dilluns, 24 de novembre del 2008

Simulacre d'eleccions

Entrem a la recta final de l'any, i això vol dir que cal començar a prepara l'any vinent i els seus pressupostos. Un dels temes calents que tots estan esperant és saber quines són les mesures "anticrisi" que aplicarà el nostre govern municipal, de fet, des de l'oposició ja els han reclamat en més d'una ocasió que es congelen els sous, però de moment, VR i els seus xicots han mirat cap a un altre costat. I aquest silenci sabeu el que vol dir? Que la paga extra de Nadal que rebran serà per a xuplar-se els dits... Millor no pensar en això, perquè si compare la porronà d'euros que ingressarem en els seus comptes i la "misèria" que queda en el de molts de nosaltres m'entra mal de panxa... millor no pensar i tirar endavant.

I també parlant de futur, caldrà estar atents els pròxims mesos als moviments dins els partits locals. Com ja sabeu s'han fet els congressos autonòmics del PP i del PSOE. I desprès d'això, ara toca el moment de les agrupacions locals. Al PP no es preveu cap batalla interna (almenys no seria d'esperar), però si que s'espera un poc moviment és al PSOE. Al principal grup de l'oposició es sap que Gregori no serà el candidat, i sembla ser que la que anava de número dos tampoc està apareguent a les travesses per agafar el relleu. Aleshores, el panorama queda entre antics barons que ja van ser regidors o l'alternativa de noves cares (que tinguen carisma). Per tant, es preveu moviment a la seu socialista del poble.

La resta de partits locals es troben en una situació o molt estable o poc clara. cCl tindre en compte que són partits menuts i que la mobilització només la faran davant de les seleccions. EU ha trobat un bon filó en Pere Blanco (voldrà ell continuar?), el Bloc encara està desaparegut i recuperant-se de la desfeta de la darrere legislatura i la gran batacada electoral (trobarà candidat?), ERPV apareixerà també segur al cartell electoral (portarà les mateixes persones que les anteriors eleccions) i el PSD-IPA-CI, es presentarà segur amb el que ha arreplegat aquest anys i per si al PP li fa falta algun suport postlectoral (es a dir, que repetirà el pacte que té actualment).
Aquest és el panorama que es presenta actualment, però encara queden dos anys per a les eleccions, i tal vegada hi ha pactes, converses o canvis inesperats. Queda molt de temps.

Tornant a l'actualitat, cal recordar que el passat divendres els alumnes de l'IES Bernat Guinovart s'ha van passar d'allò més bé fent un simulacre d'accident, on va vindre fins i tot un Conseller. Mira que casualitat, abans no venia ningú de la Generalitat al nostre poble i ara que governa el PP cada mes tenim un conseller, director general o president pel poble. La llàstima va ser que no vinguera el conselller d'educació al Bernat Guinovart, per assistir a una classe d'Educació per a la Ciutadania en anglés, això si que seria un simulacre d'accident.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola llop, hem dóna que pensar que vosté siga el mateix Gamieta...

Vosté sempre té informació privilegiada, com la paralització de sous a l'ajuntament. A més, ha escrit l'últim comentari de l'entrada anterior al blog "La roda previsible i el Rock" a les 9.33 h, just abans que Gamieta introduira una nova entrada al blog, "simulacre d'eleccions".

Ahí queda, cadascú que pense el que vullga...

EL_LLOP ha dit...

El peix esta per vendre.
Coincideix amb el senyor Doménec, la força amb mes possibilitats de tornar la normalitat al poble es el PSOE... Emili no es veu que vaja a seguir, i sols es menegen dos persones al voltant... no vuic adelantar noms, sols dire que es tracta d'un home i una dona... els dos sobradament preparats per dur el poble per el bon camí... amb una politica seriósa que rescate al poble del forat en el que ara mateix esta enclotat. La lluita esta servida, eixca el que siga, de segur que es un bon candidat/data...
Una pista: La xica no es la numero "2" de la llista.

EL_LLOP ha dit...

No tinc res a vore amb Gamieta.
Una pista molt bona, es que ell escriu molt mes millor que jo.

Anònim ha dit...

Gamieta, acabes de tocar el tema que més agrada als que opassen per ací. especular en eleccions i candidats. Vas a batre el rècord de comentaris del bloc. Segur.

Anònim ha dit...

Primícia. Ja que s'obri la veda d'especular en temes electorals vos puc avançar que hi ha madura una idea per presentar-se a les pròximes eleccions locals un grup de gent jove, professionals amb estudis segurament amb el Centre Democràtic Liberal.

Continuarem informant

Anònim ha dit...

Que pro fan els joves sobradament preparats, Franco ja va fer al seu temps un govern de tecnocrates, tots ells números 1 en les seves promocions, però alhora de fer política no entenien res de com gestionar per a la gent. Centre Democràtic Liberal, suposse que serà de dretes.

Anònim ha dit...

De dreteeeees? ni hablar del peluquín, que de dretes ja n'estem patint durant dos anys i dos més que ens queden...

Anònim ha dit...

AL SENYOR GAMIETA I ELS LECTORS D'AQUEST BLOG, AL QUAL M'INCLUISC:
ARA ÉS EL MOMENT DE FORMAR UN PARTIT POLÍTIC I DESBANCAR LES AGRUPACIONS TRADICIONALS. TAN QUE CRITIQUEM I QUE VOLEM FER LES COSES D'ALTRA FORMA, AGRUPEMOS QUE CREC QUE SOM UN BON GRAPAT DE GENT. PARTIT POLÍTIC DE DOMENECH GAMIENTA!!!

Anònim ha dit...

QUI S'APUNTA???

Anònim ha dit...

Ala!!! MES PARTITS, DIVIDIM MES A L'ESQUERRA QUE NO ESTÀ PROU DESFETA.
SENYORS VOLIEU DESFER-SE D'EMILI I AHÓ HO TENIM. TENIM PP PER A 20 ANYS MÉS, FEUSE A L'IDEA.

Anònim ha dit...

Jo m'apunte, jejeje, sempre que hi siguem d'esquerres.
Parlant de tot un poc, jo hi vaig participar al simulacre, i he de dir que ha sigut un èxit, també he de dir que aço sols ens serveix per entrenar-nos tots els equips que hi participem amb un sinistre d'aquestes magnituts com policia local, policia nacional, bombers, voluntaris i equips sanitaris, i no te res a veure amb politica perque el simulacre l'organitza el centre de emergencies, cada any es posa en practica un simulacre per aquesta zona, per tindre entrenada a la gent que hi participaria en un cas real. També dic que els politics d'algemesi han aprofitat aço per a traure rendiment electoral i no deuria de ser així. Pero que tenim que fer... També estava el SR. Pedraza, que se vos a oblidat nomenarlo.
Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

ja está ací la paga de nadal de 9500€. Qui els pillara...

Anònim ha dit...

Això, això... quan vinga el Nadal recordeu que a l'alcalde li s'emporta aquest mes de desembre 9.500 euros... i això és més del que cobra molta gent del poble en un any de treball... i ell en un mes a la saca.

I no oblideu les pagues dobles dels regidors alliberats (Quini i Gabi Palop) més el de les alliberades...

Ufff, algú podria calcular quants diners els paguem a tots estos aquest mes de desembre?

Així ens crispem un poc més..

Anònim ha dit...

7.500€ per als dos regidors lliberats i el cap de policia.

6.700€ per a la secretaria.

Seguix sumant...

Anònim ha dit...

per supost tambe 6.700€ per a la asesora...

Anònim ha dit...

Si, tenen eixos sous, pero a costa de no poder dormir per la nit preocupats per el benestar del poble, optimitzant i millorant els serveis, els recursos, i pensant la forma de que tots cobrem mes, sigam mes rics i pugam disfrutar de la vida.

Si el que estan fent, no val eixos sous, "que venga dios y lo vea"

Anònim ha dit...

Els del PP l'any que ve es congelaran els sous, crec que això ja està confirmat. També faran fora l'assessor que li correspon al PSPV, com no, per retallar despeses, no per a jugar amb avantatge of course.
Llàstima que el sou se l'hagen congelat sent tant alt. Que fort.

Anònim ha dit...

Parlant de candidats, a mi m'agradaria saber qui serà el pròxim president del PP d'Algemesí, perqué per lo que diuen els peperos d'abans al VR no el volen ni regalat, ell ara es president de la Gestora, però, si es fa un congres local i es presenta algun altre, de segur que no guanya la presidència, i això seria molt fort per a ell, per lo tant segurament al PP es quedaran les coses com estan. No crec que tinguen collons per a fer un congres... Gestora i a per totes.
Tampoc crec que li ixca ningún rival valent per tall de presentar una alternativa, quina llàstima de gentola, en el divertiment que ens podrien donar

Anònim ha dit...

Un altre bon grapat de diners amb paga de nadal inclosa per a la presidenta de la mancomunitat!

Anònim ha dit...

Dejad ya de criticar y afiliaros al PP que hay ppara todos

Anònim ha dit...

Si, clar "antes muerta que sensssiya" que afiliar-me al PP

Anònim ha dit...

Avui és el Dia Contra la Violència de Gènere.
Per a què açò no es repetisca més: plantem-li cara a la violència. Evitem la discriminació i el sexisme lluitant per una igualtat d'oporunitats.
Us deixe aquest link, avise que pot ferir la sensibilitat d'algunes persones. Però recordeu que la realitat sempre supera la ficció...

http://es.youtube.com/watch?v=XYltop9ju8Y

Anònim ha dit...

Lo de la violencia doméstica es un bulo, un invento de los medios de comunicación. En otros países tienen muchos más "crimenes pasionales" (que es el nombre que han tenido toda la vida) y no arman tanto jaleo.

Si os dais cuenta, a los inmigrantes que vienen también les pasa, aquí y en los países de origen. No es un problema de nuestra sociedad sino de cultura y de educación... Es absurdo dedicarle tiempo y atención, sobra con que se sepa que el que la hace la paga bien pagada...

Anònim ha dit...

No te res a vore, pero si no ho dic rebente.

Ahir altra volta i van .... El poli a fosques, els conserjes "desaparecidos en combate". Es veu que son les primeres mesures anticrisis de VR i sus muchachos.

El regidor d´esports el qual mai he vist al Poli, podria fer una miqueta per saber el que pasa al seu poble, supose que el poli encara depen d´esports, o depen directament de Pedrassa.

Després algú tindrà un accident, ficara una denuncià, eixirà als diaris i diran que pateixen persecució als mitjans

Anònim ha dit...

Sobre eleccions,a mi particularment m'interessa el que farà Ballester. Es cert que va començar la legislatura com el gos de caçera del PP, donant a tots unes bastonades, despres ha passat a un discret ostracisme i darrerament apareix com la cara amable de la dreta, s'ha transmutat. Estarà esperant que VR i el cunyadissim es cremen de tantes mentides i malbaratar els diners públics (o pubics, per que sembla que ho fan 'por sus pelotas'). Palop cada vegada apareix més caspos i amb menys gracia amb les seves sornes ironiques. La Sra Quini, ja sabem, 50.000 € per dur als fills a l'escola, aixó si que es conciliació. Anim, Sr Ballester, a la marxa que van les coses serà el millor candidat del PP.

Anònim ha dit...

El que he llegit d'un anònim sobre violència de gènere i crims pasionals... m'ha aborronat. De veres que hi ha gent al 2008 que pensa així? La violència de gènere és aquella violència contra la dona que exerceix l'home contra la dona pel simple fet de ser una dona... VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, no violència domèstica (a voltes passa al carrer o al treball i no dins de l'àmbit domèstic). Els mitjans de comunicació de vegades fan un mal tractament de la informació sobre estos temes. Qui la fa no sempre la paga i el problema no és un problema de cultura, és un problema d'educació i de concienciació.

Vivim a una societat patriarcal on l'home talla el bacallà. De les persones que ixen diariament a la televisió 75% son homes i la resta son dones. Els homes que apreixen solen ser politics o esportistes d'elit (demostren èxit professional i capacitat de governar). Les dones que ixen son o veïnes anònimes de carrer o xiques guapes models... El problema és de base...

ALS NOSTRES INSTITUS... el noviet ja controla els missatges i el mòbil de la novieta. A elles els agrada sentir-se reines protegides per un xulopiscines de gimnàs. I aleshores ja no hi ha res a fer. L'educació sobre igualtat s'ha de fer des de les escoles a l'educació primària... quan arribem a la secundària, la GENERACIÓ ESO ja té tot el peix venut sobre desigualtats que després passen factura.

EN EL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, POSEM UN LLAÇ BLANC AL BLOC DE GAMIETA.

Més fartet que samaruc ha dit...

Estic amb l'últim anònim, posem un LLAÇ BLANC!!!

Anònim ha dit...

A ver hija, que me has mezclado tantas cosas que no se ni por donde empezar. ¿Que hay machismo? Pues claro, pero hemos avanzado barbaridades este siglo para ir eliminándolo, por muy mal quye le sepa a la iglesia.

¿Que hay violencia contra las mujeres? Sí. La mayoría. Pero también hay casos, aunque aislados, en sentido contrario. Esto es como lo de dar los hijos a las mujeres sistemáticamente tras el divorcio. Da igual que la mujer sea una yonqui y que esa sea la causa del divorcio... ¿será que por eso la justicia es ciega?

¿Que salen mucho en TV los hombres? No se si hay censura de los medios. En mi sector apenas hay mujeres y no creo que sea porque se les cierra puertas, precisamente. Simplemente no les interesa. De hecho si hay alguna es noticia y aparece en los medios como novedad, curiosamente...

¿Que deberiamos aplicar lo de la educación al nivel más bajo? totalmente de acuerdo. Pero sigo sin entender que tiene todo eso que ver con decir que los medios exageran con un problema (el de la llamada vulgarmente violencia de género) cuando en otros países como Francia o Italia es sensiblemente superior y no le hacen ni una centésima del caso que le hacen aquí...

He dicho... ;-)

Anònim ha dit...

ki es gamieta????

Anònim ha dit...

Fiqueu un llaç blanc¡¡??
I això per a que servix?
Es com la probresa zero, cartells pulsereta, i el tio amb mercedes i mansiò.
Tot es mentida no val per a res, tots ixos simbols son un fer la ma

Més fartet que samaruc ha dit...

Si tots eixos símbols que tu dius són un fer la mà serveixen per a que sols una persona es consciencie i actúe ja són vàlids i útils. Almenys això és el que jo pense.

Anònim ha dit...

PERO QUE VOLEU PAELLETA O ARROS CALDOSSET SI TANT ESTEU ENCONTRA NO HABERLOS VOTAT A LA PROXIMA VOTEU AL TIO PEPE TORRA

Anònim ha dit...

COMENTARI ACLARATORI PER A GENT DE POQUES LLUMS I LLENGUA SOLTA:

- Llaç blanc, una metàfora, carinyos.
-El cas de França, Italia... aixina estan, aixina estan...

I tornant al tema central del post el Sr. D.G.... jo també he sentit parlar de la creació d'una nova agrupació política amb gent formada per a gestionar les diverses àrees de treball d'un consistori, gent amb solvència, poder de resolució dels problemes, amplitud de mires, actitut de diàleg, cultura, educació i talant. Ja se que no cal tindre carrera per a estar en politica i que no ho és tot la titulació però ja veieu per on ens ha ixit la jugada amb VR... a ell se li lloava la seua agenda i la seua capacitat de treball i ja hem vist que només amb bones intencions no es fa marge. També calen rajoles i no precissament de fang sino d'idees que es cotizen a l'alça i es paguen a preu d'or.

Anònim ha dit...

boroNOt zumzumeja!...

[parlant de sous]

fa cosa de 3 o 4 anys rodava per ai una llegenda urbana que deia:

...

“hi han 3 individus que kobren un “sueldazo” per estar en l’Ajuntament llegint el diari”

...

la rekordeu?.

...

NO era llegenda, fou real!... eixos 3 hui en dia ja NO hi estan!.

Anònim ha dit...

no em sigues volander,xafarder,conta-contes,i no actues com boniato, si tens algo que dir digues noms i cognoms... i a mes si dius que ho saps be digues tambe les quantitats per a que ens els berenem, tot això que dius es molt greu, i l´actual govern no ho posat a la seua defensa, es per això que no me ho crec. Es a dir ens has volgut ficar una llegenda com una realitat.

Anònim ha dit...

Hagamos un poco de memoria histórica, con el PSOE también había unos cuantos liberados, aunque no fueran concejales, con sueldos de aupa. Teniamos a Teodoro, para torear al personal del Ayuntamiento, así los políticos no se tenían que cabrear con los funcionarios, hubo un periodista, Viadel con un buen sueldo también, y más que no recuerdo.
Aunque reconozco que lo de ahora se sale de madre, espero que no siente precedente, porque tal y como están las cosas y la crisis que nos atenaza, es el momento para ir haciendo partidos políticos e ir apoltronandose por pueblos y organismos,

Anònim ha dit...

Encara brilla la lluna, i es veu també alguna estrela,
i la nit cedint s'esgruna molt lenta, en un fred que pela.

Estan els carrers a soles, sols ressona l'ajetreo
dels tacons de sabatoles d'algunes ueles o uelos.

S'alça la gent matinera que es gita a poqueta nit,
i molt desficiosa espera...alçar-se prompte del llit.

La blanca rosà cau forta, el cel a poc ja clareja,
i la gent vora a la porta de l'església ja cueja.

Ueles corruques, gelades, cobertes amb mantellines
es posen acorrucades igualet que les gallines.

A vora Xarpa o Boluda els homes també arrupits
ja que estan acovardits de tanta rosà caiguda.

El galliner s'escarota quan apareix l'escolà
portant les claus a la mà i obrint-se pas a la porta.

Les dones s'arremolinen; totes volen ser davant,
i l'escolà mentrestant l'espenyen i l'acoquinen.

L'escolà aconsella calma entropessant amb els catrets;
mentre estan tocant a l'alba dalt Manró i els campaners.

P'als campaners és un joc, ja redoblen les campanes,
harmoniosses, sobiranes anunciant el primer toc.

Volen alegres, inquietes, seguint una tradició
criden a la devoció de Missa de Guitarretes.

És un feliç despertar que el matiner ja s'espera
i encà que el gos s'apodera no queda res a pensar.

Fa més voler que poder, i se en fa, de fred, que en faça;
la gent s'aboca al carrer seguint camí de la plaça.

Com si els vols tingueren manya, allò és una processó:
la gent plena d'il•lusió va pel carrer Muntanya.

Per Mossen Blanch i València, el Corro i carrer Figueres,
matiners i matineres van fent contínua presència.

Santa Bàrbara, Albalat, la placeta del Rector...
portant el pas de soldat va el personal complidor.

Sant Doménec, Assumpció, Escalante a carrer Nou,
també Molí i Castelló per allí la gent es plou.

A la plaça del Carbó aboquen uns quants carrers:
Berca, Ràfol, Verdeguer en un continu filó.

Que gran és Algemesí honrant estes tradicions!
Vist des de dalt dels graons, que magnífic és d'allí!

Pel mercat i carrer Arbres, al carrer Sant Sebastià
la gent també va gelà buscant la porta de l'Aire.

Al segon vol de campanes allò pareix un viver;
vénen per tots els carrers les persones més tardanes.

Els malalts i costipats, pobres, es queden amb ganes,
enormement disgustats, sols escoltant les campanes.

Què bonic és despertar quan en eixes matinades
el repic del campanar ens pareix un cant d'albaes!

És un volteig general que des de la infància, sempre
sap a festa patronal del set al vuit de setembre.

Eixe volteig de campanes tots els fills d'Algemesí,
visquen, no visquen ací, el porten en les entranyes.

I qui d'infant no recorda la Missa de Guitarretes?
És una emoció molt forta per als que ens sentim poetes.

Qui de jove no s'ha alçat per sa fe i pel seu amor...
i abans de l'alba ha botat al toc del despertador?

Ja repica el tercer vol, augmenta triple el mareig,
i l'eco del taconeig, ressona sense control.

En eixir els veïnats, es diuen baixet "bon dia",
i apresseta, a caminar tot el món amb alegria.

Sense esforçar-se...obserben el costum que no varia:
"bon dia!", diuen bon dia, "bon dia nos done Déu!"

Quin aire fa en els cantons on donen uns quants carrers,
bufa l'aire cicater que fa picar els prunyons.

Pot ser que eixos dies veges, constipats extraordinaris,
bona faena p'als metges, diners p'als apotecaris.

Quina bella tradició! és voluntat, sacrifici,
no para el fred la il•lusió d'acudir al Sant Ofici

Tan matí i amb devoció retrona en la matinada el taca-tac dels tacons
com així la raonada de tantes conversacions.

Queden sols els ressagats que s'apeguen als llençols,
que mig mig endormiscats s'alçaren al tercer vol.

S'arma algun arrepinyó quan apleguen a la porta:
fa un fred de desolació, i el personal no el suporta.

L'altar, ple de llums, llueix com en dies grans de festes,
i el poble devot segueix la Missa de Guitarretes.

L'església està al curumull, en la Capella, n'hi ha de drets...
i encara que uns moments, qui no tanca i obri un ull?

Presideix l'altar major la Verge de la Salut,
és tota una multitud que l'adora amb gran fervor.

A l'eixida de l'església es renoven alegries:
són matinades de festa en els matins dels nou dies.

L'eixida se fa en apuros, sents els fresquet de l'ambient,
i l'olor d'oli dels xurros, l'olor d'oli calent.

Els té fregits la xurrera, preparats i calentets;
la cosa va de primera si els xurros estan sequets.

Si els suques en xocolate s'esponja i es fa més gros;
estan bons, un darrere altre i bé ho va agraint el cos.

Si el nóvio pega en complit li compra els xurros a l'acte,
la sogra fa el xocolate i els tres es xuplen el dit.

Nou matinades inquietes, per a tots, joves i vells,
nou misses guitarretes, de violetes, nou pomells.

Quan fan l'ànima millor en matinades boniques;
com estampes de color que donen vida les xiques.

Són floretes matineres, fresquetes com és la brisa:
són rams de clavellineres que formen eixint de Missa.

En sa gràcia juvenil perfum com els rosers,
i com l'aroma a l'abril de la flor dels tarongers.

Com els perfumats clavells rojos, clavells rebentons;
que es desprenen dels pomells igual que les il•lusions.

Les rises van espargint-se com les roses desfullades,
i el perfum va repartint-se pel poble en les matinades.

Torna pel mateix camí cadascú als seus quefers,
animant tots els carrers d'alegria pel matí.

Són matins plens d'emoció i si molt poc hem dormit,
guanyem en satisfacció per al cos i l'esperit.


************************

Lluis Martínez Domínguez

Anònim ha dit...

claaar!!! POS no s'està bé al llit calentet quan tens la mala sort que et desperten les campanetes!!!

ara, reconec que la poesia està currada, però jo no m'alce pa vore les galtetes rogetes de les joves i el seu perfum... mare meua, en la pudor (i perdoneu) que li fa a la gent la boca pel matí, que te parlen i te traumatitzen per a tot el dia!!!

bé, molts ànims als voluntariosos que asistiu (jo ja he pringat quan em tocava) i gràcies al que ha copiat la poesia, perquè ens ha recordat una altra tradició del poble.
Ara que ho pense, molaria que a VR li pegara per anar, per a quedar bé. No se, la intuició em diu que seria un d'eixos que sense voler tanquen i obrin l'ullet un ratet després...

per cert, em fa risa que les inicials de Domenec Gamieta siguen tan pijes...
Que els jovenets ixos de les samarretes D&G en platejat no seran els seus sequaços???
Bé, vaig a oxigenar-me el cervell, que amb aquest fret no me corre bé la sang, com podeu observar.

Anònim ha dit...

Pensava que en aquest bloc no es permetien les alusions de tipus personal i menys encara les poc contrastades. Resulta molt decebedor i resta crèdit a la persona -anònima- que administra aquest espai.

Anònim ha dit...

boroNOt li diu [ben clar] a l’aNÒnim matiner de les 09:27

...

podria rebaixar-me al teu nivell... i dir-te... ara va i resultarà que el volander, xafarder i mONiato... seràs tu!... ma que eres boriNOt, xikON!.

jo koneixia l’existència de 3 individus... ON estaves tu que NO t’assabentares de res?.

però saps què?... ara n’eixiran més!.. de fet, ja en sÓN 4! [NO komptava jo amb el periodista].

Anònim ha dit...

A vore, Gamieta sembla tindre últimament massa feina com per a anar revisant i "censurant" comentaris. Se suposa que ja som majorets. Si entren Trolls i altres espècies amb ganes de "jaleo" no es culpa de l'autor del bloc sinó dels autors dels comentaris. Prou ha fet en tirar-se avant i muntar el bloc.

Anònim ha dit...

No per res... al anònim de fa un ratet... m'agradaría dirli... que el sr. VR... li pega per anar... sap voste?? passes per missa 12 en la parròquia i el vorà.. (si... aon van totes les que estrenen abrigo...) i si te acte... per la vesprada en St. Pio... ell cumplix.. i tots els diumenges eh?? tot hi ha que dir-ho... no culpeu la persona.. perque tal volta... son els assesors... no cregueu?? A l'anònim de la poesia... moltes gracies per recordar o mostrar a la gent que encara hi han tradicions bones i que no causen mal a ningu... i que tal volta es perdran.. xq nosaltres no tenim altra faena que criticar i criticar... QUE COBREU TB DE L'AJUNTAMENT??? jeje... bona setmaneta a tots.

Anònim ha dit...

no, si jo no dic que l'home no vaja a misa, dic que no el veig matinant per devoció... en fi, era sols un comentari. jo no el conec de res i de fet no crec que l'estaguera criticant. simplement he vist més d'una vegada el poc interés que mostra en alguns actes, que arriba quan ja ha començat i se'n va quan li pareix.