dissabte, 24 de novembre del 2007

Les plaques solars, per a joves?

La primera proposta del regidor de Joventut, José Ramón Maravilla, que hem conegut ha sigut crear una central solar de 100.000 metres quadrats en el polígon de Cotes. Aquesta és una proposta molt "coherent" venint des de l'àrea de joventut ja que és una demanda que els joves dels nostre poble tenen des de fa molt de temps. (Ja podeu riure, per no plorar).


En realitat la idea d'apostar per les energies renovables, és molt positiva. La planta de biodiesel és un encert, i l'energia solar és una de les claus del futur. Però, és eixa la tasca que ha de fer des de la regidoria de joventut del nostre poble? Si aquest regidor és dedica a fer propostes públiques de centrals de plaques solars, el regidor de parcs i jardins que es dedique a fer les festes de Sant Onofre... No hi havia un responsable de coordinació de regidories? O el PSD va a la seua?

Per un altra banda, i només per fer memòria, és bo recordar que aquest regidor del PSD-IPA, com ell mateixa va dir, tenia com a professió "comercial de plaques solars". Així que ell mateixa ens pot dir a quant està el metre quadrat de placa solar i quant costarà la seua idea a l'ajuntament d'Algemesí? A qui li compraran totes eixes plaques del seu projecte?

I ara la millor pregunta de totes: Mentre aquest regidor es dedica a fer propostes de energies renovables, qui està fent les propostes i els projectes per als joves d'Algemesí que estigueren ben presents a la campanya electoral de les passades eleccions municipals?

20 comentaris:

anonim ha dit...

molt molt molt curiós. Que la proposta vinga de qui és comercial de plaques solars....fa oloreta.
I es que tots els del PP(inclòs PSD)tenen al front escrit: ANEM A FORRAR-NOS!

Anònim ha dit...

Pedrassa es va passar tota la campanya dient que anava a escoltar al poble o a la joventut ( que el que realment semblava era que no tenia ni idea del que anava a fer, ni tenia cap programa). Qualsevol persona que haja parlat amb ell es dona compte de que no escolta i l'unic que vol fer son propostes que el vagen a beneficiar a ell. No té cap projecte.

Anònim ha dit...

Aquesta proposta del Pedrassa demostra que ací cadascú va a la seua. Com veu que hi ha regidors amb bons sous i que l'alcalde (que era promotor d'obres) s'ha quedat urbanisme, ell pensa que pot fer el seu "apanyo".

Per cert, he mirat el programa del partit de Pedrassa i açò de la central d'energia solar no apareix per cap lloc (http://www.ipa-ci.es/programa.php).

I els del Pp que han posat a Pedrassa al seu equip de govern, com voran que el xicot en lloc de mantindre als joves calladets (per això l'han posat a l'equip de govern) es dedique a proposar projectes molt "relacionats" en el seues interessos laborals?

Ningú diu que estiga malament, però és poc ètic i gens coherent que ell faça aquesta proposta. "Fer com fan , no és pecat", això tal vegada haurà pensat el xicot.

I la joventut?

En resum, "una pixada fora de test"

Anònim ha dit...

Pel que sembla la major part dels algemesinencs que participen en aquest blog no estan gens contents amb el nou govern popular però també consideren que calia obrir les finestres i que el PSPV passarà a l'oposició.

És a dir, com el "perro del hortelano" que ni menja ni deixa menjar.

Ja que no pareix que ens "acople" cal formació política per a governar la nostra localitat, perquè no optem per deixar el nostre poble sense cap tipus de govern?

I no, no parle d'anarquia. A Bèlgica, un dels països més desenvolupats d'Europa porten més de 150 dies sense govern i no passa res.
" Bélgica llega a los 149 días sin Gobierno y bate su récord" (Diari El País)

Si els polítics s'adonaren que són totalment prescindibles i que són simplement uns treballadors al servei del progrés del seu poble possiblement s'esforçarien més. Uns i altres. Que qui estiga lliure de pecat que llance la primera pedra...

Anònim ha dit...

Al amic del post anterior (volem ser belgues?). Jo sóc un dels lectors i comentaristes d'aquest bloc, i com molt bé dius no estic content amb algunes coses que està fent el Partit Popular, com tampoc estava content en totes les coses que feien els del tripartit PSOE-BLOC-EU. Però, crec que cal ser ciutadans responsables i dir allò que no ens agrada, també caldria dir les coses que trobem encertades. La democràcia ofereix la possibilitat de participar més enllà del vot cada 4 anys, com va demostrar el veí que ha recollit signatures per ajustar els nous sous dels polítics del nostre poble. I opinar en aquest bloc també és una activitat molt democràtica i molt sana si s'aprofita per a intentar millorar les coses. Enhorabona al creador del Bloc.
Sobre el tam del Pedrassa crec que ja s'han dit les coses que calia dir. Crec que açò és només el principi, a mesura que passe la legislatura anirem vegent la vertadera cara d'alguns.
Gregori va tardar 20 anys en cremar-se, però hi ha alguns que en poc més de 100 dies ja en tenen prou.

Anònim ha dit...

Sobre todo Pedrassa a dado una idea muy brillante para generar dinero sin hacer una gran inversion se podria generar unos 50
millones de pesetas al año, y aunque sea concejal de juventud puede aportar ideas al ayuntamiento, señores y vecinos de Algemesi. Aqui estan todos los concejales para dar ideas i escuchar a todas las personas de Algemesi.Aparte de dedicarse a su Concejalia, puede tambien ayudar a mejorar el ayuntamiento, pero tambien los concejales aunque sean del PSOE, o de EU, deben aportar ideas para ayudar a hacer cosas por los vecinos de Algemesi. Yo no he leido ninguna idea del PSOE o EU para ayudar a los vecinos de Algemesi, pienso que es muy buena idea aparte genera mucho dinero y se podria invertir en hacer cosas por nuestra ciudad. Muchas gracias Pedrassa por dar una brillante idea para el pueblo de Algemesi. Y no lo he votado pero la idea es muy buena ojala salgan mas ideas para ayudar i que repercuta en los vecinos de Algemesi.

Anònim ha dit...

Tan sol una pregunta, per a qui seran eixos 50 milions con be dius?
Seran per a fer discoteques?
TODO PARA EL PUEBLO PERO SIN EL PUEBLO
Sona aquesta frase.

Anònim ha dit...

El que deuria de saber la gent ja que no ho sap, es que el tema de les plaques solars es el tema més fals de la historia de la humanitat.

Bé, tractaré de resumir-ho.

Per a la obtenció de plaques solars s'ha passat previament per una quantitat de processos industrials de gran envergadura i de gran contaminació.

Per lo que en poques paraules vos he de dir, que per a que una placa comence a ser rentable (mediambientalment parlant) han de passar moooooolts anys, justetament necessites que passen tants anys que comença a ser rentable per al mediambient justament quan la placa comença a morir.

Així que, senyorets (estudis en mà), no vos deixeu enganyar per la electricitat obtinguda de les plaques solars, ja que aquesta hui per hui encara no es realment una enegeria NETA.

El que és, es una energia molt rentable, ja que el gobern obliga a les companyies elèctriques a comprarte la electricitat per uns preus desorbitats :)

pd: No es supossava que un ajuntament no podia montar un negoci? No es supossava que un ajuntament no podia facilitar-nos als joves una zona de oci i cafeteria ja que era fer negoci?

No ho entenc, no ens poden facilitar una bona cafeteria o espai d'oci (tipo la llar del jubilat però per a joves) i traure diners del sol i fer ric al venedor de plaques, al promotor i al constructor si?

Qué rabia de gent :@

Anònim ha dit...

EL SENYOR MARAVILLA ÉS UNA VERGONYA PER A TOTS ELS JOVES D'ALGEMESÍ.

EL PARTIT POPULAR PAGARÀ ALT EL PREU DE CLAVAR AMB CALÇADOR EN L'AJUNTAMENT ESTA "PEÇA".

MARAVILLA...ESPAVILA

Anònim ha dit...

Damunt no accepta crítiques. S'ofén i s'ho agafa tot com una cosa personal. Té poca consciència que representa a un partit polític. Que fer política no és crear un club d'esquí amb rifes i un viatge amb gent guapa a l'any.



(i parlant de les generals...)

-EL PSPV-PSOE VENUT AL MILLOR POSTOR, DESESTRUCTURAT I SENSE LINIA.

-EL PP QUE PER SEGUIR MASSA LA SEUA LINIA FA POR I TOT...

(QUÈ FAREM VOTAR LES MINORIES O DONAR-LI LA MAJORIA QUE DEMANA ZP?

Anònim ha dit...

Les majories mai són bones, ni per a l'esquerra ni per a la dreta. Només cal revisar la història política estatal, autonòmica i local.

LES COSES CLARES:
Els del PP van dir que posaven al Pedrassa al seu govern pel seu interès en els joves. I desprès dels resultaSt en aquests més de 100 dies de govern, com ho justifica ara Vicente Ramon? Recordeu que en qualsevol moment li pot retirar la responsabilitat de ser regidor de joventut i enviar-lo a l'oposició. Però probablemente mai farà açò perquè hi havia un pacte preelectoral entre el PP i el PSD (que són els que li han pagat la campanya a Pedrassa, i que no ho negue perquè apareixia als seus cartells). Hi ha un pacte autonòmic entre aquests dos partits. Algú sap d'algun poble on el PSD pacte amb algú que no siga el PP? I per tant, Pedrassa ha de donar el seu vot a aquells que li han pagat la campanya. I si no...perquè no ha votat EN CONTRA del sous del PP? (ha votat a favor en una ocasió i en l'altra s'abtés, però mai en contra).
I que farà Pedrassa quan el PSOE o d'EU presenten una moció interessant per al "poble"? Ja vos ho dic jo: ell sempre al costat del PP. Res d'independent, ha enganyat a 800 persones.
I ara vol muntar aquest "negoci" municipal...

Anònim ha dit...

senyors i senyores no acepte q se parle mal del senyro Maravilla Edo (pedrasa) per q ell a segut elegit democraticament i si el partit popular la clavat per algo sera ademes sosiates que voleu dir ara lo q tindriu q fer es un llabat de cara a ixe partit i llevar tots els golondros q nian, senyor teo golondro,senyor alfredo mont golondro ,senyor collado golondro, i el q mes el SENYOR GREGORI AIXO SI Q ES UNA PANDA DE GOLONDROS

Anònim ha dit...

COLLADO CUANT SEN TE Q ANAR DEL POBLE DE ALGEMESI
PER QUE VA DIR Q AON ANAMA EL IPA Y VA Y RESULTA Q NO ESQ CONSGUIX UN CONCEJAL SI NO Q EL PSOE A QDAT PA ARREPLEGAR TRASTOS I PENSARSE UN CAMBI EN EL SEU PARTIT, PARAULES DE COLLADO
COLLADO: C
PEDRASA: P

C: XE, YA TENS LA LLISTA
P: SI
C; LA PUC VORE
P: CLAR MIRA Q TE PAREIX
C: EN AÇO VOLS TU ARRIBAR A ALGO (RISES9
P: EL DIA 27 VOREM LO Q DESIDIX EL POBLE

Anònim ha dit...

No es que la meua ortografia ni la meua redacció siguen un exemple a seguir; però per favor, als autors dels dos anteriors post (sobretot al “Golondro”, m’agradaria recomanar-los que escrigueren d’alguna forma en que tohtom pugam entendreu.

Sobre la noticia...jo també ric per no plorar, però...que esperàvem

Anònim ha dit...

Sóc jove, d'esquerres i ecologista. Solc estar d'acord amb tot allò que beneisca al Medi Ambient, però en AÇÒ NO!. ´
Una cosa, es que tu vulgues millor el medi ambient i ajudar a cuidar-lo amb plaques solars, i una altra que es que tu fiques esta excusa, quan realment el que vols es beneficiar-te d'ella (50 milions).

NO PEDRASSA, NO.

Si realment eres del Concejal de Joventut, veuràs que la gent jove, no ens interessa que el poble s'enriquisca tant (ja que no sabem que es faria d'eixos diners). Sino que ens interessa més la segona part d'aquest projecte, el MEDI AMBIENT, Ahorrar ENERGIA.

JO ESTIC SEGURA, QUE SI EL SENYOR MARAVILLA HAGUERA DONAT UNES ALTRES RAONS PER A LES PLAQUES SOLARS, ELS JOVES ESTARIEM AL SEU COSTAT.

Ja que realment, em té igual qui faça la proposta, mentre siga bona per al poble.

Anònim ha dit...

Alcalde-promotor-urbanista-concejal de urbanismo, con asesor incorporado que participa de intereses en la localidad. ¿No es mucha incompatibilidad?.
Ahora el concejal de juventud que se apunta a esta escuela proponiendo lo de las placas solares. Más de lo mismo.......

Anònim ha dit...

Si es pressentara aquest mateix projecte firmat, amb la incorporació de la nota ben recalcada: tots els beneficis obtesos serán destinats a la joventud (creació de llocs de reunió/oci, festes, etc etc) AQUEST PROYECTE TINDRIA SENTIT

Anònim ha dit...

Ya estamos viendo las "propuestas" de la izquierda en Algemesi, ni en este foro, ni en el del Partido Socialista, ni en xaveos, ni en el Berca he podido leer NI UNA SOLA PROPUESTA para beneficiar a este pueblo.

La unica "propuesta", es criticar al PP, nada mas. Hablais del concejal de la juventud actual.... me podeis dar alguno una propuesta de los casi 20 años de los diferentes concejales de la juventud del PSOE?, solo con 1 al año, deberian ser unas 20 ¿DONDE ESTAN?, HAN CREADO UN MONTON DE LUGARES DE DIVERSION, HAN DADO UN MONTON DE AYUDAS, HAN CREADO UN MOGOLLON DE EMPLEO PARA JOVENES, pero claro, las 20 propuestas como minimo de los 20 años de gobierno del PSOE, las pedis ahora en 100 dias al actual, por favor, un poco mas de verguenza.

Anònim ha dit...

Ben dit senyor Vte. Ferrer.

Anònim ha dit...

Parece ser que el enchufao no gana bastante "por no dar ni un palo al agua" que ahora quiere pegar el PELOTAZO del siglo el "COMERCIAL DE PLACAS SOLARES". QUE ASCO.
Por cierto el PP podría fichar tambien como regidor a TONI GENIL, EL DIONI, LA BRUJA LOLA o alguna otra heminencia a la altura de la que tenemos... QUE VERGÜENZA.