dimecres, 8 d’agost del 2007

La mort tenia un preu


Una de les notícies més curioses que he llegit aquests dies és la mesura que, amb urgència, ha tingut que prendre el nou equip de govern davant la falta de nínxols al cementiri. Sembla que Gregori i el seus regidors, amb l'arribada de les eleccions i la seua dedicació a vendre projectes de futur: Zona d'Oci, Habitatges per a joves... van oblidar que a Algemesí també mor gent i que els nostres difunts necessiten un espai per a reposar fins l'eternitat. Clar, com els mort ja no voten. I ara, Vicente Ramón ha tingut que negociar una actuació urbanística per a construir més nínxols més prompte del previst. Qui li ho diria a ell que la seua primera actuació urbanística com a alcalde seria fer nínxols. Tirant a fotre ho qualifica com el primer PAI del PP d'Algemesí. De fet VR s'ha tirat a la plaça fent les següent declaracions: "no permetre mentre siga Alcalde d'Algemesí que quede cap difunt sense poder donar-li sepultura”. Em recorda a la protagonista de Lo que el viento se llevó en aquella frase de "juró que no volveré a pasar hambre"... Us imagineu al nostre VR agenollat i amb les mans plenes de terra diguent el seu particular jurament...
No podem deixar de banda la poca previsió que van tindre els anteriors governants davant aquest fet, però les declaracions i el rebombori que li han volgut donar des de l'ajuntament respon a l'estratègia de tirar per terra tot el que feien els que estaven abans al govern.
L'alternativa a ser enterrat és que et cremen, però la mesura no està del tot implantada al nostre poble, perquè tots volem que ens posen flors per tots sants.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://es.youtube.com/watch?v=UUbJva0Qagk

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).