dilluns, 1 de juny del 2009

Pescar sense baixar del cotxe

De forma puntual arriba el Berca de juny. Tal vegada, és el moment de parlar del butlletí propagandístic municipal... però abans d'entrar en eixe tema em quede amb una notícia breu que m'ha cridat l'atenció.

A la pàgina 30 del nou Berca trobareu una notícia que ens explica que un veí del nostre poble anomenat Emilio Puchades ha guanyat el concurs de pesca provincial i anirá a la final. Enhorabona! Jo, al llegir aquesta notícia he recordat que aquest nom em sonava de no fa massa dies, i finalment ho he recordat.

La passada setmana des d'un sindicat denunciàven que l'Ajuntament d'Algemesí havia comprat (mitjançant renting) un cotxe que no passava la ITV. I clar, desprès de comprar-lo van tindre que portar-lo al taller... açò és el que alguns anomenen una "compra mestra".

Però, el més curiós del cas és queel sindicat informa que en l'assegurança d'aquest nou carri-cotxe municipal figurava com a primer conductor Emili Puchades, un militant del PP i ex-regidor de l'Ajuntament que sembla que fa moltes hores als corredors de la casa consitorial.

Algú ens pot explicar si tot açò té alguna connexió? O només és una casualitat més d'aquesta atrafegada gestió municipal?

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Si és el Emilio Puchades que jo crec, sí que va ser Regidor del PP i abans del CDS. Quan ja no pintava res,despres del assessinat de ETA a M A Blanco, en Ernua fea falta gent per a omplir la llista del PP, i ell va ser un dels voluntaris. Ací és on pegà la genollà. Ara no sé que fa.

Anònim ha dit...

Per fer la feina bruta del PP sempre n'hi han voluntaris.

Anònim ha dit...

La feina bruta no és omplir llistes del PP al país Basc, és la d'actuar com a mamporrero del PP a nivell local.

Anònim ha dit...

No estoy de acuerdo con eso. Este señor és una gran persona, si ha actuado alguna vez así es siempre porque ha obedecido órdenes de arriba.

fumador resentido ha dit...

Gami.

Per què no escrius un "post", és a dir, comentari de totes les empreses de la construcció han fet fallida o estan a punt de fer-ho i tenen interessos a Algemesí. Tu que ets molt doctet i pots cercar informació.

Hi ha molts veïns que estan en el "ahi en el cuerpo", és a dir, els collons li apleguen a la gola (con perdón).

i Sobre el temà del campió de pesca, clar està que li posen un cotxe; com está el riu xúquer tindrà que anar a practicar a un altre riu.

Però tranquil Emili gran pescador, prompte tindràs una bassa d'aigua al mercat on fer pràctiques.

Ya se sabe a río revuelto ganancia de caraduras.

Anònim ha dit...

Les persones normals podem accedir al PLAN 2000E per a la compra de un vehícle nou.

Aci per lo vist també está el PLAN 2000PP, per a endosar-li el teu trasto al Ajuntament (sempre que sigues amigacho clar...)

Yo me lo guiso yo me lo como...

Anònim ha dit...

Se que no te res a vore, pero pareix ser que ha hagut altra volta polèmica amb les places en els col.legis.

Anònim ha dit...

Podrieu també comentar com està de "merdós" el nou pas a desnivell, no sé si ja està oficialment inaugurat però sembla que hagen passat deu o quinze anys, no han tingut la decència ni d'agranar-lo.

I també, gràcies a aquell que ha tingut en compte als qui aparquem al parking del raval, que facilet ens ho ha posat quan baixem del tren que ve de València (no sé si heu notat la ironia.

Anònim ha dit...

Polémica por las plazas de colegio?
Yo creo que ninguna a cada uno le toca el colegio al que pertenece y si no a pagar uno privado.

Anònim ha dit...

Sí, d'eixos privats que paguem entre tots.

Anònim ha dit...

si si, en Maristes s'han quedat 13 fora i de ixos 9 eren de la guardería dels Maristes, en les monges 30 diuen per ahí i tinguent 6 punts ningú ha entra i en els padres han entrat fins els q tenien 5,5 punts. La gen paeix q fuig dels publics q cada ú pense pq serà(inmigració?, mala educació?, estat dels coles?....cada ú `sabrà pq)

Anònim ha dit...

No estic gens d'acord amb el comentari anterior. La gent prefereix els concertats per la inmigració (encara que per barem també haurien d'entrar). No entenc com els Maristes no està ple dels veins de les finques roges o els Escolapis o les Monges del veinat que tenen enfront. No som tots iguals? Doncs que matriculen els veins també i no sols els "Hijos de Papà" o els que pensen que tenen quatre duros però tot és façana...

P.D. Sols recomanaria al comentarista anterior que es fera una volta per Ribalta (crec que és un dels millors col.legis com a professorat i com a edifici i pati).

Anònim ha dit...

La tendència a degradar la sanitat i la educació públiques amb la massificació d'immigrants la pagarem cara, molt cara.

D'ací una o dos generacions espereu-se una temporadeta de immigrants cremant cotxes pel carrer per les nits com va passar a França. Ens agrada pensar que no som xenòfobs, però a la mínima: "jo no vull que el meu xiquet tinga en classe a ningun immigrant d'eixos".

Quan el cos humà no "integra" un cos extrany, acaba enquistant-se i generant problemes greus de salut.

I el govern també té bona part de culpa. En aquest cas, fer les coses bé implica que tant públics com concertats deurien tindre el mateix percentatge d'immigrants. I aneu preparant dinerets per a pagar segurs privats, que a este pas la sanitat pública acabarà sent una broma de mal gust (gràcies PP).

Lo dit: ho pagarem ben car.

Anònim ha dit...

Culpa dels inmigrants ?.No será que el nostre govern autonòmic, es gasta els diners de tots, fent coses tant sols per alguns ?. Oblidant el benestar de tots. Els emigrants treballen, com nosaltres ho fèrem a França, Alemenya, Suïssa, etc., cotizant com tots els autòctons per el que ara mateix molts dels nostres veïns arrepleguen una pensió de lo que cotizaren com a emigrants.

Anònim ha dit...

L'anterior anònim té raó. Ara tot son ajudes per als inmigrants i fins i tot hi ha coses que són de franc, cosa que està molt bé.

Però el que no hi ha dret és que tu et tingues que partir el cul (perdó) treballant, buscant feina, etc, i que damunt no tingues cap descompte en algunes ocasions o que fins i tot tens que pagar on un inmigrant no ho té que fer.

Mireu, jo no tinc res en contra dels inmigrants, però si és "Igualtat per a tots", que ho siga però de veritat, que no siguem els "autòctons" els perjudicats.

Anònim ha dit...

El que jo no entenc és què fa un musulmà a una escola catòlica...

...o un cristià que no para de queixar-se'n pq a tothora fan que els nens preguen...

Hi tant de sense-sentit...

Per altra banda, molts no s'integren, en allò de que són de fora, pobrets...

Collons jo tinc un fill, pq la hipoteca, entre altres coses no em permet tindre un altre, quants en tenen la majoria d'ells, com a poc dos...

Pensen tornar a la seua terra???, pq ací se'n anaren els nostres majors i un gran percentatge tornaren... pareix que no.

Si s'ntegren que es queden i que tinguen els mateixos drets i obligacions, però sinó, no sóc partidari de pagar-li l'estança a ningún "xupóptero", prou en tenim ací d'eixa mena!!!!!

Anònim ha dit...

lamentablement la discriminació positiva existeix i això molesta molt a la gent "normal" i crea molt de malestar !

Anònim ha dit...

Jo sempre he estudiat a centres públics i fins ara m'ha anat tot molt be. No tireu la culpa als inmigrants de la mala política d'educació de la conselleria. Si invertira un poc més en els centres públics i no tirara els diners en totes les tonteries que fan tot aniria millor i no hi hauria tant de fracàs escolar!!!

Anònim ha dit...

El sr. Puchades,es el machaca del PP,se pasea x dentro del ayuntamiento como le da la gana,pero hasta la oposicion se lo consiente,y otra cosa que suele hacer es intentar INTIMIDAR a la gente que va al ayuntamiento para hablar con el Sr. Alcalde.Este sr.no tiene que tener tanta manga ancha,pero la oposicion sigue dormida.

Anònim ha dit...

Clar q sí,a treballar home i dona per a pagar els menjadors dels fills pq no podem anar a per ells a migdía i damunt no te donen beca comedor i els morets si que tenen tot tipo de beques i encara q la dona no treballe, com li paguen el menjador dels fills per beca n van a per ells en tot el día. Igualtat per a tots q no treballem els dos per gust.
I la majoría parlen lo seu i el bulca per a tot, aixina s'integraràn molt

Anònim ha dit...

Tindrieu que vore la peli de la Mari.
Molt bonasoneas

Anònim ha dit...

Poca memoria, no recordeu els maxaques del bloc, del psoe, Eu, pero si son tots iguals.
En cuant als inmigrans, tenps al teps. ja son el 12% els declarats,
si els contem tots ens acojonem.
Si els morts alçaren la vista no creurien lo que pasa, pero els imbesils som nosaltres que discutim per algo que esta a la vista, es imposible soportar tanta gent vivint de servisis socials i que no aporten res, no mes que drets i cap obligació.
Tinc 55 anys, ningú ha regalat res totes les llibertats i benestar les hem trebaiat desde xiquets, i poc a poc, aportant.
xuplar sense aportar no pot ser.
feu numeros i voreu com no cuadra.

LUNA ha dit...

Ja esta be de machacar tant al equip de govern,i mireu que el pspv-psoe,tambe te a una persona que es pasa tots els dies per el ajuntament,i no els claven amb ell,per lotant un poc de compostura. I que conste que soc votant de esquerres.

Anònim ha dit...

Referent als comentaris xenòfons de dalt, comentar que em dona llàstima que hi haja gent que pense com vosaltres. RESPETE I TOLERÀNCIA son paraules que no teniu al vostre vocabulari. Els immigrants arriben a un pais amb una llengua i una cultura molt diferent a la seua i és normal, els espanyol fèren els mateix, que intenten mantenir les seues arrels. No deu ser fàcil la integració a un poble on a més de parlar cstellà es parla valencià, no deu ser fàcil anar vestida amb mocador, no deu ser fàcil adaptar-se a unes constums tant diferents a les seues. Mirem més enllà, els fills d'eixa gent acudix als coles, estan rebet una educació igual als nostres fills, poc a poc aniran adaptant-se. Espanya és un pais molt jove amb el tema de la immigració, no cometam els mateixos error que a França o Anglaterra.

Anònim ha dit...

Pues "mante", tindràs raó en que algo de xenofòbia tenim, però lo de cometre els mateixos errors que França crec que estem seguint exactament els mateixos passos i, irremeiablement, patirem les mateixes conseqüències.

Ja sabeu: d'ací 30 o 40 anys no serà mala idea tindre garatge. De moment el primer pas per evitar-ho seria obligar que els concertats tingueren el mateix percentatge d'immigrants que els col.legis públics. Lo bàsic primer.

Anònim ha dit...

Anavem a Alemanya i ens adapatavem o ens feien fora...
Per un mal comportament, sense haver delinquit ens feien fora...
Ací es queden, si o si...

No em considerava "discriminatori" fins que veig que serveis socials els posa fins i tot una senyora per arreplegar-los els nens i nosaltres de puto culo per arrivar-hi a hora...

Anglaterra i França... ja fa temps que se'n penedeixen de estat "pollant l'ou de la serp"...

Recordeu al l'últim rei en eixir de la península:
"amb les vostres lleis vos invadirem i amb les nostres vos sometrem"...

...i si penseu que d'això fa molt de temps i ningú se'n recorda, us diré que ells si, i que L'Al.landalus el tenen molt present... a tot l'islam... des del Marroc fins a Pèrsia... "done fe"

Anònim ha dit...

M'agradaria que alguna de les persones, que fan el momentari tan lleugerament de que les persones immigrants tenen privilegis i coses de bades, que especifique on collons (perdoneu però es que al final la cosa calfa) o què coses paguem els autòctons que els immigrant puguen tindre o accedir pel morro. Per favor, qui conteste que ho faça amb després d'averiguar fets i dades verídiques. Gràcies

Anònim ha dit...

que capullo e imbesil i burro eres.
anonim de les 19.30,només tens que anar al ambulatori, asistent social, mengador dels colegis, piscina, a per mengar a creu roja, no pagar llum, portar cotxes sense seguro, no pargar llogers, multiplicar els robos, delinquir a mansalba( mira informatius) maltratar a les dones, a poquet que penses no acabes.Tots els inmigrans que no fan estes coses, ningú el té consirerat mal, simplement es foraster que está trebaiant i ningú te dirá res, mes al contrari ens ajuda a creixer. capullo contra ixe no estem parlant.

Anònim ha dit...

Gamieta, fes el favor d'eliminar el comentari anterior. Els energumens sobren ací.

Anònim ha dit...

Vaja, només es valida la teva opinió, als demés que els eliminen.
i tú eres democrata?

Anònim ha dit...

A vore, només he demanat que lleven un comentari ple d'insults, no que censuren la seua opinió ni que només la meua (quina?) siga la vàlida.

Qui l'haja posat que el repetisca sense els insults. O es que ja no sabem ni parlar sense insultar? Mal anem... Gami, per fa, lleva el comentari i que el seu autor el repetisca sense insultar, que segur que sap.

Anònim ha dit...

en cap moment has dit que no insulten al V.R., a la consejala(com li diguen) al consejal (con li diguen)¿ el dir descriminador, rasiste, feixiste, fraquiste etc. crus que es diu sense animo de insultar?.
sense animo de insultar, pero eres un ingenuo.