dilluns, 19 de novembre del 2007

Ressaca en el desert dels premis boueros


El passat divendres a la nit es va fer el lliurament dels premis de la Setmana Taurina del 2007. De fet es va fer dos actes, un del lliurament de premis, que es va fer al Teatre Municipal, i desprès es va fer un sopar de penyes cadafaleres i món taurí a la sala Cotonera d'Alzira (?) amb barra lliure i disco mòbil inclosa.


A l'apartat dels premis cal destacar que enguany han decidit declarar desert el premio al millor joneguer de la setmana. Està bé això que la pròpia comissió taurina accepte que ni amb "molts i molt diners" és pot garantir l'èxit de la setamana taurina. Seria bo descobriri fins on arriba eixe "desert"...

El premi a la millor carrossa va ser per a la Fanecaes de Mao ( a la imatge de xaveos), la millor presentació per a la Moatros i el premi de les becerrades (açò també es premia?) per a la Xiflalí.

Les altres categories de premis van tindre una vitrina on anar a parar van ser per a: María Montalvo, va rebre el premi a la millor ramaderia, i per al el jònec Quintero, de la divisa de Javier Sánchez Arjona, el millor jònec de la setamana. La millor "estocada" va ser per a Salvador García i el millor banderiller va ser Vicente Cabanes, El Levantino. Pedro Hernández El Cartagenero va ser el millor rejoneador i la menció especial va ser per a jonegeuer Alberto Lamelas, i el Detall per al record de Berca TV va ser per a Pepe Moral.


Tot el debat que ha despertat la passada setmana de bous, i del qual ja vam parlar a l'especial que van obrir ací, també ha tingut el seu ressò en la Comissió Taurina. De fet, el pròxim dijous a les 20:30 hores al Museu de la Festa s'ha programat un Col·loqui sobre la subhasta i la festa, amb la participació dels cadafalers i membres de la festa per debatre aquest tema, segons anuncien des de la comissió. És molt positiu i necessari parlar del futur, però no cal oblidar el present i alguns segur que estan esperant l'estat de comptes de la setmana d'enguany.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La web de la Diputació de València ha publicat una noticia detallada de l'entrega de trofeus del passat divendres.

www.dival.es

V.S.

Anònim ha dit...

Al final de la festa, la setmana ha costat uns 600 euros per cadafaler. I açò ha passat en diversos cadafals. Cal pensar. O arreplegar "trastos" i dir prou.

Anònim ha dit...

ja, ja, ja, 600 euros ja fa cinc anys que ens costa de la butxaca...
Les xifres d'enguany estan passant dels mil eurets per bola, i d'altres que els ha costat prou més...

Anònim ha dit...

Com dia el alcalde "HA SIGUT EL MILLOR ANY"
Pa la seua buchaca segur, pa la nostra SEGUR QUE NO...
Per cert que algú li ensenye a parlar, que dona risa i pena...