divendres, 10 d’agost del 2007

I tu més...

Cullera m'espera, però el polítics d'Algemesí no volen que este siga un estiu tranquil. El tema del cementiri encara està calent. Ara, els del PSOE acusen als del PP de voler deviar l'atenció cap a altres temes, per a que tothom oblide el tema dels sous i ara de la tala d'arbres.
Sembla prou normal que el nou equip de govern estiga treballant de valent aquests dies d'agost. Quan tots tornem a la Mare de Déu voldrem vore canvis.
Pèro no és elegant voler justificar les errades pròpies buscant culpes en els altres. Vicente Ramón és va precipitar declarant a las Provincias que s'anava a posar un sou de 91.000 euros. Probablement siga conseqüència de la inexperiència i falta de posar els peus en la realitat municipal d'Algemesí. Desprès s'han encabotinat en negar que les declaracions foren realitat i en dir que tot era una invenció del diari. Aquesta tàctica de voler negar la realitat no els ha funcionat molt bé als polítics que l'han posat en pràctica. Cal ser més honest i si s'ha fet malament una cosa assumir-ho i intentar solucionar-ho. Però sembla que aquesta no és l'estratègia. La tàctica del PP és dir: "Tot és culpa del PSOE. Ho ha fet tot molt mal".
Segur que Gregori i els seus regidors han fet coses malament, però també hauran fet coses bé. La darrera demostració és el resposta en la premsa del PP al PSOE sobre el tema del sou de VR tractat al darrer plenari. Ara diuen que Gregori cobrava 80.000 euros, però amaguen que aquest sou no venia del pressupost municipal, sinó de la seua assignació com a diputat provincial. Tots sabem que Gregori no passava de l'aire i que la seua assignació mensual tindria, però queda bastant clar que no tenia sou fixe de l'ajuntament, ell no cobrava ni els 64.000 ni els 50.00 euros que cobren els dels PP. No és bo voler amargar-se en veritats a mitges.
Aquesta estratègia dels nous regidors sembla la del xiquets que els insulten i sempre contesten: "i tu més...."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A voltes amb els sous?
No patiu, que com deia un conegut alcalde d'Algemesí (?):
"L'Alcalde ho arreglarà per a que el cadafaler no perga i el poble quede content"
Que així siga.
L'espectador.

Anònim ha dit...

A sovint la política s'ajusta al que la majoria de la gent pensa: aburrida, basura,es meneja per interesos personals,... I és que moltes vegades, dreta i esquerre es comporten com molt bé dius: "i tu mes...". I la gent es cansa. O altres vegades, només arribar, es posen uns sous de 64.000 euros, o un parell de 51.000, je, je...