divendres, 24 d’octubre del 2008

La mort té un preu ( i ha augmentat un 35%)

La última pujada de l'Ajuntament ha sigut la que han aplicat als nínxols del Ajuntament. Això si que és apostar sobre segur, perquè saben que tard o d'hora tots els algemesinencs passaran per caixa per a pagar aquest impost. Encara que, en realitat, pots escollir que t'incineren i llançar les cendres en algun lloc, així no pagaràs aquest impost.

Però seguint , en el tema tal i com va traure a la llum pública l'oposició a partir de gener el nínxol del cementiri serà un 35% més car. Des de l'Ajuntament diuen que açò és deu a l'increment del preu de la construcció i que els costava més car fer l'obra que el preu de venda al estaven cobrant. Ja està clar: com diu la televisió la inflació de la l'habitatge ja ha passat millor vida, és a dir, que a partir de l'any que ve els que van a patir els efectes de la bombolla immobiliària van a ser els morts. Així almenys ho hauran entès a l'Ajuntament. A banda, d'aquest curiosa comparació, el que cal dir és que tal vegada el nostre govern municipal és l'únic que no sap que estem en crisi i que la butxaca esta més buida que mai. Si fa unes dies ens enteràvem de la pujada dels preus del poliesportiu, ara és el torn del cementiri. I que haguera costat congelar un any més aquestes pujades i esperar a una millor situació econòmica del veïns? O si no volen congelar, fer una pujada progressiva, per a que no ens pegue tan fort així de sobte....

Però mentre, tot açò passa a l'Ajuntament, ahir al carrer Muntanya es va inaugurar el nou supermercat de Masymas, que si passaves per la porta deies: Què ho estaran regalant tot? Perquè estava ple de gom a gom. És un bin punt per a vendre i sempre hi havia gent comprant. Perquè Mercadona va tancar? Ells sabran els motius exactes, a mi no m'han quedat clar (no volien ampliar i no els deixaven); el ben cert és que quan passes pel centre ja tenim un servei més per poder comprar al centre.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Por lo visto, aquí el CHANCHULLO es el pan de cada dia.

http://www.lasprovincias.es/valencia/20080416/ribera/pspv-lleva-justicia-adjudicacion-20080416.html

Anònim ha dit...

Han pujat els nínxols, l'alquiler de pistes al poliesportiu, han possat zona blava cuasi hasta el cami la tancaeta... es pensen que estem rics a este poble, aixo si, ells fer algo de profit per al poble res de res, pero pujar-se els sous si, aço es per a plorar.

Anònim ha dit...

No patiu, que quan hagen de fer alguna festorra amb molt de soroll i numerets per tal de deixar bocabadat el personal (seguint l'exemple de la capital) es gastaran els diners dels níxols, de la zona blava i el que calga. A la manera romana: pa i circ. Si així guanyen les eleccions, per a què s'han de calfar més el cap?

Anònim ha dit...

A mi em pareix que arribats a este punt, els dirigents polítics del nostre Ajuntament (equip de govern)deurien de tindre un mínim de respecte amb els ciutadans d'Algemesí, i congelar-se els seus sous (cosa que ja hen fet els dirigents d'altres poblacions pròximes com ara Alzira). El que no pot ser és que ells cada any apliquen el IPC als seus salaris, però com que estem en crisi i no hi ha quasi ingresos pel que fa a llicències de construcció, hajam de ser els ciutadans els quals a base de pujar-nos els impostos, tingam que pagar-los el seu sou. Algemesí no és una illa i als ciutadans també ens afecta la crisi. A mi em pareix una poca vergonya i sobretot, com ja he dit abans, una falta de respecte a tots els veïns.

Anònim ha dit...

Verge Santa i Totes les Mares de Deu de Setembre. Estan recalificant els nixos!!! Que no s'entere el Posero & Company que si no demà ja els temim a tots açí.
Jo si me muic vullc que m'incireren i que tiren la cendra al jardi de V.R, perque no crec que vullga deixarme un raconet per a colgarme.

Roundup

Anònim ha dit...

al anonimo del link de las provincias, deja ya de malmeter con noticias de abril pv

Anònim ha dit...

La subida descomunal de impuestos, va dedicada para esos trabajadores humildes, con salario practicamente base y que votan lo mismo que vota Botín y grandes empresarios multimillonarios.(PP)
Si somos un pueblo de ricos, impuestos de ricos, y si no a utilizar de vez en cuando la neurona, que no viene mal.
Lo normal cuando uno es tonto es que le den por todos los lados. Y en esas estamos.

Anònim ha dit...

lo que passa en este poble, de veritat que és moooolt fort! entre els nínxols, el superalcalde salvador, el parc que volen llevar, el mercat que pareix que li hagen tirat una bomba i així s'ha quedat, els preus del poli, etc. anem aviats!

Anònim ha dit...

A.G.aM.ieta estas ahi ?

Anònim ha dit...

jo espere no morirme pronte.
i vos desitje lo mateix a tots !
;)

Anònim ha dit...

Per als que vulgueu estar informats de tots els comentaris postejats al bloc de Gamieta: http://beta.blogger.com/feeds/4987301657051947301/comments/full

Anònim ha dit...

"la muerte tiene un precio" i molt car,ara que tambe es un bon negoci si no que li ho preguntem als seguros de "el ocaso" o santa lucia o als de la nostra benvolguda santa Copal. Ma mare porta nosequants anys pagant-se la mort que li costara un potosi per al final quedar igual que tots.
Jo quan vaig fer l'hipoteca en feren fer una assegurança de vida, un altra per si es retrasava la nomina, un altra per si em quedava en el paro....ostic pague mes de les assegurançes que de hipoteca.
Si que es un bon negoci, tota la vida pagant quasi val mes estalviar eixos diners i pagar quan et muigues

Anònim ha dit...

Xe, no he llegit res del que es clava tots els dies en el bloc. Estarà fent fotocòpies a l'ajuntament?

ANTIFA ha dit...

Jo vull llençar una pregunta:
Què ha fet el nostre ajuntament?? Diguem-me'n sola una cosa que haja fet pel bé dels i les ciutadanes...sols una per favor.... perquè jo no la sé!!
Estaria agraït perque he estat pensat i no ho sé (que fort)

Anònim ha dit...

mmm...pasapalbra...

Anònim ha dit...

Hola a todos, ya he vuelto...jejeje
en 1er lugar contestar al amigo antifa,
liga de futbol 7,(pensada para que todos los ciudadanos difrutasemos del cesped artificial y no solo el racing, ademas esta liga financia la ampliacion de 2 horas diarias del poli).
Limpieza de rumanos, aunque algunos no lo crea, se han marchado mas de 300 rumanitos,lituanos... del pueblo(preguntar a los vecinos del barrio del raval).
Se acabo en menos de un mes de mandato los nichos que ya estaban construyendo la corporacion anterior (cabe recordar que estaba firmado que los acabasen en noviembre 2007, y no habian nichos ni para acabar julio).
Descongestionar el trafico en el centro del pueblo cambiando la circulacion de la calle valencia entre otras.
Podada de los arboles de la plaza de la ribera, almenos los vecinos de alli pueden dormir sin que los pajaros les molesten ademas de poder aparcar los coche sin tener que visitar a diario el lavadero.
La instalacion del ruego a goteo en todo el termino, aunque han habido algunas "chapucillas" por parte de la empresa que lo esta haciendo, se esta llevando a cabo.
Acabar el casino liberal, ya que estaban rehabilitandolo 8 años y no habia forma de acabarlo,(debo agradecer su esfuerzo al sr. Gregori pq es un proyecto de el)
La reforma del centro de salud de la plaza de la ribera,(cambio ubicacion de recepcion y citaciones)
reformar el parque que hay enfrente del restaurante el pla,(enfrente de los escolapios).
Regularizar los contratos ilegales que habian en el ayuntamiento...
bueno amigo ahi te dejo una serie cosas que han hecho por el bien de los ciudadanos, seguro que para ti no es nada pero analiza esto en tan solo año y medio, y piensa lo que hicieron los demas cuando estaban año y medio, comparalo......y me cuentas.

Anònim ha dit...

Bé, això de ''limpieza de rumanos, lituanos...etc'', no conta, ja que no venia al programa electoral. Se t'han oblidat alguns projectes essencials per a Algemesí, com han sigut, la tala de tots els arbres que hi ha als carrers, la destrucció de l'antic edifici del mercat, i els sous que s'han posat Alcalde i companyia...etc. Si, tens raó, estan fent-ho tot perfecte, i si alguna cosa la fan mal, clar, serà sempre culpa de l'anterior equip de govern... Ai perdó!! d'Emili Gregori.

Anònim ha dit...

Yo en ningun momento he dicho que las cosas que se hacen mal sea culpa de Emili Gregori, ni me escuchara nunca hablar mal de el, pero si tu problema es de "tala de arboles", ¿donde estan los que talaron en los jardines del barrio del raval?,¿y los 3 que talaron en el parque salvador castell porque las raices estaban levantando el pavimento? ¿donde estan los arboles de la calle de los arboles?,los taló el antiguo equipo de gobierno hace 4 o 5 años y se fueron sin plantarlos, estos por lo menos estan plantando arboles sustituyendo los talados.
Al tema de los imigrantes, vease "vivir seguros, CONVIVIR EN LIBERTAD" punto 12 del programa electoral del PP.

Anònim ha dit...

Ara ultim anonim, conta-mos tot lo que han destruït i que volem destruïr (parc salvador castell) els teus amiguets ( o companys) del PP d'algemesi, tal volta la llista es mes extensa del que tu has dit que han fet per al poble.

Cocolit

Anònim ha dit...

A ver al compañero que comenta la limpieza de 300 rumanos, que me indique en que periodico o televisión a salido tal noticia, ya que una noticia de dicha magnitud sería portada del telediario. Yo no encuentro nada, por que sera???

Después que me explique como los han hechado (con agua caliente???) y quien (el alcalde se abalanzó sobre cada uno de ellos????)en helicoptero, tanques, etcc...

Después te dire que Rumania pertenece a Europa , por lo que nos guste o no pueden circular libremente por Europa, como franceses....

Por tanto compañero, esa bola se la cuentas a otro que tenga menos cerebro que una mosca...

Cuentame si quieres tambien lo de que los socialistas regalaban pollos en el raval antes de las elecciones, entre otras tantas, a lo mejor se fueron por que les sento mal el pollo...

Saludos

Anònim ha dit...

A vore. Que lo dels immigrants ja comença a donar oig. Tots tenim cabet. És cert, tots ho hem notat, que hi ha hagut una reducció en el nombre d'immigrants a Algemesí. Cert. Però també en Alzira, en València, en Barcelona, en Madrid, en Sevilla...

Qui ha segut el nostre heroi? ZP? Rajoy? VR? Gastem el cabet, senyors, que estem en crisi... Recordem per què van vindre i tindrem la resposta de per què s'estan anant... Si no hi han cacaus, se'n tornen a casa. Quan tornen a haber cacaus, els tornarem a tindre (mane qui mane).

Anònim ha dit...

iee, no s´oblideu de la vuelta´spanya !! i de la formula uno ! i de la cabalgata de reis !!
pan i sirco !!

Anònim ha dit...

Parlant del "pan y circo", algú més (apart de jo) li ha enviat l'ajuntament a casa un sobre (de tamany full) amb l'explicació de tota la falla del tema de la remodelació del parc? (joer quina pregunta més llarga que se m'ha quedat, he he he)

Es veu que l'Ajuntament té poreta i com veu que té a la població "rebotà" amb aquest tema, ara abans de pegar-li llegonà al parc està curant-se amb salut, però a mi no me la peguen, "NO ME CREO NA".

Els arbres del parc van a caure com a mosques i damunt explica no-se-qué de que ho fan (entre altres motius) per a descongestionar el centre. Senyors "descongestionar el centre"? i em tires el trànsit pel carrer més ample del poble i del com sencer com és el carrer dels Figueres????

M'aneu a perdonar, però crec se me n'ha passat alguna cosa, no entenc res de res.

Anònim ha dit...

Perdó "del poble i del mon sencer", se m'ha fugit la tecla.

Anònim ha dit...

per favor, llegiu tots el panflet de l'ajuntament amb fotos "a todo color" sobre la reforma del parc. No hi ha manera d'entendre res, qui l'haurà escrit?? Novament un zero per als assessors de premsa de l'alcalde o la regidoria en qüestió perquè això ho escriu millor un estudiant de la ESO. A què es dediquen els correctors i l'assessora de premsa de l'ajuntament? A mi em fa vergonya "ajena" i em dóna una idea de qui està governant..

Anònim ha dit...

mos ha fotut!! si ara voldran apuntar-se una neteja ètnica d'europeus de l'est com a "logro de la legislatura".. serà q l'alcalde va casa per casa tirant-los fora del poble?? o que ja no hi ha faena i se'n van?? I per cert, el que pillà l'alcalde no era rumano, era un ionqui del poble que no es va resistir

ANTIFA ha dit...

Per a l'anònim racista i xenofòb que parla en castellà. Com pots dir que ha descongestionat el carrer Albalat!!!!! Es nota que no passes per ahi.... i com dius que han podat els arbres de la plaça la ribera??? Si està igual i els ocells defequen!!!!
No ho entenc.. a vore amic
per què han amplait la zona blava?? Qui es lucra ahi?? No sé... ni tu ni jo segur...

Anònim ha dit...

este estiu sí que podaren els arbres de la plaça de la ribera. altra cosa es que el problema continue.
per favor, no ens ataquem.
sr. gamieta, la jo sé que no és cosa seua, però la comprovació de paraules per a cecs és fatal, fatal.