dijous, 2 d’octubre del 2008

Edifici Els malsons i el remat de VR

En aquest parentesi bouero, el nostre poble viu, de nou, un episodi digne de qualsevol pel·lícula còmica (riure per no plorar). La mala previsió d'uns (socialistes) i la mala gestió dels altres (PP) ha portat al nostre poble a omplir els titulars de diaris i d'infromatius televisius.

La notícia és la següent: Gregori va posar en marxa un projecte de 36 vivendes per a joves. El passat mes de novembre, fa poc més d'un any, ja parlàvem del tema. En aquell moment hi havia 700 sol·licituds i es va fer un sorteig per a adjudicars els pisos. i els guanyadors del sorteig tenien que pagar a principis de setembre 31.000 euros de l'entrada (més els 8.00 euros que cal donar en ellliurament de les calus previst per a l'estiu de 2009). Davant aquesta situació l'edifici batejat com Els somnis, hauria de passar-se a dir Els malsons, perquè dels 36 guanyadors del sorteig 30 han renunciat. Davant d'aquesta fugida general (quan tants peguen a fuigir per alguna cosa serà, no?) l'Ajuntament s'ha vist obligat a fer de nou un sorteig per a tornar a traure al mercat les 30 vivendes que han quedat sense adjudicatari.

I per què ha passat açò? Des de fa algunes dies estic fent-me aquesta pregunta... quins són els motius d'aquesta desastre, i més encara en els temps que estem vivint on la recerca d'habitatge a bon preu és una prioritat. En aquest projecte, els socialistes van vendre la moto als joves d'Algemesí que tindrien pisos a un preu per baix del mercat, i ara resulta que els adjudicataris s'han trobat amb un pis més car del que hi ha al mercat, i a més ja donat fet i sense opció a escollir res (ni mobles, ni electrodomèstics...). Es veu que l'¡equip de Gregori va comptar amb unes ajudes i uns preus del moment, i ara la Generalitat ha canviat la llei i ja no es poden acollir a aquetes ajudes i molts joves adjudicataris en troben en situación com aquesta.

Quan passen coses d'aquestes el més fàcil és fer el que han fet els polítics del nostre poble: Tirar-se la culpa els uns als altres i no solucionar el problema. Sembla ser que Gregori i els seus xicots en plena época electoral van posar en marxa aquest projecte i es van tirar i un poc de las moto venent els pisos com si foren quasi "regalats" (calia traure vots d'on siga, eh?). Pèrò, ara ha arribat Vicente Ramón i fins que no s'ha vist el "problema" damunt també ha seguit la línea del projecte "somiat" que havia estat venent-nos Gregori. I què ha passat ara? Doncs que Vicente Ramón s'ha donat compte que els pisos no els podia vendre tan barats com havia anunciat Gregori, i que ell havia també venut, i en lloc de tragar-se ell el "marron", vol que paguen els de sempre: el prigats joves compradors.

Cal dir una cosa sobre la revalorització dels pisos. Cal tindre en compte que el pisos han guanyat molt desprès de l'entrada de Vicente Ramón en l'alcaldia, ja que ara els pisos tenen vistes directes al xalet de l'alcalde d'Algemesí, i això és una millora que cal pagar, no?

Bromes a banda, ací s'ha produït de nou una cadena de despropòsits que ha fet que Algemesí siga de nou motiu de caxondeo popular. Ja que en lloc d'intentar solucinar el problema per a afavorir realment als joves d'Algemesí el que estan fent, de nou, és acusar-se entre ells i no donar solucions. No us adoneu que el problema és el preu, per a que tornar a fer la subhasta en les mateixes condicions?

I per a posar el remat, Vicente Ramón ha posat el puntet que faltava (algú assessora com cal a aquest home? un consell: VR estàs pagant sous molt alts als teus assessors i quan parles als mitjans de comunicació no ho encertes). Aquest punt i final ja definitiu ha vingut quan a VR quan li han preguntat sobre aquest problema de la devolució del 80% de les vivendes del projecte "Els Somnis", i ell ha amollat que: "l'equip del PP farà 2.500 habitatges en aquesta legislatura en el solars municipals en Xexena, en l'antiga Copal, en el carrer Pelaio i davant de l'estació". Si, si heu llegit bé 2.500 vivendes. Anem a vore: VR és l'únic en tot el món que no sap que estem en crisi?O tal vegada pensa en deixar endeutat fins a dalt a l'Ajuntament i pegar a fugir. Com ja deia al principi, seria convenient que algú asessore com cal al nostre alcalde, i que no li passe com en el tema del projecte "Amb bici" ;que va anar a fer-se la foto i a omplir portades de Berca i ja ha passat el mes de setembre i de moment tot és una fantasia. A complir toca!
Propose una mesura: Si no compleix que no cobre.

84 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo se qui assessora a VR. Ell te un dau de 1m3 on estan les diferents solucions. Ell el tira i lo que ixca, bo. Igual dins de cuatre dies ens el vegem per la tele anunciant viviendes a lo Polaris World. Jo ja m'ho crec tot del Ajuntament. I ara una anecdota. Fa poc vaig anar alli per uns tramits i com no trovaba la oficina de tresoreria, vaig preguntarli a un xic, jovenet i guapet(crec que era regidor de algo) i no s'aclaria si era dalt o baix.Cuan per fi vaig trobar la tresoreria, vaig obrir la porta i em em vaig trobar amb una rubia molt flamant ella i unes fotografies de Marilins a les parets.En eixe moment no vaig saber que fer, si pegar a fujir o partirme de risa. Senyor regidors, que es un lloc public, no la saleta de sa casa.

Anònim ha dit...

Pobre VR. Per fi Alcalde, ja podia complir els seus somnis constructius i va i la crisi li explota en la cara. Recordem que te participació en quatre empreses dedicades a la construcció i que no va tardar res en quedar-se la regidoria d'urbanisme. Així que les intencions estaven claríssimes.

Les 25.000 vivendes no són més que els seus somnis, el que ell voldria que es construira al poble. S'imagineu les comissions que podria tindre? Per fi podria ser ric!!! (i recordeu que estem parlant d'un senyor que ja tenia un sou de 90000 euros anuals).

Visquem al país del pelotasso. Tots volen fer-se ric de la nit al dia i amb el funcionament de la justicia ja no cal ni disimular. Però, ay la crisi, eixa que no entrava en els plans de ningún aspirant a ric...

Pobre VR.

Anònim ha dit...

Acave de entrar al plenari de Juliol que esta a la Web de l'ajuntament.Per favor, entreu i escolteu les definicions informatiques que exposen al començament. Es divertit!

Anònim ha dit...

CRONOLOGIA DELS FETS:

-EL AJUNTAMENT TE UN SOLAR EN EL PLA, I DECIDIX VENDRELO PER A QUE ES CONSTRUISQUEN VPO PER A JOVES.

-PATRIMONIOS DE LEVANTE PRESENTA LA MILLOR OPCIO I COMPRA EL SOLAR, A UN PREU DEL 15% DE VALOR TOTAL DE LES VIVENDES ( VALORADES EN 20 MILLONS DE PESESTES, VALOR DE LA VPO EN IXE MOMENT, O SIGA UN PREU EXCELENT, SI NO QUE LI PREGUNTEN ALS CONSTRUCTORS QUE HAN COMPRAT EL SOLAR DE SIURANA I ALREDEDORES PER EXEMPLE )

- S´ENVIA JA FA CASI DOS ANYS TOTA LA DOCUMENTACIÓ A LA GENERALITAT PER A QUE LI CONCEDISCA LA VPO.

-ARRIBA EL PP I ES CLAR QUE NO TE MASSA PRESA EN FER LA BAREMACIÓ, JA QUE COMENÇA EN NOVEMBRE-DESEMBRE.
LA ESTRATEGIA DEL PP ES QUE TOT LO QUE HAN FET ELS DE ANTES CAMBIARO O FER QUE PASE EL TEMPS PER A QUE LA GENT NO S´ENRECORDE.

-PASA TOT UN ANY DESDE QUE ELS JOVES PRESENTAREN LA DOCUMENTACIO I ESTE ESTIU, LA GENERALITAT APROVA UN DECRET ( DEL CUAL PORTA PARLANTSE TOT L´ANY)AUMENTANT EL PREU DE LES VPO DE 90
M2 DE LA NOSTRA ZONA EN APROXIMADAMENT 30.000€ I REBAIXA LES AJUDES UN 50%.

-COINCIDENCIES DE LA VIDA QUE DESPRES D´APROBARSE EL DECRET ESTE JUNY (DISPARANT EL PREU DE LES VIVENDES), LA GENERALITAT LI DONA EL PERMIS DE VPO I JUST DESPRES EL AJUNTAMENT TRAU LES LLISTES DE ADMESOS.
EN MAIG D´AQUEST ANY LES VPO ENCARA TENIEN EL PREU ANTERIOR.

RESULTA QUE CAMPS EL AMIC DE VR, QUE VE A LES PROCESONS, ETC, NO ENS HA DONAT LA LLICENCIA FINS CANVIAR LA LLEI, ALGUNA RAO NI HAURA...

-QUE PASA ARA?? DONCS QUE EL CONSTRUCTOR HA FICAT EL PREU MAXIM DE VPO, GUANYANT UNA CUANTITAT CONSIDERABLEMENT SUPERIOR DE DINERS PER EL MATEIX TREBALL, TAL Y COM LA LLEI PERMET. SORT DE QUE LES VIVENDES TENEN 75M2, PERQUE SI FOREN DE 90M2, COSTARIEN 21.000€ MES.

-QUI HO PAGA??? PUES EL JOVES QUE ELS HA TOCAT, QUE NO TENEN PRECISAMENT EL SALARI DELS REGIDORS DEL PP.
SEGURAMENT TAMBE EL CONSTRUCTOR, QUE ES VA A QUEDAR AMB ELS DOS EDIFICIS BUITS, FINS QUE FACEN MES SORTEJOS I PASEN TOTS PER EL COLAOR. DESPRES CUAN NO NI HASCA MES REMEI BAIXARAN EL PREU, I EL QUE HAJA PAGAT EL INICIAL QUE FAJA PALMES.

GRACIES VR!!!

TOT AÇO ES FACILMENT CONTRASTABLE EN LES HEMEROTEQUES DE DELS DIARIS VALENCIANS...

Anònim ha dit...

Tot prou clar pero la cosa arriva mes lluny no son vivendes VPO, son vivendes anomenades de regim especial on el modul per m2 es 1705 €/m2 (a algemesi).
A mes li sumen els metres de traster, plaça d'aparcament i de la vivenda.
O siga o compres el pack o res.
Es a dir, ni crisi ni punyetes, q no lien!!!!la gent s'apuntava com dia el plec a vivendes q rondarien els 120.000 €.
Ens volen estafar!!
Ara q se les mengen els amiguets de VR les viviendes

Anònim ha dit...

JO SE UN ALTRA COSETA L'ARQUITECTE Q VA FER EL PROJECTE A PATRIMONIOS I GUANYAREN EL CONCURS ES GENDRE DEL ARQUITECTE MUNICIPAL.
Q NO FA OLOR TOT AÇO O QUE???

Anònim ha dit...

Be veient el berca ni mas ni menos el casino te un desfase de 510.000 e. Menos mal q estem en crisis!!!
Es tiren les culpes els uns als altres (pp a psoe) i al reves, patetic!! pero el poble a xafar
Aixo si pero els amiguets de VR sempre passen per caixa

Anònim ha dit...

I AIXO ES EL DESFASE???
Q HAURA COSTAT???
QUANS LLOGUERS TINDRA Q COBRAR EL POBLE A LA CAFETERIA-RESTAURANT-PUB PER AMORTITZAR??
ELS DEL XESTER I EL MONOSABIO TIRARAN XISPES, NO??

Anònim ha dit...

A ROBERTO LI COBRA EL AJUNTAMENT 1.105€ AL MES DE ALQUILER PER LA CAFETERIA.
JO TAME VUIC UNA GANGA DE IXES

Anònim ha dit...

Ara en serio. On anaven 700 menors de 35 anys a per un pis? Que es pensaven que era un sorteig tipo el cuponazo? Comprar un pis o una casa no es comprar una camisa de 30 euros, és una de les inversions econòmiques més importants en la vida d'una persona. Que són més cares del que es pensaven? Ja me direu on està això dels 120.000 euros, jo no ho he vist en cap lloc, ningú sabia a quin preu eixiria açò.

25 millons de peles per un pis al costat del parc i en garage es un xollo. Pero els ha caigut damunt la crisi del rejol i s'ha tancat l'aixeta dels bancs.

Pero si un tio o una tia en 30 anys no es capaç de conseguir un pis com este de 25 millons no sé on voldrà viure. Baix un pont? Que espavilen que ja no son xiquets.

Anònim ha dit...

Ara en serio. On anaven 700 menors de 35 anys a per un pis? Que es pensaven que era un sorteig tipo el cuponazo? Comprar un pis o una casa no es comprar una camisa de 30 euros, és una de les inversions econòmiques més importants en la vida d'una persona. Que són més cares del que es pensaven? Ja me direu on està això dels 120.000 euros, jo no ho he vist en cap lloc, ningú sabia a quin preu eixiria açò.

25 millons de peles per un pis al costat del parc i en garage es un xollo. Pero els ha caigut damunt la crisi del rejol i s'ha tancat l'aixeta dels bancs.

Pero si un tio o una tia en 30 anys no es capaç de conseguir un pis com este de 25 millons no sé on voldrà viure. Baix un pont? Que espavilen que ja no son xiquets.

Anònim ha dit...

L'ultim anònim no té ni idea del preu de mercat d'una vivenda. T'explique: un primer pis e 135 metres, tres habitacions, dos banys, menjador, terrassa i cuina, amb plaça de garatge i al costat d'un parc = 146.000 € iva inclos (I NOU A ESTRENAR)

Ara, explica'm tú a mi el xollo que és eixe pis VPO.

Anònim ha dit...

TOTALMENT D´ACORD AMB LA PERSONA QUE A FET LA CRONOLOGÍA.
SI SE AVERA FET EL SORTEIG AL SEU MOMENT ENS AURÍA SORTIT A TOTS MOLT MES BARAT, PER LO TANT SI EL SENYOR GREGORI HAGUÉS CONTINUAT AL CARREC O VR (XQ X A MI NO ES UN SEÑOR) NO HAGUÉS DEMORAT TANT AQUEST PROCÉS NO ESTARÍA TAN MAL LA COSA. ARA LA MEUA PREGUNTA ES, QUI DEU PAGAR EL PRESTEC DE LES VIVENDES QUE NO ESTIGUEN VENUDES EN EL MOMENT DE LA FINALITZACIÓ DE L´OBRA? PATRIMONIOS DE LEVANTE COM A CONSTRUCTOR ( QUE CREC NO TE CULPA DE RES)? O EL AJUNTAMENT QUE ES EL RESPONSABLE DE LA DEMORA? VR, SAP MOLT DE LA CONSTRUCCIÓ, PERÒ SEN A PASAT DE LISTO.

Anònim ha dit...

2.500 vivendes vol fer El Sr. Alcade esta lejislatura.

2,500X3 persones vivenda= 7.500 nous veins (Vivendes per a inmigrans)

Si en la actualitat en poble la mitja de natalitat es de 1,3
ya me esplicara Sr. Alcalde que comprar les vivendes y cuan anys pasar per dijerir les que tenin les que voste fara


Raonamen: "So burro " si 36 vivendes no les pots vendre com dies ara de fer 2.500 mes

Anònim ha dit...

VR, ara tires dos traques a vore si amb el fum pots sampar a correr... Quina vergonya de tio, un analfabet al front de l'Ajuntament d'Algemesí. Paga a una assesora i no es deixa assesorar. No se'n ha adonat que no sap parlar? O és que la xica a la que li paga té por de dir-li-ho?

Creu que si haguera posat en les 212 propostes que la proposta numero 213 era posar-se un sou a vosté i a qui menos li fa falta dels regidors i adjacents haguera ixit amb majoria?

Anem a més... anem a més...

Anònim ha dit...

jejeje estarà fentse creus !! si cobrava antes 90.000€ estarà pensant mil vegades en el marron que sa buscat... jajaja ell igual pensaba fer algun pelotazo tipo Marbella...

Anònim ha dit...

Els preus dels pisos no son tan cars, tingau en conte que tenen vista privilegiada de la mansió de VR, i d´ací cuatre dies podrán vore desde primera linea el Ferrari que es comprará amb la seua super nomina. Jo si que mel quedava, si tinguera ixa nomina clar

Anònim ha dit...

Si, ara parleu però tots volien un canvi en l'ajuntament,... vaaa que tots els regidors i "adjacents" que estaven abans no eren angelets!!!

Anònim ha dit...

Hui dia de la patrona dels policies, teníen dinarot i anaven tots desde bon de matí més mudats que un set, els que he vist eren nacionals i anaven pel carrer muntanya, no se si hauran dinat en el molí, anava també el alcalde i la regidora de seguretat. lùnic que espere es que el que pague d'impostos no vaja dirigit per a pagar açò. A vore quin día fan San pringain i es paga alguna cosa l'alcalde, pero sense jubilats que se fan en tot

Anònim ha dit...

a la persona que dice que le hubiera gustado una ganga como la de roberto en el casino que se hubiera presentado al concurso y que hubiera ofrecido un proyecto igual o parecido.
tengo que reconocer que en algemesi hacia falta un sitio como ese para que las personas de una edad como la mia de 50 años tengamos un sitio para ir a cenar y pasar un rato agradable y ademas que no tiren chispas los del monosabio y el chester ya que la gente que nos encontrabamos alli es gente de una edad que a esos sitios no ibamos.
tambien parace ser que lo del concurso de quedarse el casino al fin y al cabo si no se llega a presentar roberto a fecha de hoy hubiera estado cerrado ya que solamente se presento el y sin tan chollo era mi pregunta es por que no se presentaron el chester o el monosabio o el resto de gente del pueblo que como esta persona piensa era un chollo
lo que al final reitero es que si hay algun chulo que pueda hacer lo mismo lo tiene muy facil cuando se le termine el contrato a roberto que se presente con un proyecto similar y que se lo quede
todo son envidias .

Anònim ha dit...

Policia nacional d'Alzira, alcalde i corporació d'Algemesi, alcaldessa i corporació d'Alzira, fallera major, dones, amics, filles, nets dels policies nacionals... tots a dinar de picaeta a la sala J.Torrent. Això qui ho paga? És normal que m'ho pregunte, no? amb la missa i un acte institucional al saló de plens o al teatre municipal... feina feta, cost: 1500 euros de beguda i en pau.

Anònim ha dit...

che pareix mentira, aixo estan paganto els que han segut denunciats i la grua acarregat el seu vehicul,pq agusaes que estan ficant multes, estan esperant darrere de tu a que aparques mal per a fotre, i vejes la grúa a fer l'agost.

Anònim ha dit...

No patiu que ixe dinarot está pagant en cuatre dies. En la pujaeta de impostos que han fet, ja me dirás. Per exemple la grua del coche pasa de 46€ a 80€, com si estagueren a Valencia.
Aixo si que son medides contra la crisis. Que tal si proveu en reduirse el salari el 50%?

Anònim ha dit...

Aço cada vegada es mes indignat, quan mes dedicacions tenen, quan mes salaris, quan mes asessors mes claven la pata.
Pel que fa al casino, si no recorde mal d'entre les 212 propostes hi havia una que deia que el casino era per als joves, on ha quedat aixó,
Pedrassa reivindica el casino

Anònim ha dit...

Primer tindras que explicarli el significat de la paraula "reivindicar", dubte que ho conega. No le pidas peras al olmo

Anònim ha dit...

bé, pareix que de moment està tot el peix venut.
sols afegir que em sembla vergonyós com estan les voreres de deposicions canines!!! per favor, conscienciem-nos tots un poquet, també els que teniu gossets. sols amb criticar als altres no fem res. també cal responsabilitzar-nos una miqueta, i predicar amb l'exemple.

bon cap de setmana pseudo-bouero a tots! (boueros i no boueros).

Anònim ha dit...

Per a l´home de +50 anys que defen a Roberto, informar-li que Roberto no es presenta sol en la subhasta, i que una vegada adjudicada es canviaren certs punts que no li agradaven. I el que anava a ser una cafeteria, s´ha convertit en un restaurant en el centre del puto centro del poble per un lloguer de 1000 eurets

Anònim ha dit...

Jo pense que una posibilitat que contempalva VR era que Algemesi es convertira en ciutat dormitori per a molta jent que treballava en Valencia i no podia pagar els preus dels pisos. Havent tren era molt facil desplaçarse.Per lo del preu de les multes jo dic que multen as qui coment la infraccio.Jo tinc un gual permanent i estic fart de que m'aparquen davant.
Algu sap que va a pasar amb el futur centre comercial?
Bon cap de setmana a tots i a totes.

Anònim ha dit...

En fi,només cal seguir la notícia de la primera de hui http://www.rtve.es/mediateca/videos/20081003/repiten-sorteo-vpo-porque-los-adjudicatarios-pueden-pagar-entrada/305068.shtml?s1=noticias&s2=&s3=. Els bancs no han facilitat els prèstecs... qui pot pagar un prèstec personal de més de 38.000€ de l'entrada, més després la hipoteca? Impossible. Hui en dia el mercat té ofertes molt millors i pots escollir com vols el teu piset. I sí, no fa falta viure baix d'un pont però no som tontos tampoc. Al voltant de 30 anys, amunt o avall, ja som madurets per a pensar, no?

Anònim ha dit...

Setembre a Algemesí, molt per vore...

S'han endut la palma. Som un dels pobles més mediàtics de setembre junt a Coslada fa uns mesos abans o Sueca fa només unes dies. Ara la vergonya ve amb els pisos de VPO...

...Què no es poden llogar amb dret a adquisició posterior com fan a València? Assesora't, VR, i ves preguntant per on està la porta de darrere de l'Ajuntament perquè a més dels cantants a la Setmana de Bous hauràs d'ixir tú també cap a Caja Duero de duelo.

Anònim ha dit...

Levante EMV de hui:
Alaquàs està igual que Algemesí amb les VPO. En este cas el poble governat pel nou secretari general del PSPV, Jorge Alarte, s'ha vist amb l'aigua al coll com Vicent Ramón en Algemesí.
Com veuen, senyories, la mateixa partitura interpretada per diferents tocaors.

Anònim ha dit...

Preus Pouplars!!! 20€ el menu (espere que ara que ja no son bous l'hagen baixat un poquet)

Clar, son preus Populars, pals regidors del Partido Popular, que son els únics que el sueldo lis dona per a poder dinar "popularment".

POC PERVINDRE
MOLT PER VINDRE (encara més, si senyora)

Anònim ha dit...

En Valencia i pobles d´alrededors, com Alaquas, les VPO tenen desde fa anys un preu molt superior que el que tenien ací, en la nostra comarca. Fa un any un amic es comprá en Quart de Poblet una VPO per 28 kilos. Per no dir que una vivenda normal val 45 kilos.
El problema de ací es que gracies a la espera premeditada dels nostres governants amb gran vocacio als €, ens han fet el envide hasta igualar i ara a vore qui es el valent que pringa.
Qui vol viure en un cementeri...

Anònim ha dit...

PREU DEL MENÚ: 8 EUROS

PREU DE L'ESMORZAR: 4 EUROS


::::::::::::::::::::::::::::::::
C A S I N O
Lliberal d'Algemesí
..........

Anònim ha dit...

HA HABUT UNA AFLUENCIA MASIVA AL SORTEIG DE VPO. NOMES 1 PERSONA MAJOR

Anònim ha dit...

voteu a la festa en la web de les meravelles valencianes.
sols queden 3 hores

Anònim ha dit...

"Anònim ha dit...

HA HABUT UNA AFLUENCIA MASIVA AL SORTEIG DE VPO. NOMES 1 PERSONA MAJOR"


només una persona "major" vol dir que s'han de tindre 40 anys per a independitzar-se??

no ho entenc

moltes gràcies a tots i totes les que participeu a aquet blog ...

Anònim ha dit...

Prege disculpes i rectifique, L'altre dia vaig dir que l'alcalde va ser militant de Alianza Popular i despres de fer unes averiguacions dic: l'alcalde d'Algemesi sols ha sigut militant del PP, i en l'època de AP ell no hi militava, sols va estar vinculat sense ser militant del UPD.
Gracies.

Per cert en el poble hi han vivendes de renta lliure mes barates que les de l'Ajuntament, i l'anonim que ha posat la cronologia te tota la rao, i es pot corroborar. VR pega a fujir abans que t'agafe el bou...

Anònim ha dit...

Volia dir UCD. Perdoneu.

Anònim ha dit...

algú te idea , del sobre-cost del casino?.em pareix excessiu els diners que heu comentat abans. (Be veient el berca ni mas ni menos el casino te un desfase de 510.000) grasies. Un patidor de les tases municipals.

Anònim ha dit...

He llegit el blog Algemesi denuncia, i hi ha un comentari d'una que firma com Ana Algemesi, que diu que mes o meny tots els que critiquen el pisos del ajuntament son uns envidiosos per que no poder viure en un lloc de tant privilegi (amb les vistes de la caseta del alcalde), o al menys es el que m'ha donat a entendre, sols dir que per a tindre veïns així val la pena viure en cualsevol lloc d'algemesi.
I una pregunteta: l'Alcalde cuan s'acaven els dos cagallons de bloc de pisos, els inagurara amb focs d'artifici?
Pedrassa contesta perfavor....

Anònim ha dit...

Per cert, ja s'ha tancat el termini per poder votar a les set Meravelles Valencianes. A la pàgina web es poden consultar els percentatges finals de vot, no obstant, no serà fins el pròxim diumenge per la vesprada, quan sabrem quines han sigut elegides oficialment, pel vot popular, com a set Meravelles Valencianes. Haurà guanyat la nostra festa? Esperem que sí.

Anònim ha dit...

CASINO;
Si clar el almorçar 4 euros si es el entrepà del día, si cambies 4,5euros

Anònim ha dit...

que opine calentet d'orella!!!

Anònim ha dit...

Em ixit en el telediario de la 1, Antena 3, Elpais, elMundo, etc...
Vergonyos nomes un asistent al sorteig i les declaracions de VR no tenen desperdici, patetic.
Estava alli Pedrasa, es podia quedar 1 piset, que a ell si que li arriva la nomina.
I com no VR diguent que la culpa la te el anterior govern.
Que penses que ens xuplem el ditet???

Anònim ha dit...

El govern de VR ha contraatacat els antitaurins, si aquestos aconseguiren un gran ressò en molts mitjans de comunicació, ara el destarifat projecte d'habitatges per a joves ha aconseguit el major ressò mediàtic de la nostra història: TV1, Canal 9, Tele 5, Antena 3...El País, el LEvante, el Mundo...

Enhorabona per col·locar novament Algemseí en el mapa de l'Estat!

Segurament aquesta vesprada en la cloenda definitiva de la Setmana de Bous els algemesinencs li ho agrairan amb una tancada ovació

Anònim ha dit...

recordeu que VR ja va portar Algemesí a primera línia mediàtica quan volia posar-se un salari més alt que el de ZP i que la pressió ciutadana, amb la recollida de signatures, ho tombà cap als 64000euros(que avui ja són més).

VR, tot un crak dels mitjans!
Quina pena d'imatge d'Algemesí!
Quína quadrilla de bandolers!

VR i els seus 40 saltaterrats,
ah! i el poca-pena del Chiquiliquatre, un altre tallabosses!

Ja ho deia Fuster: "com que el metge no ho prescriu...el personal no pensa!"

Anònim ha dit...

El problema és que la situació dels pisos es pot repetir amb la venda de places de garatge de l' edifici del nou mercat.
Hi han 350 compradors per a garatges en ratlla, en subsòl fins a 3 plantes i a un preu al voltant dels 30.000€? La famosa promesa de que el mercat no va a costar res al poble cada vegada és menys creíble. Qué passarà si la subhasta es queda deserta? Per qué tanta pressa en enderrocar el mercat?

Anònim ha dit...

La presa va ser que va indemnizar al propietari del bar en vora 5 kilos, perque li quedava un any de contracte. Que podia haver estat fins ara que se li acababa, i total per a estar com está ja me dirás.
Pero com ho paguem tots no pasa res, ara a pujar els impostos i tots contents.

Pardines ha dit...

Em dona pena cada vegada que vinc amb companys de treball a Algemesi, tots ells de fora, tindre que explicar el problema del Mercat municipal, i tots acaven dient el mateix: " eixos que volen el mercat a peu pla no van a comprar al "Corte Ingles" que son varios pisos? L'hi han demanta també a l'Alcaldesa de Valencia que el facen a peu pla? Perque enderrocar un edifici emblematic i premiat?..." i aixi un llarg eccetera de preguntes a les cuals jo no tinc resposta".
I clar ara com Algemesi ha eixit en tants mitgans de comunicacions i jo treballe fora, voras com tots hem pregunten per els pisos de l'edifici "Els malsons", o per les becerrades.... Pedrassa a vore si tu hem pots donar alguna resposta que jo no se que dir.
Dona pena en el que s'ha convertit aquest poble, ja ho deia la meua iaia: "mas vale malo conocido que bueno por conocer".

Anònim ha dit...

La gestió del PP ha estat pèssima, torno a repetir, pèssima!! Però com sempre, amagaran la cara i la culpa del Gregori. Covards! Si almenys el senyor alcalde tingués l'art de l'oratòria, però cada vegada que parla se'm fa fosc... Entre el discurs que obrí la setmana de bous, l'estacada de pota a la Sexta, la gestió dels pisos, la milionà que ens costarà el mercat (total, podrien haver instal·lat un super ascensor i ja està), i les tonteries que amollen per la boca, crec que he fet bé d'empadronar-me ben lluny de tota aquesta misèria moral... Tot per quatre peles!! Putos euros!!

Anònim ha dit...

Hola Domench:
Prodies parlar un poc de la secta familiar que s'està creant a la banda d'Algemesí, on nomes fan que estacar a tindre sou a amics i familiars dels "Jefes" de la banda.

Anònim ha dit...

La culpa del tema de los pisos es de Zapatero que odia la Comunidad Valenciana.

La que está liando Zapatero

Fdo: La asesora de imagen de VR

Anònim ha dit...

Aço de les VPOestà afectant a prou jovens, pero tsmbé som molts els afectats per l'inmigració descontrolada. Hui en día qualsevol inmigrant té més drets que els currants del poble, yo tinc 2 fills i no me donen beca de menjador (+-140 E/mes per cada un), les vacunes recomanables pero no obligatories me les fan pagar (prevenart +- 170 E.), per a triar colage concertat me les he vist apurat i per a dixar als chiquets a hora tinc que llogar autobus, pq pare i mare treballem per a pagar-ho tot inclus hipoteca. Els inmigrants tenen menjador de vaes, vacunes no obligatories si les volen de vaes, colages de vaes, llibres pagats, (els nostres 125 E.) i com soles treballa el pare, la mare pot durlos a costura sense autobus i a mig día que dinen en el colage, despres vivendes protegides a preus per terra. Aixina esta el poble, ple de dones inmigrants prenyades. No soc racista soc sincer i conte el que tots penseu, aixina que a currar que no ens toca res...

Anònim ha dit...

El millor de la Setmana de Bous:

-LO QUE TIENE SER BUENO, el títol que s'ha ficat el propi Carlos Bueno en la tribuna en la que ven el menú del seu cadafal i anticipa, miraculosament, les millors feines de la Setmana. Sempre coincidix amb el guanyador allò que diu esta veu autoritzada. Serà que allò que diu va a missa? Serà que la Comissió Taurina elegix un jurat comprat per quatre amics que peguen cabotà al que diu el ilustre periodista local? Serà, serà serà el guaranà?

- CARLOS BUENO VOL CANVIAR EL RECORREGUT DEL ENCIERRO dels matins de la setmana de bous. Vol que passen pel carrer muntanya i acabe en la plaça. A vore, home de Déu, si en una desencaixonada son incapaços d'entrar als bous dins del corral que cal ixir amb petardos com en un corrrefocs, com van a fer això cada matí?

-ESTE BLOG SE LLIG i van tenint poreta. Hui no era ni l'hora de sopar i ja estaven llevant les barreres dels carrers perquè demà diumenge ningú puga xistar.

- NO CAL QUE DEMANEU ELS GASTOS A LA COMISSIÓ perquè per ajustar els comptes ja s'han cremat els milers d'euros de pico esta vesprada després del discurs de VR. El gran orador, el gran dictador, perquè ningún regidor té veu ni vot si el cacique no pega cabotà.

Propose que deixem de donar per aci idees per als nostres gobernants. Quien quiera azul celeste que le cueste.

Més fartet que samaruc ha dit...

Per que no li demanem a VR que ens faça el centre peatonal? Ja portem quasi un mes amb els carrers tallats per nostra benvolguda plaça de bous. Així podrem podrem anar "amb bici" sols un mes despres del promés.

Açó sols és el meu somni, sense entrades de 30000 euros

Anònim ha dit...

NO DEIA EL PERRO QUE NO ERA NI DE DRETES NI D'ESQUERRES, PERO NO S'EQUIVOCA, I VOL QUE ELS QUE TREBALLEN I ELS JOVES DEL FUTUR TREBALLEM MES DE 65 HORES, SERA PERQUE ELL TREBALLAR NO HA TREBALLAT MASSA I NO HO PENSA FER. HA ESCOLTAT AL POBLE.
ME VA FER MOLTA RISA QUAN EL VAIG VOTAR, ERA UN VOT DE CASTIG A LES POLITIQUES TRADICONALS, PERO QUE NO CONTE MES AMB EL MEU VOT.

Anònim ha dit...

Primicia en exclusiva: la Mare de Déu guanyadora de les 7 Meravelles Valencianes.

Comunicat oficial a les 16:30 d'avui.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LA NOSTRA FESTA!! FELICITAR A TOTS ELS VOTANTS, A TOTS ELS QUE ANY RERE ANY FAN POSSIBLE AQUEST ESDEVENIMENT ÚNIC, I FELICITATS AL POBLE D'ALGEMESÍ. JA TENIM UNA MERAVELLA VALENCIANA!!

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ vos felicita i diu...

EnhoraBona Algemesinencs!.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTS ELS ALGEMESINENCS
SON UNA DE LES 7 MAREVELLES VALENCIANES.

Anònim ha dit...

Enhorabona que durarà només un any perquè l'any que ve hi altra vegada votacions amb altres candidates... ja em pensava jo que açò era de pervida...

Anònim ha dit...

ultin anònim: eligiràn no mes una nova candidata han dit a C9 una que s'afegirà a les 7. parla amb propietat que esta pàgina està omplint-se re rumors. esta es la web de gamieta i no la de està pasando

Anònim ha dit...

una pregunta lo de votar a les 7 merevelles valencianes es gratuit?
o se paga cada vegada que votes?
els organitzadors son publics o privats?

Anònim ha dit...

anonim de 5 / octubre / 2008 00:03

QUANTA RAO TENS !!! I POC SONAR A RACISME... PERO NO ES RACISME, ESQUE TE CREMES DE VORE QUE ES CERT LO QUE ESTE ANONIM CONTA ! I MES COSES ENCARA !! I MOSATROS TOCO-TÓC ! A PAGAR !

Anònim ha dit...

ESTA VIST QUE TOTES LES NOTICIES QUE ES GENEREN A ALGEMESI SON NEGATIVES PER A LA MAJORIA D'INTERNAUTES D'ESTA PÀGINA. QUINA LLASTIMA!.
DESFER ES LO PRINCIPAL.
!QUE EL RECONEIXEMENT ES A LA FESTA DEL POBLE! I NO AL PP. NO LI BUSQUEU MES PEGUES I DEDIQUEUSE A CONSTRUIR NO A DESTRUIR QUE AIXO NO VA A NINGUNA PART. CRITIQUEU LA NEGATIVITAT DEL PP A LA POLITICA NACIONAL Y VALENCIANA I VOSALTRES FEU EL PATEIX A ESTA PÀGINA.

Anònim ha dit...

enhorabona, veïns! la nostra festa és una meravella valenciana!!!

(de què ens servirà aquest reconeixement?)

Anònim ha dit...

eixe es un tema per a parlar en tranquilitat i molt i amb serenitat diguent les coses com son pero sense caure en la intolerancia.
Perque una persona ha de tindre eixa facilitat en elegir colegi i jo no? damunt no paga, damunt menjador gratis, damunt transport gratuit i damunt llibres de vades.
O siga al final de la correguda una familia q treballa un dels dos o si tenen sort els dos fent front a una hipoteca no tenen plaça de guarderia, i tene q fer carrec de totes les despeses si tenen sort de tindre "abueles" en les hores de treball de fora guarde sino ja me contaras.
Al final de la correguda lo que es una ajuda per a gent "desfavorida" no se on esta el llimit entre ajuda o abus.
Una persona on tota la familia a sigut del barri, a anat a eixe colegi o guarderia te que buscarseles castanyes d'una manera INCREIBLE.
I a lo millor lo que dic sona un poc fort pero fiqueuse en el cas vostre de tindre un xiquet, anar aigua coll, no tindre guarde prop(o a le vos vos agradaria dur una o mes d'una i no podeu) i fer front a les despeses de llibres, menjador, guarde, cangur, ... i altra gent tria per davant de tu amb gastos pagats!!
Pos q voleu q vos diga....

Anònim ha dit...

No se si s'adonareu d'ahir a canal 9 pero l'unic alcalde que va eixir en les maravelles valencianes, millor dit, a la foto, va ser nostre alcalde VR...

Anònim ha dit...

al final resulta que serà més mediàtic que jose luís moreno!!

Anònim ha dit...

el tema està en que per als balls de la Festa... tot no és tant meravellós. Sense cap recolçament institucional, més que el fer el paseillo en la Processoneta del Matí i ara fer-se la foto, però després no hi ha ni una puta ajuda de res.
Si m'apures, VR no deuria acaparar l'atenció i el protagonisme del premi, sinó una representació dels balls, que són qui realment organitzen la Festa. VR. no pinta res en aquesta història, més que la postura hipòcrita de qui diu i no fa res.

Anònim ha dit...

Mocio de censura a V.R.

Anònim ha dit...

Tota la rao tens.
Ens una festa feta per el poble, els balls, i gestionada pel poble, els festers q damunt fan la feina de recaptar diners.
Ara l'ajuntament dona els diners necesaris per a rematar la festa q no pujaran mes de 3000 o 5000 euros, ja que els festers en la plega no poden arreplegar mes diners ja q els temps han canviat i la gent no dona donatius com abans ni els preus dels coets, etsc, ... no son els d'abans.
O siga s'apunta un tanto on es gasten uns 16.000 en el dinar de la mared de Deu pe als amiguets i per a la festa q es de tots LO Q FALTA PER A COMPLIR i peleant.
en cap moment s'ha fet per part de l'ajuntament invertir diners per millorar LA FESTA, no la seua FIESTA
i un altra coset els dos muixeranguers q eixen ho son???

Anònim ha dit...

El berca ha eixit hui al carrer, amb menys pàgines de lo normal i amb propaganda de les VPO, la portada del berca és la cara del CAMPS amb l'alcalde i dos bastonets de la Mare de Déu. Però el millor és la columna del PP,... parlen de la crisi i de Zapatero i de les dificultats econòmiques que passa el poble, però res de baixar-se els sous! es creuen que estem tontos?

Anònim ha dit...

VR és l'alcalde més mediàtic perquè s'ho mereix, collons, que aci a Gamieta tots sou un tall de criticons!!!

Què no parla bé? Què no s'expresa bé? Què no dóna gust sentir-lo parlar i construïr discursos? És el millor ambaixador de la ciutat allà on va.

VR seguix avant i no faces cas a este "tall de rojos" (que diria Rus) de Gamieta. El treball i les hores que dediques a Algemesí no estan pagades amb diners. No t'hauries d'haver baixat el sou i hauries de cobrar el mateix que ZP.

Pedrassa, no faces cas a estos gamieteros de papainon. El que estàs fent per els joves no té preu perquè vols el millor per a les noves generacions de ciutadans d'Algemesí.

Gabi Palop, eres el millor, això que diuen que tens massa ànsia de protagonisme en petit comité és tot un bulo, eres el millor regidor de cultura que ha tingut mai Algemesí. Hauries de cobrar el doble del teu sou! T'ho mereixes per el bé que estàs fent a este poble i a la seua gent.

Quini, no és cert que de fotocopiadora a regidora només canvia l'arrel de la paraula, tú has donat sentit a tot i eres la millor que duus als policies més rectes que un fil. Per què no t'apujes el sou? I a la teua germana que li'l pujen també, que sou l'orgull de la familia i l'enveja d'esta colla de pelacanyes que no fan més que desacreditar-vos.

AMUNT PP! I QUE VISCA ESPANYA, PERQUÈ PER DAMUNT D'ALGEMESINENCS I VALENCIANS SOM ESPANYOLS!

Anònim ha dit...

Gamieta, obri un nou apartant sobre les meravelles perfaaaa....
Este matí he vist C9 i he escoltat una coseta que m'ha deixat un poc mosca.

Anònim ha dit...

!ALA AL JALEO, ARA TOTS EN CONTRA DE LO DE LES MERAVELLES!

LLEGIU ABANS DE LLANÇAR RUMORS

AÇÓ JA PAREIX
"ESTÀ PASANDO DE TELE CINCO"

Anònim ha dit...

Que diría que no aparega en la resta de comentaris, en essència estic d’acord en quasi tot lo expresat
Una vegada més, que gran maniobra dels nostres organs de gobern, inaugurant l’idea el PSPV i tancantla amb pasador d’or el PP,
Jo em pregunte?, pq fer les VPO concertades en compte de regim general (no será pq permeteix un major marge de benefici al constructor, veritat?), pq els avantatges que permet el régim concertat, com son el acces a titulars que tinguen majors ingresos, no es el que deuria de buscar un gobern que vol facilitar l’acces a la vivendaals joves, a més, pq, ferles en el Pla?, cosa que encara incrementa més el preu del sol establert per metre cuadrat construit.
Encara que em de agrair la major part del problema a les reformes efectuades per el gobern central (i quan dic central tambe faig referencia al de la Generalitat, pq no hi ha d’altre que tinga interesos mes generals i menys particularitzats en la seua comunitat que aquest), aquestes reformes han incrementar el preu del metre en un 20% de mitja per a les VPO, al temps que han reduit les subvencions per damunt de esta proporció
En quant a VR, no cal dir res al respecte, per que ell ja ho diu tot, es a dir, no diu mai res que resulte relevant, ja que no te arguments ni per eixir de casa, al menys deuria de tenir mes facilitat de paraula i oratoria que la de un periquito, pero aquest no es el cas, aixi que tindrem que conformarse amb idees tan coherents com la de les 2500 viviendes, que va de la ma de la tesitura económica que estem disfrutant en estos moments (en plena bombolla inmobiliaria, no fan mes que pensar en rebre nous ingresos per contribucions…….que ampla tenim la gola, senyors,………ells diuen que es per a revitalitzar la economía, en compte de riure em donen ganes de fer un minut de silenci.
Tot açó, amanit amb la lògica predisposició dels bancs a no donar ni un gallet per a hipotecar propietats que no tenen el seu greixos valor de venta o tassació al millor aliat (espere que no em busque el FBI per escriure la paraula “hipoteca” en Internet)
En fí, vosaltres em direu si no hi han motius per a calfarse….
Per altra banda i sense voler fer d’advocat del dimoni, també pense que el qui vullga posarse en la compra d’un pis no ha d’esperar que se li done el 100% de la hipoteca i molt menys el 120% (mireu les sub-prime), a més aço es de los mes lleuger en preu que va a trobar, així que deuria de saber que ha d’estalviar un minim de 25.000-30.000 eurets per comprar un pis, no dic que siga just, peró tampoc es impossible,……..la meua parella i jo ho varem fer i no som “Zona de Caja Duero”, per tant no cobrem ninguna barbaritat.
Pet tant, joventut, sincerament vos acompanye en el sentiment, peró vos aconselle, si m’ho permitiu, que maleiu als vostres dirigents i al temps treballeu en el que vos deixen, que el tema no esta per a bromes,
Em deixe temes meravellosos, com “Origen i fi de Pedrassa”, “Les 7 meravelles que res et donarán” o el tema que em calfa per demés que es el de la discriminació positiva dels inmigrants que podriem titular com “Com demanarse un NIE i disfrutar dels avantatges socials”
Ja ens parlem

Anònim ha dit...

Tenen la cara molt dura, "¿quien dijo crisis?" estos fan igual q Franco nomes acavar la guerra... estava ell i la Carmen Polo sentats a la taula tota plena d menjar, i la Carmen li diu- Paco que bien vivimos - i ell li contesta - Pues encara hi ha q es queixa- a la fi vull dir q a ells els importa un "PITO" la crisi dels ciudadans, ells arriba el mes i la morterà la butxaca, no es baixaran els sous, no.

Anònim ha dit...

per al blavero de la senyera:

gràcies per la teua ironia sense precedents. com se nota que eres una persona llegida...

personalment, no em fa res el que has dit dels concejals, però sí que pense que l'Alcalde es queda una mica curt a l'hora de parlar en públic. titubeja molt i s'equivoca en conceptes bàsics. això es pot observar en qualsevol acte de qualsevol índole on parla. normalment es fa notar que ha anat a eixe acte sense quasi documentar-se, amb poc d'interés (perquè quan li pareix s'alça i se'n va, a més d'entrar quan li pareix, també, i no em digueu que açò no és de veres) i s'equivoca en el nom de les persones que nomena, en accents i noms d'institucions més que consolidades del poble. qualsevol persona que tinga una miqueta d'interés en la vida del seu poble coneix el doble de dades que ell. jo no pretenc argumentar tot el que estic dient, perquè pense que és una veritat que parla per ella mateixa, i si no, observeu-lo.
i altra cosa, per què es cola a veure les actuacions en un cadafal, què no te prou amb un balcó o què?

bé, espere no despertar un al·luvió de crítiques, pense que ací fem una aportació sana i ja està.

Anònim ha dit...

XQ NO ESTÀ EL BERCA A LA WEB EN PDF?

Anònim ha dit...

si que teniu raó, les guarderíes públiques les colapsen gent forastera manco 4 del poble, yo tinc que pagar 300 Euros de guardería, menjador i un hora extra per a poder anar els dos atreballar i ni beques ni encisams, res de res no tinc cap possibilitat, treballar i pagar. Açí podríen regalar les VPO als inmigrants, que poc faltarà, pq als joves les venen ben venudes.

Anònim ha dit...

No hi ha que ser racistes xicones i xicons, "que la envidia nos corroe" com diu aquell, jo crec que es fa tot mes gros del que es, perque cuan preguntes a un i altre que tenen eixes opinions sempre contesten: "es que m'ha dit fulanito que...", " meu ha dit menganito...", etc...

Ole calent d'orella totalment d'acord!!!

Anònim ha dit...

PEDRAÇA, PEDRAÇA COJONUDO, COMO PEDRAÇA NO HAY NINGUNO