divendres, 17 d’agost del 2007

Operació "Serra"

El fet d'estar fora d'Algemesí dificulta molt el seguiment de la vida quotidiana del nostre poble. I a més també suposa un important obstacle per trobar una connexió a internet digna i no molt cara. No obstant això, a les platges de Cullera i al xiringuitos et pots trobar a una bona part dels veïns i veïnes d'Algemesí, entre els que es troben exalcaldes, regidores...
Per sort, algun ciber i les escapades des de la platja a Algemesí em deixen uns minuts per connectar-me i posar-me al dia, però aquest dies d'estiu costa més....




El tema de la setmana és l'operació "Serra".
Sembla que la tala d'arbres continua a bon ritme. El regidor de parcs i jardins, Antonio Saa, està encapçalant aquesta operació "Serra". Sembla que molta gent quan el veu passejar a prop de sa casa amaga les plantes del balcó no siga cosa que se li posen entre cella i cella i també mane que li la tallen.
Per cert, algú té al·al·lèrgia als eucaliptus? Ho dic per què la xopera està plena i si algú presenta una queixa a l'ajuntament tal vegada van cap allà a seguir l'operació "serra". Si ho demanen els veïns...






Per l'altra banda, des del PSOE han criticat la tala massiva d'arbres als carrers d'Algemesí. Apunten que es podia haver revisat aquells arbres que molestaven i substituir per altres. Però, perquè no van arreglar els arbres quan manaven ells? Sabien que hi havia arbres que molestaven? Estaven alguns massa damunt dels balcons? No es controlaven les llavors que deixaven caure els arbres? No és bo fer una tala massiva, però tampoc és bo oblidar el manteniment dels arbres dels nostres carrers.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha molta gent que ha vist aquests últims dies els Germans Marx passejant pel nostre poble.que per què, podeu consultar-ho en el blog dels amics de Tirant a Fotre

Anònim ha dit...

VOLDRIA SABER QUANTS ALERGICS HAN CONSEGUIT QUE ES TALLAREN TOTS ELS ARBRES. MES QUE RES ES PER JUNTAR A LA MATEIXA QUANTITAT DE GENT I QUEIXAR-MOS DE LES MERDES DELS GOSSOS, I QUE L'AJUNTAMENT ELS MATE A TOTS.... I DESPRES QUE ELS REEMPLACE PER "OSITOS" DE PELUIX QUE SON MES NETS.

Anònim ha dit...

Jo demane que ja d'una vegada l'Ajuntament demane una sol·lució a la Diputació a través d'una ajuda com Déu mana y ens proposen un sistema de contenidors com cal, a l'altura d'una ciutat com ens la van pintar en la campanya electoral (a l'altura que es correspon). Les boses de fem al carrer son la vergonya de la comarca i les rumanes, cerdes per naturalesa (¿heu vist hui les bulgares a antena3 notíces que es burlaven de la policia perquè saben que no les poden detindre per ser carteristes?) ja s'encarreguen d'obrir-les y escampar el fem per tota la vorera. O algun pobre gat... El cas és que no son la millor carta de presentació dels nostres carrers...

¿hi ha al·lèrgics a la mediocritat? jo si, em produïx unes picors insuportables a l'altura de la figa.

SALUTACIONS

Anònim ha dit...

Llàstima que açò d'internet siga a vegades tant "lliure" com per a deixar lloc a expressions "les rumanes, cerdes per naturalesa". Anava a reivindicar els drets dels arbres, almenys dels que no molesten i solament es dediquen a netejar la nostra atmòsfera de diòxid de carboni, pèro davant d'aquestes paraules malsonants, feixistes, plenes de rancunia i d'un altra època, no hi ha molt a dir. Solament afegiré que hi ha rumans/nes nets. I em sap greu, però també bulgars/es. I també algemesinenc bruts, almenys de ment.

Anònim ha dit...

Calcule que els contenidors no els voldràs a la porta de ta casa, encara que sí, és possible que falten contenidors. Respecte als estrangers dons... ja heu arribat, no?
L’Espectador

Doménec Gamieta ha dit...

Anònim que has emprat adjectius despectius i genèrics a totes les dones d'origen romanès. Et pregaria com a responsable del blog i com apunta Etoo, que rellegires els teus comentaris abans de publicar-los. T'anime a que continues expressant la teua opinió sense posar en el mateix sac a gent que tal vegada no ho mereix.
Tens una part de raó sobre aquelles persones que embruten els carrers sense respectar les normes cíviques de convivència. Però et recorde que, per desgràcia, hi ha més gent que no respecta les normes de convivència i alguns són origen romanès però també hi ha alguns que són nascuts al nostre poble, i per tant han tingut més possibilitat de rebre educació i més possibilitats per respectar als altres però han decidit no respectar les normes de convivència. No són tots els que estan ni estan tots els que són.
Gràcies anònim per continuar opinant sense ofendre.

Anònim ha dit...

Quan el PP guanyà les eleccions posaren al mateix sac a tot l'equip de govern local, comparant la seua politica amb la de Camps (espere que ningú continue asociant el PP a Aznar... en matèria local)...

Evitaré paraules que us molesten, si voleu podeu tancar els ulls...però digueu-me... ¿qui ha entrat a robar i qui amenaça el xicotet i mitjà comerç local atemorint els qui despatxen darrere d'un mostrador?

NO SIGUEM TAN "ALMAS CÁNDIDAS PLATONIANAS" que es pot ser progre i realista, collons

Anònim ha dit...

Estimada anònima, pot ser que un dels motius pels quals el PP ha guanyat en Algemesí, siga el tema de la seguretat ciutadana. És per això que una de les seues principals obligacions és solucionar-la. No val a parlar i parlar del que han fet els demés. No val el canviar direccions, tallar els arbres, fer níxols nou, posar contenidors... això també ho sé fer jo i a meitat de preu.
L’espectador.

CRISTINA ha dit...

Al valent ANÒNIM què ha proposat matar a tots els gossos i no ficar el nom... tinc dos rottweilers i el què caiga en un excrement d'ells corre perill de morir ofegat. Afortunadament la majoria de propietaris de gossos tenim una miqueta més d'educació i trellat què el nostre amic anònim "què segur què va als bous", i pleguem els excrements dels nostres animals amb les borses què l'ajuntament dispensa de FORMA GRATUÏTA en aquesta i l'altra legislatura. Enhorabona a tots els companys què respectem els nostres conciutadans i contribuïm a mantenir la nostra ciutat neta i a més gaudim de la companyia de les nostres mascotes. CRISTINA PALLARÉS.

CRISTINA ha dit...

Al què ha dit què es deurien matar tots els gossos m'agradaria saber si és tan valent com per a no ficar "anònim". Jo tinc 2 rottweilers i fan uns excrements monstruosos, però no en voràs cap al carrer perquè corres el perill d'ofegarten dins. Tranquil home, què gràcies a Déu la majoria de propietaris de gossos tenim més educació què tu i sabem conviure amb els nostres veïns i les nostres mascotes. VISCA LES BOLSETES PER A EXCREMENTS QUÈ EL NOSTRE AJUNTAMENT (del grup què siga) PROPORCIONA GRATUïTAMENT!!!