi hauria que pensar)
respecte al altre comentari, veig que altres ja han arrivat a la meua conclusió: mane qui mane...

Anònim ha dit...

Perdoneu, però crec que qui s'ha carregat l'interior del Casino Lliberal han sigut els d'ara i no els d'abans, qu el projecte inicial ha sigut reformat alguna que altra vegada

Anònim ha dit...

No cal mirar si han sigut uns o altres, tots són iguals !!, només pensant en que podran traure. Tinc vergonya de l'actual equip pepero, però encara més del sociolistos que ens anaven a arreglar el poble i el que han fet ha sigut una merda, en perdó, durant totes les legislatures que han passat xuplant del pot, ells que en teoria defensen als treballadors. És el caciquisme pur i dur, uns teniem que tragar el mercat, altres desfer el parc, però ES QUE NO PODEU TINDRE LES MANS QUETES!!! No se si la solució seria el Pedrasa com alcalde, fer-ho pitjor que ara seria imposible i a més a més ens riuriem

Anònim ha dit...

Efectivament. Fan el que volen i només pensen en el que poden traure. I ja conten amb un aliat molt gran: el desconeixement de la gent. Ja m'ha passat un grapat de vegades que he preguntat a algú la seua opinió sobre "lo nou" del Parc o "lo nou" del pas a desnivell (per posar exemples) i la gent me mira sorpresa. Simplement no s'enteren.

Per això és important la funció que fan webs com Gamieta, Creixent, Algemesí Denuncia, o Xaveos en el seu dia. Cal portar a la gent a entrar, participar i assabentar-se del que fan els "senyors" polítics. Només en informació aconseguirem que es pensen les coses 20 voltes abans de fer-les.

Anònim ha dit...

el problema es que en este poble molta gent agafa el cotxe per anar al cantó de sa casa.
bo, ixe i que no ens posen les punyeteres bicis.

Anònim ha dit...

El que ha convertit el Casino Lliberal en un restaurant ha sigut el actual govern.

Anònim ha dit...

Soc Vicen Coso, al comentari sobre mi, que 'animaba als meus' solament feia us del meu dret d'opinio, i a la gent que estaba al meu voltant, si esta persona estaba prop, em podia escoltar, si, pero es tan facil criticar al que critica que no vaig a seguirli la corrent.
En el plenari pensaba que als veins del parc sen's prenia el pel, ja que el senyor regidor de parc i jardins ens envia un projecte inicial, en fotografies a tot color, i despres en el plenari ens presentaren un projecte amb fotos totalment distintes, amb pontet i tot. Esta clar que es de savis rectificar, pero rectificar completament i no pegar un paset enrrere i una escavadora cap avant. Gastarse tants diners de tots els Algemesinencs destruint un simbol com es el parc Salvador Castell em sembla una barbaritat. Si fora fer un parc nou, o restaurar el que hi ha deteriorat, ho voria de forma positiva, pero desfer per desfer, i tallar per tallar (que en este govern ho saben fer molt be) no puc voreu d'altra forma que no em done pena pel parc i pels nostres veins.

Emili ha governat 20 anys, i sen ha tornat arrere completament en moltes questions, pero escoltant al poble, i en el cas del parc, seguint la linia dels anteriors alcaldes, la famosa idea del parc que envolta el poble (com el guinovart).

Els sous que es paguen, tenen que ser merescuts. Jo crec que molta gent pensa que no es mereixen els sous que tenen, jo puc dir que en 12 anys de regidora, tant jo com meus companys governant, mai hem tingut un sou fixe, simplement assignacions de plenari i de comissions informatives com els 21 regidors q hi havien, tant del psoe, com del pp, eu o el bloc.

Gracies per llegirme i espere l'actual govern li entre l'inspiracio divina i acerte una per fi. Pel be de tots.

Anònim ha dit...

No se si eres Vicen Coso (la nostra particular Rita Barberà) o no però siga com siga "OLE TU COÑO" d'intervindre en un forum d'opinió com este. Això si, en 20 anys i tan moderns com heu volgut sempre han mancat moltes coses... feu autocritica i tireu el dimecres al carrer les "taules velles" o no hi ha res a fer en les pròximes eleccions.

Un bes Vicen.

Anònim ha dit...

La senyora Vicen Coso ha demostrat el desconeiximent des de el que parla molta gent en el tema del parc, en la part on diu: "En el plenari pensaba que als veins del parc sen's prenia el pel, ja que el senyor regidor de parc i jardins ens envia un projecte inicial, en fotografies a tot color, i despres en el plenari ens presentaren un projecte amb fotos totalment distintes, amb pontet i tot." Si s'haguera molestat en vore el projecte voria que el projecte manté el pont des d'un principi. Des de este desconiximent s'ha confos a molta gent.

Anònim ha dit...

Un pont no fa un projecte.

Per les fotos "merda" que he vist al plenari he de dir que l'sketch up és un programa molt sofrit i tanta palmereta sols suposa un copiar-pegar...no veig res ahí que em parega un projecte en condicions...

Anònim ha dit...

fora vicente ramon ja i les seues marionetes....