dimecres, 22 d’octubre del 2008

Super Alcalde

Entre a la web municipal de l'oratge, i mire la webcam que enfoca al nostre campanar. De sobre es veu una xicoteta ombra en el cel i al fons de la imatge. Poc a poc l'objecte es fa més gran i es va acostant al campanar... què és això? que és això que veig volant al costat del campanar? és un pardal? és un avió? Noooo..... és Super Vicente Ramón!

Des de la seu Mansió Secreta del Pla (a l'estil Batman) ix cada matí fins a l'Ajuntament, i des d'allí controla totes coses que passen al poble. A partir d'ara els delinqüents i els roïns ja no actuaràa lliurement pels carrers d'Algemesí, perquè ja està ací SuperVicenteRamón, "l'alcalde justicier".

Tota aquesta paròdia amb humor està provocada per la notícia que ha publicat hui la premsa (amb massa "bombo i platillo" per al meu gust), on l'alcalde ens conta en primera persona com va actuar el dillusn al matí quan va escoltar el crit d'una indefensa veïna que acabava de ser robada per un delinqüent. Aleshores, segons conta ell mateix (hi ha testimonis?), va eixir a la caça i captura del malefactor. I el va immobilitzar fins que va arribar la policia. Si tot va anar així cal felicitar al ciutadà Vicente Ramon García per la seua actuació activa davant un delicte. No crec que molts reaccionarem com ho va fer ell, i si va impedir un delicte, cal donar-li les gràcies.

Una vegada dit açò, també crec que ara cal felicitar als assessors d'imatge de l'alcalde que han donat una excel·lent difusió del fet. Altres vegades no han sabut eixir, però ara si que han sabut entrar en els mitjans. Per un altra banda, quan hui comentàvem la notícia entre uns amics, més d'un dubtava de les capacitats físiques del nostre alcalde com per poder immobilitzar a una altra persona. De fet, un amic que treballa en la policia comentava que no és gens fàcil immobilizar a una persona i que cal saber d'on agafar-la. Però, tal vegada VR té també habilitat per inmobilitzar al roïns. No faré massa cas perquè aquests amics meus són homes de poca fe.

Com deia abans, tal vegada darrere de tot açò hi ha un esforç dels assessors d'imatge per a fer més gran la figura de VR. De fet, açò no és res nou ja que en campanyes electorals els candidats es posen en situacions semblants per a que demostren públicament la seua força i dedicació. No vull dir que tot açò siga un muntatge, no ho crec. Però, si que crec que hi ha una excessiva "fam" de protagonisme per part de l'alcalde, i també hi ha unes desmesurades "ganes" de demostrar públicament que és guanya el seu sou... però clar, caldrà recordar que ell no cobra per detindre delinqüents. O és que tal vegada li vol llevar lloc de feina al nou cap de la policia?

Teòricament, un alcalde ha de ser valorat per altres coses que no són si ha detés a un delinqüent o no. Això no vol dir que cal donar-li les gràcies per l'acció, però el que ha de fer és invertir bé els diners del poble (com proposa Creixent) i fer realitat les promeses. Si fa açò, si que serà un "Superalcalde"

45 comentaris:

ANTIFA ha dit...

Ara sí que s'ha fet bona propaganda electoral: "Menys delinqüencia" al poble....

Anònim ha dit...

el tema de la delincuencia no està per a fer bromes, senyor Gamieta.

A. G. Estas ahi ?

Anònim ha dit...

Distingint racisme de xenofòbia, cosa que hui en dia no fa ningú, hi han immigrants i immigrants. La major part dels problemes estan originats per una part important dels romanesos i colombians i, en menor part d'altres nacionalitats.

Anònim ha dit...

solo faltaba que apareciese rodriguez menendez y toni genil

Anònim ha dit...

i que haguera passat si aquell es gira i li pega furgà amb un punxo ?? tonces si haguerem eixit fins el canal 9... (que li mola la sang i el lio)
crec que llansarse a per un delinquent ell asoles es una iresponsabilitat... a no ser que sapiga les tecniques de inmovilització nesesaries i li podia haber eixit molt mal ja que a esta gent igual li te tres que trentatres.
encar que als temps que corren es de agrair que la gent se involucre i fem front a esta gentola.
el dilluns tambe van atracar a una dona al caixer de la cope del carrer santa Barbara i a la pobra li agarrà un patatús un atac de epilepsia o algo del susto.
Menuda setmaneta portem !!

Anònim ha dit...

Tal com es va anunciar temps enrere.... al Carrer Albalat i Carrer Covadonga... ja tenim les ratlles pintades de blau!! Ale a pagar la zona blava!!!

Que no hi ha diners per pagar el sou del senyor Alcalde????

Anònim ha dit...

Segons tinc entés l'alcalde no actuá sol...

Anònim ha dit...

Em sembla bé que la gent s'involucre i tot això, però a mi em dona que pensar:

Jo que tinc 39 anys i sóc de complexió normal a un poquet fort (vull dir que més corpulent que l'alcalde), veig a un tio corrent i en el cas de que ho haguera intentat, no crec que hagués pogut reduïr a un tio com jo o com l'alcalde (per a que se m'entenga), per que si eixe tio no vol, tu (amb les mans "nues") seria pràcticament impossible reduïr-lo i a més a més amb l'altra ma em tinc que treure el mòbil de la butxaca i cridar a la poli i després esperar a que vinga. I tot això retenint al tio en qüestió...

Jo ho he llegit al diari, però m'han dit els compis de feina també que l'alcalde del meu poble va eixir ahir per la tele contant-ho i aquesta va ser la seua versió.

No se, però a mi me "huele mal" aquesta història, cregueu que vosaltres ho haguereu pogut fer? no dic llançar-se a per ell, sino si haguereu pogut de veritat aconseguir reduïr-lo.

Torne a dir: a mi me "huele mal" aquesta història...

Anònim ha dit...

jo pense que independentment de qui fora, siga alcalde o no, i amb els temps que corren, hi ha que ser molt valent per intentar reduir un delinqüent, ja que de fa un any cap ací hem vist varios casos de gent que ha defensat víctimes del maltractament i ha acabat molt mal. jo no se si m'haguera atrevit, la veritat.

Anònim ha dit...

Collo, per a una cosa bona i desinteresada (que no la cobra, vamos) que fa el nostre alcalde, i nomes li poseu pegues, si es que tenim un alcalde xulo com ell a soles, no es mereix el sou que te!

Anònim ha dit...

No sabeis hacer más que criticar:
1. Hay que agradecer al Vicente Ramón su valentía
2. Si él dice que era de su complexión, pues sería más bien un raterillo.
3. Recordad que VR llegó a ser cabo del ejército español, por lo que se supone que está perfectamente cualificado para este tipo de actuaciones de élite.
Por favor cambia de trabajo y dedícate a combatir el mal en las calles, es lo único bueno que has hecho desde que llegaste

Anònim ha dit...

Té raó aquest últim comentari. Tal i com està el pati de delinqüència (si mireu la notícia del diari on explica l'aventura de VR voreu que en poc més de tres dies han fet 20 detencions!!!)
El que hauria de fer Vicente Ramón és dimitir com alcalde i fer-se agent de la policia local. Els fets demostren que en poc més d'any i mig el millor que ha fet és immobilitzar a un delinqüent. Per fi, hem descobert en quina és bo aquest home. Per tant, per el bé del poble que dimitisca i que es pose a fer de superheroi del bé per el poble, així segur que el poble avança. I l'alcaldia que la deixe per algú amb més "traça" que ell i que s'empastre amb projectes faraònics que no sap com tirar endavant.

Res de plataformes per a salvar al Parc, cal muntar una plataforma per a que VR siga el nou cap de Policia. Això és el que poble necessita JA!!!

Anònim ha dit...

l'alcalde ha sigut "cabo del ejersito españó"?

Ja te el meu vot per a que es dedique exclusivament a inmovilitzar rumanos. Si pilla uno al dia jo ja estic d'acord en el que cobra. Algú més?

Anònim ha dit...

Uau!!! Han detes a 20 persones en un cap de setmana!!!! Q la policia s'ha posat a treballar quan el jefe se n'ha anat de vacances? Pq es va casar el dissabte i va i es aquest cap de setmana quan "més" treballen....

Anònim ha dit...

Es posible que la policia local treballe millor quan no tenen el cap de policia que tenim triat "digitalment"

Anònim ha dit...

EL CARRER ARBRES JA PERTANY ÍNTEGRAMENT AL PARTIT POPULAR. L'ONA EXPANSIVA DE LA SEDE, AL CANTÓ AMB LA PLAÇA DEL MERCAT, ARRIBA FINS MÉS ENLLÀ DEL "MAS Y MAS". EH EH EH, TOTS ELS ARBRES DEL PP!

Anònim ha dit...

DELS ARBRES DEL PP XQ L'HAN PINTAT TOT BLAVET...

Anònim ha dit...

S'enrecordeu cuan la policia local es tancava en reixa al costat del casino ppopular? Que risa i vergonya juntes.

Anònim ha dit...

Aço esta tret de Xaveos.com, i no vuic dir que ho hajen escrit ells, ojito als malñantesos.

levante.emv-com

El alcalde de Algemesí persigue y retiene a dos tironeros tras robar un bolso...

García Mont, que se encontraba en la zona, ha sido uno de los vecinos que ha perseguido a los dos presuntos ladrones y ha ayudado a retenerlos hasta la llegada de la Policía Local, según estas mismas fuentes.

Toma castanya si la trola es gran!!! No es Superman, es Musculman!

Anònim ha dit...

Be jo crec que prou de rises que este tema es serio i estem començant. La inseguretat al poble s'esta agreujant per moments.
Lo del alcalde se de cosa certa que es l'agafa, era UNO, i el tira a terra (el xic estava de cul), pero ole sus webs. Enhorabona, ojala la meitat del poble actuara aixi. aixo no vol dir que estiga d'acord amb el circ de la tele o amb el seu partit pero
per favor aci hi ha gent que nomes critica sense trellat.
I lo que si que dic es: no es deixeu coses a la vista al cotxe, cuidaet amb el bolso, sobretot les vostres mares i abueles, cuidaet als comerços i a casa. Que cada volta hi ha menys feina i mes gent rodant pels carrers, i no vull ser alarmista segur que ultimament conegeu d'algun cas, o d'algun amic al mercadona o a una tenda, ... . Aixi que a la minima cosa que veieu cuidaet i aviseu a la gent o ala poli.

Anònim ha dit...

Efectivament, felicitar l'alcalde per la seua acció perquè és de cor i en eixe moment no en pensa tant el que es fa. S'actua o no.

Això sí, mal per montar l'espectacul en totes les teles, radios i diaris. Ahí ha fallat -o està mal aconsellat- perque dona imatge de poble d'opereta zarzuelera.

ANTIFA ha dit...

No siguem borinots i no ens creguem tot el que diuen!! Això jo no m'ho crec.. açò és la política del PP.. (imatge de durs i de mentiders)
Jo vull veure-ho... no m'ho crec... a mi no me la claven...

Anònim ha dit...

A mi tampoc, tot això és un muntatge i fa mala olor...

Anònim ha dit...

en el poli els arbres van "caiguent" també a bon ritme !!
quan acaben amb tots els arbres del poble començaran amb la xopera (o deuria dir Eucaliptera?)... i ojito, que després aniran a pels tarongers i faran mes finques... (como er campo no da pa na , amos a hasel edifisios, i un sentro comersial, i un puerto esportivo en el rio...)

prepareuse que van !!!

Anònim ha dit...

al rumano cuan li havien pagat per a fer la actuació estelar???

Anònim ha dit...

Eixa es l'esquerra que m'agrada, la de les últimes crítiques, la folklórica, la resentida, la que ens a dut a on estem. Acepteu la realitat i no digue mes xorrades.

Anònim ha dit...

Sols es explicar-vos una mica, per el meu treball he tingut que reduir a varies persones, l'ultim un romanes que pesava la meitat que jo, a reduir-lo hi erem 2 Guardies Civils, 2 Policies Locals i el meu company i jo, aixo que anava amb espoces i tot... Aixi que tragueu les vostres propies conclusions.

Anònim ha dit...

Veus? jo pense el mateix que el darrer anònim.

Físicament és impossible que una persona de la complexió del nostre "benvolgut" alcalde haja reduït a un altra (almenys sense cap tipus d'ajuda o pal o alguna cosa)

Jo pense que jo (sol) no hagués pogut.

I torne a dir per enèsima vegada que açò fa olor...

Anònim ha dit...

A vore si encara te que ficarse ell de intendent principal...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081023/ribera/destaca-admision-causa-penal-20081023.html

Anònim ha dit...

Prohibit morirse, tot son bones noticies...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081022/ribera/precio-nichos-sube-20081022.html

Anònim ha dit...

Joer, quina passada, he llegit l'article de l'anterior anònim sobre els nínxols i és veritat, si et mors, la teua familia i amics perden a un ser estimat i damunt els arruïnes.

Així és que ja ho sabeu xiquets, farem un cremaor al mig d'un hort i a mida que anem caiguent ens cremarem ahí, almenys les nostres families no tindran eixa despessa extra ara que estem en crisi.

Anònim ha dit...

gracies pel suport als veïns del carrer dels arbres.
ara, a més d'apoquinar quan aparquem, i gràcies als vostres comentaris, ens envaeix un sentiment pepero...
jo me mude!!!! nana nana nanana na na na!!!
això sí, també han pintat tots els pasos de peatons, i fins i tot algun que no estava...
també ens podem sentir del reial madrit pel mateix preu!
açò es espanya? jo vull espanya?

Anònim ha dit...

No se si s'enrecordeu pero fa un temps vaig escriure una carta al correu de Vicente Ramon, el que t'escolta. Pos be , m'ha escoltat i m'ha dit que vos diga a tots que ara quan acave de ploure trauran les bicis, que com estava banyat era perillos.

Que va, es tot mentira, i encara no m'ha contestat. Jo no me crec res de MamelucMan i la lliga dels Concejals Extraordinaris. Ayyyy.

Roundup

Anònim ha dit...

A la web de l'ajuntamnet je es pot veure els planols de les obres al parc Salvador Castell, i mirant per damunt m'agrada mes com esta ara. També diuen que un tant per cent de l'obra la pagara diputació, pero no esmenten el tant per cent...

Anònim ha dit...

que tal la reunió de la asociació Salvem el Parc?

No s'adonarán que hi ha d'esquerres i de dretes en contra?

Ens escoltarán?

Anònim ha dit...

Escoltar? a qui? a nosaltres?
Pero si estan sords com una rella.

Cabrons, tant de bo quan tallen alguna palmera els caiga al cap i els faça en miquetes a tots els responsables.

Anònim ha dit...

Per cert si voleu vore una de les intervencions del superalcalde en la seua gira televisiva podeu vore'l en la web de RTVE.ES
http://www.rtve.es/alacarta/todos/abecedario/E.html

en el programa "esta mañana" del dia 23/10/2008.

Un reportatge alarmista i exagerat en el que l'alcalde tira més llenya al foc i aprofita per tirar-li la culpa de tot a ZP, com no. Al.lega q la delinqüència és culpa del Govern, que deixa entrar a tot el món i dóna la idea que ací cap tot el món. Poca vergonya i poca responsabilitat política.

Anònim ha dit...

més informació sobre l'heroica actuació del nostre alcalde. Resulta que al final no va ser un rumanoide el lladre que va immobilitzar VR sinó un ex-ionqui del poble, molt rebentat el pobre. Segons els qui estaven a la farmàcia, l'ex-toxicòman era un vell conegut que havia acudit a arreplegar les seues pastilles i aprofità el descuit d'una dona per furtar-li la cartera que s'havia deixat damunt del mostrador. Per tant, jo deduïsc que l'actuació de VR seria més bé pacífica i que el lladre es deixaria agafar i no oferiria resistència.
Però el que em sembla més vergonyós és com l'alcalde aprofita el fet del que és protagonista i l'entrevista que li fan per acusar al govern "que deixa entrar a tot el món" i tira la culpa a la immigració descontrolada. Pero si el LLADRE ERA ESPANYOL!!

Anònim ha dit...

Programa TVE Esta Mañana: Feu
clic ací i aneu fins el minut 77.

Anònim ha dit...

Flaco favor se hace nuestro alcalde haciendose al heroe en prensa y televisión,faltar a la verdad no lo hace menos hombre,pero en honor a la verdad, tendría que decir que el pasaba en el momento en que otra persona detubo al ladrón y lo retubo hasta que la policía llegó y fué esa misma persona quien le entregó a la señora el bolso y la cartera que el atracador le sustrajo.

Anònim ha dit...

Lo esperpentic del video es que la presentadora parle de que Algemesi s´ha convertit en una "ciudad sin ley", i que VR diga que "se está mejorando".
A part clar, de tornarse a ficar de mostra la excelent capacitat oratoria del nostre heroi.

Anònim ha dit...

En el vídeo el alcalde tira la culpa de l'atrac al "efecto llamada" del Gobern central,... a vore, sr. Vicent Ramon, encara està vosté en ixes? A més, assessore's un poc millor, que Romania pertany a la Unió Europea i tots els europeus tenen llibertat de circulació! perfavor,... un poc de cultura senyor garcia, que vosté està ocupant un càrrec públic!

P.S.: i li assegure que no ha sigut ZP qui ha decidit l'entrada a la UE de Romania.

Anònim ha dit...

vinga,sr ramon se mereix un aument d sou...sobretot ara q estem en crisis!!!!
p.d. pero el aument de sou paguese-lo del q a guanyat ixint als mitjans de comunicació.

Anònim ha dit...

Quan es va tirar l'Alcalde damunt del lladre li va dir:

- ACÍ NOMÉS FURTE QUE JO!!!!

Anònim ha dit...

En este cas puc dir alló de "YO ESTUVE ALLI; Y LO VI TODO". En efecte, estava en eixe moment en el carrer Muntanya, i per a la meua sorpresa, vaig vore a VR,coreguent darrere de un individu de complexio mitja, i, quan qstava a uns 5 metres de mi, tirarli-se al coll i tombar-lo certerament. Al mateix temps, una veina del poble (ni trampa, ni "extres")acudir perque aquell cabró li havia fotut la cartera.
I tinc que dir que l'actuació del alcalde fou exemplar, i que ni jo ni molts ho hagueren fet. Un parell de collons (les cosses, pel nom).
I no oblidem que el malo de la pel.licula es l'altre (que per cert, tenia un accent extrany...que será???)
Tot aixó, a nivell personal: ará parlem d'economia i politica.