dimecres, 21 de novembre del 2007

Carta oberta a Vicente Ramon

Benvolgut Vicente Ramon;

Tot i que no ens coneguem, alguns amics m'han dit que de tant en tant fas un visita a aquest humil bloc. Per això et vull dedicar aquest post per intentar ajudar-te a fer que la vida a Algemesí siga millor (això depen de tu, no?).
Et volia indicar que últimament t'has posat en dos embolics interessants que es podrien solucionar si ens informares al veïns d'Algemesí un poc més dels teus plans de futur. Però abans de dir-te res dels embolics, et recorde que m'agradaria que em contestares a les preguntes que et vaig enviar per mail fa quasi bé un mes a l'apartat l'alcalde respon, però en el meu cas s'hauria de dir: l'alcalde "porquè se ha callado"?.

Però desprès d'aquest incís tornem als embolics:
Embolic 1: El mercat.
Has parat les obres del mercat perquè vas dir que eixe no era el teu projecte. Saps que molta gent pensàvem que no era el millor projecte per al mercat municipal, de fet des del PP ja recollireu moltes signatures per modificar el projecte de Gregori. Però, si pares una cosa serà perquè tu també tens un altra idea ja sobre la taula. Des del mes de juliol, i ja fa quasi 6 mesos, no has dit ni mitja paraula més sobre el que vas a fer al mercat i allí està l'obra parada i els ciutadans no sabem: Ni com vas a tancar el projecte que havia encetat Gregori (quan va a costar la indemnització a l'empresa constructora Conscea?) ni quin és el teu projecte, ni moltes més preguntes. Massa mesos callat i això crea mal rotllo.
A més, ara descobrim que ens has dit una mentideta, perquè vas dir que el nou mercat no costaria diners a Algemesí i ara et trobem aquest matí presentant el projecte a l'amic Alfonso Rus, president de la Diputació i demanant-li dinerets (a la foto apareix VR, Gabriel Palop i Rus el "Campexano"). Qué li has ensenyat a ell que nosaltres no hem vist? Tal vegada estàs pensant en fer una plaça de bous com la de Xàtiva en el Mercat? Tant de silenci ens fa imaginar bestieses..


Embolic 2: El segon embolic on t'has posat i que també em preocupa és el del pas a desnivell de l'estació. A les pàgines de l'ultim remodelat Berca ens anunciaves que amb aquest projecte per fi seria realitat. Tots tenim clar com funciona açò de la política i que el que està en el lloc adient és el que es fa la foto tallant la cinta de la inauguració. Però es veu que no tenies prou en fer-te la foto i vas i ens contes que el projecte que es farà ara a l'estació de tren és diferent al que va anunciar Gregori. I aleshores apareix el ex-alacalde "justicero" en acció i et recorda amb rotunditat que el projecte del pas a desnivell ni el fas tu, ni el pagues tu, (els euros i el planols venen del Gobierno de España) per tant que ens expliques d'on ha eixit eixa modificació que ens has venut al Berca (No serà per a que es note el canvi de partit, veritat?). Podem debatre sobre si el pas a desnivell ha de ser per a cotxes i persones o només per persones, però el millor seria tindre-ho clar des de ja, a vore si des de Madrid s'enfaden i tenim que esperar 25 anys més per a que facen el maleït pas a desnivell a l'estació de tren.
Per tant, VR parla amb Gregori i amb un poc de trellat, doneu una visió d'unitat de cara al Ministerio per a que solten els euros d'una vegada per totes.

I això es tot de moment.


PS: Ara quan t'arribe l'extra de nadal et tocarà convidar a alguna cosa, no?

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó Sr. Gamieta, quina cara més dura que té l'actual Alcalde quan diu que a Algemesí no li va a costar ni un Euro el nou mercat, al mateix temps que demana subencions a la Diputació per a aquest projecte. Pel que respecta al tema del pas a desnivell, jo el que no entenc és, que si el projecte que es va licitar durant els últims dies del mandat de Gregori tenia un pressupost de 2,7 milions d'Euros com pot ser que ara el projecte que s'està executant ja coste només 1,4 milions? Deu ser el fet de que en aquest projecte no puguen passar cotxes per baix el que ha fet que descendeixca el pressupost? El que si que tinc clar és que aquell qui va conseguir que el Ministeri licitara les obres va ser l'anterior equip de govern, concretament durant la reunió mantinguda entre Gregori i el Secretari d'Infraestructures del Govern Central Victor Morlán els darrers dies com a Gregori d'alcalde.

Anònim ha dit...

Me parece una auténtica chapuza el paso a nivel que ha negociado nuestro "gran alcalde", teniendo en cuenta lo que había ya pactado.
Aunque tampoco me extraña...

Anònim ha dit...

Ja està la tanca, ara a veure quan comencen les obres...

Anònim ha dit...

iwal no era tan fàcil dur avant un poble com la direcció de banca...

Anònim ha dit...

un poc trellat

http://www.youtube.com/watch?v=EViB7p_HumE

Anònim ha dit...

Potser el senyoret VR no passe cada día per la entrada al poble desde guadassuar, que ara únicament es pot fer per el pas subterrani del parque (inundable 2000%) o per el aeri (anant un troç cap a Alzira..un desproposit), pero es fan unes cues al pas subterrani del parque en el semàfor que no son ni normals (un semàfor que deixa passar 3 cotxes i potser el 3er ja ha passat quasi en roig..).

Que vinga el senyoret aquest a dirme a mi que ixe pas a desnivell per a cotxes no feia falta a l'estació me repateja! enfí...

Cada dia que passa m'alegre més per aquella gent incondicional del PP que els va votar assegurant un super bon canvi..

Jo m'hauria comformat amb un campli complet a l'equip del antic govern d'algemesi :/

Anònim ha dit...

Ixe canvi no tingueren collons de fer-lo els del PSPV. No saber el·laborar una bona llista. Certament tenien el poder en la mà i deixaren passar l'oportunitat.

Si tens problemes amb els "canvis" aboca merda al blog del pspv com un "troll" de la xarxa.

Ara és moment d'exercir de CIUTADANS DEMOCRÀTICAMENT COMPROMESOS. AMB UNA S O AMB DOS, COM SIGA.

Anònim ha dit...

Sr. Gamieta jo afegiria un 3 enbolic, el tema estrel.la de l´estiu la tallada massiva d´arbres per a sustituirlos? per uns altres millors? que no produiren alergies? que no entrarern dins les cases? i no se quantes coses mes. Sabem alguna cosa d´estos super-arbres que algemesi es mereix, o estan creixgent al viver.

Aquesta gent del pp amb la seua etiqueta de bons gestors, van a guanyarse el nobel a l´improvisació

Tranquils en 3 anys i mig eleccions

Anònim ha dit...

Però, per què tanta presa en tallar el pas a desnivell si encara a dia d'avuí no han començat les obres. Jo pense que estan replantejant-se el projecte, ja que la cagada d'eliminar els cotxes, és això una cagada monumental que s'hauria de corregir si el senyor VR no vol que els veïns del rabal que el votaren massivament s'enfaden.

Anònim ha dit...

Las Provincias

El PSPV denuncia "desidia" en el modo de gobernar del PP

El PSPV de Algemesí ha denunciado la "desidia" del equipo de gobierno del PP. Así, puso como ejemplos el estado de una de las pilastras de las barandillas de los puentes del parque Salvador Castell, la fuente de la plaza de Ribera, los cañones de agua de las casitas del parque Salvador Castell o el mercado municipal.

"Solamente son algunos de los ejemplos de los que los responsables municipales deberían tomar nota. Parece que el PP no haya tenido tiempo de ponerse las pilas y aún duerma en las nubes. Ya es hora de que justifiquen ante la ciudadanía sus sueldos", afirmaron.

Anònim ha dit...

QUÉ GRÀCIA UN ANÒNIM DIGUENT-LI TROLL A UN ALTRE ANÒNIM! QUANT DE MAL FAN LES MODES I INFORMAR-SE A MITGES.

REFERENT AL CANVI, "MÁS VALE MALO CONOCIDO QUE MALO POR CONOCER" REVERSIÓ 2007. EL PSPV S'HO MEREIX PER NO ESPAVILAR PERÒ EL PREU ESTÀ SIGUENT CAR PER AL POBLE.

Anònim ha dit...

Hem quede amb "VR dedica 24/7 a Algemesi però encara no ha tingut temps per a fer-li cas a cap ciutadà en persona"

nota mental: estarà deprenent dicció? practicant converses cara-cara? practicarà a dia d'avui l'art de l'improvisaciò? UUUUuuuuuu misteri...

Anònim ha dit...

Este alcadet que ens va a tocar patir durant una temporada (esperem que el més curta possible per favor), és un incompetent. El poble està venut al que vullga fer la dreta valencianista del PP (una de les rames més corruptes d'Europa). Jo encara no he vist ninguna millora al poble (bé, sí, ara si no m'apatix eixir al balcó a vore si plou o fa sol, podem entrar a la merd... de pàgina web que té l'Ajuntament i vore que ens diu Jovi (el metereoleg que es va fer famos per eixir en "El Precio Justo"). El poble va de capa caiguda, esta convertint-se en un poble lleig, governat per gent carent d'idees, tirant per terra tot el que havia conseguit Emiliet i el seu Govern, sense l'ajuda de la Generalitat Valenciana. Per favor algemesinencs NO VOTEU MAI MÉS AL PP, la solució està en l'ESQUERRA.

Anònim ha dit...

La llista a les darreres eleccións de l´Emiliet,que dius,precisament no era gent que represente l´esquerra per a res, tmapoc ho era el etern Alfredo Mont mes conegut com la fallera major que si que sa forrat ven forrat i desquerres res i alguna gent que ha estat al voltant de Emili li ha fet malbe,aixi que se ho façen mirar pel be del nostre poble.
Iii!! que no cal que posen arbres.

Anònim ha dit...

Jo no vote la dreta, però crec que tot i que els embolics no son solament 2 com posa l'article sino almenys 2 mes molt greus (tema sous i tema arbres), crec que és mereixen almenys un poc més de temps. És bo per a l'esquerra.

Anònim ha dit...

JO SÓC D'ESQUERRES, però opine com igual que el que ha dit que hi havia gent alrededor d'Emili que li ha fet malbé.

Perquè si critiquem als que s'estan fent rics del PP a l'Anjuntament, i aquestos al menys ho fan de cara..

Que me digueu de la saga de gent que ha treballat i ha anat en llista del PSOE, i també ha colocat a tota la familia, dona, filla, nebots, etc...

Cara dures hi han en tots els llocs, però preferisc que si algú s'ha denriquir amb 4000 euros mensuals com la Quini que ho diguen.
I no com gent del PSOE, i treballadors del PSOE, que s'han enriquit però sense que "ningú" s'enterara...

Anònim ha dit...

Al comentarista anterior... et penses que els del PP no col·locaran a la dona, filla, nebots i el que puguen?

Ara pagarem les remores dels nous més els sous que s'han posat.

Anem de mal en pitjor!

Anònim ha dit...

Se nota que hay gente por aqui que ha perdido algun que otro chollo.

Será la impresion del Berca?, será que ya no hacen las obras los mismos de siempre?, será que ya no pueden usar la informacion privilegiada para comprar campos a precios de risa antes de que los recalifiquen para poligono industrial?, sera alguna de estas cosas, o ........ simplemente es que se ven venir un monton de años de "sequia" política cuando las ideas del nuevo consistorio empiecen a verse?, en 5 meses, he visto moverse al actual consistorio más que en los 20 años anteriores, eso si es de sinverguenzas, pero..... continuad echando espuma por la boca algunos, se os va a terminar, teneis para años.