dimarts, 28 d’agost del 2007

Tots a Benidorm

Tinc una fet pendent de contar des de fa algunes setmanes, un fet que es va produir a l'acte d'investidura de Vicent Ramon, el passat mes de juny. Em vaig trobar amb ajuntament ple de gom a gom. Discursos, aplaudiments, i moltes emocions. L'anècdota d'aquell dia va ser el vot del regidor del PSD-IPA, que es va presentar com a candidat a alcalde i desprès no es va votar ni ell mateix perquè va decidir votar al candidat del PP, Vicente Ramón, i la seua candidatura va ser l'única que es va quedar amb zero vots (Emili Gregori va rebre els 7 vots dels seus regidors i Blanco va rebre el seu propi vot). Però allò ja és història.

Ara, però, sembla que continua l'elevada presència de públic als plenaris municipals. No vaig poder anar a l'últim plenari municipal, el del mes de juliol, però aquest dies de platja m'han explicat una curiositat d'aquest plenari. Vicente Ramon explicava que les obres de rehabilitació de la Sala Rex del nostre poble havia tingut un elevat sobrecost perquè es va voler que estigués disponible per a que els jubilats celebraren allí la nit de cap d'any. Segons VR, aquestes preses van suposar un augment considerable important del pressupost inicial. Tots sabem que les preses no són bones conselleres, i Gregori va voler arreglar en dos dies massa temes pendents de molts anys.En aquell moment de la Sala Rex era alcalde Gregori, però si VR hauria sigut l'alcalde, ell no s'hauria gastat diners en avançar les obres: “Jo amb eixos diners de sobrecost de l'obra de la sala Rex hauria pagat una viatge a tots els jubilats del nostre poble per aportar-los a celebrar el cap d'any a Benidorm”. Una postura diferent.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El fet que el representant del PSD no es votara com a alcalde a ell mateix és una bona definició d'ell mateix. De la forma de fer les coses, li deixarem una mica més de marge de maniobra, pero no em puc llevar del cap el seu comportament abans de dedicar-se a la política. No es estrany que no es votara...
I els majors a Benidorm, o no: on siga pero segur que a ballar, que d'altra banda, ben merescut ho tenen.

Anònim ha dit...

N'estic ben segur que l'alcalde actual hagués pagat un bon cap d'any però, per a ell i per a la seua família, a costa dels jubilats, etc.

Anònim ha dit...

L'últim comentari no té cap ni peus. Ja veureu les xifres publicades després de l'auditoria i parlarem del que és tindre la cara dura, el ego al i la falda curta.

Anònim ha dit...

Clar que el nou alcalde els haguera portat a Benidorm, més concretament a Terra Mítica (el paradís del sobrecost a càrrec de l' erari públic).
Com es pot veure el cercle es tanca

Anònim ha dit...

Pedrassa lo que va demostrr en ixe vot es precisament el contrari de lo que opineu d´ell. Ja que el xic per havero fet es va guanyar una regidoria ja que aixina el tenen com a "amic" en cas de que en les futures eleccions fera falta un vot per a desempatar...