dimecres, 19 de novembre del 2008

La roda previsible i el Rock

Hem entrat en una dinàmica de poble que comença a resultar avorrida i previsible. Els govern municipal continua a la seua: sense escoltar el poble i fent projectes que no sabem quan estaran acabats. Exemples uns quants: El mercat que sembla el fòrum de Roma ( a vore si troben restes històriques i no poden fer els soterranis); el projecte "Amb bici" que sembla que ha punxat les rodes, perquè ja estem en novembre i no sabem res de res de les promeses; el pas a desnivell de l'estació que hauria d'estar acabat en octubre i està en bajoqueta i per a rematar la remodelació del parc que ja sembla més una qüestió de demostració d'autoritat que altra cosa.
Per l'altra banda, tenim a l'oposició que ha vist en el tema del Parc un punt de suport per movilitzar a la ciutadania. Però, la majoria absoluta del PP és aclaparadora, i desprès de tanta bufetada alguns ja comencen a perdre les ganes. De fet, seria moment de plantejar-se també altres alternatives per arribar als ciutadans, perquè la reforma del Parc es farà si o si.

De fet, l'única novetat d'aquestes setmanes ens arriba des de la regidoria de joventut del PSD-IPA. Per al pròxim 5 i 6 de desembre ha organitzat uns concerts de grups del poble baix el nom I Rock Jove Ciutat d'Algemesí. Tot i que en alguna ocasió ja es va fer una cosa semblant dins Expo-Algemesí. No obstant això, cal animar l'iniciativa per donar a conèxier els grups del poble i per oferir alguna cosa als joves (sempre fa combio vore als amics damunt d'un escenari).

108 comentaris:

Anònim ha dit...

JA ERA HORA

GRACIES SENYOR DOMENEC

Anònim ha dit...

Mireu quins viagets li paguem tots (a banda del mega-sou) a la "mancomunera" Rosa Sebastià:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081119/ribera/mancomunitat-instalara-depuradoras-agua-20081119.html

Costa Rica, ni més ni menys.

Anònim ha dit...

El Parc es farà si o si, mentre tants Educació recula la vergonya de Citizens para la Education. De vegades si que serveix la pressió popular, aixó, hem d'estar tots (dretes, esquerres, fantasmes i menys fantasmes)

ENCARA PODEM SALVAR EL PARC

EL_LLOP ha dit...

El PP, te majoria absolutisima, i no es pot fer res "sarna con gusto no pica", el poble es soberá i com tal per a l'altra ja heu saben, es vota a unaltre i santes pascues.
I per al senyor Domenec, que proposa mes alternatives de vot, apart dels que estan i l'oposició, que els mulle i diga qui son, ja que tambe ha criticat a Pere Blanco, que en els plenaris no para de repartirne cap a tots els costats... pero em de reconeixer que el poble, no creu amb la idiologia d'una esquerra de esquerres...
Aixina que si no volem que Algemesí no done la mala image que esta donant, hia que apollar a la oposició, que son els mes props per a desbancar al totalitarisme que ara mateix governa.
Per a matisar jo no soc del PSOE, ni de ningún partit, sols veig lo que han fet uns i lo que estan fent els altres... i no hia color.

Anònim ha dit...

esta vegada ni chicha ni limonà !
xe! nomes hi ha aço !?

Anònim ha dit...

Que s'espavilen en el PSOE:

-El Bloc ni està ni se li espera.
-Blanco està fent una oposició perfecta ell a soles, fent ombra, a vegades, al mateix PSOE de Gregori.
-A ERPV li pegaren una bona. No se sap si és cosa del candidat o de la ideologia.
-I el PSOE continua sense candidat: Gregori ni de conya, Teodoro NO per favor, i Bañón... millor no parlar. No tenen ningú més baix la manega?

El que està clar és que el PP necessita majoria absoluta per a poder governar (no té ningú en qui pactar perquè els insulta a tots sense pensar en el futur) i, tal i com diu Gamieta, té massa fronts oberts que li restaran vots. Així que més li val a l'esquerra espavilar-se que els estan fent la feina.

EL_LLOP ha dit...

Lo que pareix prou clar, es que els del PP, estan caigent a la carrera.
La oposició te ara un paper importantisim... Jo no crec que no estiguen preparats per a tornar al poder... hia prou gent preparada, sols falta que en el mateix partit deixen les postures clares.
No sols estan els que has dit... hia mes gent, si no els anomenes sera perque enca no han parlat, pero quant tragen protagonisme, se segur que donaran molt que parlar.

Anònim ha dit...

Estic amb l'anònim de les 8:34

ENCARA PODEM SALVAR EL PARC

Tots junts i fent pressió els podem fer reflexionar.
Ho fem a lo Tita Cervera??

Anònim ha dit...

TOT QUEDA EN CASA??
Ahir al Berca tv va aparéixer, junt amb el regidor Saa, l'home de la Quini Giner en unes jornades sobre reciclatge o no se què (quan vaig posar el berca s'estava acabant). La pregunta és, en què treballa? Què pintava allà? serà el pròxim regidor del PP? li donaran algun càrrec a l'Ajuntament? I una més grossa, sabeu que treballa en una empresa (o ONG) de la família del Superintendent Vanacloig? és això cert? això explicaria la connexio i la presumpta irregularitat en la contractació del SUPER.
I una altra història que fa "vergonya ajena" és la que vaig vore l'altre dia a Canal 9. El regidor d'indústria Calpe rebia un premi de la Conselleria (quina casualitat!!) com a empresari que afavoria la conciliació laboral i familiar. Eixien treballadores que asseguraven que el seu "jefe" els deixava portar al xiquet al metge quan estava malalt (faltaria més!), i altre currantes dormint la "siesta" en uns sillons molt còmodes en la mateixa empresa (quin nivell!!),entre d'altres coses. El que no deia el reportatge són els sous "apretaets" que es cobren a l'empresa de Calpe. Què vos pareix?? TOT QUEDA EN CASA

DE CARRASCA

Anònim ha dit...

Ara resulta que l'ajuntament d'algemesí fomenta més la música jove que l'anterior.. enhorabona per estes iniciatives pel rock i la música alternativa.

Anònim ha dit...

Sí, m'apunte per a fer-ho a lo Tita Cervera, però deuriem de saber com i quan.

Algú més s'apunta? podriem fer torns...

Si a algú més se li acudeix una idea que la diga, que serà ben rebuda. Per favor, encara que tractem d'altres temes, no ens oblidem del Parc.

Anònim ha dit...

El primer anònim és de Pedrassa. Però em sembla un poc ridícul que et done les gràcies perquè has aplaudit una iniciativa seua, ja que Jose Ramon és una de les persones més obstinades en saber qui s'amaga darrere de DOMENEC GAMIETA perquè pensa que hi ha un complot contra ell. Pobre infeliç.

Pedrassa: Ja que li has donat les gràcies a Gamieta ara dona-me-les a mi per dir-te dos veritats. Una és que al mes de desembre i a les 12 de la nit aguantar un concert a l'aire lliure té tela marinera. I l'altra és que independentment de que la iniciativa siga bona, no deixa de ser una estratègia per liquidar la partida presupostaria de 2008 que ha de quedar a 0 sense cap remanent per al nou exercici de 2009... Només amb bona intenció no se va a cap lloc, cal, a més, una mica d'assesorament per donar-li contingut a les iniciatives.

Per cert senyor Maravilla, m'han dit unes xiques que van estar treballant per a vosté a l'Algecampus com a voluntaries tot i que se lis va prometre un sou per hores treballades. Em diuen que encara no han cobrat. Van a pagar-lis abans de l'any que ve?

Anònim ha dit...

DIJOUS 20-N

Per celebrar la mort del Generalísimo l'Ajuntament ha preparat, recolzant la iniciativa d'Antena 3tv en recordar esta data, una sèrie d'actes culturals a la nostra ciutat per a tots els gustos, públics, sensibilitats i coeficients itel·lectuals locals.

A LA BIBLIO: club de lecutra

AL CASINO: Presentació del llibre de Carmel i d'Enric, ixe que es va segrestar i que va rebre més impacte mediàtic que la Betancur. Ara a la fi el presenten en esta data tan assenyalada...

A LA CAIXA RURAL: Tertulia taurina, per als amants de les banyes.

Qui vulga pa tindrà pa i qui vulga circ tindrà circ. Tot sembla poc per commemorar el 20-N.

Anònim ha dit...

Chustisiero, llegeix be les noticies abans de fer acusacions. Dones a entendre que la Presidenta ha anat a Costa Rica, i realment l'acord s'ha firmat a Estrasburg.
No fem falses acusacions, perquè se'ns pot tornar en contra...

Anònim ha dit...

el punyetero,

Si per treballar en algecampus et referixes a estar tots els treballadors sentats mirant mentres dos posen etiquetes....

Anònim ha dit...

Pedrassa dimite ya !!
eres la vergüensa del pueblo !
mas vergüensa tienen los que te votaron... o tendran risa ???

Anònim ha dit...

Uf! m'has pillat. Tens raó en que, llegint bé la noticia, no hi ha cap viatge de la Presidenta...

de moment. Perquè algú tindrà que estar allí per a fer-se la foto quan s'inaugure... no?

Anònim ha dit...

Sí, potser que ara no però per la inauguració.... Ja vorem... però hem de reconeixer que la idea és bona, no?

Anònim ha dit...

Tenim ací un clan amiguets xuplant del pot que es per a plorar, comenzant per el Pedrassa.
D´aci 4 anys ja vorem el que passa, lo que está clar que en lo que hauran guanyat tenen per a estar 15 anys rascante la ...

Anònim ha dit...

Sé que a alguns vos dona molta malicia que Pedrassa siga regidor. Pràcticament tots el coneguem i sabem de les seues "limitacions".

Però la veritat ara mateixa és que s'està menejant i que està darrere d'unes quantes de les coses que han funcionat o estan en marxa (horaris de pubs, algecampus, concerts...). A mi, ja em sembla més del que es feia abans. En capacitat no sé, però en ganes crec que no li guanya ningú... I als que insisteixen en el que guanya, que rasquen un poquet per a poder parlar en propietat...

En qualsevol cas, el seu projecte estrella era la zona d'oci de la que ja ningú ha sentit parlar. Ja podia dir algo.

Anònim ha dit...

Algecampus: 18.000 que va recollir en subvencions i ajudes que podrien haver-se destinat a altra cosa de més profit amb un impacte major entre un nombre major de joves. Fer coses per a joves no només és fer festa i armar gresca. Politiques de prevenció de drogodependència, voluntariat, iniciatives compromeses amb el medi ambient, ajudes per a estudiants amb el bono-renfe... tot això i molt més és cosa del regidor de joventut.

Concerts: vale, bé. Però hauria d'anar una mica més enllà. Enregistrar una cançó de cada grup i vendre el cd amb finalitat solidaria per a un projecte de cooperació que havera sorgit des d'un CONSELL DE JOVENTUT LOCAL tampoc no haguera estat malament però bé. Aceptamos barco.

I horari de pubs: Senyor/a anònim/a anterior. Sàpiga vosté que l'horari dels pubs no el regula l'Ajuntament ni el regidor de turno que vulga fer de l'horari politica i precampanya. L'horari ve estipulat en el reglament de locals d'oci i celebracions en la via pública (pubs, discoteques, concerts, festes de carrer, etc.)L'hora de tancar un pub és a les 1.30... la policia deixa 30 minuts de cortesia per a buidar el local i per fer la mànega ampla el protocol deixa 30 minuts més, osiga que això de tancar a les 2.30 és un regal d'una horeta que se li fa als locals. No és competència municipal això dels horaris. Però si és competència municipal el soroll, les pixarrades que bufen la fusta de les portes i la merda al carrer que s'ha de netejar després.

...Pedrassa... és sens dubte un cas que dona per a escriure un llibre que triomfaria, sens dubte. Com un idea sense cap ni peus es pot convertir en una formació politica i com un papainon pot arribar a regidor sense més campanya que la barra del Chester, acobardir a la gent pel carrer i escalfant orelles amb la càmera de fotos digital en mà. L'arxiu .JPG del pc de pedrassa pot valer milions...

Anònim ha dit...

...tot açò que llig i que és amable i més que vindrà, senyor Pedrassa, va inclòs en el sou com a personatge públic.

Anònim ha dit...

1r Rock Jove?

Crec que l'Ajuntament està una mica humiliat/picat després de vore que el passat octubre, una instutició amb menys pressupost i mitjans que l'Ajuntament, va montar un concert de puta mare i ells no.

De totes maneres, em sembla bé que monten concertets donant oportunitats als grups del poble i de la resta de la comarca. Encara que seria millor una major presència de grups que cantaren en la nostra llengua. No?

Anònim ha dit...

SR. GAMIETA: SOY AMIGA PERSONAL DE ALGUNOS REGIDORES DEL PP (SIMPATIZANTE Y VOTANTE, NO QUIERO QUE HAYA DUDAS), ACTUAL EQUIPO DE GOBIERNO, Y ME GUSTARIA QUE DEJARAN DE APARECER ATAQUES PERSONALES HACIA ELLOS. CREO QUE NO SON REGIDORES PARA QUE SE HABLE DE SUS TRABAJOS PERSONALES, DE SUS MARIDOS O DE SUS AMISTADES. SON REGIDORES PORQUE ELLOS HAN TOMADO LA DECISION DE IR EN UNAS LISTAS, ADMIRABLE, NO TODO EL MUNDO ES CAPAZ DE TOMAR ESA DECISION Y RENUNCIAR A PARTE DE SU VIDA EN EL BIEN DE SU CIUDAD Y UN PROYECTO EN EL QUE CREEN, Y HAN SIDO ELEGIDOS POR LOS VECINOS. ¿POR QUE NO SE ANALIZA SU TRABAJO EN EL AYUNTAMIENTO, SUS PROYECTOS Y SUS RESULTADOS?. ¿TAN MAL LO HACEN?, ¿EN NADA HA MEJORADO NUESTRA CIUDAD EN ESTE ULTIMO AÑO? NO CREO QUE ESO SEA ASI, SOLO HAY QUE SALIR A LA CALLE QUITARSE LA VENDA DE LOS OJOS Y MIRAR A NUESTRO ALREDEDOR, VIVIMOS EN UNA CIUDAD QUE ESTÁ DESPERTANDO DE UN LARGO LETARGO Y POCO A POCO ESTAN CONSIGUIENDO DARLE VIDA. JUZGEMOLOS POR SUS ACTOS

Anònim ha dit...

A la "campanilla" del comentari anterior no li ha dit ningú que ací no es crida? o escriu en lletra grandeta per als que estan mals de la vista?

Un altra cosa, "salir por la calle, quitarse la venda de los ojos i mirar a nuestro alrededor???????????????????????
Encara tinc la boca oberta, però que no s'ha pegat una passejada pel poble la xica esta?
Que no ha vist el merderet del mercat?
Que no ha vist que han tallat un fum d'arbres per tot el poble?
Que no ha vist qué està passant amb el pas a desnivell?
Que no ha vist que es van a carregar el parc?
No ha vist tampoc els tres contenidors que ha posat a la mateixa porteta del Patronat que pràcticament no deixen passar als xiquets i adults que van a fer allí diferents activitats?
I les cues que es fan en la Plaça d'Argentina a les hores d'entrada i sortida dels xiquets a l'escola?
No ha vist tampoc el merder que hi ha a la pinaeta al costat de la passarel.la dels maristes, que està tota bruta i pareix una porquera i no la netegen?
Que no ha vist que han ampliat la zona blava i molts veïns de la zona s'han vist afectats?
Que no ha vist tantes i tantes coses que estan passant...?

Em sembla que no, aquesta xica, per molt que diga no crec que s'haja pegat una passejada pel poble, o és que no viu ací o és que només ve a festes.

Anònim ha dit...

He salido a la calle, me he quitado la venda de los ojos,.... i el que he vist no m'agrada gens.... Me vuelvo a poner la venda en los ojos, y me meto en casa para decirte campanilla..... que els teus amics del PP ho estan fent fatal....

Anònim ha dit...

"Ahí le has dao". Touché...

Anònim ha dit...

Che, Campanilla, con ese nombre que tens tan fino, com es que tas atrivido a entra aqueste blog pleno de bastotes, no tabras angañado de puesto ?

Anònim ha dit...

La veritat és que el comentari d'aquesta senyora, pareix que siga una notícia treta de Canal 9 referint-se a Camps. O no us recorda? Ho pinten tot tan bonic, però és en realitat quen et lleves l'envenat dels ulls quan te'n adones del que realment hi ha. És una pena que ens intenten prendre el pel d'aquesta forma.

Anònim ha dit...

M´agradaria dirli al company que ha comentat "que gracies a Pedrassa es tanquen mes tart els pubs", no tens ni puta idea (en tots els respectes). Imagine que esta será una de les moltes mentides que t´hauras tragat durant estos anys. Es competencia de Generalitat i punto.
Durant estos anys, difamar si que han sabut els del PP, al igual que ara COBRAR.

I a Campanilla dirli que torne del pais de Peter Pan. Que penses que estem subnormals???

Que el teu jefe cada vegada que te un microfono, diga que durant 20 anys Algemesi ha sigut una basura de poble, un poble tercermundista no significa que ho haja sigut, la gent te memoria.
I ara desde que han arribat açó resulta que es Las Vegas...
Mare de deu...
Imagine que no haura vist últimament els telediaris (bueno segur que si els ha vist) on Algemesi ha ixit com una merda (com la del mercat per cert)

Ale a cascarla

Anònim ha dit...

JA ESTIC FINS ELS COLLONS¡¡¡¡¡

AVUI UNA ALTRA VEGADA.

la mateixa cuadrilla de sempre (porcs,maleducats,...)al casino fumant i avui ja s'ha afegit un altre (porc, maleducat,...)d'una altra taula. els xicots de VR (policia) estaven allí fent un descans després de detindre als malos, ara en detenen tots les dies, i no ha pasat res. Aixó que els cartells estan visibles.

Senyors que el casino es un lloc públic, com l'ajuntament, la biblioteca, el teatre i altres tants que no esta permés fumar.

Perqué no els diuen res?
I si fumarem tots?
Demá vos contaré si continua el fumeteo

Anònim ha dit...

I "campanilla"? per on para? que s'ha amagat?, he he he

EL_LLOP ha dit...

######## MENSAJE PARA CAMPANILLA ########
Te lo escribo en castellano para que lo entiendas, y no lo pongo en mayúsculas todo, porque no me gusta gritar (para tu información, escribir mensajes en mayúscula, en chats, blogs y sitios similares, representa decir algo gritando.) A lo que íbamos:
Este verano vi unas declaraciones de Vicente Ramón García, en Ribera Televisión, donde aprovechando que inauguraba una obra en una de las escuelas públicas del pueblo, declaraba sin ningún pudor lo siguiente: "Hace veinte años que se tenían abandonadas las escuelas públicas en Algemesí, y ahora que hemos entrado nosotros, estamos mejorando e invirtiendo en ellas" Palabras casi textuales, porque como no lo tengo grabado, igual no es exacto, pero que en veinte años el ayuntamiento tenía la escuela pública abandonada, eso sí que lo dijo... Ahora yo pregunto:
1 - ¿Durante estos últimos veinte años, el pueblo ha ejercido el derecho al voto?.
2 - ¿Realmente hay alguien que se crea todo eso?.
3 - ¿El Sr. Vicente R. García, cree que el pueblo es tonto?
____________________

Indignante, ni antes lo hicieron todo bien, ni antes se hizo todo mal, lo mismo lo aplicamos para ahora... Pero la verdad es que yo prefiero lo de antes.

Ahora viene lo mejor, Sra./Srta. Campanilla (Ciudadana de nunca jamás)... Yo nunca he ejercido el voto en las municipales de Algemesí, porque aún no estaba empadronado (ahora ya lo estoy), en las elecciones Comunitarias y Nacionales soy votante del P.P. (con mucha honra)... Pero en las próximas elecciones Locales, al último partido que votaría, es al P.P. bueno mejor dicho, a Vicente R. García y su equipo...

He dicho!

Anònim ha dit...

Ai, Campanilla! que vius al país de las "maravillas" (o hauria de dir comunitat, sí, perquè això de país no vos agrada molt, veritat). I dic jo, Maravilla, com el nostre amic Pedrasa, i "maravilla" i no meravella, com tan bé va dir el nostre alcalde. Els teus "amics" si que són una meravella, meravella de la gestió i l'oratòria, meravella..., meravellat em tenen a mi en estos dos anys que portem, quina meravella de legislatura. Ai, Campanilla, campanilla... com de greu és el síndrome Canal n-Ou, que ens deixa meravellats cada vegada que ens llevem el vendatge dels ulls i mirem al nostre voltant i gaudim de les "maravilles" dels nostres governants meravellosos. Ai, Campanilla, afortunada tu que vius a la Comunitat de las Maravillas.

EL_LLOP ha dit...

Una cosa curiosa... fiqueu en la barra del google lo següent: alcalde de algemesi
I voreu lo que ix... la veritat es que val la pena riure que plorar.

EL_LLOP ha dit...

Per a l'Anònim de les 08:52!
Per que mescles els que estan a l'ajuntament de Algemesí amb els de la Comunitat Valenciana?
No tenen res a vore.
I si, enca que ha tu el sapia molt de mal, vius en la Comunitat Valenciana. Per a pais ja tenim Espanya.

Anònim ha dit...

Els mescle perquè són de la mateixa colla. O no?

EL_LLOP ha dit...

Res a vore!
Les politiques locals son mes directes al ciutadá. Per lo tant no es vota a una ideologia, sinó a la persona.
Ademes heu saps massa bé.
I el govern de la Comunitat Valenciana mira i fa per a la Comunitat, i la frontera de la mateixa per la costa es de Pilar de la Horadada fins a Vinarós... Mes amunt ja no.
Es per si el fea il·lusió

Anònim ha dit...

Il·lusió cap, tinc ben clar qui sóc i qué vull, més amunt no se m'ha perdut res

Anònim ha dit...

Yo también quiero quitarme la venda y quitárosla a vosotros.

Abans de res, em considere apolític, l’última volta vaig votar el PP a Algemesí perquè ja estava un poc cansat del Gregori, però soc uns del arrepentits.

Campanilla diu que no deguem parlar dels familiars i amics del actuals governants però la veritat es esta.

Hi ha una periodista que va treballar i de valent per a fer la campanya electoral del PP a Algemesí, també treballava debades, ara entre tot el poble li paguem el “sueldaso” de asessora.

També tenim al marit de una regidora que va ficar també debades tots els seus amplis coneixements empresarials, comercials, marketing... per a fer una campanya amb resultats molt efectius, com si estigues llançant una empresa nova o un nou producte. Ara entre tots paguem els “sueldasos” de 2 germanes i un policia.

El cap i responsable de la campanya electoral també te dedicació total.

I ara quan mire al voltat veig un poble prou pitjor que abans, encara que algunes coses s’han fet, no hi ma mes que mirar el carrer cervantes, els arbres del poli, el “merdat”, perdó mercat, el pas del raval, la neteja dels carrers, l’inseguritat, la nova cultureta de napoleónics.

En definitiva, crec que Algemesí i els algemesinencs s’han desenvolupat sempre al marge dels polítics, i que estos, ara menys que mai, no estan a l’altura de la gent que governen ni de lluny, perquè els que tenim ara son d’opereta

EL_LLOP ha dit...

Tinc que afegir mes coses al comentari del anomin de les 10:40.
En el govern anterior les contrates o treballs que tenia que realitzar l'ajuntament les quals no eren d'una quantitat important i no havia un concurs (els treballs que es donen a dit) Estava ordenat que es repartiren els treballs per totes les empreses del poble.
Ara es tot el contrari... El Senyor Vicente R. Garcia, ha prohibit als empleats de l'ajuntament demanar la faena a les empreses que sap que no pensen politicament com ell.
No parle per parlar, tinc noms i fets, es mes els he vixcut...
Aixo es sectarí e inquisidor, no valorar la faena de les empreses, sino el pensament politic.
Una persona aixi no es mereixedora der dur la direcció del poble.
I me calle perque m'altere i no val la pena.

Anònim ha dit...

Sí, ja està el personatge lerrouxista al fòrum, donem la benvinguda a Llop :P

A mi on no se m'ha perdut res és a l'oest...

Almenys coincidirem en política local. Però comprendràs que quan és una cosa tan evident com la incompetència del govern municipal, no és difícil. Bé, llevat de les excepcions dels assalariats polítics. Com campanilla?

EL_LLOP ha dit...

Per al Anònim de les 13:22!
No creus que seria mes fàcil per a tots que el ficares un nick... es que no se quans comentaris fas (es per poder trauret algo, aixi sols puc replicar el comentari al que fats al·lució)
Jo soc un personatge que fa Populisme Demagògic (Lerrouxista)?

I tu que fas? Impopulisme!!!

Deixat de tonteries, i digues les coses com son, si tens algo que dirme meu dius i punt.
I heu dialogarem.

Anònim ha dit...

Bé, com que no és la primera vegada que senc aquesta frase, la comentaré: ''en unes eleccions locals no es vota al partit, sino a la persona''. Realment creieu que a les passades eleccions també es va votar a la persona? Jo més bé crec que es va votar pel canvi, fortament influenciat pel poder mediàtic Camps-Canal 9. O si era a la persona, era que la gent no coneixia en absolut a Vicent Ramón.

EL_LLOP ha dit...

Lo de que en un poble, es vota a la persona, deu de ser aixina, fora de ideologies i estrategies politiques, es deu de votar a la persona que mes i millor fa pel poble...
Evidentment aquestes ultimes eleccións el poble optá per un canvi, en les anteriors Emili ja heu va tindrer pelaet i la opció mes propera era "Visente Ramón"...
Ara la gent ja el coneix per els seus actes, per lo tant en les proximes eleccións municipals vorem lo que passa.
Lo de canal 9, esta clar que es Tele Camps, pero abans era Tele Lerma... aixina que tots fan igual, i tampoc crec que hui en dia la gent es deixe influir per eixos mitjans... Si a eixes anarem, TV1 - TV2 - CUATRO - TELE CINCO - LA SEXTA...
Votariem tots al Gobernaor del Paro.. no sabeu qui es?... Mister ZP...
Ara el que tinga algo que dir, ací estic jo esperan-lo.

EL_LLOP ha dit...

Perdoneu per la falta...
Governaor es amb b baixa... ha segut per enviar el missatge sense pre-visualitzarlo.

Anònim ha dit...

El_Llop,

Governador es amb v i amb d! previsualitza-ho dos vegades. (si cal...)
És normal què en temps de crisi econòmica hi haja "paro"..., no és un problema a nivell espanyol sinò a nivell mundial.
Mira't les paraules abans de dir-les, no tot són faltes d'ortografia sinò ignorància en la boca.

Anònim ha dit...

Tengo un chalet en el pla, un mercedes de tres pares de cojones, mariscada día si día también, me sale el dinero por las orejas, al igual que mis amigos
Hace medio año me tocó la "lotería".
QUIEN SOY????

EL_LLOP ha dit...

Xe! Collons, tens rao en lo de governador...
Però en res més te la done.
Politica fatal + temps de crisi = Mes paro que mai.

Eixa es la formula que hia hui en dia... Ojala no fora aixi, no cregues que aixo m'agrada a mi.
Per a que t'enteres espabilao la ignorancia la tens tu, sino pegali una miradeta al paro en Europa, avorer com va el tema, jo no dic la crisi economica, sino el paro... Per example Alemania esta en crisi economica com nosaltres o mes i esta generant empleo..
Algo mes que dir?
La politica que hia ara mateix a Espanya ens durà a la ruina.

Anònim ha dit...

En Espanya estem aixina.
I en Valencia liderant el aument de paro i els ERE´s de empreses.
Per favor VR president del govern.

EL_LLOP ha dit...

Per al anomin de les 16:48!

Pegali una miradeta al enllaç:
http://www.lasprovincias.es/valencia/20081101/economia/espana-lider-paro-europa-20081101.html

Se que ara diras que la noticia com es de "Las Provincias" no es de rebut...
Avore qui te l'ignorància en la boca.

EL_LLOP ha dit...

No mesclem la cansalada amb la velocitat.

Anònim ha dit...

No teniu ningú trellat......

Anònim ha dit...

Estas molt enganyat llop, televisions com la sexta, cuatro o telecinco sons televisions privades i en elles poden opinar com cualsevol persona, i si me compares TVE en telecamps..... ni punt d'aproximació, TVE es totalment imparcial, no cuan estava el teu amiguet aznar al govern, que mos amolla a urdaci i mos envenenava tots els informatius, aixo si que era vergonyos.
I respecte a lo de que en alemanya no putja el paro la resposta es que en alemanya hi ha molta mes industria que asi a Espanya, pero se m'oblidava, tu ets dels que creuen en els miracles de multiplicar el pa i transformar l'aigua en vi, com Jesus, igualet, si es que....

Anònim ha dit...

Òsties, Llop, estàs canyeret, eh, se t'en va la llengua. I una mica fantasmeta també eres. Au Llop, "menos lobos"

Anònim ha dit...

El_Llop,

El paro, no és una cosa màgica corregible amb 6 anys de govern, pq no et pares a pensar amb els teus amics Populars (que con "mucha honra" els votes) crearen el país de la pandereta en el q vivim, econòmicament dependent del turisme i la construcció i que amb qualsevol crisi se'n va a terra tota la economia? Com me pots estar comparant La república bananera (Espanya) amb la tercera economia més poderosa del món (Alemania) que almenys basa la seua economia en indústria i sectors solvents?

Però segur que tu has sigut o apollat als LISTOS o LLADRES (no sé com definir-los) que quan la construcció anava bé, s'aprofitaven de la gent pegant-los clauaes en cada "merda" de pis que els construien i hipotecant-los tota la vida.... Aleshores no hi havia problema, pues saps que? jo me n'alegre de que els constructors s'estiguen arruinant, almenys la gent honrà que ha estudiat i es guanya amb altres sectors no nota de la mateixa manera la crisi.

"He dicho".

:p

Anònim ha dit...

Home!, tampoc és això. Si els constructors tanquen la paradeta, què fan els obrers? Més valdria, dic jo, que es controlaren els preus i les qualitats i que els obrers tingueren feina, no?

EL_LLOP ha dit...

Que por en fas Caçador.
Jo no he comparat Espanya amb Alemania, sols he contestat a un Anònim (com la majoria d'asi, que no volen ficarse un nick per a dir primer una cosa i despres unaltra XAQUETEROS) Que dia que el paro havia pujat a tota Europa...
Meeeeeeecccccccc... A pujat incontroladament amb el govern de ZP, una politica molt bonica de cara a la gent pero gens efectiva.
A las pruebas me remito.
I perdona que el diga...pero els primers lladres que jo vaig coneixer, vaen ser Felipe, Guerra i tots els seus familiars... enca estan eixint els escàndals d'aquells temps.
Li preguntem a Felipe que tal estan les grandisimes extensions de terreny que te en Venezuela?...
Esta clar que els diners per aon pasen es queden, pero lladres hian en tots els costats.

Amen a vore, ara resultara que la crisi es de Aznar...jejejeje Tio! tu series molt bó per a un programa de humor, lo que passa es que heu dius i ni teu creus.

A le menjat rabos de panses avorer si el torna la memòria, que no la tens molt centrada.

I que sapies que la crisi es nota en tots els sectors, mes o menys, pero poca cosa es salva.

Anònim ha dit...

este tio d'on a eixit???

Anònim ha dit...

Soc( per ara) treballador de l'ajuntament, i si desde fora la imatge del govern municipal no es bona, desde dins el panorama es prou dolent i caotic. No hi ha diners per a duur a terme el projecte del nou mercat i menys encara per al centre de dia i geriatric. El remanent que va deixar el govern anterior( i que s'ha intentat ocultar) va aminorant-se dia a dia a gran velocitat i, de continuar aixi, a l'any 2011 segur que l'hisenda de l' Ajuntament serà molt precaria, semblant a com es troba la Generalitat. Temps al temps

Anònim ha dit...

Una cosa he de dir,ara estan tots asustats, hi ha terror per la CRISI. Però que passa amb la crisi que estan patint els sectors de la ramaderia i l'agricultura??ja fa anys que existeix i no preocupaba per a res.
Que passa amb els llauradors i els ramaders??són feines molt sacrificades i gens valorades.
Jo crec que menjar és una cosa que no podem obviar,ens va la vida.
S'hauria de cambiar l'escala de valors i començar a donar importància al que realment la té.

Anònim ha dit...

Caçador;

Que trist que eres, me dones llastima lo tararot q pots arrivar a ser, de la construcció viuen, be vivien molta gent i gracies a ixos constructors que desiges vagen al paro, agusades, claro que s'han fet rics pero per lo manco hem viscut un grapat de families del treball que ens donaren i el poc que ens donen pa els bancs no donen credits ni per particulars ni per a promocions, encara que a ells els donen un grapat de milions per a que tinguen liquidesa. I si que ni ha paro en mes sectors com en l'auomoció, la taronja, el calçer.... o si no pregunta i llig els diaris

Anònim ha dit...

M'acabe d'enterar que el nou croniste del poble es acadèmic de la RACV, o siga, de l'acadèmia que está en contra de les normes de castelló i de la que s'ha muntat una ortografia a banda de l'académia valenciana de la llengua. La que faltava pal duro!

Anònim ha dit...

Va en serio? això és veritat?

Anònim ha dit...

Está clar que el G-20 es va reunir per a solucionar la crisi d´Espanya. Excepte en Valencia, que som la locomotora d´Espanya i d´Europa.
Els atres països van viento en popa, tenen millons de superavit i creen treball com a xurros.
ACABE DE VORE CANAL 9.

I de Algemesí, dir que es molt bonico trobarse un remanent de 10 millons de euros, ficarse uns sueldos de multimillonari i dixar el poble fet una merda.

Anònim ha dit...

Aixo si, mascletaes les millor del mon. Que facil es gastarse 10.000 euros del poble en una mascleta, sobretot si la fa el colega.

Anònim ha dit...

Home, confie en la professionalitat d'eixe home. Té un càrrec important i deu ser prou professional com per a deixar a banda les seues conviccions.

I si no (amb el PP tot és possible), pues tindrem una part de la història d'Algemesí escrita en "això".

EL_LLOP ha dit...

Per L'anònim de les 08:31!
Xe!... Estàs obligat a vore Canal 9?
Tots agranen cap a casa.
I m'adelante a que diras que la Televisió autonomica la pagem tots, pues clar que la pagem tots, la majoria som d'ells.
Si els que Governen a la Comunitat Valenciana no son del teu agrado, tens que acatar lo que diga la gran majoria i si tens rabia el mossegues la llengua.

Anònim ha dit...

Una cosa es que no siga del meu agrado, i un altra cosa es que me la tinga que tragar doblá, com fa algún que atre mort de fam...

Anònim ha dit...

Però qué passa amb aquest blog? entre peperos, la campanilla, el llop...

Si de fora vindran...

Anònim ha dit...

Llopet, coneixes Zaplana? o prefereixes no nomenarlo?

Si tractes de parlar de lladres, parla dels teus també.

Anònim ha dit...

He he he, molt bé per l'anònim anterior.

Anònim ha dit...

i una merda ens hem de mossegar la llengua. Ho sent Llop, o millor dit Vicente, però una tele que ha eixit en un informe europeu com una de les més manipulades políticament de tot el continent, no és per a mossegar-se la llengua, és per anar vinga el mos i dir prou.

EL_LLOP ha dit...

Repassa tot el que he dit, i voras com no tire flors als del PP, sols dic que lladres hian a tots els llocs...
Aixi que Zaplana, Fabra i mols mes, també son un tall de lladres.
Peró com algú te que governar, jo prefereixc PP que PSOE (per al poble tot el contrari, que quede clar.) I per als que digen que hian mes opcions politiques per al govern de la Comunitat i per a la Nacio..ejem!!! Res a comentar.

Anònim ha dit...

tu sols llop estas armante un cacau de molt gran

EL_LLOP ha dit...

Lo de Canal 9, sols pots queixarte, jo tambe el dic, que si eixira Alarte, Canal 9 seria Tele Alarte, i sino heu fera tonto seria.
A mès, jo pense que la gent tonta no es i per molt que una televisio diga, cada un fa lo que creu que es millor.

==============================
Ara explicam aixo de Vicente?
==============================

No tens ni idea de qui soc... i la veritat es que el sorprendries i molt... Tampoc tinc problemes de identificarme, pero si jo en lleve la bena, heu fem tots, no el paréix just?

EL_LLOP ha dit...

Cacau?
Ni cacau ni tramussos...jejeje
Crec que soc prou claret, i defenc lo que pense.
Mes per fets que altra cosa.

Anònim ha dit...

No cregues llop cuan la gent major veu canal 9 es queda amb la copla, i mes cuan es l'unic informatiu que veuen en tot el dia. I dubte molt si eixira Alarte MANIPULARIA tant canal 9, lo que esta clar (per mes que tu penses lo contrari) es que canal 9 es una cadena televisiva publica, financiada per tots nosaltres els valencians, per lo tant, mereixem que es considere imparcial.

Anònim ha dit...

Bé, he de rectificar al senyor Llop, ja que és fals els que ha dit de que tots els sectors hagen notat la crisi, si que hi ha un sector que no l'ha notat, i pot ser siga l'únic. Es tracta dels sous dels nostres dirigents municipals, en especial, el del nostre benvolgut alcalde. Que jo sàpiga ell no ha notat la crisi, quan hauria de ser el primer en donar exemple, i congelar-se'l, ja no solament el seu sou, sinó el de tot el seu equip. Per respecte als veïns.

EL_LLOP ha dit...

Senyor Anònim de les 14:39!
No me rectifique tanto que me da espanto.
Els sous del alcalde i companya estan congelats aixo es va dir en el plenari, i a mes, han llevat el secretari de grup que tenien ells i el PSPV... Per a donar example.
Cada cosa com siga, pero torne a repetir que jo no soc votant del PP de Algemesí, i en les proximes votare al PSPV, perqué com a persones i fets son molt millors (per a mi clar).
Respecte a Canal 9, jo no conec a ningú que vote al PP, perque veu els informatius d'eixa cadena, i si que conec a persones major que no voten al PP, perque associen eixe partit amb la dreta de abans.

I si, Canal 9 televisió publica esta manipulada per el PP... aixo no heu nega ningú. Tampoc asegure que en un futur Alarte manejara la televisió, sols dic que sino heu fera seria tonto.

Anònim ha dit...

A mi que em fiquen un salari de 64.000€, me´l puje un 4% el primer any, i despres me´l congeleu de per vida, jeje... que jeta.

Més fartet que samaruc ha dit...

Mira Llop,
això és el que pensen els del PP que seria tonto... Per què com per a ells la RTVV és seva, igual com pensen que l'ajuntament, cotxe oficial, generalitat, etc... és seu i poden fer ús com si fos sa casa i de la seua propietat.
Però no és així!!! I tampoc el poble és la seua propietat on poden fer i desfer com els vinga en gana, encara que hajen guanyat per majoria.
Els que els hajen votat estaran esperant que facen el que van prometre perquè per ara no ho han fet, i sí que estan fent coses que no estaven a les seues famoses 212 propostes....

Anònim ha dit...

LLOP OBRI'T UN BLOG PER A TU I DEIXA DE CONTAMINAR ESTE

Anònim ha dit...

Alguien de Voztès eztuvo anit en la prezentasión d’aquel llibre “secueztrao”?.

...

cómo quedà?.

La Markesa d’Alba_laT.

Més fartet que samaruc ha dit...

La presentació va estar molt bé. El regidor de cultura va haver d'escoltar les crítiques dels autors del llibre referents a la desaparició de certs elements decoratius del Casino...
I el llibre continua "segrestat", ni se'n va repartir cap ni el regidor es va quedar per a què li puguerem preguntar on hi havia llibres.

Anònim ha dit...

boroNOt xiuxiueja...

ei Na Markesa!...

feia temps que NO li llegia kap komentari per aquest mig podrit blogg!... respekte a la presentació del [inkomplet, iNOportú i “segrestat”] llibre d’anit...

en termes esportius...

OLIVARES 5 - PALOP 1

en termes taurins...

OLIVARES, volta al rogle i forta ovació - PALOP, zumzumejat i amb el “rabo” entre kames.

Anònim ha dit...

difícilment el trauran a la llum, tal com està, ja que al llibre posa "sent alcalde d'Algemesí Emili Gregori", entre altres coses.

Anònim ha dit...

El LLibre encomanat pel bloc, per a major glòria seua i del fallit inca i amics,el pagaren ells amb el pressupost del poble, però no l´editaren a temps com moltes altres coses. Es preocupabem mes en solucionar els treballs de les amistats que en el poble. El PP es trobà amb la publicació plena d'elogis a un treball i a uns politics aliens a ells. Si havera estat al reves pot ser que el psoe i les esquerres també "suposadament" l'haveren "secuestrat" no Gamieta ?

Anònim ha dit...

Hola! el dia 28 hi ha un concert de l'orquestra filarmònica de Moldàvia, un gran esdeveniment per aquest poble que fins aleshores havia portat bandes i sarsueles,... bé, quan ho vaig llegir al Berca(fa 3 setmanes) que venia una orquestra d'eixa importància al nostre poble em vaig alegrar molt perquè sóc una gran amant de la música clàssica.
La meua sorpresa és quan vaig anar a principi d'aquesta setmana a comprar entrades i em digueren que ja s'havien esgotat des de feia 2 setmanes,.... però com? a principi de setmana feia 2 setmanes i pocs dies que el Berca estava al carrer, ¿anaren tots a comprar les entrades el primer dia q va eixir el Berca? ¿o ja hi havia gent que ho sabia d'abans? em donà molta ràbia, supose que moltes de les entrades seran per a l'ajuntament i la comitiva. SI ALGÚ SAP D'ON PUC CONSEGUIR ENTRADES HO AGRAIRÏA.

Anònim ha dit...

Faran un sorteig com per a les del CANTO DEL LOCO a Xàtiva, si el teu carnet del PP coincideix amb les ultimes cifres del sorteig de la ONCE, saras avisat.
Així tots anirem amb el carnet.

TTTOOOOKKKKKK¡¡¡¡¡¡¡ sort per a tots els PEPEROS i els altres a mamar-la

Anònim ha dit...

LLOP: obri un blog o deixaré d'entrar a llegir a este blog que sincerament s'ha fet tan pesat aguantar esta conversa "messenger" que heu fet als comentaris que els he passat de llarg.

L'EXCÉS D'INFORMACIÓ DUU A LA DESEINFORMACIÓ. un comentarista habitual vieja gloria del blog.

Anònim ha dit...

Xee Llop, que no tens més faena que estar en tots els "fregaos"???? Al principi m'agradava la teua manera d'interpretar aquest blog, però ara comences a cançar-me.

Per què sempre eres tú el que es dona per aludit????

Sols t'he de dir que qui no te faena, Déu li'n dóna.

Espere que contestes tant ràpid o més com et permeta l'ordinador. Bona nit

Anònim ha dit...

Al que demana entrades per al concert l'oequestra.

Prova en l'associació d'alzheimer igual ell en tenen per a vendre

Anònim ha dit...

Gamieta, fes algo pa tallar tanta bogeria, per exemple, puga al blog la recepta de la coca boba.

Anònim ha dit...

volia dir puja.

Anònim ha dit...

A veure Llop, jo juraria que en dos plenaris (setembre i octubre), el senyor Blanco va demanar que l'equip de govern es congelara els sous i li va contestar el senyor Palop en tota la mala idea que se'l congelara ell i que ingressara una part d'eixe sou de Blanco en l'Ajuntament (supose que per a continuar pagant-se els seu propi sou). La contestació de Blanco també fou guapa: "Jo no trie el que cobre, vostès sí". En qualsevol cas, dona a entendre ben clarament que de congelar-se el sou, res de res. No sé d'on has tret que el tenen congelat, em sona més a desig que a realitat.

Anònim ha dit...

Desde l'exili seguim la realitat quotidiana del poble i fa nosa tindre uns governants tan podrits, però el poble que estava cec, s'ha llevat la vena i tard o d'hora despertarà del seu ensoppiment.
VR, Quini, Calpe, Gabi, Isidre, Saa, Mosquita, Super, Rosa, Ballester, Majo i tota la resta de la cohort aneu buscant-se les garrofes per un altre lloc que us queden dos tallades de cabell.

Els Almogàvers.

Anònim ha dit...

SEGUINT RECOMANACIONS D'UN ANÒNIM:

::::::FOGASSETES D'ALGEMESÍ::::::

2 gots d'oli
1 got de sucre
1 got de casalla
farina (a ull, xo ve a ser 1kg)
llavoretes, anisets a gust
sucre i canella


ALE...

Anònim ha dit...

Soc l´anònim que demanava la recepta de la coca boba.
Bé, comencem per les fogassetes. No está mal. Però, eres tú, Gamieta, qui la pujat ?

Anònim ha dit...

M'agradaria saber d'on es trau "el Llop" això de que han congelat el sou els de l'ajuntament, i en quin plenari va ser, perquè jo no recorde res d'això.
Per cert, us heu donat compte que estan multant molt més que abans?

Anònim ha dit...

Un observador observa:

aquest el es comentari, 101. Crec que es la primera vegada en l'història del blog que superem eixa barrera. I com no, jo contribuix a fer-la una mica més gran.

Anònim ha dit...

Acabo de ve pazar a dos muixeranguers... alguien de Voztès sap que fiesta muixeranguera ze zelebra avui?.

La Markesa d’Alba_laT.

Anònim ha dit...

Jo sempre he tingut un dubte. Espere que me'l resoldreu... Comunidad Valenciana... de què? De regantes? De amantes de las fallas? Comunidad Valenciana de Vecinos? De amantes de la "chufa y de la horchata"? Comunidad Valenciana de... De què? Som valencians o "comunitaris"?
Bé, el dubte llegint els missatges, se m'ha resolt parcialment: per a país ja tenim Espanya. Arriba España y olé! El resto que quede en casa.

Anònim ha dit...

Som l'única comunitat sense nom: s'imagineu la risa de "la Comunidad Extremeña", o "la Comunidad Riojana"... O l'insult que resultaría per als bascos anomenar-se "Comunidad Vascongada", o per als catalans "Comunidad catalana"... Però nosaltres tan contents, i damunt rient-nos empantanats en la merda. I tot per un complexe i un autoodi sense precedents. Per allò de "Països catalans". Escolten, senyors, senyores, que País Valencià no ve de "Països catalans", sinó al contrari, allò de "Països" és justament per això de "País", expressió molt anterior. Però clar, no els parles d'història a alguns que es perden... pobres!

Anònim ha dit...

Se celebrava la marató benèfica de la fundació GENT X GENT en la lluita contra el càncer de RTVV Canal 9. Per això ha vist vosté a la muixeranga que han gastat com a suport per a desplegar una pancarta i per això haurà pogut vore també als napoleònics entre les files dels quals es trobava el napoleònic més ilustre, Ciprià Teodoro.

Gala GENT X GENT és això que estan fent a Canal 9 i on gràcies a la màgia de la televisió i a la guasa dels directius de la gala ha ixit Conchita Marquez Piquer vestida de fallera a cantar La Maredeueta...

Anònim ha dit...

Brau per Canal 9, vixca la Conchita Piquer i la caspositat

EL_LLOP ha dit...

Bon dia a tots i totes, ja pensàveu que no apareixeria mes per ací i estaveu tots nerviósos.
Anem a vore, tots eixos que es queixen de que escric massa i que volen que obriga unaltre blog... son els que mes volen la meua presència, per lo tant, com tinc que abandonar-vos.
Per a més fartet que samaruc! He dit mes d'un milió de vegades que jo no he votat al PP en Algemesí, que no els defenc, que son una banda de malfactors, que no fan, desfan... per lo tant les famoses 212 propostes, son per als que els votaren, es donen conter i vetgen que mes valia lo de abans que lo que hia ara mateix.
Jo defenc el govern a la meua Comunitat, perque si entra el PSPV, pot ser el desastre per a tots... jo no confie amb la gent que no vol lo millor per a la nostra terra. I si, em refereixc a l'aigua, que si era una manera d'acabar amb la crisi del llaurador l'afonaren mes encara...
Per a Chustisiero! No et perdes el plenari d'aquest dijous i voras com amb mi tenies informacio privilegiada, amb la comunicació de la congelació dels sous Peperos i l'eliminació de la secretaria de gurp d'ells i del secretari de grup del PSOE... Si es que no es podeu queixar de mi...

Avorem tot el que em bombardejeu

Anònim ha dit...

aaaaahhhhh x tornar-se boig