dijous, 9 d’agost del 2007

On estan els arbres?


Hui m'he passat pel carrer Albalat i he trobat alguna cosa diferent.
Desprès he llegit que l'Ajuntament ha decidit, per les queixes dels veïns tallar TOTS els arbres d'aquest carrer i d'altres. Val, pot ser alguns molestàven, però... tots? Aquests regidors que ara tallen tots els arbres aprofitant les dies d'estiu són els mateixos que renegaven davant la possible tala d'arbres al poslisportiu. El poder canvia.
I ara sembla que l'excusa perfecta és dir que és "a petició dels veïns". Si fa uns dies era canviar el sentit dels carerrs, ara és tallar arbres. On estan les peticions? Cal ser valent i assumir les decisions.
Demanem, demanem....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I de l'oposició no parlem? A mi m'agradaria saber per quin motiu en els actes que s'han fet amb la nova corporació ha acudit tota l'oposició, fins i tot aquells qui essent regidors no s'acostaven a cap acte públic més que als "que són precís". En fi... No sabia que han tallat arbres... el qui se es que al carrer dels Arbres hi ha uns que creixen molt ràpid però que plenen les voreres d'una matèria viscosa que fa negre el sòl... ¿No caldria posar tarongerets borts o fer una arbereda com cal? DEMANEM? PUES JO VAIG A DEMANAR DEMANAR... UNES ROTONDES BEN FETES, FONTS NO DESBORDABLES (QUE NO SON PISCINES DE XALET DE LUXE) I QUE ACABEN ELS TRAMS DE VORERA NOVA D'ALGUNS CARRERS ON ES QUEDAREN A MITGES EN MAIG...

Anònim ha dit...

Ho dic aci perquè se que açò se llig cada matí després d'esmorzar amb levante i provincias davant

Anònim ha dit...

Els veins demanen, a petició dels veïns, tots els veïns??, alguns veïns??, quants veïns fan falta per a es canvie un carrer o es tallen uns arbres???. A mi personalment em queda una mica lluny la piscina coberta, podria fer alguna cosa Sr. Vicent ????

Anònim ha dit...

Clar, els arbres fan negre els carrers, entren lladres a les cases, creixen molt,... i si jo ara me queixe de que la xopera no te quasi xops i son tot eucaliptus???? Que fem els tallem tots????? I si ara me queixe per què vuic canviar el sentit del meu carrer?? És bó saber que aquest nou consistori asumeix els grans projectes amb aquesta contundència. I quan acaben amb els arbres, a per les plantes dels balcons!!!!!!!!!!!!!