divendres, 3 d’agost del 2007

El col·locador impertinent


Un personatge passeja pels corredors de l'Ajuntament accedint a informació municipal i oferint "col·locar-te" en la Diputació de València. Almenys així ho explicava el sindicat UGT la passada setmana.

Sembla ser que aquest "personatge" tan singular es passa el dia als despatxos i corredors de l'Ajuntament que ara està en mans "de los mios". Ja advertíem fa unes dies del perill que suposa l'entrada en l'escena pública d''algunes persones que creuen que ha arribat el moment de les "venjances" i de restituir deutes del passat. Aquests personatges, per sort, no tenen cap càrrec públic, però si que trauen a relluir la seua seua condició de militants del partit que govern a l'Ajuntament d'Algemesí.

Ara és el sindicat UGT el que ha denunciat l'existència d'un personatge que, sense ser regidor, ni assessor, ni funcionari pot accedir a la informació municipal. I el que sembla més lamentable és que demana currículums a treballadores que acaben el seu contracte a l'ajuntament i els diu: "Voy a ver si te puedo colocar en la Diputación". Quin col·locador!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I tu, Doménec... d'on et traus totes estes coses???

Beca TV et necessita de redactor per al seu nou programa d'immediat!

Anònim ha dit...

Si que te raó,d'on et traus aquesta informació?? PAreix de primera ma... a vore si ets tu el "col·locador".
Es posen sous, s'el posen alt, canvien direccions de carrers cap a la "dreta" i ara col·loquen a gent afí... Que bonica és la política, almenys aquesta!!

Anònim ha dit...

Doncs jo si que en veig a u que no és regidor, no és alliberat, ni té cap càrrec, eixir i entrar de l’ajuntament prou sovint; això sí, sempre amb el telèfon a l’orella. Serà una línia directa per a col·locar a la gent.
L’espectador.