divendres, 3 d’agost del 2007

Canvi de sentit: d'esquerra a dreta


El resultat de les últimes eleccions municipals va suposar un canvi en el govern: els 20 anys de govern de les esquerres donaven pas a la dreta, al Partit Popular. La voluntat del poble era fer un canvi en l'Ajuntament, i així ha sigut.

Des del passat mes de juny s'espera, amb un poc impaciència, comprovar quins són els canvis que suposarà el relleu del signe del govern municipal. I per fi, ha arribat el moment de visualitzar el canvi! Canvi de sentit en Algemesí.
Tal vegada només siga un carrer però és un exemple molt clarificador dels nous temps: els que anaven cap a l'esquerra, ara han d'anar cap a la dreta...

Des del punt de vista pragmàtic aquest canvi de sentit vol solucionar el caos circulatori que moltes vesprades pateixen alguns dels carrers més cèntrics i estrets d'Algemesí, com el carrer dels Monts. És bo detectar el problema i intentar posar-hi solució.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

JA ESTAN JUSTIFICATS ELS 50.250 € DE JORNAL DE LA CONCEJALA..... JA HO HA FET TOT EN ESTA LEGISLATURA.....

Anònim ha dit...

Déu pille confessats als veïns i veïnes del carrer LLuís Vives perquè es van a menjar tot el trànsit d'entrada al centre ciutat des del Nord

Anònim ha dit...

Açò ,tota la vida, se'n ha dit que és desvestir un sant per vestir-ne un altre.
Segons l'alcalde açò ho fan a petició dels veïns del carrer València, i ara que faran quan protesten els del carrer Lluís Vives?
Per cert, el canvi també ha sigut en la llengua de les cartes de l'alcalde d'Algemesí. Si abans tot era en la nostra llengua, el valència, ara sembla que serà en castellà. La primera carta que hem rebut els veïns del carrer València del senyor Vicente Ramón per informar-nos del canvi de sentit del carrer està escrita únicament en castellà... Comencem bé.

Anònim ha dit...

Això d’escriure sols en castellà té sentit, doncs és una de les mesures del nou ajuntament per reduir despeses. “Fora traductors, que en el banc sols escrivim en una llengua i ningú és queixa”
Què diferència! Llegia avui al Levante que TV3 anava a emetre en català, gallec i eusquera per a tota Espanya... i nosaltres tallant l’emissió. País de bojos!
L’espectador

Anònim ha dit...

EL CANVI DE SENTIT ENCERTAT. S'ALEGRARAN ELS VEÏNS DEL C/ ALBALAT QUE ERA LA GRAN A7 D'ALGEMESÍ...

US RECORDE A TOTS QUE HI HA UN CORREU ELECTRÒNIC PER POSAR-SE EN CONTACTE AMB ELS CONCEJALS I ELS DESPATXOS ESTAN OBERTS PEL MATÍ... TOTAL ES TOCAR I PASAR.

BON AGOST...MILLOR SETEMBRE...

q fara la comissio amb mes de 800.000 euros enguany?????????

Anònim ha dit...

al que diu que la regidora ja ho ha fet toto en esta legislatura: perque non deixeu a la gent qaue treballe avans de criticarla?, no els ha hu deixat temps a fer res?, ha hu comensat arreanlos? perque no asepteu lo que digeren les urnes? aixo que vosaltres feu es democracia?

Anònim ha dit...

EL QUE JO FAIG ES CRITICAR ELS SOUS DESORBITATS TANT DELS CONCEJALS ALLIBERATS COM DE L'ALCALDE. LA IRONIA ES (per si no ho has entés)QUANTS CARRERS HA DE CANVIAR EL SENTIT PER A JUSTIFICAR EL SEU SOU (aberrant, per cert)....

DE TOTES FORMES, ESCOLTA EL POBLE... ÉS CERT QUE EL POBLE DECIDÍ QUE L'EQUIP DE GOVERN FORA DEL PP, PERO EL POBLE NO ESTÀ GENS D'ACORD AMB EL SOUS QUE S'HAN POSAT ELS CONCEJALS....

EIXE ÉS EL MISSATGE DEL MEU PRIMER POST.