divendres, 22 de juny del 2007

Les primeres reaccions als nous regidors

Les primeres reaccions al repartiment de les regidories per part de Vicent Ramón no s'han fet esperar. Els primers en eixir-li al pas han sigut els d'Esquerra Unida. El PSOE de moment no en diu res, és d'esperar que els coste un poc més entrar en la dinàmica de fer oposició,després de 20 anys sense tastar-la.

Des d'esquerra Unida han afirmat que és "imprudent i poc ètic que el propi alcalde es reserve per ell mateix la delegació d’urbanisme" pel tema del rebombori d'anònims que que es va crear unes setamanes abans de les eleccions. El representants d'EU van més enllà i apunten que el fet que Vicente Ramón gestione personalment l'area d'Urbanisme "pot suposar la marbellització de la política local". De veres penseu que podem arribar tant? Però, si no tenim platja, almenys de moment....

A més de l'adjudicació de la regidoria d'Urbanisme, Esquerra Unida també ha fet sang de la concessió a la galeria que han fet els del PP donant-li la regidoria de Joventut al PSD. Els arguments en aquest cas són que el PSD "va fer una campanya d’incitació a un oci basat únicament en el consumisme i en la cultura del botelló". A la gent d'EU, com al propi Gamieta, li ha cridat molt l'atenció que el Partit Popular decidira cedir l'àrea de joventut a un altre partit, sense cap necessitat, quan hi ha sigut un dels pilars centrals de la campanya electoral del PP.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic anònim:
En primer lloc saludar-te i felicitar-te per obrir el blog que ens ocupa. He llegit les primeres entrades i deduïsc que no eres el / la nou / nova regidor/a d'educació o de cultura i també deduïsc que no eres pepero, avui hi ha que anar amb molta cura amb el que es diu.
Bé prou de rotllo i al tall. Qüestions:
El fet de que l’alcalde s’adjudique urbanisme ja el fa presumpte culpable de “mangoneo”. Per a què donar-li a altre el que puga “fer” jo? I remarque presumpte.
Respecte a Joventut... mal “xollo” li ha eixit al PP, l’àrea més complicada li l’han donat a “Pedrasa”; així paga la factura a Blasco i es llava les mans pels possibles problemes que puguen sorgir ( ha segut ell ) a més sempre podrà dir que la joventut el va elegir.
I Educació? Ja tenim garantida la normalització lingüística amb una regidora que a dures penes parla valencià.
I bla, bla, bla...
País de bojos.

Anònim ha dit...

no ens precipitem amb el tema d'urbanisme... i respectem la pressumpció d'innocència, encara que pense que hauria de ser incompatible tindre negocis immobiliaris i ser alcalde o regidor d'urbanisme. Però com que la llei no ho impedeix i la gent l'ha votat, haurem d'esperar i vigilar què passa a partir d'ara amb la rajola a Algemesí. No crec que, amb tots els ulls vigilant-lo, vaja a fer cap animalada ni a forrar-se il.legalment o dubtosament. I lo d'agafar Urbanisme és comprensible. És agafar el bou per les banyes. Garcia prefereix controlar el cotarro personalment i no delegar en ningú...
Tb pense que ha arribat al poder 4 anys tard per a presentar un PAI amb golf... ja vorem

Anònim ha dit...

Per suposat que cal deixar treballar al nou equip de govern i donar-los un vot de confiança. Els prejudicis resulten mals consellers. De fet, la decisió d'assumir personalment l'àrea d'urbanisme per part Vicente Ramon és un repte i alhora un compromís fort, donades les implicacions prèvies en el món de la construcció. Però ara esperem que tot siga diferent i siga conscient del lloc que ocupa. Deixem-los fer...

Anònim ha dit...

Si deixem-los fer, però quan ens donem compte ja hauran clavat la maneta per on no devien. Si són del PP ja se sap quines son les seues intencions.

Anònim ha dit...

temps al temps! dixem fer coses al nou alcalde,perque ja estem criticantlo i a mi em pareix una bona persona, ames que una de les coses que ell digue es que volia ser alcalde maxim 8 anys i despres dixarho ja que apartir dels 8 anys la gent ja sacopla massa al asiento