dimarts, 11 de desembre del 2007

A 9 euros l'hora: l'horari laboral de l'alcalde i el seguici.


Quan una persona no té la consciència tranquil·la es nota. I al nostre alcalde Vicente Ramón sembla que li passa això amb el tema del seu sou. A les últimes declaracions públiques que va fer davant del plenari va tornar a fer referència als sous que s'ha posat ell i el seu seguici. No per a rebaixar-los, sinó per intentar argumentar-los. L'intent de justificació de VR va passar per dir que ell i la seua secretària cobren a 9 euros l'hora. Vist des d'aquest perspectiva, (molt interessada per la seua banda) sembla que el seu sou s'ajusta a la realitat i és fins i tot baix. Però si ho mirem bé no es tracta d'altra cosa que un intent de marejar un poc més als ciutadans. Cal assessorar-se millor.

No he pogut resistir la temptació i he fet càlculs:

Partim de dos punts claus: Si VR cobra 64.000 euros a l'any, i si diu que li paguem a 9 euros l'hora això vol dir que anualment fa 7.111 hores de treball. Com ell és molt sacrificat anem a suposar que no farà cap mes ni cap dia de vacances, i que treballarà per a Algemesí el 7 dies de la setmana, és a dir 365 dies a l'any. Si fem els càlculs el resultat és VR treballa quasi bé 20 hores al dia, de tots els dies a l'any. Sorprenent, no? Quina capacitat de treball. Perquè en aquestes 4 hores lliures al dia ha de fer moltes coses, entre elles dormir. (o mentre dorm també treballa per Algemesí?).

Aquest càlculs els hem fet suposant que VR no agafarà ni un dia de vacances en tot l'any i treballarà de dilluns a diumenge. Si per una d'aquelles l'alcalde decidirà agafar-se 30 dies a l'any de vacances (té el seu dret com a treballador). Aleshores la jornada laboral seria un poc més llarga, i per a que els números li quadren hauria de treballar un poc més de 21 hores al dia...

Estic colpit amb tanta vocació! Espere que no li passe com al metges que fan llargues guàrdies i que el rendiment baixe de forma preocupant.

El problema de tot açò és que és el mateix VR qui està donant peu a tots aquests càlculs ja que amb la seua càrrega de consciència ha intentat justificar-se i intentar donar llàstima, però el que ha aconseguit és tornar a posar-se en un camí ple d'obstacles.

La pregunta és: els altres regidors que tenen sou i els assessors també cobren a 9 euros l'hora?

En resum, això dels 9 euros l'hora em sembla que no cola.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si allò que intenta és donar llàstima, a mi almenys no me la dona, a mi més bé em dona la sensació que té la cara molt dura. Ja que s'ha posat aquest sou tan desorbitat, el mínim que podria fer és callar-se i no dir tonteries. Es pensen els del PP que ací en Algemesí tots som igual d'ignorants que els seus seguidors de la resta de l'Estat, però per sort s'equivoquen, ja que encara que hàgen guanyat d'una forma abrumadora al nostre poble, encara en quedem uns quants que no els votarem, i no ens anem a callar la boca al sentir aquestes animalades que s'estan dient. Què es pensa que som borinots, o què!

Anònim ha dit...

VR quan obri la boca es per a cagar-la, per a que estan els assesors que li diguen que no deu parlar de res sense tindre-ho escrit, pensat i repensat. I per favor que li digen que no improvise perque se li dona fatal. com potser que ell mateix no es done conter

Anònim ha dit...

Possiblement si férem un rànquing sobre els comentaris més escoltats pels carrers del nostre poble per tal de valorar la tasca de l'actual govern municipal els que ocuparien els primers llocs serien aquests:

1. Quina barbaritat de sou!
2. Almenys Emili sabia parlar en públic
3. Però, aquestos, que han fet fins ara?
4. Tanta seguretat ciutadana, i ara estem igual o pitjor que abans
5. Hem ixit del foc per a caure en les brases

Tant ens han insistit els actuals moradors del consitori municipal en què vivim en el millor poble del món (hauran pagat el copyrignt a Canal9?) que a la fi de tant de pegar la vara en ho creurem.

Serà aleshores quan com a habitants del millor poble de l'univers exigirem uns governants que estiguen a l'alçada de la importància i prestigi de la nostra vila...potser serà el moment en què l'actual equip de govern o s'espabila o haurà de plegar trastos.

Anònim ha dit...

REBUT AL MÒBIL PER A PASSAR-HO:

tv3 a Alacant tancada, Hui a les 20:00 concentració davant la seu del PP al costat del Botànic. Passa-ho!

Anònim ha dit...

No só ni pepero ni socialista ni res, no crec en la política... Pero conec personalment a Vicent i crec en ell, crec en que esta fent-ho bé i esta fent coses que en 20 anys mai savien fet... Sóc dels que pensa que si cobra el que cobra será per algo i sinó temps al temps. Emili Gregori, no se lo que cobraba, ni mimporta, pero no me val pa res ficar-me de sueldo 0 euros i deprés manipilar altres coses per a enefici dels 4 espavilats de turno, sinó pregunteu o mireu els diners desorvitats perduts en mil actuacions nefastes de Emili i sus amiguitos... I repetisc no sóc ni del PP ni del PSOE, ni de res, dixeu treballar a Vicent i ja voreu com els 4 duros de més que semporten després es multiplicaran en beneficis per al poble... I sinó tiempo al tiempo.....

Anònim ha dit...

Si que se está fent coses que no s´han fet en 20 añs, per exemple ROBAR, que es lo mateix que ficarse els sueldos de "9 euros l´hora". PER CERT LA SECRETARIA ES LA NOVIA DE BALLESTER EL PORTAVEU DEL PP (45000 EUROS AL AÑ), PER LO DELS ENXUFES MES QUE RES. Tame s´está fent el ridicul, perque no sap ni parlar, pa agarrarse de la maneta en el seu amic Pedrassa.
etc

Anònim ha dit...

Venga, esto parece el muro de las lamentaciones de todos los quehan perdido algun chollo en el PSOE, familiares enchufados, pluriempleos bajo mano, informacion privilegiada para comprar campos a 4 duros y venderlos a millonadas, CONTINUAD LLORANDO, TENEIS PARA AÑOS

Anònim ha dit...

Y esque... 20 años dan para mucho y algunos no los aprovechan!

Que tal si hablamos dentro de 4 años?? Quizás entonces los que tienen la boca tan grande ya la tengan cerrada para SIEMPRE!!!