dimarts, 7 de juliol del 2009

Ara volen dos escalonets... no era un Mercat a peu pla?

Tornar als orígens. Això ha fet el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, al visitar aquest matí el nostre poble. No és que Camps siga algemesinenc, ni el fet de tindre un vestit de muixeranguer... el president torna als orígens perquè va ser a Algemesí on va nàixer Orange Market l'estiu de 2003 (es va registrar al nostre poble), i hui (enmig d'un nou terratrèmol informatiu) el Presidente de la Generalitat ha decidit tornar on va començar tot fa 6 anys.

Les noves notícies sobre el cas Gürtel aparegudes ahir han provocat que aquest matí l'Ajuntament d'Algemesí fóra el centre d'atenció de tots els mitjans de comunicació, ja que tots volien saber la resposta del president després de que el Tribunal Superior de Justícia trobe indicis d'un possible delicte, uns fets que fan que augmenten, un graó més, la temperatura del cas dels "trages". Però, el motiu de la visita de Camps al nostre poble era signar el Pla Confiança amb el nostre Ajuntament per finançar el projecte del Mercat Municipal de Vicente Ramon. El cap del PP valencià ha vingut al rescat del seu deixeble Vicente Ramón, que amb el seu pla del Mercat Municipal s'havia creat un problema que tenia molt mala pinta (ja que això de l'autofinançament amb la venda del places d'aparcaments no acabava de semblar massa possible). Però, els diners de Supercamps rescataran el projecte de Vr, i així podrà estar per al 2011 (això han dit hui en l'acte de l'Ajuntament).

En correspondència a l'acte de Camps, l'alcalde VR ha volgut ser agraït amb el seu president i li han muntat tot un acte d'homenatge i exaltació del "molt honorable". Si, d'homentage i aplaudiments... perquè no sé si han demanat el carnet de militant incondicional per entrar a l'acte però el ben cert era que qualsevol paraula d'arenga que s'escoltava obtenia un sorollós aplaudiment del públic. Aplaudiments per ací, més aplaudiments per allà, un alcalde (VR) ple d'alegria i goig donant suport incondicional a Camps. i regidors, i especialment alguna regidora tirant-se al coll del President Imputat.

La veritat és que feia temps que s'esperava que un president de la Generalitat vingués al nostre poble a donar-nos diners per poder fer un projecte. Ja que l'aixeta semblava tancada mentre estigués un govern socialista. I va, i Camps decideix vindre al poble quan es centre d'atenció per tot la imputació del jutjat. A l'altra millor que ens envie els diners i no cal que vinga a muntar aquest "embolic" de mitjans i que el nostre poble aparega enmig d'una trama. (ja tenim prou trama amb el nostre dia a dia per anar arreplegant la dels altres).

Finalment, les declaracions de Camps que ha fet en Algemesí i que estan apareixent per tot arreu són unes que diuen "Queden dos escalonets i tota aquesta qüestió absurda haurà passat". Dos escalonets?? Camps, que no... que a Algemesí no trobaràs escalonets per a anar a cap lloc. Tal vegada, l'alcalde Vicente Ramon no t'ha explicat que ell ho vol tot a peu pla, com el Mercat, ací tot pla.

59 comentaris:

Fot Lallei ha dit...

L´altre dia estava rememorant les alcaldies que han pasat per Algemesí, començant clar està d´ençà les primeres eleccions democràtiques.
Amb ull objectiu pot observar-se que al poble d´Algemesí no li van els canvis, a no ser que l´alcalde elegit per ser "un xic bè de bona familia i simpàtic" caiga en la imputació judicial com va ser el cas de Joan Girbés i Masià del grup IPA(ara de Pedrassa), o el cas del sr.Gregori que ha estat 20 anys al càrrec d´alcalde fins que va descuidar el benestar dels ciutadans d´Algemesí l´últim any, ès per açò que VR amb l´amistat confesa de Camps estarà ací fins que la cague ben gran... Està clar que al poble d´Algemesí li dona igual que un mesinfot siga regidor de joventut, i que l´amiguisme siga el protagoniste d´aquesta legislatura, ès més... estic segur que el PP tornarà a eixir per desgràcia les pròximes eleccions molt al meu pesar, encara que se comenta per els cercles propers a l´ajuntament que VR no ho tindrà fàcil per a repetir com a candidat, te un parell de regidors, eixemple: sr.M.A.Calpe que també li va el lloc... va fent punts... si les meues suposicions sòn certes que Deu ens pille confesats si aquest últim substitueix al nostre VR... Parèix que amb VR no puga empitjorar...Deu ampare a tots els algemesinencs.

Anònim ha dit...

Respecto a lo que dices de Calpe, la verdad es que ahora me cuadra un poco más su papel en el ayuntamiento, no he llegado a trabajar con él, però la gente que conozco me ha contado en numerosas ocasiones que le gusta gritarles a sus empleados, incluso a alguno de sus clientes, es una práctica que suele realizar, parece ser que se siente realizado, es un tipo autoritario y como se suele decir de mano dura...

Anònim ha dit...

Gent del poble recolzant a un home, President de la Generalitat, deshonest i mentider com Camps, quina vergonya. Es pot ser del PP i autocrític? Sembla que no, a ficar el cap baix terra i aplaudir.

Anònim ha dit...

VR, que son hores d´oficina, que fas llegint el blog de Domenec?, hay hay hay, com ahir va vindre el teu amigot al rescat... ara estàs ociós!!!!

Anònim ha dit...

és a dir... l’inici del final de la zona zero ja és imminent?.

Anònim ha dit...

A tots els diaris Vicente Ramon queda com l´alcalde rescatat del colapse d´un projecte pueril gràcies a un Camps que damunt visita la ciutat la vespra de que jutge reòbriga el cas Gürkel, que jo li diria el cas Urkel ("¿he sido yo?")

Anònim ha dit...

llastima de diners per a cuatre dies que durara el mercat, estan tancan-los en tots els pobles, crec que no te futur.

No volieu mercat? ha dit...

Si VR fora intel.ligent... uy! perdoneu, m'he ofuscat: Si en el PP hi haguera algú intel.ligent, haurien demanat que en els diners (encara virtuals) del "Plan Confianza" (visca el valencià), hagueren fet una planta de pàrquing i el mateix edifici projectat. Els milions no se n'anirien en excavar 3 plantes cap avall, la seguretat dels edificis no perillaria, no s'arriscarien a que la gent no comprara les places de garatge i VR compliria la seua promesa de que al poble no li coste ni un gallet.

Però clar, tot això hagués sigut si algú coneguera algun indici d'intel.ligència. Però com tots sabeu, la intel.ligència, al igual que la auto-crítica o les dimissions, són inexistents en eixe partit (de risa).

Anònim ha dit...

Fa un moment he vist al berca TV la visita del senyor Francisco Camps (quin trage portaria???) i m'ha donat vergonya ser d'Algemesí. No se per quin motiu hem tingut el plaer d'escoltar al senyor alcalde "hablar en castellano", que per cert, si en valencià ja dona vergonya en castella és... (millor meu calle).

Espere que la dita que "el temps fica a cadascú en el seu lloc" no siga sols una dita i que siga realitat!!!!

Anònim ha dit...

Deixant una miqueta de costat el to sarcàstic de l'anònim de les 19,54, n'estic acord. Em sembla molt arriscat fer tres plantes soterrànies de garatges tenint en compte el nivell freàtic i el tipus de cimentació de les finques que envolten el mercat. A Alzira es va fer un intent d'aparcament soterrani a l'Avinguda Lluís Suñer i hagueren de tornar-se'n enrere perquè les finques constuïdes a un costat i a l'altre no oferien una cimentació capaç d'assegurar que no hi hauria alguna desgràcia. I que no em diguen que està estudiat perquè no m'acabe de creure que hagen fet les cates pertinents per tal de saber quin nivell de seguretat tenen les construccions dels voltants. I en tot cas, qui seria el responsable real i per escrit d'alguna possible catàstrofe?

Anònim ha dit...

A vore rojillos si fan el mercat ja no tindreu tema per a clavarvos amb VR, anem a fer les 212 propostes i mes.
Visca Camps, Aigua i trajes per a tots

Anònim ha dit...

AL nostre VR pel que es veu li agrada eixir als mitjans als costat dels lladres. Recordeu fa uns mesos quan detingué el lladre al carrer muntanya? Ara ha eixit al costat del lladre major i molt honorable!! Quina vergonya per al poble!!!! I damunt fot cara de content.

Anònim ha dit...

Al penúltim anònim:

Sort la teua que tan sols has vist al teu batle i al Camps en el Berca TV. Lo mal és que també ha sortit en Canal Bou (como no) i ho han pogut veure moltes més persones, això sí que m'ha donat vergonya.

Vergonya per la gent que conec i que conèix el poble i em pregunten: però Algemesí com ha pogut arribar a eixe extrem?
I la veritat és que no se que dir-los.

Vergonya per tenir una alcaldia pepera que no es preocupa per la llengua (tot el contrari, van a carregar-se-la), que no es preocupa pel benestar dels veïns (i para muestra un botón, el pou d'aigües fecals), vergonya per gastar-se els diners sense trellat (el Parc Salvador Castell), vergonya per gastar-se els diners que no te (el Mercat), vergonya per no gastar-se'ls on cal (el poli, acabar la rotonda del Bernat Guinovart...)

Voleu que en diga més o em calle?
Vergonyós, molt vergonyós.

Només faltava que per a la processó de la Mare de Deu vingueren els prínceps (com diuen les males llengües), espere de tot cor que no siga veritat, per que aleshores el nom del poble s'acabarà d'embrutar fins els nassos.

Aleshores seria vergonyós i trist, molt trist.

212, o 106, o 53, colló! feu al menys 10 ha dit...

Al que ha fet menció de les 212 propostes li propose un ejercici. Agafat el programa electoral (http://www.scribd.com/doc/3875333/Programa-electoral-PP-Algemesi-2007-castellano) i vas una per una marcant les que han fet i les que no. Quan acabes les contes (no et costarà molt, pots fer ús dels dits de la mà) i tens en compte que tal i com diu el Berca-pamfletero ja porten 2 anys de legislatura (50%). Ara, gastes la mitja neurona que et queda i fas la comparació: el 50% de les 212 propostes seria 106 propostes complides. Compara la xifra i continua somniant en que els "teus" facen algo més que marejar la perdiu i omplir-se la boca dient que ells i ningú més són "els bons de la peli".

Anònim ha dit...

Un 10 per al comentari anterior!!!

Anònim ha dit...

Estic fart d´aquest poble, es una merda, com hem pogut aplegar a aquest punt? com pot ser que Pedrasa siga regidor?, com pot ser que VR siga Alcalde? porte 2 anys fent-me aquestes preguntes, en quin punt el poble d´Algemesí ha decidit tindre aquest govern? per què?... pense que deuriem de fer una xicoteta reflexió per a que en les pròximes eleccions NO torne el PP, i no dic que siga el PSOE, sino un partit del poble i per al poble... que difícil ho veig, per favor, POBLE D´ALGEMESÍ!!! DESPERTA!!! ENS ESTAN DONANT PEL CUL!!!

Anònim ha dit...

El tema està clar, la dreta es una grande i libre, i esquerres hi han moltes: els progres que no ho sòn tant, els joves republicans, l´esquerra nacional, un puto desastre. Per eixemple, per què un grup de joves ès posa baix el mant dels republicans?, caldria ser més pràctics, la monarquia caurà ella "asoletes", i en el millors dels casos, si Espanya fora una republica, qui ens asegura que el cap de la república no fora un sense faena com el Rei?. Si lluites per Algemesí, lluita desde dins, no amb instrumentalitzacions de fora, es diguen Pepito, Juanito o Visentet. Crec que Algemesí ès el més clar eixemple, avuí en dia, del poble Valencià, el poble de la festa de la paella i la traca, de la falla i els falleros, de la setmana de bous i la txaranga, de la cervessa i el wiski amb llima, en definitiva de Pedrasa i Visentet

Anònim ha dit...

TRANQUILS QUE ABANS DE QUE S´ACAVE EL MERCAT, CAMPS JA ESTARÁ EN PICASSENT.... DISFRUTANT DEL SEU TRAJE A RATLLES...

Anònim ha dit...

Atension, pregunta: sera capaç el psoe de traure com a representant a algu de la antigua guardia i clavar al partit en una crisis com la de la Comunitat que dura 15 anys? Yo aposte que si. Son capaços.

Anònim ha dit...

ui ui ui!.

Gami... no consentisques de cap manera els atacs homòfobs!.

Anònim ha dit...

Em pareix molt mal ixos comentaris de mal gust, de la Rita donant-li pel cul a Camps en el talego, que poc de trellat, quin cervell tenen alguns.
Trajes para todos ja¡¡¡

ANDREA ha dit...

La alcaldesa de Valencia Rita Barbera, compara las anchoas que le manda el presidente de Cantabria al presidente Zapatero, con los trajes del sr. Camps,y no esta muy bien informada al lanzar esa noticia, ya que el sr. Rajoy recibe las mismas anchoas de cantabria,dicho x el mismo presidente de cantabria. ¿ no sera que tiene celos porque a ella no se las mandan ? Y ¿ que le ha regalado este ayuntamiento al sr. Camps ? lo sabe alguien

Anònim ha dit...

I si es venen els aparcamenmts del mercat,on van a parar els diners ¿que ha donat? Camps?.
Respecte a A. Calpe ja el coneixereu mes endavant, amb eixa sonrisa cabrona que té.

RUFO ha dit...

PUES QUE VOTEN AL PP Y ENTONCES LO PODREMOS CONOCER MEJOR. ENTONCES VENDRAN LAS LAMENTACIONES. Y EL DINERO QUE HA DADO CAMPS NO HAY MUCHO QUE IMAGINAR DE DONDE IRA A PARAR

Anònim ha dit...

VR va prometre ficar "Algemesí en lo més alt"... i això farà. A fi de comptes, ningú no va preguntar d'alt d'on ens anava a situar este entranyable personatge.

La señora de las anchoas ha dit...

Vixca la mare de toch els valensians

Visente Ramon ha dit...

Ole Rita, Ole Ole, vols unes anxovetes, te convide, paga Algemesí!!

Visente Ramon ha dit...

Disaré a Alchemesi en lo més alt... en lo més alt dels numeros rochos, com els rochos que me minche en el bar, i com els rochos que fan este bloc!!!!!

Anònim ha dit...

Ay Gregori!!!, Perquè ens has abandonat??!!, Perquè no t´ho currares l´últim any???!!!, mira quin marron tenim damunt

Fot Lallei ha dit...

Algú hem podria explicar de quina manera pot una persona presentar-se a les el-leccions, tal i com a fet Predassa. M´agradaria provar, que ací tot el mon parla molt però no fa rés!!!
La consigna ès clara, buscar una persona ben mira o com diuen alguns com Deu mana, que tinga bona presència, que siga de familia bé, que vaja asseat amb corbata i que tinga una feïna "d´ofesinista", i Uoala!!! Ja tenim Alcalde, així que si algú me diu que hi ha que fer jo fabrica un bon Alcalde per a Algemesí

Anònim ha dit...

Jeje, això voldríem tots. No és tan fàcil i recorda que no hi ha diners per als nous partits ja que no tenen votants anteriors.

I un altra cosa, jo llevaria lo de la "corbata". És lo que tenen en comú tots els indesitjables...

ANDREA ha dit...

Ademas de dejar lo de la corbata,tambien dejaria en suspense lo del sexo, ¿ porque tiene que ser un hombre y no una mujer,el proximo candidato a la alcaldia ?

Anònim ha dit...

FotLaLlei:

La barraqueta (patrocinada per Rafael Blasco) de Pedrassa no té res a veure amb el partit que encapçalava Joan Girbés.

Anònim ha dit...

¡¡Rochets!! teniu molt mal perdre. Ara, como no teniu el chollo que se té quan se mana, no feu mes que criticar i ficar en mal lloc als que ara porten els ramals, pero, si despres de vint anys ara s'ha girat la tortilla será per alguna raó ¿no?. Puix deixeu que mane ara la vostra oposició, que per un motiu u atre s'han fet en vosatros, i vosatros ara no feu mes que ficar enganxons de cama i criticar. Aixo en lo meu poble se diu "ENVEJA COCHINA"

Anònim ha dit...

Enveja de VR!??? Però què t'has fumat, tio? A vore si vas a ser tu el que està criant la Maria en el balcó que veig des de ma casa...

I si el PSOE ha deixat de manar ha segut, com tots sabem, pq hem acabat farts de vore sempre la mateixa cara... Craso error.

Anònim ha dit...

11:58 Ensenyat a escriure. ¡PALURDO!

Anònim ha dit...

17:28
Ha dit Ramon Llull...

Anònim ha dit...

PODRIEU PARLAR DE COSES INTERESANTS,SOLS FEU QUE CRITIQUES TONTES,SI PENSEU QUE ESTE GOVERN ES EL ADECUAT,´TENIU LES NEURONES MALAMENT.

Anònim ha dit...

El primer que VR fa fer és posar-se eixa fotracà de salari, i això ja és prou per haver anat, tot el poble, a sa casa i, a gorraes, haver-lo expulsat d'Algemesí. Tota la resta d'actuacions ni arreglen ni desarreglen res. La primera acció es suficient per a no ser digne del seu càrrec.

Anònim ha dit...

Benvolgut Gamieta, crec , i ho dic perqué he esperat uns dies, has deixat perdre un tema molt sucós.
El darrer diumenge 5 de Juliol, i al diari El Pais, en les seus págines dedicades a la nostra "Comunitat", apareixia un article,-"El rastro de la babosa",- on un païsá nostre, Joan Ramon Ferris Tortajada, actual secretari del Ajuntament de Carlet, apareix relacionat amb el muntage de trames d´actualitat, com per eixample el cas "Gürtel".
Un tal Ramon Cerdá Sanjuan, d´Ontinyent, crea una oficina de ventes d´empreses,-8.000,-, dona la casulitat, que el nostre païsá, treballava aleshores al Ajuntament d´Otinyent.
I ves per ón, segons el diari, u
número de dites empreses, apareixen en casos poc clars i de corrupció.
Per exemple, Crespinell S.L. comprada pel dit Ferris, dedicada a fer les ITVs., formant part d´un grup mes ampli nominat Atecsa.
No content amb lo ja fet, contactá,- fundaren tos dos, Joan Ramon Ferris i Rafael Blasco Castany, actual conseller i aleshores conseller de Benestar Social,- una unó temporal d´empreses anomenadaNeletass i un grup "mañico", Gabinete Técnico de Trabajo Social SA., i es quedaren les residències de: Benidorm, Dènia, Elx i Xátiva.

Anònim ha dit...

Rochet, lo que t’he dit abans. Teniu molt mal perdre, i ara no saps donar una explicació del per qué habeu perdut el silló. Lo de vore la mateixa cara no es una raó convincent, perque quan ú s’apoltrona en un lloc de comandament es molt difícil fer-lo traure, i quan el perd li cauen les llagrimes als peus. Lo que t’he dit. ENVEJA COCHINA que et corrompix l’anima.
Ara al anonim de les 17:28. Preferixc ser palurdo i escriure en valencià, que ser un llepaculs escrivint en kakalà.

Anònim ha dit...

Jo no sé si se n´adoneu de que significa la política avuí en dia, està clar, el "cohecho", només en una paraula "COHECHO", dona igual quin és el partit, dona igaul PP que PSOE, només cal saver que quientra en política és per a guanyar diners, és molt trist però ès així, i no dic que tots ho fan al mateix nivell, només que uns són més discrets (PSOE) i altres no tenen mida (PP). Açò no ès que pase només a ALgemesí o a el païs valencià, açò passa a tota la península. QUIN PAÏS MÉS LAMENTABLE.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó 12:12...

Ale!!!! ves i estiueja que t'ho has guanyat...

Vesssss...

Anònim ha dit...

El nivell intel·lectual d'alguns comentaristes decau per moments. I jo em sorprenc: Ah! però encara pot caure més!?

Anònim ha dit...

si que me gustaria que Domenec nos contara algo mas de los negocios de Juan Ramon Ferris, ha ganado mucho dinero tenia informacion de primera mano,ha salido muchas veces en los periodicos pero se ve que tiene los cabos muy bien atados el y Blasco que nunca ha pasado de ser solo informacion

Anònim ha dit...

Al Sr. Ferris le han ido tan bien los bussiness que vendió la itv a las "Koplo" y se ha coNprado un pisico en Paris... olalá!!!!!!

Anònim ha dit...

quina bergonaya de poble!!!

Anònim ha dit...

només ens falta que el M.A.Calpe siga el proper alcalde!!! si que me riuria jo!!! a vore si Algemesí escarmenta ja de una!!!!

Anònim ha dit...

XQ S'INAUGURA UN PARC UN 17 DE JULIOL A LES 22.30 HORES DE LA NIT??? PER A QUE NO VAJA NINGÚ??? O XQ AMB ELS ALOGENOS QUE HAN POSAT NO ES VEJA LA POCA GRÀCIA QUE HA TINGUT L'ARQUITECTE QUE VA SUSPENDRE PAISAGISME?

Anònim ha dit...

EL CASETÓ TARONJA EN MIG DEL PARC QUEDA DEL CUL.
SI SALVADOR CASTELL ALÇARA EL CAP PLORARIA DE LA BERGONYA...

Anònim ha dit...

Calpe és l´amo...Visente no pinta res

Anònim ha dit...

PUES QUE NO VAYA NADIE,Y QUE SE LO COMAN TODO ELLOS,QUE PARA ESO HACEN LO QUE QUIEREN SIN CONSULTAR.

ANDREA ha dit...

NO OS PODEIS NI IMAGINAR LO QUE PASARA SI EL SR. CALPE, PASA ASER EL CANDIDATO A ALCALDE X EL PP,ALGEMESINENSES APRETAROS EL CINTURON,PORQUE NO OS IMAGINAIS LO QUE PUEDE OCURRIR.¿ EL SR. BALLESTER CONSENTIRA, O PASARA A SER UN DUELO DE TITANES ?

Anònim ha dit...

en contes de ambici derá ambcalpe

Anònim ha dit...

Bon dia. Recordeu el concurs-concert de grups musicals,¨sona la dipu¨ o algo així ? Que Pedrassa s'apuntava totes les medalles? Ara resulta que en el grup guanyador, toca la bateria el fill del màxim responsable de tota esta moguda. Clar amiguet de Rus. PAPLORAR.

Anònim ha dit...

No se puede colgar una noticia nueva,estamoa muchos dias con la misma.

Anònim ha dit...

no se de ningun trabajador de calpe que diga que les grite al contrario antes de hablar mas vale que os documenteis y os informeis bien no dicen se oye que si les grita no primero informaros despues hablar soy un trabajador de calpe y hablo con concimiento de causa no como vosotros nu teneis ni p.... idea

Anònim ha dit...

TODOS LOS SOCIALISTAS SOIS UNOS CANSINOS CON CAMS. HAY MAS CORRUPCION EN EL SOE , ESTO DICHO POR UN FISCAL Y ADEMAS SOCIALISTA. HABLAR DEL FALCON EL AVION DEL GOBIERNPO . EL TRIBUNAL DE CUENTAS LE HA DICHO ALGO A ZAPATERO DE SU USO . HABLAR DEL CASO FAISAN , CHAVEZ, PAJIN CON SU MONTAJE DEL MEDITERRANEO EN ALICANTE . CASO ASTAPA FINACICION ILEGAL DEL SOE

Anònim ha dit...

Pedrassa, fill, quedat en casa i ensenyat a escriure que fa mal els ulls llegir-te.