dilluns, 25 de juny del 2007

San Joan, l'estiu i un desert


Oficialment estem en estiu, i això en Algemesí vol dir una cosa: Tots a Cullera! No sé per quina estranya raó els veïns i veïnes d'Algemesí quan sentim les primeres calors al cos sentim la necessitat de posar els peus a la sorra cullerenca ( a la platja, no interpretar com una dona de moral distreta original d'aquesta població riberenca).

Us assegure que les escoles no donen cap lliçó sobre cultura local que diga res al respecte. I crec que l'ajuntament tampoc ha fet mai cap bàndol obligant a la gent a pegar a fugir quan arriba la calor. Però els algemesinecs som així: un poble viatger!

Els carrers de la nostra ciutat ja van notar aquest pelegrinatge el passat dissabte a la nit: molts van ser els que agafaren el cotxe i cap a la platja per complir amb el ritus de San Joan: Foc, aigua i desitjos en aquesta nit màgica.

A partir d'ara, aneu en compte perquè els diumenge per la vesprada us podeu trobar amb grans boles de palla i brosses rodant pel carrer passeig, com les de les pel·lícules de vaquers... Comencen els cap de setmana desèrtics a Algemesí...

1 comentari:

Ozeo ha dit...

Al perello també va molta gent eh??jeje

Pero es normal que quan faça calor la gent emigre a altres ciutats que tinguen platja!!