divendres, 28 de novembre del 2008

Un altre any amb el cul a l'aire

Fa unes setmanes es va publicar a la web de la Generalitat Valenciana el projecte de pressupostos per al 2009. Com ja vam anunciar, ara que s'acaba l'any és el moments de presentar els projectes per a l'any vinent, i l'administració autonòmica ja ha presentat les seues previsions per al pròxim exercici.

Supose que no serè l'única persona que pensava que l'entrada del Partit Popular al govern d'Algemesí ens obriria les portes del pressupost de la Generalitat Valenciana. Sempre s'ha dit que la sintonia de color polític sempre portava beneficis. Efectivament, jo també pense que no hauria de ser així i que caldria fer una valoració per damunt de les sigles polítiques, però una cosa és el que pensem i una altra cosa és la realitat. No podem negar-ho.

Doncs, jo també em vaig creure les promeses electorals del PP on alguna que altra consellera qa, i fins i tot el president de la Generalitat, anunciaven en plena campanya electoral que si VR arribava a l'alcaldia d'Algemesí, per fi, ens obririen l'aixeta de la Generalitat i ens arribarien al nostre poble milions d'euros per a projectes. (Ja sé que no ho van dir textualment així però eixe era l'esperit que volien transmetre als ciutadans). I molts van picar.

Però, una cosa són les promeses i un altra són les realitats. Si reviseu el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2009 voreu com Algemesí s'ha quedat fora de qualsevol inversió autonòmica, i el nom del nostre poble no apareix per cap lloc. Alé, pren nova bufetada!

L'any passat ja vam comentar aquest tema, i en aquell moment pensàvem que tal vegada era massa prompte i que calia esperar al segon any per a què l'equip del PP del poble exercirà la pressió adient per poder recollir alguns "dinerets" del molt Honorable Francisco Camps, que enguany ja ha vingut a la festa de la Mare de Déu, però amb la butxaca ben cosida. La realitat és que, de nou, ens trobem fora de les llistes de pobles afortunats.

Queda clar que açò no és bo per cap veí de la nostra ciutat. Però, estic segur que tampoc és gens bo per als polítics del Partit Popular d'Algemesí. Estic segur que ells també s'han quedat amb un pam de nassos. Perquè ara els que han de donar la cara davant dels ciutadans són els polítics locals. Els veïns no li reclamarem als consellers ni al president de la Generalitat. Li reclamarem a Vicente Ramón i als seus xicots, perquè ells van ser els que ens van vendre il·lusió i, ara, els seus companys del PP de València els han deixat, per segon any consecutiu, amb el cul a l'aire.

57 comentaris:

Anònim ha dit...

Pense que aquest fet una estratègia per a captar bots al final del mandat...

Ja veureu com els dinerets arriben avans de les eleccions per a que la gent pense el que s'ha revalorat el poble últimament amb l'entrada del PP...

POLÍTICA...

Anònim ha dit...

Facilet: La immersió manipuladora de Canal 9, i les poques "llums" de molts dels valencians (o les ganes de sentir-se manipulats, que mai se sap) han donat al PP molts ajuntaments. De fet, massa ajuntaments.

Com bé diu Gamieta, la sintonia política implica més diners. Així ciutats com Xàtiva han vist realitzar-se projectes grans gràcies als diners de Generalitat que, en molta menys quantitat ens arribaven a nosaltres. Ara volem que invertisquen eixos diners i ho farien sinó fora perquè ja som massa ajuntaments peperos on repartir els diners i ja no hi ha per a tots.

A Algemesí, el PP ha tret majoria absoluta, així que a ulls dels "campistes" hi han altres ciutats amb molta més urgència d'inversió.

Així que els que esperaven dinerets: dos pedres. A l'altra es feu il·lusions amb els polítics.

Anònim ha dit...

Vergonyos, una vegada més queda demostrada la "capacitat" dels nostres regidors.
Imagine que la Generalitat haurá vist les pagues extres dels regidors i haurá pensat que en Algemesí no fan falta més diners.

Anònim ha dit...

¿Por que no vais primero a informaros al Ayuntamiento de las partidas presupuestarias con cargo a la financiación por parte de la Generalitat?

Anònim ha dit...

Sí, home:

-Hola, sóc Gamieta. Voldria preguntar pel percentatge del pressupost que ve de la Generalitat i no directament dels algemesinencs.

Supose que, ja posats, podria preguntar també la quantitat que dóna l'estat incloent els 3 milions de la subvenció que es va currar Gregori... Ay no! que això no s'ha d'enterar ningú... (Algú ha llegit algo al Berca?)

De segur que quan arriben els diners sí que apareixerà per a dir que ha sigut per les gestions de VR. Ja el veig vindre...

Anònim ha dit...

Encara que se'n va del tema, cal dir que el govern feixista valencià ha tancat avui a les 10:00 el repetidor d'Alginet, per la qual cosa ja no podem veure TV3. També ha tancat a les 12:00 l'altre repetidor, a la LLosa de Ranes, que donava senyal a la Costera. Aquests s'unixen al de la Carrasqueta.
Aquesta és la llibertat informativa del PP, voler que ens informem per la seua manipulada C9.
Açò, que de rebot, ens pertoca diréctament al Berca TV, que deixarem de veure. I Vicent Ramon que està d'acord amb aquest acte de xuleria feixista. Què ens queda ja per veure, valencians?
Què ens pasa? Què més ens fa falta per reaccionar?

Anònim ha dit...

Hui Joan Monleón ha estat l'únic que ha dit una gran veritat als diaris... que algun cul de mal asiento ho busque i ho puje.

Anònim ha dit...

Algemesi, es un pueblo rico y no nos hace falta nada, no seais cinicos y salid a la calle, vereis que no estamos como cuando Gregori.

Anònim ha dit...

No,estamos peor.

Anònim ha dit...

Es cierto, el mercado en ruinas, los comerciantes del mercado encantados, en un local por el que no pagan nada, lo pagamos todos y todas, tiraran 100 millones de pesetas en reformar algo que esta en buen uso en el parque, contruiran un edificio polivalente que no sabemos que uso tendra. Eso si, ellos a lo suyo, a cobrar mas de 270.000 euros mas el 33% de seguridad social y a recibir donaciones de las obras sociales de las caja, pero a cambio de que??

Anònim ha dit...

És veritat, hui he posat la TV3 a la televisió, i ja no es veu, tampoc per analògic. Què passarà amb el Berca TV, també ens el llevaran? Vixca VR!! Clar, la imatge que donava als plenaris era pèsima, per això eliminant el Berca s'estalvia el fet que el ciutadà puga comprobar de primera mà quina és la seva forma de governar. Ah, un missatge per a la Generalitat Valenciana: Vixca la llibertat d'expressió!! Ara només podem veure Canal 9, sens dubte tot un exemple de qualitat en la programació i de pluralitat informativa. Voteu PP, voteu...

Anònim ha dit...

"Salid a la calle y vereis que pueblo más rico". Jo el que veig es el carrer Cervantes mal esfaltat; el mercat en ruina i amb un projecte que, per a la seua execució, ens endeutarem fins als ulls ( vorem qui compra places de garatge a la tercera planta del soterrani); un projecte de centre de dia que es troba en un caixo per no voler executar el conveni que Gregori va signar amb la copal; un pla general olvidat per a permetre que es construeixca les altures máximes possibles; un pas soterrani que aillará encara mes a la part del poble situada a continuació de la linea ferrea; un poliesportiu en el que no s'ha invertit en res del que es va prometre; la taronja una ruïna; la promesa de noves empreses Algemesí tot fum, ja que les que s'han instalat son fruit de la gestió del poligon de Sepes i el d' Agricomsa gestionats en les darreres legislatures.
Aixó sí el nostre alcalde, assesors i regidors som els que mes cobren de la comarca, de ahí la nostra riquea. A l' any que ve les mascletades seran encara mes lluidores.

Anònim ha dit...

Yo no soy Gamieta.
Pero el Sr Gregori que yo sepa creo que si cobraba dietas y abultadas dietas, podrias mirar en los archivos.
Lo del mercado es obra de vuestro queridisimo, el que cobra del estamento provincial en el cual tiene cargo(ese tambien lo pagamos los de aquí)

Anònim ha dit...

No teneis ni idea, la calle cervantes esta asi reparada para que pasen los camiones que tengan que trabajar en el mejor mercado de ESPAÑA con un sotano para aparcamientos que sera muy economico. Luego se asfaltara como dios manda y os tendreis que callar

Anònim ha dit...

Pura demagògia, típic del PP.

Anònim ha dit...

Pero, es que no lo veis?, tenemos mas luz en las calles, menos delincuencia, menos inmigrantes, mas aparcamientos, mucho mas teatro, actuaciones para jovenes y muchos mas espectaculos, mas limpiezas en la calle y por si fuera poco menos enchufados en el ayuntamiento

Anònim ha dit...

Ah, y ademas la reforma del parque traerá trabajo a Algemesi, y aunque no sea una empresa local la q realice los trabajos, por lo menos a la hora de almorzar los bares de alrededores estaran llenos y todos contentos.

Anònim ha dit...

"mucho mas teatro, actuaciones para jovenes y muchos mas espectaculos"

Ai Mare de Déu que m'entra algo!

Anònim ha dit...

Ei amics, poseu el berca TV i voreu que original que ha sigut l'Ajuntament, ja que com que ja no es veu TV3 hi ha una foto de la plaça major i posa: Berca TV Televisió Municipal d'Algemesí. Jo la veritat, si no van a fer programació fins el proper dilluns, conectaria de nou la TV3.

Anònim ha dit...

Per aquest peperos que esciuen amb un idioma estranger:
-Al carrer Cervantes, el van a esfaltar be? Doncs en temps de crisi es una tonteria tirar el dines amb l'asfalt que hi ha postat, no? NEGATIU AL CANTO.
-El mercat, qui paralitza les obres? Crec que el pp el volia a fer a peu de carrer per facilitar l'entrada, no? Pero al Corte Ingles si que van aunque tingen que pujar i baixar mes de 4 pisos. ALTRE NEGATIU.
-Menys delinqüencia? Segons l'alcalde a pujat la delinqüencia per l'efecte cridà del govern central. Com a bon ultradretà, les culpes per als inmigrans,DOS NEGATIUS.
-Mes llum als carrers? No, el que ha passat es que han matat tots els arbres dels carrers i ara pareix que hi haja mes llum. Pero jo tinc que dir que prefereixc els arbres. MEDI NEGATIU "mig ambient".
- Si les uniques riqueses que tenen que portar les destroses del parc es per als algemesinencs son un grapat d'esmorçars, val la pena que el dineral que valen les destroces(obres), l'ajuntament pague els esmorçars als bars adjacents de segur que ens estalviem alguns euros. NEGATIU.

I podria escriuren moltes mes pero no tinc temps ni ganes d'encendrem...

I ves en compte Gamieta a vore si el PP et censura la pagina com ha fet amb TV3, son uns feixistes aci ja no hi ha ni llibertat d'expreció ni res... Aço ja fa fastig. Podries posar un post de la censura.
Adeu i salutacions a tots, per l'alcalde també que se que llegeix aquest bloc. I perdoneu per les faltes d'ortografia.

Anònim ha dit...

Hola amiguetes,
tengo que responder a los fans de TV3, "LIBERTAD DE EXPRESION", eso es lo que en vuestros "paissos" pregonais?, no sois vosotros los que habeis denegado la licencia a la cadena COPE, en gerona y lerida?, no sois vosotros los que no permitis que LIBERTAD DIGITAL tenga licencia en cataluña?,¿LIBERTAD DE EXPRESION? O ¿PAÏSSOS CATALANS?

Anònim ha dit...

La Cope no es eixa cadena que maltracta als catalans, cuan s'encadenaen els de ERC d'avant de l'edifici de la cadena els dieren de tot, també podem parlar de Intereconomia el canal suplementari de Canal 9, creat per a la defensa del Fabra, que es com Caxuli pero amb mes diners, i censuraren a la Sexta, mes concret al CQC... La cope no ha censurat al colege public que un jutge ha fet retirar els crucifixos, o tambe censura a la Caddena Ser per el seu treball informatiu... Qui es mes censuraor? Que no coneguem prou be al impresentable de Losantos?.
La que era secretaria de la conselleria d'agricultura que a un acte a l'alcudia li feren una pregunta en valenciá i ella contesta que "a mi me hablais en cristiano"... aixó no es censura? El Pais Valencia junt a la Cominitat de Madrid son en les que mes censura hi es practica als canals de televisio publics, es un estudi universitari el que ho confirma. Hem poseu a parir tots els feixistes...

Anònim ha dit...

A vore...no seria molt demanar als participants que parlen en castellà parlar ciutada per ciutadà el que pensen de la gestió de VR? Qui pense que Pedrassa és el millor regidor de joventut de la història d´Algemesí, com es va autoproclamar en el Berca passat, DONA A ENTENDRE QUE VIU EN UNA CÀMFORA I AILLAT DEL POBLE. El que no pot ser és una política de joventut recolzada en la plena improvisació, descafeinada i sobretot de la limitació de la participació ciutadana pel senyor Maravilla. Alguns pensaran, el PSOE no ha fet res pels joves, doncs us dic, hi han etapes i etapes, hem viscut 20 anys on ha hagut alguna preocupació per la joventut però podria haver sigut major, però qui diu que els futurs dirigents del PSPV-PSOE seran igual? El temps ho dira

Anònim ha dit...

la 4TRIBARRÀ diu...

FONT de MORA

DIMISSIÓ!

Anònim ha dit...

Buf. Açò per moments se'n va de mare. Fa falta un bloc de dretes per a que els trolls d'extrema dreta puguen desfogar-se tranquil·lament.

Està molt bé ser de dretes. I així com la majoria dels de dretes respecteu que els d'esquerres no pensem con vosaltres, lo mateix passa amb la majoria dels d'esquerres.

Però una cosa és el respecte i un altra les evidències que no vaig a enumerar ací, però que qualsevol persona en dos ulls en el cap i una ment no absorbida per Canal 9 reconeixeria. Ni de conya estem millor que quan manava Gregori (encara que tampoc estem molt pitjor). Només cal repassar les 212 propostes: Pràcticament NO S'HA FET RES. Hi havia voluntat, potser, però ara queden destrosses, demores, tractament despectiu a la oposició (i el que és molt pitjor, a la ciutadania en general, mireu com han amagat la reforma del Parc), i moltes moltes més coses.

I lo pitjor de tot, en mig de la crisi, les possibilitats que té el PP de demostrar que són millors que Gregori s'esfumen. Mala sort: A "fotres" i cap a casa. Per a que mane el PP fa falta majoria absoluta i, xiquets, em sembla que ho van a tindre molt molt complicat per a manipular tant als algemesinencs com per a aconseguir-la ja que Gregori ja no està.

Anònim ha dit...

Per sort els exiliats que vivim en un país civilitzat podem gaudir de la TV3 i del Canal 9, i podem triar lliurement el que volem veure.
Però no patiu, que tornarem.

Els Almogàvers.

Anònim ha dit...

"la calle cervantes está así reparada para que pasen los camiones que tengan que trabajar en el mejor mercado de ESPAÑA con un sotano para aparcamientos que sera muy economico". I per que no l'esfalten be desde el primer moment amb un asfalt "sonoreductor" que minve les molesties pel soroll que anem a soportar pel pas dels camions?. El millor mercat d'Espanya? Doncs, realment fa falta un mercat municipal? Abans de construir el mercat s' ha fet un estudi minimament riguros on es verifique que els llocs del mercat van a esser adquirits per comerciants?. Cal recordar que segons VR el mercat s'autofinançarà, i jo em pregunte: com?. Van els comerciants a pagar la renta necessaria per amortizar el cost de construcció del mercat, quan ara resulta que no paguen ni el lloguer?. Qui va a comprar les places de garatge obertes en segon i tercera panta soterrani? Cal recordar que, per eixample, al carrer Montanya Construcciones tecnicas té a la venda places de garatge tancades a 24.000 € i no ha venut ni la meitat. S'ha pensat com indemnitzar als comerciants de la plaça del mercat que van vore's afectats per l'obra?.
A mes a mes, si hui ja es un caos circulatori el tram del carrer LLuis Vives fins al mercat i carrer d'arbres, que passará quan eixe trafic s'augmente per raó dels que entren i eixen de l' aparcament?.
Aquestes qüestions i moltes altres no s' han tingut en comte. La prioritat era enderrocar el mercat, malgrat a tindre que pagar una indemnització per suspensió d'obres.
"No se si será el mejor mercado de España, pero puede que sea el más caro de construir y desde luego lo pagaremos entre todos, ya que hasta la fecha ya llevamos gastados más de 80 millones de las antiguas pesetas" temps al temps.

Anònim ha dit...

Cadacscú que pense el que vulga tots tenim dret, jo apolle la llibertat d'expressió.Per què puc vore canals a la tele com Aljazzera(o com s'escriga , perdoneume)i no la TV3? si puc ser jihaidista pero no catalanista(en el sentit de la llengua)?
Si no volen TV3 que no la vegen, que no la sintonitzen, mira si es fàcil.Que no ens vinguen fotent a la gent, quina manera de decidir per un.
Un respete a la gent que ens agrada la tele en català/valencià(viceversa si us agrada més o només un d'ells).
Una altra cosa....perque he d'aguantar paraules malsonants com "desenrollament" ,"xarcia",etc.?.Fan mal a les orelles, que s'ensenyen a parlar.Conec gent del PP valanciano parlant que concideix en el mateix.
Un respecte a la llengua nativa, ja esta bé de clavarnos al cap polèmiques per a enfrontarnos.Almenys hem de vore que som germans de llengua i hem de lluitar pel que es nostre.
Als que parlen castellà que ens respeten,igual que ho fan en altres llengues.Que no ens miren per dalt del "hombro" com si forem gentola,que el valencià és tant o més digne com el seu castellà.

Anònim ha dit...

i que em conteu de la manipulació de C9 de la mani d'ahir. Sols tragueren per la tele als d'Esquerra Republicana, fent un seguiment d'Agustí Credà i mostrant una estrelada. Eixe és el resum de C9.

Quín despreci als 500 centres que participaren de la mani! Quína manipulació informativa, per què reste com una colla de catalanistes "radicals" i seguir utilitzant el temeta de sempre per enfrontar la gent. Quan de feixisme!

Anònim ha dit...

Ningú ha parlat, però amb el tancament del repetidor de TV3 el PP ha tancat el senyal analògic que rebíem de TV3.

Ara han deixat una imatge fixa del campanar perquè la gent puga saber "on collons està" el Berca.

Per favor algemesinencs i valencians, tirem de les institucions a aquesta gent que tanca televisions i que fomenta l'odi entre la gent. Que no ens manen un radicals d'extrema-dreta.

Anònim ha dit...

En certa manera és tot un alivio que hagen llevat tv3... perquè ara no podrem comparar-la amb canal 9 i així viurem en el Mundo-Ilusión Diseyland CV de Camps.

Olé per llevar tv3... reconec que vore una televisio publica autonomica que fa sombra en programació, registres, recursos, professionals, idees, tractament, i innovació a teles privades nacionals fa mal als ulls. MUERTO EL PERRO SE ACABÓ LA RABIA.

Que torne Joan Monleón en la Paella Rusa i a fe la mà el teleret!

Anònim ha dit...

Oo

Sí, home autosuïcidi col·lectiu i s'ha acabat tot.

Comencem a fer veure a la gent com de ultra són aquestos del PP.

Anònim ha dit...

Per cert, si el PP d'Algemesí vulguera encara es podria veure TV3 per analògic a Algemesí, només caldria pillar el senyal des de Torrent en compte de des d'Alginet (com fem els particulars).

Però seria massa democràtic que puguerem veure una televisió no controlada per ells...

Anònim ha dit...

Però tu creus que ells s'han parat a vore-la alguna vegada??? no sabran dir-te ni el nom d'un sol programa de tv3...

El PP d'algemesi no es autoritari... es ignorant i curtet i la gent curta que te complexe d'inferioritat és molt atrevida en la seua ignorància... a mi em fan por i tot

Anònim ha dit...

No pasa nada, para cuatro gatos que veis la catalana, esa bazofia sin cultura catalanista.

mirad si quereis ver verdades como puños INTERECONOMIA, con el gato al frente, sin dejarse manipular y con la libertad por bandera.

Anònim ha dit...

El que deiem altivo.. que sou uns totalitaris.

Anònim ha dit...

"Salid a la calle y vereis que pueblo más rico".

Tens mes raó que un sant, rico y tan rico, sobretot per als de la paga extra de 7.000 - 10.000 pavos.

Ja ho crec que ha canviat, per a uns cuants afortunats.
Aixó si per al resto a pagar el doble de impostos que ve de puta mare per a la crisis.
També es de veres que deleitarmos en la visió de la gran porquera del mercat val molts diners...

Estos nadals algu menjara bogavante, atrés mejillons de hacendado.

Anònim ha dit...

Agonia doneu catre gats per la tv3, se suposa q parlem dels pressupostos, ya heu teniu be,

Anònim ha dit...

A tu et dona agonia rebre 4 canals en valencià: el 80% dels canals en valencià que rebem.

Però dis-ho clar. A tu et dona agonia el valencià. Ja es veu en la teua escriptura

Anònim ha dit...

INVERSIONS: LA GENERALITAT NI UN DURO, ZP ENS CONVIDA A BARRA LLIURE I LA DIPUTACIÓ A TOPE!!!

A mi em sembla el món al revés. La Generalitat (PP) no dóna ni un duro per a obres i el Govern de Zapatero (PSOE), ves per on, podria beneir l'ajuntament de VR amb una pluja de milions. Uns diners que vindrien del seu pla d'obra pública contra la crisi que van presentar la setmana passada. El Govern pretén repartir 8 mil milions d'euros entre els ajuntaments per a dur a terme millores i projectes urbans. A Algemesí, per la seua població, podrien caure uns milionets. De categoria, així el parc podríem (des)fer-lo d'una tacà, i no en diferents fases. Jo no entenc res, en temps de crisi les institucions han d'estalviar i gastar només lo necessari o han de realitzar obres absurdes o innecessàries per estimular l'economia i que es menegen els diners? És VR un keynesià convençut, un visionari de l'economia d'estat?? o un balafiador?? s'atreviran a criticar-lo els socialistes d'Algemesí per gastar en obra pública si això és el que proposa el Govern? S'ha basat Zapatero i el seu pla d'inversions en el nostre benvolgut alcalde i la seua política d'endeutament i de gastar el que no tenim?
A l'ajuntament s'estaran fregant les mans de pensar la pluja de milions que li poden caure d'on no s'ho esperaven, del dimoni ZP. No oblidem que el pressupost d'Algemesí ha passat dels 27 milions d'euros del 2008 als 18 milions per al 2009, una davallada que fa por.
I per últim, tb li pot caure la loteria a l'ajuntament amb la diputació. Al diari apareixen subvencions per a una nova piscina coberta (necessaria??), gespa artificial per a l'estadi i pistes de pàdel al poliesportiu. No està gens malament. Podríem posar-li nom a l'estadi de futbol... el coliseu ALFONSO RUS

DE CARRASCA

Anònim ha dit...

Todo es según del color del cristal con que se mire, mirad que bonito aparece todo en las provincias:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20081129/especial-3/mercado-futuro-20081129.html

Cada cual que opine
Salud...

Anònim ha dit...

jajajaja
ara diuen que van a fer una piscina cuberta nova !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????
ho fica al diari provincias de hui, seccio la ribera per internet !!
pa flipar !
que panda de flipats lladres mentirosos !

Anònim ha dit...

Pues si, una piscina y ademas no nos costara ni un duro porque tendremos ayudas del Sr Rus.
Y otro tanto a nuestro favor como tantas y tantas cosas que hemos hecho y haremos.

Anònim ha dit...

He he he, vaig a creure-m'ho, tant de bo tinguerem un altra piscina, a veure si és veritat, he he he, hua hua hua.

M'ho crec, m'ho crec, de veritat que sí, hua hua hua...

Se me salten les llàgrimes, hua hua hua

Anònim ha dit...

Jo seré tot lo tolerant que vullgueu, però a l'enemic ni aigua. Opine el mateix que algun anònim que hi ha per ahi darrere, hem de fer un blog per als peperets, a veure si ens deixen en pau de una punyetera vegada...

Anònim ha dit...

clar que faran la piscina, això sí, en un altre lloc. I tancaran l´actual per qué els que van a nadar -la majoria en cotxe-, li aparquen davant de casa l´alcalde, i aixó a la dona no li agrada. Qué es pensaveu ?

Anònim ha dit...

La piscina coberta será la tercera planta de soterrani del mercat.
Per a aparcar els submarins, jeje...

Anònim ha dit...

Holas,
Me he quedado boquiabierto al enterarme de que van ha hacer otra piscina ¿será que la que hay no vale porqué la hizo Gregori?
¿Porqué no gastan el dinero adecentanto la piscina descubierta? ¿Porque no arreglan las instalaciones del polideportivo?
Puestos a duplicar instalaciones podrían hacer otro Algemesí y que se metan ahí dentro y hagan todos los destarifos que les de la gana.
Furtamantes
Por favor dejad a los peperos que se expresen que cuando más hablan más se delatan

Anònim ha dit...

Us propose que llegiu el Berca d'aquest mes (penjat en internet) i aneu directament a la columna que ha escrit el Pedrassa,... és un article mestre sobre com solucionar la crisi en un plis plam plum. (Perdona pedrassa, però t'has lluït, maxo!)

Anònim ha dit...

Ara pedrasa es el pocero bueno... com esta el mon....

Anònim ha dit...

atenció, l'ajuntament es posa les piles i amenaça amb infinites inversions!! i en temps de crisi!!
Això donarà molt que parlar.
I si hi ha tantes coses per fer, quina necessitat és reformar el parc?? Pagarà esta reforma el Govern de Zapatero amb els fons contra la crisi?

Anònim ha dit...

Votem a pedrassa per que un circ sense animals pot ser, (circ du soleil) pero no sense paiasos.

Anònim ha dit...

En el decret llei publicat en el BOE de 2.12.2008 s' ha publicat el Fons d'inversió local. A Algemesi li corresponen fins a 4.820.000 €; esperem que el govern municipal el sapiga aprofitar i no incloga obres que generen confrontació social i siguen de millora del poble.
El que proposse Gamieta es que desde este Blog es faça un llistat de possibles inversions de millora i siga remés a l' Ajuntament

Anònim ha dit...

Creixent ja va publicar una llista de alternatives per a la reforma del parc i a mi em semblen prou bé.

Però no es molesteu en donar-li res a l'Ajuntament. Serà prou que li doneu suggerències per a que no facen res de tot el que es propose. Ho tinc comprovat. De segur que ho reben pensant, "ja estan els espabilats estos pensant-se que saben més que nosaltres"...

2 anyets per a les eleccions. Quines ganes!!!

Anònim ha dit...

sé que en aquest blog no es deu insultar, i per tant em reserve la meua opinió sobre els que es queixen de TV3. Si no vos agrada no la vegeu, però no insulteu als que ens agrada veure-la, per favor. És una televisió de molta qualitat, i com he dit, ningú vos obliga a veure-la.

I per favor, no maregeu tant amb la política, que al final avorriu.

Anònim ha dit...

Sort que els exiliats en un país democràtic encara podem triar entre veure C9 o TV3, però no pateixis VR, que d'ací a dos anys tornarem per veure com et foten fora.

Els Almogàvers.

Anònim ha dit...

tenin el ajuntament que ha votat la majoria del ppoble, la gent diu que volia un canvi, i el tir a eixit per la culata. V.R. ensenyat a parlar davant de la gent.