dilluns, 3 d’agost del 2009

vacances

Desprès d'aquesta última intermitència "postera"de les últimes setmanes, ara és moment d'anunciar oficialment que el blog s'agafa unes vacances. Aquest any, aprofitant la crisi i la rebaixes de preu, eixirem a pegar una volta pel món per vore altres realitats i així, quan tornem al setembre, intentaré continuar vivint( i contant) la vida a Algemesí des d'un perspectiva pròpia.

Bones vacances i fins setembre.

77 comentaris:

Gremlin de Mórdor ha dit...

FIRST !!!
Fins prompte

Anònim ha dit...

gamieta minxat lo del tribunal en creies , ale vesten agust xro no tornes q ta paregut diso camps inocent camps inocent un escalonet burlo q sempre faltes a la veritat

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiii!!!!!!!!!
Heu vist al google earth l'església i el campanar????????????
moooola!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia. El què està clar què a fet Camps, és què ha rebut regals de aquesta trama, i ha mentit a tots els valencians i a tots els espanyols que tant li agraden.

Justícia cega i tonta ha dit...

El qui deuria d'haver-se apartat del cas és el jutge... per favor, quina poca vergonya !!!

Camps ha deixat demostrat que rebé "regalets" (a saber dels que no es té informació alguna...) i que el cas s'anul·le perquè "les declaracions són contradictories" és de una poca vergonya sorprenent...

Prou d'amiguisme politico-judicial, ni per a uns ni per als altres...

Anònim ha dit...

http://www.elpais.com/articulo/espana/juez/senalado/Camps/amigo/le/salvo/banquillo/elpepunac/20090805elpepinac_5/Tes

Anònim ha dit...

Mireu a vore si vos resulta familiar...

http://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-pspv-torrent-exige-anulacion-cambio-nombre-avenida-pucherazo-encuesta-20090804173904.html

PP exterminador de la cultura i la llengua valenciana, els Felip V del segle XXI

chustisiero ha dit...

No et queixaràs, Gami. L'Ajuntament prepara una dignificació del teu monument al nou tram del Parc:

http://www.algemesi.net/SiteResources/data/MediaArchive/archivos/urbanisme/ppos/MEMORIA%20TOT.pdf

Si es que no poden viure sense tu...

Anònim ha dit...

Sabeu si enguany venen els prínceps a vore la processó?

Anònim ha dit...

No fotes. Segur que els de la Nova Muixeranga estan més contens què unes castanyoles.

Anònim ha dit...

El PP ha aparovat la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana d'Algemesí i només ha donat un mes (agost) perquè el poble puga plantejar al·legacions al model de creixement urbanístic i econòmic que ha imposat, fent valdre la seua majoria absoluta.

Anònim ha dit...

algu sap que era el pitit que el dimarts per la nit desperta a tots els veins de la zona del parc salvador castell pareixia una alarma anti misils menut susto ens vam emportar

Anònim ha dit...

Era la Verge de la Fitolaca.

arrop i talladetes ha dit...

CAro DAta VERmibus

Anònim ha dit...

Algú sap perquè estàn talant arbres en el parc Salvador Castell???

Més fartet que samaruc ha dit...

Tanta aigua que s'anava a estalviar amb el rec a goteig (subterrani) i resulta que els jardiners reguen amb manguera, a primera hora del matí perquè els veïns no ho vejam....

I els nenúfars??? S'han mort????
Aahh, no!!!! que eren de plàstic!!!!

Anònim ha dit...

ajjaja Nenufars de plàstic.
I aigua que fa xorrets cap amunt i sen va pels desaigües. O serà que se recicla i torna a eixir la mateixa?

Anònim ha dit...

Voleu ser democratics, ¿?. Habeu canviat els carrers de noms franquistes (cosa que em pareix excelent), i ara demostreu la vostra democracia dictatorial i revanchista ficant el nom d'un carrer catalanisat. Nom d'un païs inexistent ya que el nom oficial i llegitim es Comunitat Valenciana.
Vosatros sou democratics de merda, llepaculs del catalanisme.

Anònim ha dit...

Democràtics,heu,democràcia,revengista,país,ja,ligítim,democràtics.SUSPÉS.

Anònim ha dit...

Visca Berluscoli!!!!!

Zaplana, Camps, Felipe Glez., Guerra, Vera, Barrionuevo, AFICCIONATS!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Al de les 17:52
D'acord, suspés en ortografia kakalana, pero sobresalient en veritats valencianes

Anònim ha dit...

Quina mania de possar fronteres, deixem de parlar llengues i començem a comunicar continguts.

Anònim ha dit...

Demostres tu ficar mes fronteres a ponent que yo a tramuntana.
Yo soles vullc dir a cada cosa pel seu nom, i tu soles defens noms ficticis.
¿si o no?

Anònim ha dit...

disculpa, pero quant dic mania per possar fronteres em referisc a totes, ya siga dir, Espanya, País Valencia, Països Catalans. Em dona igual que la línea siga real o imaginària, el simple fet esgoista de límitar el territori em dona complet pavor. Pel simple fet que a un tros de plástic fique que soc Espanyol ¿tinc que ser millor que u que al seu tros de plastic fique que es Equatorià? ¿o saharagüi?. A més, les llengues es crearen per tal de que els essers humans ens comunicarem i poder compartir els coneiximents no per a diferenciarnos entre nosaltres i crear discordies, pense que hi han temes de discusió més importants, encara que clar, es important matindre costat l'amor que es puga tindre per les arrels y la cultura de cadascu i cada poble.

la vida es per a disfrutarla no per estar fotent-se l'uns als altres

Anònim ha dit...

Es convoca una plaça per a "intendente principal" (cos: policia local) a l'Ajuntament d'Algemesi.
Concurs-oposició, diu.

Ja estarà triada i decidida la persona que els agradaria que ocupara eixe lloc????

Anònim ha dit...

Tu mateix ho has dit “es important matindre costat l'amor que es puga tindre per les arrels y la cultura de cadascu i cada poble.” Pero si fiquem fronteres ens aïllem dels demes, i com tu tambe has dit que les llengües se crearen per a comunicar-mos entre els humans. En aixo dones a entendre la cacarejada “unitat de la llengua” (catalana-balear-valenciana), tres llengües totalment diferenciades i filles d’una llengua mare (que no es la catalana) i que cadascuna d’elles ha evolucionat independentment en el seu territori, i que ara, per motius politics voleu que siga una sola llengua, ¿o no t’has enterat de la película?.
Com tu mateix has dit, que la llengua es per a comunicarmos els humans ¿per qué hem de despreciar una llengua que parlen cinc cents millons de persones, el equivalent a tota la població europea, soles per baixar-mos els pantalons a la llengua catalana, com si la valenciana no fora tant o mes important que la dels nostres veïns del nord?. Aixo es ficar fronteres.
Pero veig que portes la línia marcada per la política anexionista del nord, puix et fa molt feliç anomenar uns països ilusos i inexistents, oblidant el nom oficial i llegitim de la nostra terra. Estic ben segur que el próxim 9 d’octubre onejará en el teu balcó la quatriguarrada. ¿o m’enganye?.

Anònim ha dit...

Et conteste jo. Motius polítics? No home! Política a banda no hi ha cap filòleg sobre aquest planeta que defense que València, Balear i Català no siguen la mateixa llengua. Cap. Per tant, en tot cas, seran motius culturals. De raó. De veritat. De "es lo que hay" per a que m'entengues.

Ara si vols entrem al tema polític. O al nom de la llengua (a mi no m'agrada gens "català") però eixe ja és un altre debat. Però que no et capia cap dubte: la llengua és exactament la mateixa. De dretes o d'esquerres. Ens agrade o no. Intentar discutir lo que ja no admet discussió és perdre el temps.

Anònim ha dit...

anem a vore si queda clar, no desprescie cap llengua, valencia, català castella, español, arab, lo important es comunicarse dona igual la llengua, si em ve un madrileny li parlare en castellà per a que m'entenga, si ve un angles li parlare en angles. a vore si queda clar totes les llengues son bones mentres siga per a comunicarse i no per a dir desatarifos.

Anònim ha dit...

PD. al meu balcó l'única bandera que ondejà es la meua roba interior.

Anònim ha dit...

Un dialecte es parla i una llengua s'escriu. Parle valencià i escric en català. És així de senzill! tota la resta són debats estèrils, propiciats per Madrid (recordeu on va nèixer UV.)
Però cal deixar-se d'aquests tipus de debats, cadascú té clar el que vol tindre clar, doncs mentre perdem el temps debatim aquest tema, introduït al forum per un troll, VR ix de rossetes i s'estalvia crítiques. Ha de guanyar-se el jornal, encara que el pobre cobre menys que les dones de la neteja.

Anònim ha dit...

correcte

Anònim ha dit...

Hola. M'han dit que el altre dia, Pedrassa va intentar tirar un míting d'eixos que tira de tant en tant, en els bars o en la piscina, però en la platja de Cullera, per on queda el "Ferrobús", què és per on es posa quasi tota la jovenalla d'Algemesí. Primer diu que foren uns pocs xiulits, i al moment estava tota la rodalia dient-li: fora,besten. Total que se'n va tindre que anar amb la cua entre mig de les cames.

mondongo ha dit...

Ni fet "aposta":
http://blogs.publico.es/manel/files/2009/08/23-agosto-09blog.jpg

Va Visentet, que ja arriben les eleccions i jo sé per on t'anem a clavar la papereta, la papereta del ex-parc. Parc sí, parc no. A què esperes per destrossar més parts del Parc? En lo que ens agraden les solanes als del poble...

mondongo2 ha dit...

Enllaç: http://blogs.publico.es/manel/files/2009/08/23-agosto-09blog.jpg

Anònim ha dit...

Vaig vore el plenari del mes de juliol i em va sobtar la defensa que feien Antonio Saa (PP) i Emili Gregori (PSOE) del corredor ferroviari de mercaderies mediterrani mentre estaven tractant el tema de les autovies a la Ribera.

Em va sobtar perquè és un actitud hipòcrita i amb eixes paraules estan mentint al nostre poble. Perquè mentre al Ajuntament diuen això, a Brusel·les (que no està tan lluny com sembla) els eurodiputats dels seus partits a la comissió de Transports de la UE, Magdalena Álvarez i Inés Ayala (PSOE) i Luis de Grandes (PP) aposten per l'alternativa al corredor ferroviari de mercaderies per la Mediterrània, el que passa per Aragó.

Com ja recordaven (a alguns no ens calia que ens feren memòria) els esmentats regidors aquest corredor que unirà Algesires amb Hamburg, és primordial pels productes valencians que arribaran al cor d'Europa per aquesta via. Aleshores, per què Inés Ayala i Luis de Grandes (ambdós aragonesos) no pensen el mateix que ells? Per què Saa i Gregori falten a la veritat perquè el corredor aplegarà al centre del continent via Saragossa?

Anònim ha dit...

Perquè els espanyols sempre s'han dedicat a marginar els Països Catalans des d'un punt de vista d'infraestructures.

Els catalans ja fa anys que se n'adonaren, els valencians continuem sense voler veure-ho.

Anònim ha dit...

Esteu d'un obssesiu-compulsiu en Espanya, Països Catalans, Regne de València, "que pa que".
Es que no es doneu compte que açò no s'ha d'acavar mai?
Sempre hi haurà algú que no pense com "vosatros", eixa és la llibertat...
No aneu a arreglar res, PARDALOTS!!!!!

Centreu-se en el que SI podeu fer, el nostre poble, i d'ahi en avant parleu...

Anònim ha dit...

Tu si que eres pardalot i maleducat.

Les megainfraestructures d'aquest tipus decideixen entre d'altra la redistribució de la riquesa en el futur, i per tant, per exemple tot allò que arriba en dinerets al poble d'Algemesí.

En la mesura que tenim els valencians unes infraestructures de futur pobres (trens), tenim un futur pobre.

Mentre, ignorants que li fan el joc a Madrid i Castilla: regals en forma d'impostos.

Anònim ha dit...

Es de veres que s'està creant una tv digital del poble apart del Bercatv? qui la està montant? per fsavor si algú sap algo que ho diga, tinc curiositat per vore si es veu a la xarxa. Ja es varia la gent que m'ho ha comentat al poble.

Anònim ha dit...

Ni idea. Jo sé que es va aprovar demanar un canal de TDT per a que es puga continuar emetent el Berca en digital una vegada arribe l'apagada analògica...

Anònim ha dit...

Jo he sentit que es podrà vore per internet igual que algunes teles que només es veuen per internet

Anònim ha dit...

Avore si despres de vacances torneu en dos dits mes de front i sabeu tambe dir les coses bones que pense que tot no es tant mal com digueu, pero bueno ja es sap cada un de quin partit es, nomes hi ha q llegir la "no objectivitat"

Anònim ha dit...

ahir em regala un amic meu un cubata,crec que lhe cagat perque puc anar a la carcel, salveumeeeee

Anònim ha dit...

Un canal comarcal de TDT segurament és econòmicament inviable després del 2010.

Es parlava de que els continguts de Berca TV passarien a emetre's en un dels tres canals del múltiplex comarcal. Això previ pagament dels Ajuntaments als amics a qui la Generalitat Valenciana va otorgar llicència (llegiu 1984 si encara no ho heu fet).

Però després del sotrac econòmic esperat per l'any que ve, dubte que els Ajuntaments tinguen tan poc trellat com per destinar part dels reduïts pressupostos a una televisió amb un alt cost i nul·la rendibilitat (ni econòmica ni electoral). Ara! Que déu sap fins on arriba la cultura del pa i circ dels nostres analfabets dirigents polítics.

Tot plegat fa indicar que efectivament Berca TV acabarà emetent-se via Internet, tant si hi ha plans actuals per fer-ho com si no. Realment és la manera més barata d'emetre actualment (i més encara en el futur), i a més a més augmentaria en espectadors gràcies a l'atemporalitat dels continguts en la xarxa. Em sorprèn, per exemple, que encara ni tinguen un canal youtube obert on penjar els 30 minuts de producció diària de televisió.

Però si Vicente Ramón (en castellano, en el original) no sap diferenciar entre un comentari en Gamieta i un article d'opinió de Gamieta, podem esperar d'ell que arribe a fer un raonament tan senzill com aquest?

Anònim ha dit...

I la gent que no te internet o que no gasta normalment l'ordinador (que hi ha molta.., mon pare, ma mare, els meus güelos, la meua germana menudeta..). Com voríen el berca si només emitira via internet? Per favor anònim de les 15:32h pensa que encara no totes les cases tenen l'ordinador al saló. Encara queden uns anys. S'emitixca o no via internet, el Berca es deuría poder vore a la tv alemys els propers 10 anys.
No m'agrada la gent com tu que du els temes al terreny polític.

Anònim ha dit...

No dic que no seria ideal que alhora s'usara el radiospectre i Internet. Dic que no hi haurà diners als Ajuntaments, i que per tant s'hauran de gastar molt bé els pocs que hi haja. Els pròxims 10 anys, per desgràcia, no s'assemblaran als 10 anteriors.

A mi, per contra, no m'agrada la gent que s'autoanomena apolítica, quan realment vol dir que li dona igual que li dominen la vida. Com s'emetrà Berca TV serà una decisió política: presa per un polític de l'Ajuntamet, basada per la política econòmica dels últims 20 anys i en el repartiment partidista de llicències de TDT de la Generalitat (insistisc, repartiment als amigatxos, va ser així).

Anònim ha dit...

Que fuerte, que fuerte, que fuerte...
Mireu el que acabe de llegir al Berca escrit de setembre:

"El nou parc manté l’arbratge existent de gran port i s’han replantat
noves espècies, a més de dotar la zona amb distintes
plantes aquàtiques, nenúfars i plantes autòctones
aromàtiques..."

Arbratge existent????? Però si menys les palmeres, s'han carregat a tot ésser viu d'eixe tram del Parc i l'ombra hem d'anar a buscar-la a un altre poble!!!

Nenúfars?????? Però si són de plàstic, hua hua hua (com diu aquell: me parto, me mondo y me rio)

"...i s’ha optat per una redistribució del sistema d’enllumenat que produeix una menor contaminació ambiental."

Però so burrets, no se n'adoneu que els farolets eixos que heu posat al llarg del carrer-bici la única cosa que fan és desllumbrar als que van amb bici, als que van a peu i als que passen pel costat amb cotxe????

"D’aquesta manera es busca reduir el perill d’accidents per caigudes de branques..."

Normal, si no han deixat cap arbre (apart de les famoses palmeres), com li té que caure a ningú una branca al cap? Lo únic que hi hà per allí és taulell a terra, sol i més sol encara. Però so tontins, no vegeu que heu fet una marranada?

M'encenc en flames!!!!!

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:55h, eres un polític o t'agradaría ser-ho?

Anònim ha dit...

Que va pasar anit amb la llum i l'aigua?

Anònim ha dit...

torna gamieta, aquest poble et necessita

Anònim ha dit...

Hi hagué una baralla el dimecres? HO HE LLEGIT HUI EN EL levante. Mare meua, entre dos clans. Ñetas contra latins o mantequillas contra kung fu?

Anònim ha dit...

Estic totalment en desacord amb el canvi d’estacionament dels cotxes als carrers... per beneficiar als conductors, foteu al veïnat... una autèntica “Quinierrada”.

Anònim ha dit...

Hi han pobles com Bétera que canvien l'estacionament per anys i no passa res.

Anònim ha dit...

Gami ja està al caure!...

fem porra?...

amb quin assumpte cregueu que encetarà el curs?...

serà un tema nou?.

Anònim ha dit...

Al amic/amiga de 30 d´agost a les 21:34

Tambe hi ha regidors que saben quan dir prou i dimitixen,Alcaldes de pablacions semblants a Algemesi q no cobren ni de llarg el sou de VR, i tampoc no passa res

Anònim ha dit...

PORRA-PORRETA-PORRÓ:

Maravïlla Valenciana + Mi tesoooro de España... són dos bons temes per arrancar. Tot ti descriure l'ambient d'assajos a la nit seria bonic... no Gami?

Anònim ha dit...

Tampoc estaria de més els contractes "a amics" que es fan des d' urbanisme...
Hi ha un senyor a l'atur al qui un amiguet, qui apenes fa un any o dos que està, li pasa els cotractes que factura la seua senyora...
Açò dels trifàsics afècta a tots, independentistes i monàrquics...

Averigua per ahí, Gami que les fotocòpies son la punta del iceberg...

Parant el Sol ha dit...

Ié graganta profunda de la ribera...

Anònim ha dit...

Ei companys!!!

He estat pegant-li una ullada al blog de Creixent Algemesí, l'heu vist?
M'he quedat de pasta de moniato quan he llegit que van a reformar un altre tram del parc, de segur que es carreguen més de la meitat dels arbres que hi ha allí igual com feren anteriorment.
De segur que ho deixen tot
enrejolat i uns poquets arbres i au.

No n'hi ha dret, tenim que fer alguna cosa aquesta vegada, no podem permetre que destrosen eixe troç també!

No se, fem samarretes, pancartes, alguna mani, no se...

Les obres, segons pareix, començaran després de bous.

Anònim ha dit...

No me jodas que van a reformar un altre tram!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo emigre, emigre d'aquest poble. Qué tan malament està? D'acord, que canvien el pis però que no toquen res més, que de segur que no deixaran ni la meitat del verd que hi ha ara.

Fillsde...

Anònim ha dit...

Aquesta vegada hi ha una diferència. L'anterior va ser imposada sense consultar ningú. I se va armar una bona.

Esta vegada, ja fa uns mesos, els veïns afectats reberen una carta per anar a una reunió per a que opinaren. Tinc entès que no informaren molt (només tenien dos plànols quasi idèntics d`on triar, i un d'ells estava entravessat per un nou carrer innecessari així que no es va dubtar molt). Però lo trist és que el nombre de veïns interessats que van acudir es podia contar amb els dits de la mà.

Ara vindran les queixes, però en el lloc i en el moment de fer-ho ningú estava per defendre els seus interessos.

El que està fent el PP és anar a lo facilet i fer obra barata en llocs ben visibles per defendre que ha fet al menys algo en aquests anys (algo que no és ni de lluny les famoses 262 propostes) ja que, a hores d'ara, ja ningú no es creu que algo haja canviat en l'Ajuntament com no es cansaven de dir. I de justificar els sous millor ni parlem...

Anònim ha dit...

i què digueu de les casetes del parc?, una altra vergonya!. Una festa privada, que dura una setmana, i tenim que consentir que durant dos mesos ocupen un espai públic. Aquests, com els altres, que per quatre vots mal contats, no volen possar on cal casetes i becerrades.

Anònim ha dit...

Lo que no és just és que l'Ajuntament convocara només als veins del parc.
Que la resta de la gent del poble no fa ús del parc? o el tambor no és tropa????

Lo que jo vos diga xiquets, hi ha que emigrar d'aquest poble i així que no es quede ningú i que puguen tirar una bomba per a desfer-ho tot i a la merda tot!!!

Anònim ha dit...

els que se'n fumen uns quants son els bèsties que tenen la poca vergonya d'eixir a matar un animalet. ni cultura ni collons. ja s'arrimen les supermegafestes privades per als algemesinencs sàdics que els encanta gaudir de la sang i la tortura, com si foren de l'imperi romà! i damunt paguen. quina ilusió...!. Mai ho entendre, ni això, ni la destrosa del parc, ni la despilfarrada de diners públics, ni la poca cultura, ni la vergonya de berca que tenim... molta regidoria de joventut i no hi ha res gratuït on pugam anar de festa, ni tan sols una berbena com fan a qualsevol poble del voltant. es vergonyós, encara que les becerrades s'enduen el premi gros. És normal que tinga tanta vergonya del meu poble?? les poques coses bones que té ni tan sols les aprofiten!!

Anònim ha dit...

La Capella de la Troballa, Bé d’Interés Cultural, es una mostra del bon sentit de gust que s’ha tingut en ella i en el seu entorn. A principis de la dècada dels 80 del segle passat se remodelaba la replaça d’enfront de la Capella, despres d’haber-se ampliat la seua grandaria a costes de unes xicotetes cases, passant d’una amplaria de 10 metres, a l’actual de 20 metres. Despres s’enderrocà la casa mijanera de l’esquerra, mirant la Capella de front, quedant l’edifici exent i aïllat, i urbanitzant aquell lloc, que queda com ara ho podem contemplar i disfrutar, a mes en la nostra Gran Festa Major.

Aprofitant el comentari de la Capella, he de dir que l’atra zona declarada Bé d’Interés Cultural (BIC), correspon a la Basílica Menor de Sant Jaume, la construcció mes emblematica del nostre poble, pero els nostres tecnics municipals encarregats de redactar proyectes d’urbanisme, i cobrant un pastó, han optat per beneficiar els bens particulars dels propietaris d’unes poquetes cases lindants a la Basílica, la qual haguera guanyat en prestigi al estar completament aïllada de toda construcció particular, i rodejada d’un espai ample i ajardinat, que tanta falta li fa ad este poble.

Esta nota l’escric en resposta a la Revista Algemesí segle XXI que he rebut via e-mail en el meu correu, i he de protestar pel canvi de llinatge que li han donat a l’autor del projecte de l’esmentada Capella de la Troballa. L’autor i arquitecte es Joan Segura de Lago, i no “Juan Segura de Llac”, puix ademes d’arquitecte fon l’autor del llibre “Llinatges d’un poble”, es a dir, que era un especialiste en l’estudi dels llinatges d’Algemesi (apellidos) i li haguera caigut molt tort vore eixe canvi.

Anònim ha dit...

Si és que escriure escriuen, però no saben ni qué, ni com, ni quan, ni per qué...

Anònim ha dit...

Gamietaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
On estàs?

Anònim ha dit...

parlant dels voltants de la Basílica... heu vist els matolls que hi han en un solar de “la placeta del Rector”?... sembla un bosc!.

Anònim ha dit...

Al de les 17:53
¿no? ¿i aço qué es?
Mira el teu DNI i veges si eres chino.

Anònim ha dit...

No soc catalanista, pero el del DNI ja cansa. Preferisc ser espanyol abans que bobo com ell. Anda que eres curt, xiquet.

Anònim ha dit...

Entonces prefieres ser español a ser catalan, excelente, pero nunca dejes de ser valenciano. Ser valencino no es ser bobo ni corto. Guardate tu DNI que te va a servir de mucho.
Bones festes de la Maedeu.

Anònim ha dit...

Lo dit: més curt que un melic.

Anònim ha dit...

AL 17:04
Collons, tu soles dient mes curt que un melic acabes, pero mes curt eres tu perque no dones ninguna raó ni ninguna solució. Soles eres bó per a criticar. Hi ha que agafar el bou pel cuernos i no torejar des de la barrera, mante.

Anònim ha dit...

No tinc ganes. De veritat. He dit dalt que no soc catalanista. Però t'equivoques en pensar que per això soc espanyolista: just al contrari. Soc independentista. Espanya és un lastre per a moltes regions i el Llevant és una d'elles. Deixa que es maten PPs i PSOEs i avancem cara a Europa que està dalt, no a l'esquerra. L'AVE amb prioritat deuria ser el que ens porta el turisme, no el que duu a 4 gats empresaris a rendir comptes a MadriZ.

Anònim ha dit...

Hui al diari:

Ediles del PP de Algemesí se reparten 84.000 euros por asistir a reuniones que no constan oficialmente.

Si pensaves que ja cobraven massa, torna-t'ho a pensar...

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 20:57

Mante tu sols et lleves la careta.

Llevant? Respecte d'on? Doncs respecte de Madrid que és qui ens anomenat sempre així. El nostre llevant són les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Dius que hem d'avançar a Europa. Nosaltres ja som Europa, per tant ens calen unes infraestructures que ens connecten amb altres llocs del continent, i deixar a banda eixe tren que aplega des d'Almansa.

Anònim ha dit...

Eixe tren que ve d'Almansa també ve des d'Europa. Lo que hem de procurar que el que va cap al nord seguixca per tota Europa i que no aplegue soles fins a l'atra banda de l'Ebre i se pare allí.
La Comunitart Valenciana es EUROPA.