dimarts, 14 d’octubre del 2008

El preu de l'esport

Des de fa temps, algunes aportacions apuntaven la necessitat de fer un post sobre l'estat del polisportiu municipal. Però, no podem responsabilitzar a l'actual regidor d'esports de l'estat de les instal·lacions esportives del nostre poble. Si posem en marxa la màquina del temps i tornem a 12 anys enrere i fem un passeig pel polisportiu municipal, podrem vore que poca cosa a canviat a banda del camp de gespa artificial. Per tant, semblava poc coherent carregar-li el "mort" de molts anys "d'inversió zero" al jove regidor d'esports actual.
No obstant això, una cosa és disculpar al regidor a l'equip de govern del PP de la seua responsabilitat i un altra és deixar-los que se'n vagen de buit.

Abans de les eleccions tots recordareu, el macroprojecte de Campus Esportiu Algemesí que va intentar vendre el PSOE de presa i corrents (ja li veia les orelles al llop?). Tot això, ha quedat en fum, i és evident que no podem exigir res al PP, perquè ells no portaven res d'açò al seu programa ( i ells que portaven en matèria esportiva? no ho recorde ara, algú ho té a mà?).

Una vegada aclarit tot açò, i repartides les responsabilitats. És el moment de mostrar la disconformitat amb la darrera notícia que apareix hui al diari: "L'Ajuntament augmentarà entre un 90 i un 45% els preus de lloguer de les pistes esportives". No acabe d'entendre aquesta mesura... quin argument ens poden donar? "que són le spistes barates? I què passa si són barates? La recaptació que faran amb aquest augment no serà molt significativa per al pressupost. A qui li molesta que fer esport en algemesí siga econòmic?

Si la intenció real d'aquest augment era recaptar més diners, jo crec que hauria esta més encertat augmentar les taxes proporcionals a la riquesa, com per exemple l'impost de circul·lació. Qui tinga més diners per compar-se un cotxe car que pague més. Però amb l'augment de taxes com les de llogues de pistes del polisportiu el que fan és que el que té molts diners i el que en té pocs pague el mateix. Això és just? Açò és una mesura anticrisi?

I ara , els usuaris del polisportiu pagaran el doble per les mateixes instal·lacions. Com expliquen això? Pagar el doble per el mateix... si amb aquesta ajuda hagueren anunciat una millora general de les instal·lacions estaria tot més justificat. Per cert, què pensa de tot açò el regidor de joeventut? Què va votar ell en el plenari? Què els dirà ara als joves esportistes del poble?

Bé, ara que encara no està fet el pressupost de l'any vinent, una bona proposta que podria fer el nostre equip de govern és fer una inversió important en les instal·lacions esportives, així es podria justificar millor els nous preus de lloguer. I si no tenen diners, a vore si el president de la Diputació ens amolla algun millonet, que es note que ara hi ha sintonia de partit.

59 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo curios es que en el "greu estat d´abandonament" que ha estat durant tots estos anys, haja vingut i continue vinguent tanta gent de fora a utilitzar les nostres instalacións.

Com veig que ni ha practica, jo propose que es talen tots el arbres, per a que al serraor oficial li donen el master de carpinteria, i que s´asfalte la pista de correr, aixina durant el estiu ens podem broncejar.

I respecte al nou preu de les pistes, ara seré jo el que men vaja fora a jugar

Anònim ha dit...

Links:

Programa electoral del PP.

Fullet informatiu del PP amb el seu "campus" esportiu.

Anònim ha dit...

El Sr. Rus vendra y un campo nuevo de hierva artificial y una piscina cubierta nos ara, pero quien las pagara?

Anònim ha dit...

Punt 8 de propostes per a millorar la juventut: RECOLZAREM ELS DESPLAÇAMENTS DELS NOSTRES ESTUDIANTS, ah si????????? QUAN?? L'últim any i per a les eleccions?

VOLEM AJUDES JA!

Anònim ha dit...

Be no sigam tant critics i mirem un poc el passat, el PSOE al poli no ha fet res de res.
Estava abandonat i tots els arreglos eren parxes.
Si a ultima hora una reforma de vestidors, q estaven indecents i uns WC al costat des "conserges" q te tiraven cap arrere.
A ultima hora quan ho veien vindre i una camp artificial per guanyar uns vots d'ultimisima hora als del futbol i res mes!!!
Ara en una any han arreglat almenys la pista de correr, es poden els arbrers (dic podar i no tallar) i s'ampliat l'horari.
No em pareix ve q pujen els preus desmesuradament, pero tambe tinc que dir q ens eixes xifres tant menudes l'augment del 50% a lo millor pot ser una pujada de 0.5 centims.
Ara almenys li tindrem q demanar q milloren les instalacions com la pista roja
PD: l'ultim berca una vergonya, pareix un conte de TEO pero VR (VR al casino, VR a la plaça, VR..) pero el full propagandistic del PSOE de la ciutat esportiva va ser l'apoteosi de vendre fum i poca vergonya a algemesi

Anònim ha dit...

aço la culpa la te que s´ha creat un altre equip de futbol entonses si unos tenen dret a juagar en camp artificial el atres tambe o que compartisguen, gamieta que te pareix la creació del nou algemesi C.F

Anònim ha dit...

creo recordar que gracias al "joven" regidor, todos los vecinos de Algemesi estamos disfrutando del campo de hierva artificial, hasta hace 1 año solo lo disfrutaba el racing y ahora con la exitosa liga de futbol 7 lo podemos disfrutar todos los participantes (2007-2008 23 equipos, 2008-2009 45 equipos), cada año se apuntan mas vecinos de algemesi a jugar en el, de una manera se esta fomentando el deporte para jovenes, ademas se a ampliado el horario del poli sin coste alguno para los ciudadanos ya que esta liga financia las 2 horas de ampliacion del horario del poli,(seccion "MAS DEPORTE" ,punto 06 del programa electoral.) y aunque le pesen ha algunos ya se estaba empezando a cumplir el programa 4 meses despues de las elecciones.
Programa electoral PSOE 1987, paso subterraneo de renfe c/ montaña-raval. se empezo a contruir 20 años despues.por poner un ejemplo.
gracias.

Anònim ha dit...

Per cert qui va ser l'arquitecte q va fer la reforma ultima dels vestidors??
I l'arquitecte que va fer l'estudi global del poliesportiu i la ciutat esportiva que volia vendre el PSOE que crida a les associacions del poble dies abans de les eleccions

Anònim ha dit...

el mateix que lia dit a VR que tire
el Joume I i tota la manzana

julivert

Anònim ha dit...

Lo de enderrocar el Jaume I és veritat? he he he

Home, si és per a bé, doncs benvinguda la idea, però si és per a fer una cotxinada com altres tantes qué vols que et diga.

De tota manera esperarem a veure per on respiren, donem-los un vot de confiança.

Anònim ha dit...

Tornant al tema, no sóc massa usuari (per no dir gens) del poliesportiu, però crec que per a un poble com Algemesí és queda prou curt (encara que tenim la piscina coberta de gestió privada). És el "poli" més gran de la cantornada i està un poc descuidat i amb falta de més equipament. No critiquem encara la pujada de preus, perquè com ha comentat alguna persona abans, segurament sols seran uns cèntims (encara que està per vore).
Hi ha molta gent entra al blog a criticar per criticar i la funció d'aquest blog no és eixa. Así la gran majoria som d'esquerres i progressites, i no hem de caure en el mateix que fa la dreta. Els que sou de dreta i no vos agrada aquest blog, se'n creeu un i poseu el que vullgau.

Anònim ha dit...

Bon día esportistes i d'altres, en primer lloc i per a que tot no siga criticar, he de dir que l’ampliació del horari em pareix una idea genial i molt coherent amb els temps que corren en els que els horaris de treball de 8 a 20:00h son el més corrent hui en día.
En quant al encariment de les tarifes, no he comprés mai, com un servei públic cobert amb una partida provinent dels meus impostor (o que al menys deuria d’estar prevista), he de tornarlo a tributar si m’apeteix jugar un partidet, també es cert que donat el increment absolut (en pasta “contante i sonante” mes o menys entre 3 i 5 eurets segons el tipus de pista), no es el que destroirá la meua economía (a la fí val la pena acabar assumint estes cosetes), encara que sempre he pensat que el correcte sería no cobrar als aborigens i cobrar una tasa mes elevada als estrangers (que no hi hagen malentesos, entenc per estranger al que viu fora del terme d’Algemesí,)
El que si que está clar, es que les instalacions venen quedantse menudes per als que som així mateix el que no es pot consentir es que donat no son suficientes, el seu manteniment estiga deixat de banda, com tantes vegades ha pasat que per a correr en el circuit tingues que fer cross esquivant les branques que hi han a la pista, res a dir de la pista de 400m, …home, sería exigent si la demanara de compost amb goma, pero el que no esta clar es que parega un fangar.
El que no te ni cap ni peus (bones intencions però mals resultats), es que per el matí, es bonifiquen les tases amb l’intenció de desmasificar les hores de mes afluencia durant la tarda, Sr. Miquel!!, si poguera correr o ferme uns “sets” al solet del migdia (sobre tot en hivern), no ho faría a la rasca de les 20:30h, per l’amor de Déu.
I es que de vegades pareix mentida que en un cotxe tan car no hi haja ningun xòfer al volant!!!
Adeu i que vostes o ejerciten i ho paguen bé.

Anònim ha dit...

Desviandome del tema y respondiendo al compañero que por ignorancia, desconocimiento u otros motivos, ha comentado el tema del paso a nivel, informarle que no se había hecho hasta ahora porque era competencia de la Generalitat Valenciana, el amigo Camps, al igual que otros pasos a nivel pendientes en l´Alcudia y Benifayo.

Viendo que ni en 50 años lo iba a hacer, (eso no vende como la Volvo) el anterior gobierno municipal negoció con el gobierno de la nación (ZP), asumiendo su realización.

Eso si nos aprovaron un tunel para coches y gracias a VR tendremos uno de peatones.

O sea que no me vendas la burra que no soy un analfabeto.

Anònim ha dit...

fungol, fungol, fungol...

sols sabeu dir...

fungol, fungol, fungol...


Crec recordar que en carrascalet n'hi ha instal.lacions per a poder practicar 'fungol'...però com ja comentà algún veí al blog...

Per cert, i per a tota eixa gent del 'criticar per criticar' o 'esto es un blog de rojos y masones' vos recomane es pegueu una llegideta a la definició de blog...
http://es.wikipedia.org/wiki/Blog

Anònim ha dit...

El problema del poliesportiu ja bé de lluny. Ni feren els del PSPV ni faran els del PP. El problema és que mentre els polítics no comencen a asumir que hi han més esports que el futbol, no fem res de res. Acàs no recordeu, fa uns quants anys, quan Pepe Portalés (de UV) era el regidor d'esports, s'aprovà una partida de 20 milions de ptes per a una nova pista d'atletisme, i que finalment es desvià els diners per al futbol? Després arribà Vicent Garcia (el del puret)que es pensava que això de l'esport és el que posen per la tele. I ara, res pareix canviar, més del mateix, futbol, futbol i més futbol. I si més no, com s'enten que fins i tot els deixen vendre begudes alcohòliques dintre del poli?.

I tú pedrasseta, tant amic de Joan Ramon, que fins i tot anava en la teua candidatura, que hi ha d'eixa pista?

Quanta gent d'Algemesí ha aconseguit estar en l'èlit del futbol? crec que cap, mentre que en atletisme sí.

Però clar, ací sols hem de tenir futbol, futbol, i més futbol.

Anònim ha dit...

La verdad es que el poli está de putapena, la pista de cross parece una pista americana de entrenamientos, hay que ver la polvareda que levanta la gente al correr, el gimnasio es una vergonya, en cualquier cárcel tercermundista tienen un gismnasio mejor. Y el equipamiento para practicar atletismo brilla por su ausencia.
No creo que sea tan caro adecentar unas instalaciones que tienen un gran potencial.
Me parece bien que quien use las instalaciones pague por el uso, ya que la mayoría no practica el deporte, pero que pague por unas instalaciones modernas y decentes.

Anònim ha dit...

Bé, seguint amb el programa electoral del PP, a mi em pareix graciosa la proposta tercera dins de l'apartat ''propostes per a millorar la joventut'' i que diu explícitament ''cedirem instal·lacions del casino lliberal als joves, creant en elles els serveis que demanen''. I a vosaltres no us pareix graciosa, després del que ha passat finalment?

Anònim ha dit...

Algú sap per què tarden tant a penjar en la pàgina web de l'Ajuntament, el vídeo corresponent a la retransmissió del plenari del passat mes de setembre. Tarden molt a actualitzar les coses en aquesta pàgina!!

Anònim ha dit...

si hi han també altres noticies que no estàn, com lo de les meravelles per eixample

Anònim ha dit...

molta meravella però en la web de l'ajuntament no ho posen

Anònim ha dit...

Senyor Gamieta, un poc de rigor.

Des de fa més de vint anys sóc usuari del poliesportiu, i no és correcte dir que el PSPV no ha fet res durant la seua etapa de govern.
Això és fals.

L'última legislatura es renovaren tots els vestidors (feia falta). S'han fet 2 nous WC on estan els conserjes, el camp de gespa artificial, la pista de bàsquet dubte que tinga més de 6 o 7 anys d'antiguetat.

Això no vol dir que falten moltes coses per fer: pensar alguna cosa per a que la pista de cross estiga sempre blaneta i no siga una lesionapersones, la pista d'atletisme, el trinquet (quina llàstima), la renovació del gimnàs i més coses que segur em deixe.

A mes a mes, estem parlant d'un poliesportiu municipal d'ús comarcal. No passaria res si la MOLTBEREMUNERADA presidenta de la mancomunitat de la Ribera i al mateix temps regidora d'Algemesi fera alguna cosa al respecte.

Anònim ha dit...

amb la quantitat de gent que tots els dies pasa per el poliesportiu i pareix mentira que no invertisquen en ell i li peguen una bona llavada de cara !!
que tiren al carrer a la gent que està alli nomes pa agafar el telefono (quan l´agafen) pa reservar pista i que contracten un profesional que dinamitze el esport. Total, pal manteniment que fan... vore la tele.

Anònim ha dit...

i que te que vore la presidenta de la ribera ? no hi ha un concejal de esport ?

Siguau corresces i no aneu a per que mes mal vos cau.

per cert vivin en algemesi o en Sudan? perque ho poseu tot tant negre que les critiques ja no tenen sentit.

Anònim ha dit...

Hola a todos ya he vuelto...
al amigo de las 11:09, "por ignorancia, desconocimiento u otros motivos, ha comentado el tema del paso a nivel", te recuerdo que el PSOE ya lo llevaba en su programa en el año 1987, en aquella epoca gobernaban tanto en la generalitat como en el gobierno central(1996 gopbierno central,1995 generalitat y no movio ningun dedo, con el paso de los años no hizo nada como alcalde (refiriendome a este tema) y a 1 mes de las elecciones se desplaza a madrid y le pide un gran favor personal (beneficioso para Algemesi eso si) para la campaña electoral a jordi sevilla para que se empiecen estas obras lo antes posible y pregona en plena campaña que no se habia hecho por culpa del PP,¡que le venda la moto a otro! el PP solo ha estado 8 años y el 20 y en 12 años de gabierno socialista NO SE HA HECHO hasta ahora...y si que es verdad que gracias al PP no circularan vehiculos, pero tambien se evitaran accidentes, que las vidas de las personas son mas importantes que cualquier cosa en este mundo.Cuando lo acaben valoramos si la pendiente es o no es peligrosa.

saludos...

Anònim ha dit...

Vorem si la gent del carrascalet pensa igual que tú...

Anònim ha dit...

Un pequeño e insignificante inciso, a un mes de las elecciones se firma el proyecto ya realizado por los ingenieros y arquitectos de Fomento. La negociación para que lo ejecute el gobierno empieza años antes.

Saludos

Anònim ha dit...

Yo sigo con el tema polideportivo y la pista de cross, y por si algún mandamás lo lee voy a dar la solución para que la pista sea decente (es una solución barata).
1º Pasar toda la pista con ganchos, es decir, ararla, para que se mezcle la tierra
2º Añadir un poco de material donde sea necesario
3º Volver a compactar la tierra y
LO MAS IMPORTANTE
Cuando no llueva, hay que darle un ARRUIXONET, de vez en cuando, cada dos días en verano, para que se mantenga esponjosa.
La verdad es que cuando no llueve es más dura que el asfalto y cuando han añadido más tierra no se ha notado nada, pues no la mezclan con la tierra anterior y el material nuevo se suelta.
Me consta que en la etapa PSOE de vez en cuando pasaban la cisterna
PD
Esta solución es gratis no voy a cobrar por ella, el concejal de turno ya puede ir currelando.
Otra cosa: Hablo castellano porque de da la gana

Anònim ha dit...

per a quant la pista de atletisme en condicions ???
hui me toca fer series de 400... i com que fa res que va ploure no se si anar a vore si esta per a patinar o si directament men vaig a Guadassuar i encara que siga pagant tinc una pista en condicions al 100%. o proximament a Alzira.

una sugerencia: per que no fiquem un full de reclamacions quan algo no estiga correcte ? supose que al poli deuen tindren no ??
per lo tant, ara que pugen els preus, cada cosa que vegem malament o sense condicions podrem ficar una queixa, i si comensen a acumularse tindran que ficar remei... no ? estem en el nostre dret !
el poli era una meravella fa 15 anys... pero continua igual que fa 15 anys i ... ja no es una meravella. Costaria tan poc que ho tornara a ser !! tantisims diners se gasten en chorraes i vi d´honors i picaetes que dona rabia que algo que es gasta tant i gaudix tanta gent no ho cuiden !!

vicent g.Ll

Anònim ha dit...

Tens molta raó Vicent g.Ll., però se passaran les reclamacions per on jo me sé. El que habla castellano porque quiere, con dos cojones, si señor. Doncs estas en Algemesí i prou malferit tenim ja l'idioma per què gent com tú, que segur que sap parlar-lo, no li done la gana de fer-ho. A PARLAR CASTELLÀ A MADRIT COLLONS!!!

Anònim ha dit...

Hola:
Sóc un dels "afortunats" que li ha tocat "UNA" entrada per anar a vore el Canto del Loco. He ficat afortunat, perque vamos, sols ma tocat una, i no puc anar acompanyat de qui vullc, per al que es veu, he d'anar acompanyat segurament de la gent del ajuntament xanxullera que també tinguen una entrada, no?
Per favor, pa una cossa que pot estar be, i va i la fan mal...

Anònim ha dit...

che tu !
ara eixim tots els dies al diari... esta vegada per a reparar el campanar.
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081016/ribera/algemesi-rehabilitara-fachada-campanario-20081016.html

Anònim ha dit...

Desviant-me un poquet del tema:

A l'amic de les 11:48 i que ha fet el comentari sobre el que "parla castellà per que le da la gana" un aplaudiment. Ja tenim prou mal el tema de la llengua com per a anar tenint detractors.

A més a més jo també estic segur de que sap parlar-lo, per que d'Algemesí i no saber-lo "me huele mal" (per a que m'entenga).

HE DICHO

Anònim ha dit...

El alcalde todavia no me ha respondio al correo que le envié por lo del proyecto Ambici. Debe andar muy ocupado el pobre.

L'alcalde encara no m'ha contestat per lo del projecte Ambici. Deu anar molt ocupat el pòbre.

Mes tolerancia per a tots, valencians i castellans.No renyiu.

Anònim ha dit...

Un comentari sobre tortuga, el PSOE en dotze anys mo ha fet res al poliesporitu, tens rao pero.... sols q de les tres cose q has dit, reforma vestidosrs, gespa artificial i camp de basquet.
Les dos primeres es feren de pressa i corrent l'ultim any de la legislatura passada. Inaguracio del camp dies abans d'eleccions i q mes?? dons c poca cosa mes, no?? Si donar un "bar" als futboleros sense permis al poliesportiu on es venen begudes alcoholiques i es fan els esmorzarets els pares dels xiquets per despres despotricar als arbits, i els ingresos on van??
o siga q no sigam tant critics a estos en un any dic jo??
Aixo si exigim millores q per a dur un bon funcionamnet de les instalacions no hi ha que ser ni de detres ni d'esquerres pero tindre dos dits de front.

Anònim ha dit...

Felicitacions al afortunat que li ha tocat la entrada per al canto del loco. Aniras acompanyat de Pedrassa no te preocupes

Anònim ha dit...

recordeu l'arbre tan gran i singular que hi havia al mig del parc? just en el lloc que volen desfer? No sé, no sé, tot açò em crea dubtes sobre la veritat de llevar-lo d'allí. Si ara encara estiguera allí, tindríen ara més problemes per derrocar-lo.
No sé, no sé.

Anònim ha dit...

Si quina il.lusió anar acompanyat de 199 persones a les que no coneixes.Ja que es posen q donen dues entrades,per a coneixer a Pedrassa i algú més.

Anònim ha dit...

ESTOY HABLANDO EL IDIOMA OFICIAL DEL ESTADO (PARA EL QUE NO ME ENTIENDA) YO NO HE CRITICADO A NADIE POR SU LENGUA, SIEMPRE INTENTO SER RESPETUOSO.
ENTIENDO EL VALENCANO PERO DESGRACIADAMENTE NO SE NI HABLARLO Y MUCHO MENOS ESCRIBIRLO, NO CREO QUE POR ESTE MOTIVO TENGA QUE ESTAR "DESCALIFICADO" EN ESTE FORO, LO IMPORTANTE ES QUE TODOS NOS ENTENDEMOS, ADEMAS, EL CASTELLANO SE HABLA EN TODA ESPAÑA NO SOLO EN MADRID, SIN EMBARGO EL VALENCIANO SOLO SE HABLA AQUI Y POR RESPETO A LOS DEMAS QUE NO ES EL CASO, SI UNA PERSONA NO SABE HABLAR VALENCIANO Y HABLA EN CASTELLANO, LO LOGICO ES CAMBIAR AL CASTELLANO, POR EDUCACION SI ES QUE LA HAY.

Anònim ha dit...

A l'últim anònim:
Sí, senyor, té vosté tot el dret del món a parlar la llengua que vulga. Tan sols, un aclariment: la nostra llengua la parlen a tres comunitats autònomes (o països o regnes, a triar dela barraca), a un Estat (Andorra, on és la llengua oficial9 i a diversos territoris el sud de França i a l'Alguer. En total, uns 10 milions de persones. El lituà, per exemple, el parlen 2 milions de persones; el letó, uns 3 milions; el bretó, el parlen mig milió de persones; el galés, unes 750.000... Ah! I el grec, també uns 10 milions de persones. I el que són les coses: estimen la llengua perquè és seua i dels seus avantpassats. I no per això, deixen d'aprendre'n d'altres, si els abelleix i tenen ganes.

Anònim ha dit...

He he he, a l'anterior anònim: Tens tota la raó xiquet, i dic jo: De segur que el xic que parla castellà (que em sembla molt bé), no sabrà parlar ni que siga també un poquet d'anglés? i això que no viu a l'Anglaterra, doncs si viu ací, quin mal li faria aprendre un poc de la nostra estimada llengua?

Un altra pregunta: Cal que faça la traducció del paràgraf anterior per a que m'entenga? o millor, que li faça la traducció un altre, per que ES QUE EL QUE ENTIENDE EL "CASTELLANO" PERO DESGRACIADAMENTE NO SABE LEERLO NI ESCRIBIRLO SOY YO, he he he

Disculpes per la riseta sarcàstica, se m'ha fugit

Anònim ha dit...

home, per EDUCASION el que tindria que intentar parlar i escriure en valencià eres TU ! ja que estas a esta terra, a este poble i ja que entres a este bloc on tots intenten escriure en valencià. I molts, com jo tampoc sabem escriure gens be, però fem un esforç i ho intentem.
Crec que no ens molesta que escrigues en castellà, però que ens digues mal educats... amos home ! de fora vindran....

Anònim ha dit...

ai va la hostia ! Patxi !!
mama mia com està el poli !! ara si que van a tallar arbres si ! no voliem una neteja ?? per el que vaig vore ahir pareix que van a "caure" molts, molts arbres ! una bona derronyada si els fa falta... pero me dona que els tallaran.
per cert, es normal que els conserjes entren en el coche i en la moto per alli dins ??

Anònim ha dit...

tal vegada lo del valencià s'estiga convertint en una norma no escrita de la casa...
sr gamieta: propose per evitar malentesos que no critiquem als que escriguen en castellà, i que qui vullga escriga en valencià.
què vos pareix?

Anònim ha dit...

La obsessió d'aquest equip de "govern" pels arbres ja comença a ser patològica. Igual deurien fer-li una visiteta al metge Berenguer... Ay, calla, si tenen al Ballester per allí. Segur que coneix a algún bon psiquiatra. ARBOLES! ARBOLES! ÑAM!

Anònim ha dit...

Em sembla be lo de no criticar als que escriguen en castellà, però:

1) per favor que no ESCRIGUEN EN MAJUSCULES COM SI ESTIGUEREN XILLANT.

2) que no parlen d'educació.

Anònim ha dit...

I la piscina ha pujat el preu un ou i no es diu res?? que no centimets es un PASTA!!!
de 170 euros a 215 el bono complet mes o menys, i le'empresa que du la gestio es mes barata en 45 eurOs en una atra localitat de la ribera on du la gestio. Aci que passa? a mes l'horari que este aci? ponts, megaponts, bous i dissabtes a les 9 quan les altres a les 7 de mati estan obertes. Ah i se m'oblida en estiu obrin a les 8 no a les 7, la gent que va a treballar va a la metixa hora. No ho entenc...

Anònim ha dit...

Home, imagine que la gent de la piscina, voldrà fer jornades més reduïdes els caps de setmana i en estiu i tot això, a l'igual que tu i que jo i la majoria de la gent que treballem, no?
Almenys a mi, si treballara allí m'agradaria que fos així (no se, és una opinió només)

Anònim ha dit...

dons que contracten mes gent o fagen turnos... es a dir, jo en estiu tinc el horari NORMAL i les vacances... ells vacances agafen moltes per lo tant que obriguen a l´hora de tot el any que hi ha gent que no podem anar a hora de señorito !
i els dissabtes igualet, qué pasa que a les piscines del voltant se poden apanyar pa obrir igual i asi es que tenen que obrir mes tard !?
en els "ponts" igual... tots no tenim pont !

Anònim ha dit...

Hola, sols volia comentar una coseta (no d'aquest post).
Hui estava a la picina municipal coberta i en els vestuaris estava el senyor PEDRAZA, diguent amb molta vanitat i un to de veu elevat " 100.000 € he aconseguit per algemesi, ens ho ha donat Telefonica, mireu el que faig per Algemesi, també he aconseguit 10.000 € de la diputació... si tots el concejals foren com jo..."
Que vols dir senyor Pedraza que els teus companys de govern son roïns o que? O siga que els que t'han donat aquest lloc no fan res per ALgemesi? Aixo es el quie vols dir? Menys mal que no hi ha mes concejals com voste perque si no... no se que passaria a Algemesi.
Jo no se el que ha costat el Algecampus pero no hem crec res, si algu hem pot informar...
Gràcies.
P.D. Jo no se escriure el Vàlencia, pero amb molt esforç intente escriure'l com millor ho se fer, aixi que perdoneu les faltes d'ortografia.

Anònim ha dit...

PER si li interessa SR. GAMIETA i adjacents:
el tram final del carrer arbres passarà a ser dilluns 20 zona blava.
i ens han avisat hui per poder-nos fer la tarjeta de residents.
no comments

Anònim ha dit...

dema dissabte tots al mercat...


SAVEM EL PARC

NO AL DESPILFARRO



posa la signatura

Anònim ha dit...

ORGULLOS DE SER ESPANYOL

los españoles primero, y en aço no vuic dir que ningu pase fam (pobreza zero) pero en cuant a llocs de treball,sanitat, ajudes, perfavor espanyols primer,
On jo treballe es un lloc del estat i estem tots prou cremaets en que hi asga tant de panchito, moret etc que entre aprofitant al ejercit i que no senga la bandera i el himne aixo es un disparate, en cara com que estan sota ordens meues i els meus companys i jo ja fem el posible per a que sengen tot lo que tingen q sentir a espanya

viva espanya

Anònim ha dit...

Ole ole y ole este sera el general armanda, hombre pues que cogan primero a los españoles y si sobra algo pues que se lo den a los de fuera, ya que como los españoles nadie va a querer su tierra (gente)su bandera y su himno tan peculiar

Anònim ha dit...

La intecionalitat és clara la de la blavització (aixina es diria, no?) del final del carrer dels arbres...
quan comencen les obres del mercat sols quedarà sense obres eixe tram últim i l'actual zona blava inutilitzada... no aniran a perdre diners... ni aniran a donar un respir a la gent que "patirà" dels obres d'eixe carrer...

Per cert, sols un apunt: a la gent d'aquest blog, a qui escriga en castellà s'ha de respectar, no obstant no tenim, ni deguem, canviar-nos a la seua llengua per "educació", ja que, conforme estan les coses, tan oficial és la seua llengua com la meua.

PD: El que paga te dret, siga moro, cristià o avellanenc

Anònim ha dit...

també va el tram de la ferretería del carrer Albalat de zona blava.
Respecte al poli, abans quan fiacaven a 4 objectors de consciencia a agranar, estaba més aseat, en el gimnàs fa 10 anys, recorde que desapareixien peses i demés tot furtat, als vestuaris venien els moros després de collir a pendre el bany i recorde que la pista de frontó valía 4 gallets.
el de abans raó te un poc prou, el problema es que abans ni havía molt de treball i tots venien cap açí i ara que estem perguent treballs volem estos treballs,

Anònim ha dit...

El abonament d'infantil en la piscina també ha pujat prou respecte l'any passat, més que el cost de la vida, si que saben estos de la privà

Anònim ha dit...

Hi ha comentaris que no val la pena ni respondre... i no seré jo qui done peu als feixistes....

Anònim ha dit...

endelueeego que vinga va !!!

Anònim ha dit...

I què penseu del dineral que costa participar en la lliga de futbol 7 que organitza Jesus Ortiz? Ací la pujada de preus és guapa... 700 euros per equip per jugar una horeta a la setmana. Crec que amb la meitat de preu es podria organitzar. Ha nascut un nou brakesport, perdó ORTIZSPORT, que utilitza les instal.lacions públiques per omplir-se les butxaques. Amb els 30 mil euros que s'endurà pels 40 equips que s'han apuntat crec que tindrà prou per organitzar la lliga no (pagar lloguer de pistes, àrbitres, balons...)??