divendres, 6 de febrer del 2009

Ha trobat sabata de son peu

Les últimes hores Algemesí està present en tots els informatius i notícies per la darrera actuació de la policia local que ha incautat 503 parells de sabates que contenien una substància tòxica. La veritat és que ha sigut una actuació ràpida i eficaç, per aplicar la normativa de la Conselleria i estalviar que molts veïns patiren els efectes d'aquestes substàncies.

El que he tirat en falta és una foto oficial de l'alcalde, la regidora de policia i el cap de policia amb totes les sabates de fons... no em direu que no hauria estat una imatge única, digna d'una pasarel·la de modes... al peu dela foto podien posar "Aquesta és la nova col·lecció de sabates VR per a l'estiu". Bromes a banda, cal felicitar-los per aquesta actuació.

En aquesta ocasió aquesta "sabata" ha calçat molt bé als nostres dirigents, i cal dir-ho, però també cal dir que fa unes dies es van provar un altra "sabata" que els anava un poquet més estrenyida i això va ser saber més amarg que un tramussar.

Per aquells que encara no ho saben sembla ser que el passat any 2008, l'Ajuntament va pagar a una fotocopisteria d'una familiar d'una regidora la quantitat de 14.800 euros per feines de fotocòpies. Aquesta xifra ens la posava en safata des del PSPV, fent la seua feina de fiscalització. Davant aquest fet tots tenim molts pregunte sa fer i supose que només recollirem silencis. La primera és pregunta que ens ve al cap és evident:Que no hi ha fotocopiadores a l'Ajuntament? La resposta ja la sabeu. Si, hi ha moltes fotocopiadores a l'ajuntament.

Aleshores quina és l'excusa per portar la feina a aquesta fotocopiadora concreta? Per a consultar aquest punt els implicat argumentaren que les tasques que s'encomanen fora, les tasques que no es poden fer a casa. Mal anem, si el que tenim a casa no ens apanya i cal anar a buscar per fora, i no valorem les múltiples copiadores municipals i la perícia dels encarregats municipals.
Un segon argument municipal, i el més curiós, va ser dir respondre que es repartien les feines de fotocòpies per totes les empreses local que feien fotocòpies en el poble. Si això és així, ja tenim la solució a la crisi. Ja ho sabeu tots, si voleu muntar un negoci amb futur A Algemesí heu de posar en marxa una fotocopisteria, perquè això vol dir que l'Ajuntament us portarà anualment una feina de quasi 15.000 euros. No?

El tercer argument que des de l'equip de govern oferien en els diaris, va ser la regidora ja havia venut la seua participació en aquesta empresa de fotocopiadores. A qui? Doncs a la seua família, per a que tot quede en casa.

Jo crec que ens haurien de donar arguments més creïbles, i que així continuem vivint igual d'enganyats que sempre. Perquè sembla que açò és un mal endèmic dels polítics. A l'etapa anteriortots saben les altes quantitats que es pagaven a una empresa on estava el germà d'un regidor i ara, amb el canvi, hem canviat de regidor i de germana. Curioses coincidències. La realitat és que en aquest poble tots troben sabata de son peu... encara que siga tòxica.

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de les sabates està bé, molt bé. Sabates llançadera contra "el gos", com li feren al Bush. Pot ser amb les sabates incautades no en tenim prou: sabates, sabates fotocopiades, sabates fotografiades (contra el germà del regidor -i contra el regidor- que rebia lates quantitats no sabem exactament per què-, sabates comunicades, sabates VR, sabates mercat, sabates parc, sabates pedrassa, sabates i més sabates...

Anònim ha dit...

El nuevo alcalde de Almussafes se rebaja el sueldo y cobrará lo mismo que en la Universitat.

No com altres...

Anònim ha dit...

algú sabria dir-me quin era el gast en fotocòpies de fa tres anys¿?? seria interessant poder contrastar-ho...

Anònim ha dit...

Algú sap per què la policia local d'aquest poble s'ha posat tan estricta amb els conductors?

Anònim ha dit...

SEÑOR D & G O MAS BIEN SEÑORETA M . C . B . O ME EQUIVOCO NO SERA QUE LO QUE A USTED LE SIENTA MAL ES QUE LAS FOTOCOPIAS NO SE HAYAN HECHO EN LA ZONA "ZERO " ES LA PRIMERA VEZ QUE ME DIRIJO A USTED PORQUE ESTE BLOG DE CUATRO QUE SE REPITEN ME DABA RISA PERO ME PARECE QUE SE PASA Y MAS USTED QUE TIENE MUCHO QUE CALLAR O NO SE ACUERDA DE LA EPOCA DE EMILI

Anònim ha dit...

molt be gamieta!!! clava canya als "politicuxos" de aquest poble!!! mane qui mane en aquest poble l'unic que fa es desfalcar!!!

Anònim ha dit...

Jo vaig a montarme una copisteria, i el nom serà: "Copisteria del Senyorenrrique", jejeje, a vore si axí faig mes de 15000 € anuals.

I crec que en som mes de quatre persones els que escrivim al blog, no?

Anònim ha dit...

Sí, som més de quatre. Però el que no es creu ell és que és la primera vegada que es dirigeix a Gamieta xD

En castellà, en majúscules i amb to amenaçant... que no serà el senyoenrique que li van deixar un ordinador els reis d'orient?

Anònim ha dit...

Que revisen les factures en fotocòpies, pseudocartells i altres nyaps publicitaris que se feren entre 1999 i 2002... que les repassen i les espluguen!.

Anònim ha dit...

Per parts... que la policia estiga tan estricta està clar no?! L´ajuntament ha de recollir dinerets, de la gent que NO està en crisi, per a poder pagar el sou de senyor alcalde i les dixoses fotocòpies, entre altres!
I el tema, i per a l´anònim de les 12:49 o el anónimo (que no se si m´entendrà) ja que critiquen la anonimitat del blog podria haver-se identificat o és que te poreta i vergonya davant de que el poble sàpiga com pensa?
Ah!! i és graciòs que el "blog de quatre" siga seguit per tants peperos i els faça traure els colorets...
com era allò de...
LAS VERDADES OFENDEN!!!

Anònim ha dit...

L'alcalde d'Almussafes cobrarà 52.000 € el mateix que sembla cobrar a la Universitat, sols cobrarà 1.000 € menys que l'anterior socia de govern que ell tenia del PP i que arà el recolza a ell per alcalde. Tampoc es per tirar les campanes al vol.
Almussafes és prou m´s xicotet que Algemesí.

400eurista ha dit...

Hola,si jo puc viure amb 400 euros,no se què farà el "senyó de alcalde" amb tants milers(és que els helicòpters costen molt de mantenir).
Que algú em diga qui ha escrit l´article de Salvador Castell al Berca,que damunt està en castellà. Publicar-lo ara que comencen l´enderrocament del parc deu haver estat un homenatge (humor negre).
I dieu-me també per què el pp escriu en castellà la seua crònica pol.lítica del final del Berca (molt be,així, fent pàtria).

Anònim ha dit...

Hey necessite fotocopiar un parell de llibres (botant-me allò dels drets d´autor) em podeu dir si, ja que sóc veí d´Algemesí, puc carregar-los al conter de l´ajuntament?!
Vos promet que la factura total no excedirà els 15.000 eurets de no res!
Gràcies per les aclaracions!

Anònim ha dit...

L'article del Sr. Salvador Castell, algú la llegit? Aixó que a Algemesí li dona projeccio nacional la visita de Franco, etc.. Es un poc faxa eixe article, no?

Anònim ha dit...

Wow, un blog molt interessant.
A favoritos.

I sí, certes coses que estan passant al poble son indignants...

Anònim ha dit...

orange-market, creada en algemesi?
trama blavenciana

Anònim ha dit...

...guardeu-vos una miqueta de merda per a l'any que ve... criticant ara al PP només que feu que donar-los idees per a rectificar i recular...deixeu-los que facen i després ja els vindrà tot de colp. La llàstia és que els qui ixim perdent som tots... però m'encantarà viure la pròxima campanya electoral...

VENC LA MEUA CANDIDATURA AL MILLOR POSTOR.

Anònim ha dit...

Recordeu l'autor no es responsabilitza dels comentaris, encara que fa un esforç de moderació per a que siguen educats, tolerants i respectuosos. Gràcies per col·laborar

Anònim ha dit...

Per poder opinar cal informació. Estic amb l'anònim del dia 7-18:57, Caldria saber el gasto amb fotocòpies dels darrers anys i en quin lloc es feren, per poder comparar.

D'altra banda cal utilitzar el trellat.
Ja, ja ho se. Es difícil. Si hi hà que fer 3000 fotocòpies tal vegada siga mes barat encomanar-les fora que tindre un funcionari fent-les, i que el funcionari faça les seues feines. Espere que cuan l'alcalde necesite una fotocòpia no la faça ell, seria una fotocòpia massa cara.

Uff! Qué pro-gubernamental que m'ha eixit! Kha! Kha! Kha!

Per cert, m'en alegre de que s'ha parat "lo" de canviar el nom de l'Av. del P.V., perque era fotre als veïns. Ein? No ho voldrien fer per molestar al ex-cap de la policia que viu a eixe carrer? Kha! Kha! Kha!

Salut Domenec! Per molts anys!

(p.d. disculpeu-me les faltes)

El mussol

Anònim ha dit...

Amic mussol, amb tot el respecte del mon, ¿si Gregori i companyia feren alguna cosa mal ara VR i companyia poden continuar fen-la sense criticar-los?.

Gregori se li va criticar entre altres coses el tema del cunyat ceramista que s´ho menjava quasi tot.

Això va ser un desgavell com ara el tema de les germanes de Quini.

Ho vaig criticar a Gregori i ara ho faig a VR per que desde el meu punt de vista està mal fet.

Ara (i no vull ser pesat) no podem dir: com els altres ho feren nosaltres estem legitimats per fer-ho,per que entrem en una roda que no ens porta a res.

Quan estava Gregori anavem a per els seus errors ara a pels de VR i
quan entre un altre a per els errors del qui entre, i si no està conforme que no es presente.

Tambe vull dir que les critiques les hem de fer en un to de tolerancia i educació com crec que estic fent i com ho has fet tu.

Bona nit a tots

Anònim ha dit...

Ei, no es per desviar el tema...però, Algu sap quines botigues son en les que han trovatles sabates??

Deurien d'informar a la gent del poble, per si han comprat alguna sbata en aquestos comerços.

Besets pa tots
EDKDR

Anònim ha dit...

a toda la peña de carabanchel viva el alcalde de algemesi, es el mejor y quiero que dure
ya esta bien de criticar

att: Mstr PP

Anònim ha dit...

Si hacemos números, 15000€ en fotocopias, cobrándolas a 10 céntimos, que ya me parecen carísimas para ese volumen, salen a 150.000 fotocopias, casi rés, seguro que habrá cobrado a euro cada fotocopia.
Eso es un robo, con el sueldazo que tiene y además las fotocopias, su hermana enchufada en el ayuntamiento y haciendo fotocopias a la vez, además de utilizar la plaza mayor como parking privado para la autoescuela, que la hechen o que se vaya si tienen algo de vergüenza.
Menudos bandoleros

Anònim ha dit...

El mangoneo al orden del día.
Orange market es un broma a comparación de lo que tenemos por aqui

Anònim ha dit...

Anit cap a les 2 de la matinada hi havien 4 bombers al principi del carrer balat apagant un incendi (crec que d'un contenidor).
On estava el senyor VR, ixe que diu que treballa 24hores per el poble??

O es el que viu 24 hores a costa del poble i com no te ni idea de parlar es va enganyar al explicar-se?

MENUDA PANDILLA DE RIDICULS

Anònim ha dit...

DE CARRASCA

Orange Market fundada en Algemesí, quina serà la connexió local amb està productiva empresa? per què la varen registrar al nostre poble? hi haurà algun personatge local relacionat amb ella? haurà contractat el nostre ajuntament algun event o bolo a Orange market? el belén de la plaça? la cavalcada de Reis? això és broma.
a vore si en els pròxims dies sabem alguna coseta més i si els partits de l'oposició poden esbrinar algo més

Anònim ha dit...

...la pobra Marta estarà pixant-se de risa cada volta que li adjudiqueu a ella l'autoria d'este bloc... deixeu ja de buscar autor i disfruteu de tindre un fòrum viu, a la fi, en Algemesí...

Anònim ha dit...

Efectivament,

Aquest foro es una meravella, ja que puc enterar-me de tot el que passa al poble sense preguntar-li a ma mare i sense eixir de casa...

Una pregunta... el Berca i Canal 9 que son? Cosins-germans?

Un abraç a tots i totes

Anònim ha dit...

De cosins-germans res, són pare i fill, hua hua hua

Anònim ha dit...

ORANGE MARKET FUNDADA A ALGEMESI. FA PUDOR...

http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2810_19_112968__Comunitat_Valenciana-Orange-Market-fundada-Valencia-presidente-firma-ligada-paraisos-fiscales

Anònim ha dit...

La meua casssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiibbbbbbrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa durannnnnnttt tot el dia, són les faraoniques obres de l'Ex-Parc Salvador Castell.
Per cert que no he vist gent del poble treballant.Està clar que no conec a tots els obrers, però les cares no em sonen de res...
Lo de les obres públiques no era per donar treball a la gent del poble??? No tinc rressss contraaa elss de ffooorrrra, però ni l'empresa és d'ací, ni els obrers ho són.
Conec un grat d'obrers a l'atur, gent amb molta experiència.
Senyor faraó VR, que hauran de fer per a treballar en les obre públiques estes persones??
No espere que el faraó em conteste, però per si algú vol elucubrar sobre el tema...

Anònim ha dit...

HO CONSTRUIX PAVASAL. NO BUSQUES GENT D´ALGEMESI.

Anònim ha dit...

I els obrers d'Algemesí no diuen res? Dic jo que Molina no estarà molt content, veritat?

Anònim ha dit...

Si destroixen l'emblematic Parc Salvador Castell, en contra de la voluntat del poble. Si ademes les obres les fa una empresa forastera, els diners s'els emporten fora i els nostres obres estan parats ¿a qué juga el nostre ajuntament?. "endeluego" que en les pròximes eleccions els votarem "a la corda".