dimarts, 6 de novembre del 2007

Hola, tinc un piso per a tu...

La crisi de la rajola és un esdeveniment que molts anuncien com el qui espera l'arribada del "messies". La dita diu que quan més alt es puja més forta serà la caiguda, i si seguim aquesta màxima, la caiguda de la construcció serà ben sorollosa perquè en pocs anys ha pujat de forma trepidant. Altres entesos en la matèria asseguren que no hi ha haurà caiguda, que s'estabilitzarà i prou.


El cert és que els preu de l'habitatge és cada vegada més alt i això té conseqüències directes en els primers compradors. De fet, hui ens hem trobat amb una notícia preocupant. La policia ha detingut a un home de 29 anys per furtar d'un obra d'Algemesí cinc encimeres, cinc forns, una pulidora-abrillantadora, un video porter, un disc de polir i un moble amb lavabo de marbre. Per explicar aquest fet ens queden dos arguments o bé el lladre és un expert en buidar obres noves o bé l'home s'acaba de comprar un pis i entre la hipoteca, el notari i les quantitats en negre que et fan amollar als constructors s'ha quedat pelat i necessita omplir el pis com siga.

Mentre tot açò passa, el nou equip de govern encara no ha donat el llistat d'adjudicacions del famós Pla d'habitatge jove posat en marxa en el últims mesos de Gregori. La impaciència dels centenars de joves que van omplir la seua sol·licitud als regidors d'orient creix setmana a setmana. A vore si amb un poc de sort abans dels 6 de gener ja se sap a qui li toca un regal aquest nadal i a qui li porten carbó. Aquesta situació d'incertesa ha provocat que molts joves no busquen un pis al mercat immobiliari d'Algemesí a l'espera de la resolució de VR. Una proposta interessant seria fer un programa especial en directe del Berca per a donar la llista dels adjudicataris. Tindria la seua gràcia vore a VR amb el seu "salero", com si fóra la Isabel Gemio telefonant als agraciats: "Hola sóc Vicente Ramón y tengo un piso para tí..."

PS: Poques hores desprès de posar aquest post, veig que VR ja ha començat a preparar el guió del seu programa de televisió. La web municipal anuncia que VR ja està fent el barem de les 700 sol·licitud que opten a un dels 36 pisos, i entre els que passen el barem entraran en un sorteig. Però sembla que açò és només el principi perquè VR vol donar continuïtat al seu Pla: "Tengo un piso para ti" i fer més sortejos els pròxims anys. Amb tant de sorteig no caldrà vestir als regidors de "niños de San Ildefonso"?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho deien els Surfin' Bichos

Seguiré luchando por lo que quiero,
porque no podré hacerlo una vez muerto.
Y prefiero ser libre bajo tierra,
que vivir como una marioneta.
Tan seguro como el sol voy a coger lo que es mío hoy.
Cuanto más duro vengan, más dura caída tendrán.
Cuanto más duro vengan, más duro se lo encontrarán.
Cuanto más duro vengan, más dura caída tendrán.
Cuanto más duro vengan, más duro se lo encontrarán.

A que sí, piticli?

Anònim ha dit...

¿Per a què collons necessitem informació meteorològica actualitzada a diari per una persona?

No tenim Ràdio en Algemesí. Ni tv que es puga vore per internet. Ni un MUSEU VALENCIÀ DE LA FESTA amb pàgina web. Ni una publicació cultural...

Menys núvols i més suc!

Anònim ha dit...

Nou concurs d'àmbit local: "Tinc una llegona pa tu"

VR: en la sort que hi ha en la teua familia en això dels sortejos..tal volta et toque a tu!

PD: Veus...no crec que això te toque. Ali a currar xé!!

Anònim ha dit...

Igual es la millor manera per a "promocionar-se" a canal 9...està clar que allò dels cotxes al Pla no serví de molt...

Anònim ha dit...

A MIGDIA TINDREM A CAMPS AL POBLE:

El president de la Generalitat, Francesc Camps, visita durant el matí de hui (DIJOUS 8 DE NOV.) la nostra localitat.

Té previst inaugurar a les 12 la planta de biodiesel del poligon de Cotes.

Però abans, a les 11.30h. arribarà amb el seu cotxe oficial fins la plaça major. Pujarà a la sala de recepcions i allí signarà en el llibre d'honor de la ciutat per deixar constància de la seua visita. "Él juró que volvería..."(que canta Maná) i "volvió". Torna hui després de vindre el darrer divendres de campanya a donar el seu suport al candidat que des del passat juny duu cenyit a la cintura el faixí d'alcalde.

VR sí tindrà demà foto en LAS PROVINCIAS junt al president.

Anònim ha dit...

Gamieta, afegeix aquest blog, als teus favorits referits a Algemesi
http://trialgemesi.blogspot.com/ si ho creus convenient