dilluns, 23 de febrer del 2009

Demà: dia de la foto Reial

Demà és dia de foto! Així que tots a les perruqueries, i a comprar-se vestits ( però amb compte!! que ara cal mirar molt bé qui paga la factura no siga cosa que passe com al molt honorable president).

I una vegada tots guapos i endreçats: A fer-se la foto en el Prínceps d'Astúries.

Per a aquells que encara no s'han assabentat vos informe que demà, dimarts 24 de febrer, a les 12 del matí Felip de Borbó i Letízia, els prínceps d'Astúries, rebran a una delegació institucional d'Algemesí al Palau de la Sarsuela. La visita s'emmarca dins dels actes de celebració del 400 aniversari de la concessió del títol de Vila Reial per a la ciutat (si, això que posa a les banderoles que estan penjades per tot el poble). Sembla que ser que porten uns quants anys convidats a la Casa Reial a les festes del poble però no podien vindre. I enguany, amb motiu del 400 aniversari del títol que ens van donar els seus avantpassats, els Borbó han donat audiència al nostre poble per a rememorar el favor (en forma de títol) que ens van donar fa quatre segles.

Tot açò s'ha traduït en que tots els regidors i l'alcalde al capdavant han agafar la maleta i han marxat cap a Madrid per a retre homenatge a l'hereu de la Corona (i la Leti). Lacte ha estat anunciat en l'agenda de la Casa Reial com podeu vore ací. Però el que realment m'ha fet entrar calfreds ha sigut saber el programa oficial que diu que: "Els prínceps d'Astúries i la delegació algemesinenca se saludaran i realitzaran la tradicional foto de grup. L'alcalde d'Algemesí, Vicent Ramón García Mont, dedicarà unes paraules a SS.AA.RR i serà correspost per S.A.R el Príncep d'Astúries."
Si!! El nostre alcalde li dedicarà unes paraules al Príncep. I jo em pregunte: Era precís? Ja tenim prou en saber al nostre poble que VR no és un gran orador, no?

A banda d'aquest fet, crec que ja tenim clar quina serà la foto de la pròxima portada del Berca: Tots els regidors somriguent al costat dels prínceps i pegant-se colzades per eixir enmig de la imatge.

I per acabar dues coses:

- D'aquest viatge oficial no crec que ningú ens dirà als ciutadans les xifres de la despesa que suposarà per a les nostres butxaques. Com ara van tots els regidors, ningú dirà el que hem pagat per enviar a l'equip de govern i a l'oposició cap a Madrid.
Això no vol dir que no anem a la recepció oficial, és important portar representació municipal per quedar bé i cal donar una bona imatge exterior, però amb mesura senyors regidors, que encara estem en CRISI (no ho oblideu).


- Un dubte: Anar a aquesta audiència oficial solucionarà els problemes del lamentable estat del Mercat Municipal? o del Pas a desnivell? i d'altres problemes d'infraestructures que els ciutadans patim cada dia en el poble. Davant aquesta situació, faig una proposta: Per mi que no ens posen la foto del Prínceps i dels regidors en la portada del pròxim Berca i que posen una noticia diguen que han solucionat JA els problemes dels veïns d'Algemesí.

47 comentaris:

Anònim ha dit...

La respuesta es no, este viaje no va a solucionar los retrasos de las obras (del mercado, claro, porque el paso a nivel está en marcha) como es obvio. No mezclemos el tocino con la velocidad.

A lo referente a la crisis, pues sí, lo estamos, y es por eso QUE LOS DELEGADOS LOCALES VIAJARÁN EN AUTOBÚS. Sí, 4 horitas de nada se van a meter entre pecho y espalda. Lo más fácil hubiese sido ir con avión, pero no lo más económico.

Saludos.

Anònim ha dit...

si van, porque van,si no van porque no van,la cuestion criticar.ponte tu de alcaldesa a ver si lo hecas mejor.dejemos trabajar y despues opinar.tu tampoco tienes mucha facilidad de palabra, a la hora de hablar en publico.HAY ALGUNAS OCASIONES QUE DEBERIAMOS APOYAR MAS A LOS CONCEJALES.MIRA TU TAMBIEN TIENES OMBLIGO,Y NO TE HABIAS DADO CUENTA.

Anònim ha dit...

Xe collons... jo faig cada dia dos hores per anar a treballar i no passa res... a vore si perquè facen 4 hores d'autobús els tenim que donar les gràcies i tot. Si no volen anar que es queden a casa.

Per cert, jo no veig l'obra del pas a desnivell en marxa... no la tenien que inaugurar en octubre???

Va, OSWALD no ens enganyes que fas olor a FONT MUNICIPAL.

Anònim ha dit...

Oswald, de veres que jo flipe, si encara els tindrem que donar les gracies de que van en autobus!

Criticar per criticar, no, el govern actual es molt facilment criticable, perque ja no te mes pates q clavar, estan enfangats fins al coll pero ells plim, no es veuen bruts de cap forma. El problema es que igual miren el blog i encara es pensaran que son 4 gats els que posen els seus comentaris...

Aviats van.

Anònim ha dit...

que no son 4 gats que ara y despues posen els seus comentaris o penseu que mos xuplem el dit

Anònim ha dit...

VOLEM LA REPÚBLICA JA!!! SI TE DIC EL QUE FARIA JO EN ELS "PRINCESSOS" I EN LA RESTA DE LA FAMILIA REIAL...

Anònim ha dit...

Després de les fotos amb els capellans i monjos ara vindrà la foto amb la reialesa. Per a plorar.

No ens mereixem un poble del segle XIX en ple segle XIX.

Anònim ha dit...

XXI*

Anònim ha dit...

el Zipri també va a Madriz?.

Anònim ha dit...

Ni Pere Blanco ni Esquerra Unida anuran a la vista al princep.

Anònim ha dit...

se nota prau que tambe van regidors del psoe. en este articul no sa rajat tant com en els anteriors

Anònim ha dit...

Queda claro que los de Ikea, no van!.

VR canvia la foto en casc per la foto en corona.

Anònim ha dit...

gamieta, ¿alguna vez has leido la prensa????, al molt honorable president, no le han imputado ninguna causa por no pagar facturas de trajes, el los ha pagado todos y de su bolsillo, que esta demostrado. ¿por que crees que a GARSON le entró medio patatus el viernes???, porque la filtracion sobre CAMPS le salio rana.
Ademas, si sabremos lo que se gastaran en el viaje porque tu AMIGO PERE no va... y si ZIPRIANO le deja, sacará a la luz los gastos.
PERE ACUERDATE DE DONDE VIENES, Y NO RENIEGUES DE TUS ORIGENES, QUE EN CASTILLA AUN RECUERDAN A TU FAMILIA.

Anònim ha dit...

La imatge de Pedrasa davant del Princep no te preu; es mes, segur que portara la foto damunt el que resta de l'any, per a mostrar-la a tothom.
En quant a l'oratoria del Sr Alcalde, cal que es llimite a llegir un escrit preparat, ja que si improvisa podem esperar qualsevol cosa.

Pareix ser que L'alcalde li fara entrega als princeps d' una pedra de l'antic mercat i del Parc Salvador Castell.

Anònim ha dit...

OSWALD, si la reserva de l'avio l'haverem fet amb antelació li havera resultat prou economic i aixi s'haverem evitat les "4 horitas de nada que se van a meter entre pecho y espalda".
Per al seu consol dir-li que la setmana passada vaig tindre que anar en cotxe a Valencia per motius de feina i vaig tardar mes de 2 hores i com jo una tira de gent. El mateix va passar amb el tren i no tenim mes remei que aguantar, perque el protestar no val per res

Anònim ha dit...

El company de les 21:05 es nota que está ben adoctrinat per Canal 9.
Si que va pagar els trajes, si, de la meua butxaca.(les grabacions telefóniques ahi estan)

Imagine que per aixó en el seu discurset (Camps) estava mes blanc que un iglú, i li queia cada gota de suor com el puny.

Tranquil que la grosa de nadal encara está per ixir, pero ixirá, aixó si, no patisques que aci no dimitix ningú, un informatiu de Canal 9 i tot arreglat

Anònim ha dit...

Estic impacient per pegar-me unes rises veient el discurs de VR per la tv! perfavor que el faça ja!!!

Anònim ha dit...

Actitud deplorable de nuestros munícipes. Está claro que la prioridad no es el bienestar social de los ciudadanos de Algemesí. Tal com dice un compañero antes, esto es para llorar.

Por favor no volvais a votar a esos sinverguenzas.

Un ciudadano indignado.

Anònim ha dit...

pobrets... 4h entre pescho i esparda... 4h de cansonetes de excursion... acelera, toca el pito, de primera.... oleeee que bien nus lo pasamos ! i despres de la excursió a bore els principitos i depaso regalet ! i despres no pot faltar dinarot... amb vi, pero vi bo ! ah, i supose que aso ho cobraran com a feina extra.
que viva la crisi !!
mare de Deu !! mare de Deu ! apareix per tercera vegada i fes el miracle !

Anònim ha dit...

el divendres vaix anar per primera vegada al casino,teniu rao quina verganya.car y poc que menjar.no torne anar mes.emili quina manera has tengut de malgastar els diners de algemesi.igual feres en el salo pals juvilats.que dic jo que podia ser pa tot el poble el HOGAR DEL JUVILADO.HI HAN ALTRES ASSOÇIAÇIONS que necesiten locals per asaxar.

Anònim ha dit...

Jo també m'apunte a l'Algemesí maulet

A pels Borbons...

Anònim ha dit...

Hi ha molts valencians que fan viatje d'anar i tornar a Madriz en el día, 3,5 hores anar i atres tantes tornar, d'una tirada c/u.
Ixes a les 6:00 i a les 21:30, en caseta, ...i a 120 km/h, sortejant radars pq ja te'ls saps de memòria...
Que no és un viatje a la lluna, eh?????
A vore si eixim un poc més de casa... que hi ha vida més enllà del terme...

...idem viatjes a BCN, Murcia, Almeria,...

Anònim ha dit...

Doncs si, el viatge va a ser molt divertit.
tots cantant cançons i a la altura de requena tots enfadats, sobre tot pedrassa que no l´ajunten els socialistes i els del pp soles el volen per quan ells tenen ganes.

A l´altura de Alarcon es podra sentir "que buenos son los padres escolapios que buenos son que nos llevan de excursion y tambien vicent ramon"

També es sentirà aquella "es el soe que gana que gana es el soe que gana a babor"
"el pp que gana que gana el pp que gana a estribor"
i maravilleta amb fum per les orelles per que ningu conta amb ell, cantara "yo se, yo se, yo se la manera de dar, de dar, la lata a cualquiera....."

Anònim ha dit...

Quan el mal ve d'Almansa, a tots alcança

Anònim ha dit...

Espere que en la recepció canten alló de la Reina te una piga...

Anònim ha dit...

Si van a madriz perque van a madriz. si van a barselona perque van a barselona. si estan els borbons perque estan els borbons i si estiguera la republica perque esta la republica. el cas es tindre la llengua llarga i parlar de tot. ¡¡recontracollons!!, ara que tenim rei estem mantenint una casa reial, pero si tinguerem republica mantendriem al president i a la seua familia. ¿entonses de qué osties se queixeu?. viviu a gust i no es calfeu el cap, trosos de bestia, plorons.

Anònim ha dit...

ni et conteste borinot

Anònim ha dit...

Per que et calfes el cap, si critiquem o deixem de criticar?

No podem nosaltres i tu ens dius el que tenim que fer?

tot aço dit dit dense insultar,
¿veus la diferencia?

ja saben qui es qui

Anònim ha dit...

Pantomima cara i injustificada.
Cal recordar que no van ser els Borbons, sinó els Àustries, els qui van atorgar el títol de Vila Reial a Algemesí, en virtut d'uns Furs que justament els Borbons van derogar, en 1707 "por justo derecho de conquista", encetant un Estat "modern" que encara, malauradament, els valencians estem patint.

Visca la República!

Anònim ha dit...

Pues jo també pense que la qüestió és criticar.... han anat a Madrid? Xe! Deixeu-los tranquils!!!! No passa res!!
Ser alcalde no és fàcil, sabeu? M'agradaria veure-vos a més d'un en ixe lloc... mare meva! quina bogeria seria! Està clar que l'actual govern té alguns fallos, i comet errors... jo personalment ni els he votat ni els votaré... però són persones i com totes les persones cometen errors... No soporte als buitres com molts dels que escriuen ací... què es penseu que sou? i damunt molts de vosaltres teniu faltes d'ortografia... això sí que és per a plorar.....

Anònim ha dit...

autobus Algemesi Madrid 1200 E
dinar 50 persones 1300 E
Regal princips 2200 E
Complemens 750 E
altres despeses 1850 E

TOTAL.FOTO............. 7.300 E

Malvaratar els diners dels i les algemesinenques: NO TIENE PRECIO

Anònim ha dit...

Seran capaços d'emetre-ho pel Berca? Sols de pensar-ho ja tinc la pell de gallina!!

Me'ls imagine, allí a Madrid, tots com cabretes sense saber on anar, què fer, i com comportar-se... I les dos xiques de Ballester com unes boges intentant ficar ordre i protocol!

A molts comentaris d'ací, quasi que no paga la pena ni contestar. Es tracta d'anar clavant-nos ganivets entre els lectors de gamieta? Perquè si realment són 4 els que escriuen... Importa molt, si després són centenars els que ho lligen i es mantenen al dia amb en Doménec?

Ací queda...

PD.- Al il·lustre ortogràfic: ni "fallo" ni "buitre" existeixen en valencià. Tant de criticar a la crítica, i se't veu el llautó (ver el plumero, para que me entiendas :P)

Monarquia o República... Llibertat d'expressió!

Anònim ha dit...

Heu clickat el vincle "ací" del text de gamieta??
http://www.casareal.es/noticias/news/20090224_audiencia_algemesi-ides-idweb.html

Què pensarà VR de tindre a Gregori entre els caps del príncep i Letizia? Posició estratègica??

Anònim ha dit...

Al amic de les 15:25

Amb tot el respecte, i sense faltar (no com fas tu).

Si creus que ací no es pot criticar, ¿tens bula papal per a fer-ho? ¿i a mes a mes insultant?

Dius que no es facil ser alcalde i tens tota la raó del mon.
Pero acas l´alcalde abans de ser alcalde ¿no criticaba? i si criticaba ¿ho fa pijor que l´anterior´?

Amic, si critiques deixans que critiquem, pero no ens digues buitres per favor.

Per cert,mira el teu escrit, que tampoc et lliures de faltes i en valencià buitres es diuen voltors

Anònim ha dit...

La foto m'ha deixat estufecte. I pot ser es preguntareu per què?

I és que hem pujat de categoria: JA TENIM PRIMERA DAMA; o això és el que es dedueix de la foto perquè que jo sapiga la dona de l'alcalde no pertany a la corporació municipal. Però no sols és que ha anat a la recepció sinò que en la fotografia està situada en un lloc d'honor al costat de la princessa d'Astúries.
Segurament als de la casa Reïal els ha passat amb la primera dama d'Algemesi el que es passava abans amb la senyora de Aznar. Es a dir que no sabien on ficar-la i ella estava en tots els saraos en els que li tocava i en els que no li tocava.
Açò d'anar de senyora de... fa que pensar...El tema de la igualtat i tot això. Pequè, i si fora ella l'alcaldessa VR havera anat de senyor de...?

Açò que vos conste que no és un tema menor.

Si voleu vore les evidències la foto està en:
http://www.casareal.es/noticias/news/20090224_audiencia_algemesi-ides-idweb.html

A LA PRÒXIMA JO VULL SER PRIMER DAMO

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡ULTIMES NOTICIES!!!!!!!!!!!!

Al pasar per la cibeles el cul de pedrassa s´ha fet cocacola i ha començat a plorar mentre com un boig cridava ¡RAUL SELECCION, RAUL SELECCION!

Aleshores VR, a fet baixar les finestres del bus i tots plegats han cantat a plena veu
SI SI SI SOM D´ALGEMESI
SI SI SI SOM D´ALGEMESI


Encara que portats per l´euforia desmesurada del moment els socialistes han començat a cantar

ORI ORI ORI EMILI GREGORI

I és per això la cara agra de Ballester en la foto de famila amb els princeps

Anònim ha dit...

Per que els que critiquen que critiquem han d´insultar?

Anònim ha dit...

i la Magali, que hi pinta en la foto?... pobra!... no li se veu la cara.

Anònim ha dit...

Ja em podeu dir tot lo que vos isca dels... nassos! / ous!... però per a mi el més elegant de la foto i amb diferència... n’és la “guapura” cubista de José Ramón Meravelleta!.

Ei!... lo que jo te diga... el més ELEGANT de tots!.

Anònim ha dit...

Algu em podria dir qui son i que collons pinten ahi els de l'última fila?

Anònim ha dit...

els de la última fila son els guardonats i els consortes... Un es l'escolapi, i l'altre es eusebio carratalà. o es que ja no recordeu els guardons??

Molt bona la foto oficial, però, pareix ser que el càmera no contaba amb tanta gent per a la foto, o es que s'ha colat ahi hasta l'apuntador, perque mireu el pobre regidor d'Agricultura, que l'hi han tallat la foto que pensaba possar-se damunt de la tele al costat de la sevillana.

M'haguera agradat anar en ixe bus, no m'explique com la sra. regidora d'educació haurà pogut aguantar tantes hores sense menejarse, pobreta en lo nervioseta que es ella.

Be. Una cosa mes per al nostre croniste, que pareix que tampoc s'ha quedat en casa.

Bona nit senyors

Anònim ha dit...

La foto és per a plorar. Però qué collons fan vint-i-set o vint-i-vuit "persones" pegant-li la llepà al Borbó? (inclossos els del psoe). El que més ha sabut triar ha sigut Pere, que no els vol veure ni de lluny (ni jo tampoc).
Són tots un tall d'hipócrites. No volen no volen als Borbons i mira'ls a tots ahí, llepant-los-la al "prínsipe i a la prinsssesssa", hipócrites.

I per cert, per qué el "vostre" alcalde està de gaidonet a la foto? he he he. "Pa" una foto que es fa amb els Borbons va i eix mal, hua hua hua

Rallaet ha dit...

Només un apunt:
"del 400 aniversari del títol que ens van donar els seus avantpassats", no van ser Borbons sino els Àustries.

Molt interessant la foto ;)

Anònim ha dit...

gamieta que mal lo estoy pasando por verte sufrir.kisis,kaseria,kempleo,kendeudamiento,kipotecas,kimisiones,kabusos,kuelga de kueces,kasesinatos.Y NOSALTRES preocupanmos del autobus.yo tambe te estumu.GRACIES.

Anònim ha dit...

MOLT MAL EL ANAR TANTA GENT A MADRID,PERO CREC QUE ALGU ESTARA MALEINT LA FOTO. LA PRIMERA DAMA MOLT ELEGANT,NO SE POT DIR LO MATEIX DE LA REGIDORA DE BENESTAR SOCIAL,TE QUE DEPENDRE UN POC.

Anònim ha dit...

Anem a dormir que estem agotats del viatje,i tindran que prepararse els puns del plenari,se rumoreja que sera curtet. PEDRASA,no tens trellat,pero el tems es tornara en contra tegua

Anònim ha dit...

Pedrassa tindrà poc de trellat, però el problema és que algu aparega per fer-li oposició si es que algú es digna a fer-la i el seu treball en Joventut.

Mai millor dit anònim, el temps i les seues promesos es tornaran contra ell.