dijous, 20 de desembre del 2007

Aprofitant el corrent de les aigües


La passada setmana es va fer al nostre poble una reunió del afectat de la Pantanada de Tous, que també va afectar i molt al nostre poble. Tants anys desprès i el tema encara provoca la indignació de l molt veïns. Quan va passar la desgràcia moltes famílies van demanar crèdits a entitats bancàries per poder fer front a les despeses que havia provocat l'aigua i el fang. Sembla ser que l'estat es va "comprometre" a fer-se càrrecs d'aquests crèdits, però les promeses s'han quedat en paper banyat i l'entitat bancària està enviant telegrames als afectats per a que paguen els crèdit abans de l'estiu.


La indignació dels afectats no s'ha fet esperar, i a la reunió que van fer l'altre dia al nostre poble ja van plantejar el fet de continuar lluitant per defensar les promeses.

Un fet a destacar és la presència del nostre alcalde, Vicente Ramón, a la reunió d'afectats per la Pantanada, està molt be això de posar-se al costat dels afectats i escoltar les reivindicacions, de fet també van escoltar-los els alcalde de Gavarda i Antella. El que ja no és tan positiu és voler traure profit personal de les reivindicacions dels afectats. Quan les càmeres de Ribera Televisió li van posar el micròfon davant a VR, va aprofitar per dir que tota la culpa del que es passa als afectats de la Pantanada era del govern de Zapatero i que amb Rajoy no passaria. Una intervenció molt interessada, i molt desmemoriada. VR no recorda el 8 anys de govern d'Aznar? Va fer alguna cosa el seu partit quan manava a Madrid per a tancar aquest problema dels crèdits? Crec que els que estaven abans i els que estan ara tenen la mateixa part de culpa, no?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

VAMOS A VER, PORQUE YA ME PIERDO.

La pantanada fué durante el mandato del PP?, ¿las promesas de no pagar los créditos las hizo el PP?, ¿los que engañaron a los afectados entre los que me incluyo yo, fueron los del PP?.

A ver si nos aclaramos. Me parece perfecto que VR diga lo que ha hecho el PSOE , desde el famoso mister "X" es decir FELIPE GONZALEZ, hasta este "Z" (será de Zeporro?), pasando por Aznar, TODOS TIENEN LA CULPA, solo falta que se la echeis tambien al PP y al actual acalde DE NO CUMPLIR LAS PROMESAS QUE HIZO EL PSOE, NO TENEIS VERGUENZA

Anònim ha dit...

No et perdes, no crides tant i llig millor. Crec que estàs diguent el mateix que diu Gamieta. Tu dius que tots tenen la culpa ("pasando por Aznar") i al post diu això que tant els del PSOE com els del PP no han fet res per solucionar el tema de la pantanada.
El problema ací és dir que si les pròximes eleccions les guanya Rajoy ho solucionarà tot. Això és oportunisme. I jo crec que en l'article en cap moment es vol tirar la culpa del PP de tot, almenys així ho veig jo. Un altre tema és el que diu la dita: Qui té fam somia en rotllos.

Anònim ha dit...

GAMIETA I LECTORS DE GAMIETA:


MOLT BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Cada vegada més els que recolzen els partits politics es pareixen més als ultres que ocupen la part de darrere de les porteries de futbol. I això no és bó, benvolgut primer anònim.

Anònim ha dit...

Pel que sembla, el bloc del PP ha tancat portes en l'apartat suggeriments. Normal. Els comentaris que he vist (alguns em semblen molt encertats), no devien caure massa bé. Hauran pensat: per a suggeriments, al maestro armero, que nosaltres ho tenim més clar que l'aigua...del transvassament.

Anònim ha dit...

bon nadal pa el alcalde i els 10.000 euros que s´endurá este mes!!!!

Anònim ha dit...

Gracias por las felicitaciones al nuevo alcalde, hemos preparado una recolecta en la puerta de la Iglesia para los anteriores regidores, por lo visto, ni cobraban, ni comian, ni bebian, ni nada de nada, pobrecitos, hemos hablado con Caritas, igual los meten en la seccion de inmigrantes para que puedan recoger algo para comer. VAYA JETA QUE TENEIS, por cierto, OS QUEDAN 3 AÑOS Y MEDIO AUN PARA LLORAR, POBRECITOS, NO GANAREIS PARA PAÑUELOS

Anònim ha dit...

Nochebuena y Nochevieja serán dos noches especiales para los jóvenes de Algemesí. Fiesta, música y diversión serán tres factores en común de los que los jóvenes podrán disfrutar durante estas noches. Desde la concejalía de Fiestas se ofrece una alternativa local con discomóvil para acompañar las celebraciones entre amigos y familiares

En Nochebuena los jóvenes de Algemesí tendrán cita en el Casal de Festes, local municipal de la calle Nou del Convent, donde DJ Sanz se encargará de animar la fiesta con una discomóvil de 48.000 vatios de luz y sonido. La sesión empezará a las 23 horas y mantendrá el ritmo hasta las 3:30 horas de la madrugada, con servicio de bebidas sin alcohol durante toda la fiesta joven. Y el 31 de diciembre también podrán tomar las uvas en la Carpa Joven instalada en la plaza Mayor. A las 23 horas se inicia la preparación del Año Nuevo, al que dará paso con las campanadas en directo desde el campanario de Algemesí. Acto seguido empezará de nuevo la discomóvil, con sesiones variadas que se prolongarán hasta las 3:30 horas. Durante toda la fiesta habrá servicio de bebidas para mayores de 16 años. Así es como desde el Ayuntamiento de Algemesí se quiere celebrar estas fiestas, despedir el año del 2007 y dar la bienvenida al año nuevo junto con todos los jóvenes de la ciudad.

http://www.carcaixent.cc/modules.php?name=News&file=article&sid=616


AÇO ES DIGNE DE COMENTARI....

Anònim ha dit...

Esto se ha hecho durante los pasados 20 años del PSOE ¿verdad?

Anònim ha dit...

Com pot ser què la mateixa persona escriga els 3 últims comentaris?
Se te veu el plumero!

Anònim ha dit...

BON NADAL DOMÉNECH. SÓC JO, BORRATXO COM UNA SÈPIA. QUE TINGUES UNES BONES FETES, UN BON I FELIÇ COMENÇAMENT D'ANY I QUE ELS REIS MAGS ET PORTEN DESPRÉS DE LA SUPER CAVALACADA RENOVADA TOT ALLÒ QUE NECESSITES.

B O N N A D A L A T O T S !!!