dimecres, 27 de maig del 2009

Projecte Mercat, els malsons d'un alcalde de fantasia

De nou els han deixat en el cul a l'aire. Així s'han quedat els polítics del PP del nostre poble al vore com la Generalitat Valenciana els ha negat una ajuda de 5,6 milions d'euros per a fer el Nou Mercat de Vicente Ramon. La llàstima és que no és la primera vegada que açò passa, fa uns mesos amb els nous pressupostos autonòmics, el nostre poble ja es va quedar fora del repartiment de milions de la Generalitat... i ara, de nou, amb el cul a l'aire. Desprès d'aquesta nova portada en els nassos, els polítics del PP del nostre poble s'ho haurien de fer mirar, a vore si tenen l'enemic en casa.

De totes formes, davant d'aquesta negativa autonòmica a subvencionar el projecte faraònic de VR hi ha dues lectures:

1. La primera lectura, que ja hem comentat a l'inici, és que el PP de Francisco Camps ha donat l'esquena a VR i els seus xicots. Desprès de les promeses pre-electorals anunciant una cabassà de milions que vindrien a Algemesí, si el Pp guanyava les eleccions, la realitat ha sigut que des de la Generalitat no ha vingut res de res. Per a més conya, cal dir que els diners han vingut del govern socialista de Zapatero, ja que les obres que s'estan fent al nostre poble, i que el PP voldrà capitalitzar, estan fent-se amb els diners vinguts de Madrid.

Tal vegada, Francisco Camps i els seus xicots estan massa ocupats fent actes multitudinaris per a donar suport al "Topmodel Camps"... de fet, ja que estan reunint a tanta gent el que podien fer en lloc d'aplaudir tant i de cridar "presidente, presidente", és posar-se tots a buscar les factures les trages i així s'acabaria tot. No?

2. La segona lectura de tot açò és que el projecte del Nou Mercat de Vicente Ramon està tan ple de fantasia i il·lusió que no cola ni en les instàncies de la Generalitat. De fet, el projecte l'han tombat perquè no compleix els terminis marcats per el Pla de Camps, que diu que ha d'estar tot acabat en el 2011 (any electoral). Això de fer tres soterranis cap a baix és difícil de colar.

Però, davant aquesta negativa a soltar uns quants milions per a que VR faça realitat és seu projecte estrela, el nostre alcalde no ha pogut quedar-se calladet. la resposta ha sigut que en el plenari de hui, dijous, modificaran els terminis previstos i així ja pot entrar dins les ajudes. I jo em pregunte: Això de modificar un termini d'execució d'un obra com la del mercat és així de fàcil? No hi ha cap estudi tècnic al darrere? No ha de tindre en compte que ha de fer un forat de grans dimensions enmig de la plaça?

A més de tot açò, el tema "terminis" i "Vicente Ramon" crec que no fa bona lliga. De fet, crec recordar que el mateix alcalde va dir que en gener de 2009 començarien les obres del Mercat i de moment... segueix la zona zero.

I a banda de tot açò, cal recordar el tema econòmic. Tot i la negativa per part de la Generalitat a donar ni un euro al projecte del Mercat, el nostre alcalde continua defensant que l'obra es pagarà amb els diners de la venda dels aparcament. Aleshores, si l'obra es paga amb aquests ingressos com anava a justificar la subvenció dels 5,6 euros. Si li donen la subvenció pagarà dues vegades el projecte? A la fi cal preguntar-se: Quin és el cost real d'aquesta obra?

Res, que aquesta obra que pretenien que fóra la pedra angular de la pròxima campanya electoral del PP pot convertir-se en un mausoleu polític.

29 comentaris:

Gaspar ha dit...

Vist lo vist,el poc pes polític de VR davant dels sues propis companys de partit,em fas unes quantes preguntes:
- No será, que l´empresa Orange Market, fòu enresgistrada al nostre poble, i per aixó li pasen factura ??
- O potser, que ja el coneguen tant, que no li fan cas ??
De totes maneres el PP del poble s´ho duria de repensar, ja que no es normal que havent conseguit l´alcadia per primera vegada en democrácia, no es volquen donant ajudes per tal de consolidar-la.

Anònim ha dit...

Algemesí, Ajuntament democràtic?
Qui no estiga d'acord que agarre les maletes i se'n vaja, Vicent Ramón García, alcalde d'Algemesí.

Anònim ha dit...

XERRADA COL•LOQUI

BOLONIA, QUE ÉS I COM AFECTARÀ ALS ESTUDIANTS

M ANGELS MARTÍ (Universitat de València – Dep. Història de l’Art)
JOSEMA SANZ (Becari Dep. Història Contemporània i Coordinador Joves d’Esquerra Unida)

DIVENDRES 29 DE MAIG A LES 20.00 H

SALÓ D’ACTES DEL CONSELL LOCAL AGRARI
ACUDEIX, T’INTERESSA
Organitza Esquerra Unida Algemesí

Anònim ha dit...

jeje, gamieta també te espai gratuit de eleccións.

Anònim ha dit...

Espai electoral? Una xerrada-col·loqui no es un mítin, tu.

Anònim ha dit...

VR està pardal. Ni el seu amiguet Camps li obri l'aixeta per a poder fer el projecte megalòman del Mercat. Però bé, podria aplicar solucions imaginatives, per exemple, que el Mercat siga decorat de pel·lícules de guerra...

Segur que la VRcràcia és la solució? Quina cosa fèrem, els algemesinencs, en vides passades per a merèixer açò?

Anònim ha dit...

Anit vaig passar pel mercat i em vaig creuar amb dos rates que parlaven de vosté. Que Déu ens pille confesats. El flautista d'Amelín ja s'ha mort?

Anònim ha dit...

Pos no TUUUUU

Anònim ha dit...

Quisiera dar la enhorabuena a la policía local y sobre todo a la rural por su buen hacer,
Hace pocos días requisaron en el termino de Algemesí una furgoneta llena de fruta, y pensaron llevarla a la Cooperativa para su valoración, pero la sorpresa fue que nadie podía valorar una furgoneta llena de fruta de la PAQSIÓN.

Anònim ha dit...

Mireu que curiós..., hi han pobles realment transparents. l'Alcaldesa de Sollana penja la seua nòmina a la web de l'ajuntament.
http://www.sollana.es/

Anònim ha dit...

A mateixa fa el mateix el "vostre" alcalde, he he he. Ni ell ni els regidors de torn que cobren una pasta gansa.

En que s'ho gastaran? en vestits? he he he

Anònim ha dit...

NOU BERCA DE JUNY:

Pedrasa (Pierdaita monologuista): CONCERT DE CELTES CURTS (literalment).
A més de penjar-se les medalles de l'organització del concert quan tot ho organitza la Diputació de València (més en consonància amb els seus companys regidors del PP que amb ell) i no esmenta res dels companys regidors que li salvaren la papeleta xq el concert va estar a punt del caos dies abans per culpa d'una gestió nefasta de "vota'm". VES-TE'N A TA CASA, PEDRASSA. SIGUES AUTOCONSCIENT, EMPÀTIC, AUTOCONTROLA'T I sigues més humil fill meu.

Anònim ha dit...

enhorabuena a carlos bueno que ha ganado un concurso de relatos, y no es el primero. esperamos todos impacientes a que ahora te hagas llamar periodista y escritor, ambas cosas porque lo mereces por méritos propios. adelante torero!

Anònim ha dit...

Què ha sigut, un soneto a la Virgen María?

LOL

Anònim ha dit...

fixeu-se i voreu!... com molts comentaris, frases fetes, jocs de paraules, etc. que últimament hem llegit per ací al blog... d’ací una estona tindran veu i s’escoltaran al plenari.

Anònim ha dit...

Les properes eleccions europees no tenen res a veure amb les eleccions locals d'Algemesí, però haurien de ser un referent de l'opinió dels ciutadans per donar-los una una idea als del PP de per on van els tirs i que marxen ja, perquè pitjor no ho poden fer. O potser si?

Anònim ha dit...

Arribat l'era "multas para todos"

En estos tan asolellats dies els nostres defensors es dediquen a fica multes a tot quisqui, que aparques en zona de carrega i descarrrega en el carrer Passeig pq està ple de taules al carrer, te la claven, encara q estigues 2 min. en el mercat a on esaba la sala de festes, idem, en les monges si no fas els 2 stops q ni han vinguent del plà, te paren i t'acrivillen, cinturó no ficat, pata pum i fins i tot he vist demanar la documentación de vehiculs de descarrega aparcats en zona de descarrega. No es q em parega mal, qui no respeta patapum, pero es q van a per totes, no pots ni respirar!

Anònim ha dit...

MITIN A ALGEMESÍ
PSPV-PSOE


DIA: 1 DE JUNY
LLOC: CASINO LLIBERAL
HORA DE L’ACTE: 20:00 H.



INTERVENCIONS:

EMILI GREGORI
Secretari General Local PSPV-PSOE

JOAN CALABUIG
Diputat a les Corts Generals
Ex-Diputat al Parlament Europeu

ELENA MARTÍN
Secretaria d’Organització PSPV-PSOE



EUROPA ENS IMPORTA
TU DECIDEIXES

Anònim ha dit...

Li heu pegat una ullada a l'enllaç de Creixent Algemesí? jo ho acabe de fer.

No se qui és l'autor, però és una passada, i té tota la raó del mon. L'enhorabona

Anònim ha dit...

Molt bé, Creixent està però que molt encertat...

Qui deia per ahí dalt que lo del parc és aigua passada? El que tenim que fer es tenir el ditxós temeta al l'ordre pel dia, a veure si se n'adonen de la marranada que han fet...

Anònim ha dit...

Hola. açò no ve al cas, però este matí en València he vist encapcelant una manifestació de ESPAÑA 2000, Ha Juan el del Carrascalet, el conpany del Senyonrike. Ja sabem quines tendències té.

Anònim ha dit...

DUES PARAULES:
IN - ZUPERABLE...


http://www.youtube.com/watch?v=-IOXgMLPw3M

Anònim ha dit...

Al final l'edifici del mercat no es sap quant es va a contruir-se, ja que davant la denegació de la subvenció per part de la Generalitat la inversió es redueix a la construcció de tres plantes soterranies. A mi em sembla que els fets estan desbordants per complet les previsions del sr alcalde, que ja no sap per on tirar i cada vegada li resten menys arguments, mentre que l'actual imatge del mercat va a mantindres al menys el que resta de l'any 2009, ja que fins a l'any 2010 no començaran les obres de l'aparcament, que dubte molt puguem estar acabades en gener de 2011 tal i com exigeix el plan camps. L'alcalde va a èsser victima de la seua vanitat

Anònim ha dit...

De segur que quan facen el Mercat planten dos arbres "mataos" i au. Ja que van a fer eixa zona peatonal i els carrers dels voltants també, s'ho podrien currar un poquet i fer més "verd" el centre del poble...

Encara que ja sabem tots que no ho faran. És trist però cert...

Anònim ha dit...

Tranquil. Mirant els terminis, els que acabaran la obra seran els del PSOE. Només cal vore com continuen cagant-la (heu vist lo mal posat que estan les rajoles del nou tram del parc?). Suma i sigue.

Potser bona idea començar a pensar en anar demanant ja als "sociates" per a que vagen pensant en arreglar les destrosses.

Anònim ha dit...

Si, la millor oposició que podia fer el PSOE ja l'ha feta, RESSSSSS...

Anònim ha dit...

El Sr gabi Palop acudeix a una reunió de Xúquer Viu (levante-emv diumenge), pensem que anava com a infiltrat, i pensem que va preguntar a la resta de presents:

DE QUE ES RIU ZAPATERO??

Anim Gabi, que no enganyes a ningú

Anònim ha dit...

Proposta de propaganda electoral per al PP:
Rodejar la valla del Mercat-Sarajevo en els seus cartells. No caldría afegir ningun eslogan.
O perquè no fem un concurs de slogans per als cartells del PP que podrien ficar-se a estes valles? "Torneu-nos a votar",...

Només fa falta algo senzill. Sense calfar-se massa el cap.

Anònim ha dit...

este ajuntament te algo en contra de les plantes i del verd.
al poliesportiu cada vegada hi ha menys verd i menys matolls dels que abans delimitaven la pista de cross, ara ho han llevat, ames de alguns arbres i costa saber per on has de anar abanda que era mes bonic amb els matolls.
poc a poc faran també del poliesportiu un sequer i un polseguer.